|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Salony Mody Ślubnej w Tarnowie
Cytat:
Nic się nie stresuj - weź ze sobą na wszelki wypadek dowód osobisty ale nie powinien być potrzebny. Jak my rezerwowaliśmy termin - to niczego od nas proboszcz nie wymagał wszystko poszło jak po maśle. Dodam, że był to jeden z najgorszych kapłanów z jakimi miałem do czynienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 | ||
Wtajemniczenie
|
Fajnie, że pomysły się podobają
![]() Gratulacje!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() EMIR - odnośnie fotografów. Kilka tygodniu temu byłam na weselu, gdzie dojrzałam u fotografa z daleka Nikona. Szczęśliwa czatowałam na niego, chciałam się dokładniej wypytać, bo jestem na wymianie mojego poczciwego i wysłużonego D40 na nowszy model, ale jakoś go dorwać nie mogła. Dziwiłam się tylko, co on tak uparcie światło na full zapalone na sali ciągle włącza no i wyszło szydło z worka. Gość miał D90 z obiektywem kitowym. Zdążyłam mu tylko zadać pytanie o D300, odpowiedział że taki ma jego żona ... i mi zwiał. Normalnie zwiał. Potem mnie unikał skutecznie. A zdjęcia. Hmm... Jak to się mówi nie aparat zdjęcia robi a fotograf, ale jak sprzętu nie ma to trudno cudów oczekiwać.
![]() |
#3723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia z tamtego okresu mam lepsze niż para fotografów reklamowanych w tym wątku - na stronie chwalą się, że mają puszki d700 i d300. Ostatnio pracowałem na weselu, gdzie było jakieś małżeństwo On (kamera) , Ona(aparat) coś pomiędzy d50 a d80 + zewnętrzna lampka + uniwersalny zoom nikkora - żeby dokładnie powiedzieć co pani miała to musiałbym mieć w łapkach jej sprzęt. Była fajna scenka: Na weselu był również gość z Nikonem d40 + kit wypatrzył sobie fajny kadr (odbicie gości weselnych w lustrze). Pani fotografka za kilka minut postanowiła wykorzystać ten pomysł i zrobić pozowankę z PM. Więc tenże gość też chciał im zrobić taką fotkę. Na to pani: "pan odejdzie bez lampy zewnętrznej to nic panu nie wyjdzie" prawie mi się wyrwało, że z takim obiektywem jak pani ma też nic nie wyjdzie ale ugryzłem się w język. Siedząc przy stole z owym małżeństwem i orkiestrą dowiedziałem się, że zleceń mają na pęczki. Więc jak dla mnie to klientów mają w głębokim poważaniu w tylnej części ciała - kasę mają a szkoda im na przynajmniej jeden porządny obiektyw np. nikkor 17-55 f/2.8 W mojej stajni mam 5 0biektywów - najdroższy grubo przewyższa wartość całego sprzętu wypomnianej powyżej pani fotograf. Fotografia jest moją pasją a dopiero później sposobem na zarabianie pieniędzy, więc już mam w planie kolejne zakupy - aż się żony boję ;-) Od 20 września wykupuję reklamę na wizazu więc będzie można ocenić moje fotki ślubne. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2009-09-08 o 07:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3724 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że naszym PM to się nie przytrafi ![]() Emir, powodzenia w fotografowaniu ![]()
![]() |
#3725 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Dziewczyny z tego co czytałem we wcześniejszych postach to chciałyście zobaczyć zdjęcia makijażu robionego przez TuoViso. Więc wykonałem część zlecenia dla pań makijażystek i zamieszczam kilka fotek. Zdjęcia niedługo pojawią się na ich stronie - w ten czwartek o ile się coś nie zmieni będę kończył to zlecenie. Będą robione zdjęcia z 2 modelkami w tym jedna będzie sukni ślubnej. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2009-09-08 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny, wlasnie dzis podpisalam umowe i zarezerwowalam termin na maja przyszlego roku w domu weselnym w janowicach. Slyszalyscie jakies opinie na temat tego miejsca? http://www.weselajanowice.pl/
Pozdrawiam Was Wszystkie serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Rozeznanie
|
pytanie do PM 2010 czy jesteście już po kursie przedmałżeńskim?Może orientujecie się kiedy i gdzie będą organizowane w Tarnowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3728 |
Raczkowanie
|
iwka dzieki za pocieszenie
![]() ![]() azumi o Janowicach wiem tyle ze jest pieknie ![]() ![]() Emir tez zycze powodzenia w rozwijaniu swojej pasji ![]() ![]() buziaczki wszystkim ![]()
![]() |
#3729 |
Raczkowanie
|
dzieki Jadira, mam stracha bo do wesela 8 msc a my nie mamy kompletnie nic jedynie wplacona zaliczke w janowicach... wdzieczna bylabym za jakies rady, za co sie zabrac co jest najwazniejsze itd. buziaki
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Rozeznanie
|
skoro masz już salę to teraz fotograf i kamerzysta ewentualnie samochód. Dopytaj się dokładnie co jest w cenie bo ja już po rezerwacji się dowiedziałam że muszę dokupić szampana, ciasta, owoce i oczywiście alkohol i jeśli chodzi o ciasta to też trzeba dużo wcześniej zaklepywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ladna sala ![]() teraz kolej na kamerzyste i fotografa . ![]() ahhh zazdroszcze przygotowan , tez tak chce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3732 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Zakorzenienie
|
racja !! orkiestra lub Dj najwazniejsze ![]()
![]() |
#3734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ja się juz moge pochwalic suknia ![]() ![]() ![]() wybaczcie za zamazanie twarzy ale mam brzydka mine :P nie pasuje do suknii :P (eh,....mam tylko nadzieje ze moj luby nie wejdzie na forum.... ![]() ![]() weol taki jak na zdjeciah bedzie do tanca a do kosciola dluuugi taki na dlugosc suknii ![]() dodatki będą w kolorze wrzosowym - butki, biżuteria bukiecik - biżuteria nie ta o na zdjeciach ![]() Edytowane przez paanti Czas edycji: 2009-09-10 o 07:13 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
Paanti piękna suknia!!! Co do dekoltu to mnie się wydaje że jest dobry, ale to Ty się musisz w nim dobrze czuć. Chodzi o to czy jeśli go powiększysz to nie będziesz cały czas patrzyła czy za dużo biustu Ci wystaje itp. Dekolt powinien być wygodny i nie przysparzający problemów. Ale jeśli uważasz że jest za mały to zmień tak żeby Ci się podobał.
Ja wczoraj odebrałam sukienkę po poprawkach. Teraz jest piękna. Jeśli któraś z dziewczyn zamierza szyć sukienkę to mogę na priva podać telefon do super Pani która uratowała moją sukienkę. U mnie przygotowania nabrały tempa. Musiałam sobie wszystko na kartce pozapisywać żeby czegoś nie zapomnieć. A jak u Ciebie Jadira? ![]()
#3737 |
Raczkowanie
|
Pantii slicznia suknia ! gdzie kupowalas? dzieki dziewczyny za rady na pewno teraz bede dzwonic po orkiestrach. mam taka jedna fajan grali u mojego brata wiec sprawdzona, ale nie wiem czy nie za droga chca 3000 tys za 4 osob zespol plus po 100zl od domu gdybysmy chcieli by grali pod domem przed weselem.
Ja wybieram sie na poszukiwania sukni od grudnia bo slyszalam ze maja byc wtedy nowe kolekcje, nie wiem czy to prawda. wybieram sie do tego salonu na sw.Anny- sprawdzala go ktoras, znajde cos fajnego? Kurcze ale sie ciesze ze znalazlam to forum, dzieki Wam ten slub wydaje sie byc coraz bardziej realny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Raczkowanie
|
Panti dekoldu bym nie zmieniała... natomiast ta koronka mi coś nie pasuje....może to wina zdjęć... ale przez tą koronkę na plecach... robią ci się takie rozbudowane barki... ja bym ja zlikwidowała...w talii jesteś wąziutka a ta V-ka na plecach poszerza je ... przy takiej V-ce to chyba dól powinien być bardziej rozbudowany....a nie masz zdjęcia tyłu ale calej sylwetki??... bo może to zdjęcie jest tak zrobione ze zaburza proporcje..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Rozeznanie
|
azumi ja wczoraj dosłownie zerknełam do kilku salonów w Tarnowie rozmawiałam z jedną z Pań i powiedziała że jeśli chcę suknie z promocji to październik-listopad trzeba się już wybrać. Ogólnie narazie to nic mi się nie podoba i suknie śnią mi się po nocach. Ja za zespół też płacę 3000 za 4 osoby więc to chyba nie wygórowana cena.
Panti dekolt wydaje mi się idealny nie za duży nie za mały. Kraven a może pokażesz suknie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak niestety teraz sie cenia zespoly ![]() paanti - slicznie wygladasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Raczkowanie
|
Paanti - jeśli mile widzisz też męski punkt widzenia, to dