Tarnowskie Panny Młode - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 21:11   #3721
Emir1994
Zakorzenienie

Dot.: Salony Mody Ślubnej w Tarnowie

Cytat:
Napisane przez japonka__ Pokaż wiadomość
Witam Was wiecie co jutro ide do kosciola zaklepac termin slubu poniewaz Pani zktora dzisaj rozmawialm o sali i o menu tak mi doradzila.

Co mam ze soba wziac do ksiedza? oprocz siebei i narzeczonego? czy warto wziac ze soba te dokumnety katechizacji pzredmalzsenkiej?? mam nadzieje ze ksiadz z mojej parafi nie bedzie robil problemow jakie wtedy sa zadawane pytania troche sie stresuje.. jak jeszcze nie spicie prosze o odpowiedz ;(
Na zaklepanie terminu, to idzie się na luzaka ;-)
Nic się nie stresuj - weź ze sobą na wszelki wypadek dowód osobisty ale nie powinien być potrzebny. Jak my rezerwowaliśmy termin - to niczego od nas proboszcz nie wymagał wszystko poszło jak po maśle.
Dodam, że był to jeden z najgorszych kapłanów z jakimi miałem do czynienia.
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 21:39   #3722
iwka28
Wtajemniczenie

Fajnie, że pomysły się podobają

Cytat:
Napisane przez kasiooola88 Pokaż wiadomość
Kochane...ja juz po wszytskim !!
....
Gratulacje!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Cytat:
Napisane przez jadira Pokaż wiadomość
bardzo sie ciesze ze sie wszystko udalo teraz kolej na nas... zaczynam sie denerwowac bo niby A4 ktora prowadzi do mojego lokalu jest rozkopana no tak jest inny dojazd ale takie glupoty wychodzace w ostatnich momenatch strasznie mnie stresuja.
Wreszcie zobaczylam nasze obraczki, ksiege gosci i podziekowania dla rodzicow bo wlasnie dzisiaj przyjechalismy do Tarnowa, wogole do Polski. Ide troszke sie zdrzemnac buziaki wszystkim
Dziewczyno, Ty się nie przejmuj takimi pierdołami! A czego u nas nie remontują. Ty się lepiej wysypiaj i myśl o tym jaką będzie miał minę TŻ jak Cię tak wystrojoną zobaczy

Cytat:
Napisane przez japonka__ Pokaż wiadomość
Witam Was wiecie co jutro ide do kosciola zaklepac termin slubu poniewaz Pani zktora dzisaj rozmawialm o sali i o menu tak mi doradzila.

Co mam ze soba wziac do ksiedza? oprocz siebei i narzeczonego? czy warto wziac ze soba te dokumnety katechizacji pzredmalzsenkiej?? mam nadzieje ze ksiadz z mojej parafi nie bedzie robil problemow jakie wtedy sa zadawane pytania troche sie stresuje.. jak jeszcze nie spicie prosze o odpowiedz ;(
Ty i narzeczony wystarczą Resztę dokumentów zostawiasz jak przychodzisz spisać protokół. Nie stresuj się.

EMIR - odnośnie fotografów. Kilka tygodniu temu byłam na weselu, gdzie dojrzałam u fotografa z daleka Nikona. Szczęśliwa czatowałam na niego, chciałam się dokładniej wypytać, bo jestem na wymianie mojego poczciwego i wysłużonego D40 na nowszy model, ale jakoś go dorwać nie mogła. Dziwiłam się tylko, co on tak uparcie światło na full zapalone na sali ciągle włącza no i wyszło szydło z worka. Gość miał D90 z obiektywem kitowym. Zdążyłam mu tylko zadać pytanie o D300, odpowiedział że taki ma jego żona ... i mi zwiał. Normalnie zwiał. Potem mnie unikał skutecznie. A zdjęcia. Hmm... Jak to się mówi nie aparat zdjęcia robi a fotograf, ale jak sprzętu nie ma to trudno cudów oczekiwać.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 07:00   #3723
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
EMIR - odnośnie fotografów. Kilka tygodniu temu byłam na weselu, gdzie dojrzałam u fotografa z daleka Nikona. Szczęśliwa czatowałam na niego, chciałam się dokładniej wypytać, bo jestem na wymianie mojego poczciwego i wysłużonego D40 na nowszy model, ale jakoś go dorwać nie mogła. Dziwiłam się tylko, co on tak uparcie światło na full zapalone na sali ciągle włącza no i wyszło szydło z worka. Gość miał D90 z obiektywem kitowym. Zdążyłam mu tylko zadać pytanie o D300, odpowiedział że taki ma jego żona ... i mi zwiał. Normalnie zwiał. Potem mnie unikał skutecznie. A zdjęcia. Hmm... Jak to się mówi nie aparat zdjęcia robi a fotograf, ale jak sprzętu nie ma to trudno cudów oczekiwać.
D90 fajna pucha, zapiąłbym 50 f/1.4 i fotki i SB600 i można fotki weselne robić jak ta lala ;-) Ja zaczynałem robić zdjęcia canonem 300d + 50 f/1.8 + Sigma 530 DG Super.

Zdjęcia z tamtego okresu mam lepsze niż para fotografów reklamowanych w tym wątku - na stronie chwalą się, że mają puszki d700 i d300.

Ostatnio pracowałem na weselu, gdzie było jakieś małżeństwo On (kamera) , Ona(aparat) coś pomiędzy d50 a d80 + zewnętrzna lampka + uniwersalny zoom nikkora - żeby dokładnie powiedzieć co pani miała to musiałbym mieć w łapkach jej sprzęt.

Była fajna scenka:
Na weselu był również gość z Nikonem d40 + kit wypatrzył sobie fajny kadr (odbicie gości weselnych w lustrze). Pani fotografka za kilka minut postanowiła wykorzystać ten pomysł i zrobić pozowankę z PM. Więc tenże gość też chciał im zrobić taką fotkę. Na to pani: "pan odejdzie bez lampy zewnętrznej to nic panu nie wyjdzie" prawie mi się wyrwało, że z takim obiektywem jak pani ma też nic nie wyjdzie ale ugryzłem się w język.

Siedząc przy stole z owym małżeństwem i orkiestrą dowiedziałem się, że zleceń mają na pęczki. Więc jak dla mnie to klientów mają w głębokim poważaniu w tylnej części ciała - kasę mają a szkoda im na przynajmniej jeden porządny obiektyw np. nikkor 17-55 f/2.8

W mojej stajni mam 5 0biektywów - najdroższy grubo przewyższa wartość całego sprzętu wypomnianej powyżej pani fotograf.
Fotografia jest moją pasją a dopiero później sposobem na zarabianie pieniędzy, więc już mam w planie kolejne zakupy - aż się żony boję ;-)

Od 20 września wykupuję reklamę na wizazu więc będzie można ocenić moje fotki ślubne.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2009-09-08 o 07:21
Stary 2009-09-08, 16:22   #3724
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
D90 fajna pucha, zapiąłbym 50 f/1.4 i fotki i SB600 i można fotki weselne robić jak ta lala ;-) Ja zaczynałem robić zdjęcia canonem 300d + 50 f/1.8 + Sigma 530 DG Super.
....
hehehe to co ludzie piszą że mają, a co rzeczywiście używają, to czasem dwie bajki. Nie raz pewnie widziałeś cholernie drogie aparaty i fotografujących ludzi na opcji auto. No ale bywa. Szkoda tylko, że czasami wykorzystywani są klienci, a wytłumaczeniem kiepskich zdjęć jest zazwyczaj - za ciemno w kościele/sali było, dzień za pochmurny itp. Naprawdę żeby chociaż obiektywu porządnego nie kupić a kasować za zdjęcia spore nieraz sumy.
Mam nadzieję, że naszym PM to się nie przytrafi

Emir, powodzenia w fotografowaniu

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 18:47   #3725
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Emir, powodzenia w fotografowaniu
Dzięki

Dziewczyny z tego co czytałem we wcześniejszych postach to chciałyście zobaczyć zdjęcia makijażu robionego przez TuoViso. Więc wykonałem część zlecenia dla pań makijażystek i zamieszczam kilka fotek.
Zdjęcia niedługo pojawią się na ich stronie - w ten czwartek o ile się coś nie zmieni będę kończył to zlecenie. Będą robione zdjęcia z 2 modelkami w tym jedna będzie sukni ślubnej.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2009-09-08 o 20:19
Stary 2009-09-08, 23:13   #3726
azumi21
Raczkowanie

czesc dziewczyny, wlasnie dzis podpisalam umowe i zarezerwowalam termin na maja przyszlego roku w domu weselnym w janowicach. Slyszalyscie jakies opinie na temat tego miejsca? http://www.weselajanowice.pl/
Pozdrawiam Was Wszystkie serdecznie

http://s6.suwaczek.com/20100530290213.png
azumi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 13:11   #3727
allebazi
Rozeznanie

pytanie do PM 2010 czy jesteście już po kursie przedmałżeńskim?Może orientujecie się kiedy i gdzie będą organizowane w Tarnowie?
allebazi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 13:14   #3728
jadira
Raczkowanie

iwka dzieki za pocieszenie ja juz czekam na ten dzien, nie bede sie juz niczym martwic. Wczoraj bylam u fryzjerki na koloryzacji+ kilka jasniejszych pasm na przodzie a dzisiaj na pazurkach, zrobila mi delikatny french+ malutkie cyrkonie na kciuku oraz serdecznym. Fajnie miec eleganckie paznokcie

azumi o Janowicach wiem tyle ze jest pieknie niczego zlego nnie slyszalam
Emir tez zycze powodzenia w rozwijaniu swojej pasji najtrudniej chyba wbic sie w rynek a pozniej jak to sie mowi -jedna pani drugiej pani.....poleca oczywiscie, bo 1 zadowolony klient to 3 nastepnych

buziaczki wszystkim
Stary 2009-09-09, 13:27   #3729
azumi21
Raczkowanie

dzieki Jadira, mam stracha bo do wesela 8 msc a my nie mamy kompletnie nic jedynie wplacona zaliczke w janowicach... wdzieczna bylabym za jakies rady, za co sie zabrac co jest najwazniejsze itd. buziaki

Stary 2009-09-09, 13:41   #3730
allebazi
Rozeznanie

skoro masz już salę to teraz fotograf i kamerzysta ewentualnie samochód. Dopytaj się dokładnie co jest w cenie bo ja już po rezerwacji się dowiedziałam że muszę dokupić szampana, ciasta, owoce i oczywiście alkohol i jeśli chodzi o ciasta to też trzeba dużo wcześniej zaklepywać.
Stary 2009-09-09, 16:49   #3731
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azumi21 Pokaż wiadomość
dzieki Jadira, mam stracha bo do wesela 8 msc a my nie mamy kompletnie nic jedynie wplacona zaliczke w janowicach... wdzieczna bylabym za jakies rady, za co sie zabrac co jest najwazniejsze itd. buziaki

bardzo ladna sala

teraz kolej na kamerzyste i fotografa .

ahhh zazdroszcze przygotowan , tez tak chce

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 22:16   #3732
Doveling
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez allebazi Pokaż wiadomość
pytanie do PM 2010 czy jesteście już po kursie przedmałżeńskim?Może orientujecie się kiedy i gdzie będą organizowane w Tarnowie?
Przy Katedrze (koło auli) na tablicy ogłoszeń są rozpisane kursy przedmałżeńskie z całego Tarnowa na cały rok. Jeśli kiedyś będę tamtędy przechodził, na pewno tutaj napiszę.

Cytat:
Kamerzysta, fotograf... no i orkiestra!

Pozdrawiam.
Doveling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 00:42   #3733
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doveling Pokaż wiadomość

Kamerzysta, fotograf... no i orkiestra!

Pozdrawiam.

racja !!
orkiestra lub Dj najwazniejsze

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-09-10, 05:39   #3734
koniczynkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Sale macie to już połowa sukcesu. Ale orkiestre musicie juz szukać bo fajne orkiestry to z reguły są dużo wcześniej zamawiane. Jak będziecie mieć sale, orkiestre, fotografa, kamerzyte załatwionego. To juz później z górki.
koniczynkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 07:06   #3735
paanti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koniczynkaaaa Pokaż wiadomość
Sale macie to już połowa sukcesu. Ale orkiestre musicie juz szukać bo fajne orkiestry to z reguły są dużo wcześniej zamawiane. Jak będziecie mieć sale, orkiestre, fotografa, kamerzyte załatwionego. To juz później z górki.
Zgadzam się ale skoro zamówiona sala - to zaklepcie kościół zeby sie nie okazalo ze np macie problem z wybranym kosciolkiem i godzina - np macie 6 dan a slub moze byc na 17 lepiej wczesniej zaklepac, bo latwiej sie rozmawia z orkiestra od ktorej by grali i z kamerzysta jak dlugo ma byc czy fotografem zgadzam sie co do orkiestry wodzireja czy dj - juz zamawiajcie ale 8 miesiecy to bardzo dlugo - ja mam niecale 3 a i autko jeszcze nie zamowione :P i alkohol nie kupiony i florystka i fryzjer nie zamowion7 = wlasnie zaczynmy intensywne przygotowania - da sie : nie ktorzy w 3 miesiace robia weselicho i sie udaje

a ja się juz moge pochwalic suknia looknijcie czy dekold nie za maly - bo jak ja mialam na sobie to nie widzialam ale jak patrze na zdjecia to wydaje mi sie ze mi taaaaki biust wyszedl a ja takiego nie mam - chyba za bardzo zabudowana - wolalabym mniej - bo to na 1 szej poprawce moge zmienic dlatego pisze udalo mi sie bo suknia na mnie idealnie pasuje i to ta wlasnie miec bede
wybaczcie za zamazanie twarzy ale mam brzydka mine :P nie pasuje do suknii :P (eh,....mam tylko nadzieje ze moj luby nie wejdzie na forum.... ale raczej nie ) bo i tak mnie pozna zamazywanie twarzy nic nie da :P
weol taki jak na zdjeciah bedzie do tanca a do kosciola dluuugi taki na dlugosc suknii

dodatki będą w kolorze wrzosowym - butki, biżuteria bukiecik - biżuteria nie ta o na zdjeciach jk sadzicie ?

Edytowane przez paanti
Czas edycji: 2009-09-10 o 07:13
paanti jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 07:43   #3736
kraven
Zakorzenienie

Paanti piękna suknia!!! Co do dekoltu to mnie się wydaje że jest dobry, ale to Ty się musisz w nim dobrze czuć. Chodzi o to czy jeśli go powiększysz to nie będziesz cały czas patrzyła czy za dużo biustu Ci wystaje itp. Dekolt powinien być wygodny i nie przysparzający problemów. Ale jeśli uważasz że jest za mały to zmień tak żeby Ci się podobał.
Ja wczoraj odebrałam sukienkę po poprawkach. Teraz jest piękna. Jeśli któraś z dziewczyn zamierza szyć sukienkę to mogę na priva podać telefon do super Pani która uratowała moją sukienkę. U mnie przygotowania nabrały tempa. Musiałam sobie wszystko na kartce pozapisywać żeby czegoś nie zapomnieć.
A jak u Ciebie Jadira?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 08:17   #3737
azumi21
Raczkowanie

Pantii slicznia suknia ! gdzie kupowalas? dzieki dziewczyny za rady na pewno teraz bede dzwonic po orkiestrach. mam taka jedna fajan grali u mojego brata wiec sprawdzona, ale nie wiem czy nie za droga chca 3000 tys za 4 osob zespol plus po 100zl od domu gdybysmy chcieli by grali pod domem przed weselem.

Ja wybieram sie na poszukiwania sukni od grudnia bo slyszalam ze maja byc wtedy nowe kolekcje, nie wiem czy to prawda. wybieram sie do tego salonu na sw.Anny- sprawdzala go ktoras, znajde cos fajnego?

Kurcze ale sie ciesze ze znalazlam to forum, dzieki Wam ten slub wydaje sie byc coraz bardziej realny

Stary 2009-09-10, 08:34   #3738
LoczeK83
Raczkowanie

Panti dekoldu bym nie zmieniała... natomiast ta koronka mi coś nie pasuje....może to wina zdjęć... ale przez tą koronkę na plecach... robią ci się takie rozbudowane barki... ja bym ja zlikwidowała...w talii jesteś wąziutka a ta V-ka na plecach poszerza je ... przy takiej V-ce to chyba dól powinien być bardziej rozbudowany....a nie masz zdjęcia tyłu ale calej sylwetki??... bo może to zdjęcie jest tak zrobione ze zaburza proporcje..
LoczeK83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 08:39   #3739
allebazi
Rozeznanie

azumi ja wczoraj dosłownie zerknełam do kilku salonów w Tarnowie rozmawiałam z jedną z Pań i powiedziała że jeśli chcę suknie z promocji to październik-listopad trzeba się już wybrać. Ogólnie narazie to nic mi się nie podoba i suknie śnią mi się po nocach. Ja za zespół też płacę 3000 za 4 osoby więc to chyba nie wygórowana cena.
Panti dekolt wydaje mi się idealny nie za duży nie za mały.
Kraven a może pokażesz suknie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 16:39   #3740
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Pantii slicznia suknia ! gdzie kupowalas? dzieki dziewczyny za rady na pewno teraz bede dzwonic po orkiestrach. mam taka jedna fajan grali u mojego brata wiec sprawdzona, ale nie wiem czy nie za droga chca 3000 tys za 4 osob zespol plus po 100zl od domu gdybysmy chcieli by grali pod domem przed weselem.
nie drogo
tak niestety teraz sie cenia zespoly

paanti - slicznie wygladasz

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-09-10, 17:01   #3741
Doveling
Raczkowanie

Paanti - jeśli mile widzisz też męski punkt widzenia, to dla mnie bardzo ładna sukienka i dekoltu nie zmieniałbym

No ale jak to Kraven napisała - Twoje odczucia są najważniejsze.
Doveling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 19:47   #3742
koniczynkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Paanti piękna suknia!!! Co do dekoltu to mnie się wydaje że jest dobry, ale to Ty się musisz w nim dobrze czuć. Chodzi o to czy jeśli go powiększysz to nie będziesz cały czas patrzyła czy za dużo biustu Ci wystaje itp. Dekolt powinien być wygodny i nie przysparzający problemów. Ale jeśli uważasz że jest za mały to zmień tak żeby Ci się podobał.
Ja wczoraj odebrałam sukienkę po poprawkach. Teraz jest piękna. Jeśli któraś z dziewczyn zamierza szyć sukienkę to mogę na priva podać telefon do super Pani która uratowała moją sukienkę. U mnie przygotowania nabrały tempa. Musiałam sobie wszystko na kartce pozapisywać żeby czegoś nie zapomnieć.
A jak u Ciebie Jadira?
Bardzo prosze o numer do twojej krawcowej. Ja na razie kolekcjonuje numery. Może się przydać. Dziękuje

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Pannti suknia śliczna!
koniczynkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:01   #3743
kraven
Zakorzenienie

Zdjęcie sukienki mam słabej jakości więc jak w sobotę się już w nią ubiorę to zrobie zdjęcie i po weekendzie wrzuce. Wtedy wrzuce też jej wygląd przed przeróbką

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 22:29   #3744
jupik123456
Raczkowanie

azumi21 ja mam kilka namiarów na fajne orkiestry i nie takie drogie, w cenie mają granie od domu Pana Młodego aż do białego rana, więc jak coś chcesz to pisz.

Ja na przyszły rok zaklepałam orkiesrtę już w styczniu i udało się że byli wolni.
jupik123456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 23:12   #3745
Ivona
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez LoczeK83 Pokaż wiadomość
Panti dekoldu bym nie zmieniała... natomiast ta koronka mi coś nie pasuje....może to wina zdjęć... ale przez tą koronkę na plecach... robią ci się takie rozbudowane barki... ja bym ja zlikwidowała...w talii jesteś wąziutka a ta V-ka na plecach poszerza je ... przy takiej V-ce to chyba dól powinien być bardziej rozbudowany....a nie masz zdjęcia tyłu ale calej sylwetki??... bo może to zdjęcie jest tak zrobione ze zaburza proporcje..

Witam!
W pelni sie z Toba zgadzam, chyba ta suknia zaburza lekko proporcje Tojego ciała. Na zdjeciu syllwetki z przodu tez da sie to zauwazyc. Proponuje cos szerszego dolem albo pozbycie sie tej koronki z ramion. Poza tym kroj bardzo piekny ale niestety nie do Twojej sylwetki. Gratuluje gustu i zycze dobrego doradcy przy wybieraniu sukni ślubnej w koncu to ta jedyna...
Udanych zakupow.
Pozdrawiam Przyszłą Panne Mlodą
Ivona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 23:48   #3746
paanti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
ja to chyba tak jakos nabrałam etapu dopatrywania sie skoro juz zamowilam jak ja ubralam to czulam sie super i nie widzialam tego "zabudowania" wiec moze to kwestia zdjec bo mojaj mam nie umie robic za bardzo... dziekuje

Cytat:
Pantii slicznia suknia ! gdzie kupowalas?

Ja wybieram sie na poszukiwania sukni od grudnia bo slyszalam ze maja byc wtedy nowe kolekcje, nie wiem czy to prawda. wybieram sie do tego salonu na sw.Anny- sprawdzala go ktoras, znajde cos fajnego?
w salonie catherine w krakowie i to prawda grudzien to db czas

Cytat:
Napisane przez LoczeK83 Pokaż wiadomość
Wiesz Loczku ona na zdjeciach taka wyszla - niestety nie mam zdjec calego tylu bo ona z tylu jest ciutke dluzsza i ta v mnie wysmukla do gory generalnie . Ja w sukniach bez ramionczek zle wygladam bo wlasnie wtedy mi sie robia ogromne ramiona. hm.... mam suknie tak ciut z innego ujecia wkleje... ale pomysle dziekuje za szczerosc

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
nie drogo
tak niestety teraz sie cenia zespoly

paanti - slicznie wygladasz
dzikuje zabciu

Cytat:
Napisane przez Doveling Pokaż wiadomość
Paanti - jeśli mile widzisz też męski punkt widzenia, to dla mnie bardzo ładna sukienka i dekoltu nie zmieniałbym

No ale jak to Kraven napisała - Twoje odczucia są najważniejsze.
dla mnie bardzo wazny jest punkt widzenia i bardzo mi pasuje ze i meskiemu oku sie podobam odrazu mi lzej na sercu brakowalo mi takiego spojrzenia
a w sukni pierwszy raz sie poczulam - wow....jak ja ubralam to potem sie wkrecilam w domu :P

Cytat:
Napisane przez koniczynkaaaa Pokaż wiadomość
Bardzo prosze o numer do twojej krawcowej. Ja na razie kolekcjonuje numery. Może się przydać. Dziękuje

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Pannti suknia śliczna!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Ivona Pokaż wiadomość
Witam!
W pelni sie z Toba zgadzam, chyba ta suknia zaburza lekko proporcje Tojego ciała. Na zdjeciu syllwetki z przodu tez da sie to zauwazyc. Proponuje cos szerszego dolem albo pozbycie sie tej koronki z ramion. Poza tym kroj bardzo piekny ale niestety nie do Twojej sylwetki. Gratuluje gustu i zycze dobrego doradcy przy wybieraniu sukni ślubnej w koncu to ta jedyna...
Udanych zakupow.
Pozdrawiam Przyszłą Panne Mlodą
Ja juz wybralam - nie bedzie innej a zapewniam cie ze ta jest idealna - nic wiekszego dolem mi nie pasuje i przez wzglad na moja osobowosc i przez wzglad na moj temperament w tancu i wyglad w wielkich sukniach - mialam ich troche nnie robi , ale dziekuje za opinie pomysle nad ta koronka

Dzikuje wszystkim za pomoc i opinie - juz mi lepiej
paanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 09:16   #3747
WESELNA
Przyczajenie

Witam wszystkich znajdującyh się na tym forum

Ja już swój wielki dzień mam już za sobą 15-08-2009r. Bardzo dużo rad, opini wyniosłam z tego forum
Zazdroszczę Wam dziewczyny, że ten Cudowny dzień jest przed Wami )
Wierzę, w to, że wszystko Wam się uda tak jak zaplanowałyście!

Jednocześnie informuję, że gdyny któraś z Was potrzebowała sukni ślubnej z dodatkami w bardzoo korzystnej cenie to ZAPRASZAM ) Mam do sprzedania )) Posiadam również biżuterię, wkrętki do włosów również Taniutko sprzedam

Gdybym mogła jakoś pomóc to bardzo chętnie )

Pozdrawiam
WESELNA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 11:22   #3748
LoczeK83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paanti Pokaż wiadomość

Ja juz wybralam - nie bedzie innej a zapewniam cie ze ta jest idealna - nic wiekszego dolem mi nie pasuje i przez wzglad na moja osobowosc i przez wzglad na moj temperament w tancu i wyglad w wielkich sukniach - mialam ich troche nnie robi , ale dziekuje za opinie pomysle nad ta koronka

Dzikuje wszystkim za pomoc i opinie - juz mi lepiej
Najważniejsze żebyś Ty się dobrze czuła... a na tym zdjęciu, na którym jesteś bokiem widać że proporcje są dobre.. i ten dłuższy tył pasuje idealnie... a z sukienkami tak jest, że i tak nigdy wszystkim się nie dogodzi.. zawsze się znajdą fanki kiczu.. dla których sukienka będzie za mało bogata.. za mało tiuli, kamieni itd...

A wątpliwości zawsze będą... chyba przeważnie się pojawiają tuż po zamówieniu... ja tak mialam... jak zamawiałam sukienke to byłam zachwycona... jak wróciłam do domu... to nie widziałam czy dobrze zrobiłam.. dlatego najlepiej już nie ogladac stronek z sukienkami i w ogole przestać o tym myśleć ... zreszta to tylko sukienka.. nie to jest w tym dniu najważniejsze... a często mam wrażenie z PM o tym zapominają...
Stary 2009-09-11, 12:24   #3749
Dzelkas
Raczkowanie

Cześć Dzewczyny dopiero teraz sie odzywam Tyle musiałam nadrobić zaległości w pracy Ale ten czas leci już po ślubie i weselu ale jestem bardzo zadowolona Tylko pogoda do ostatniej chwili nas zwodziła Ale słoneczko wiedziało kiedy ma wyjżeć Pszłam rano do fryzjerki zaczeło padać a kiedy już szłam do kosmetyyczki na makijaż to juz luneło pięknie Myślałam ze nici z naszego autka bez dachu ALe sie udało i kiedy tż miał juz wyjeżdzać do mnie przestało padać
Stary 2009-09-11, 12:55   #3750
LoczeK83
Raczkowanie

Dzelkas... gratulacje super, że wam się wszytko udało... a swoją drogą ta pogoda jest okropna :/ co weekend pada :/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości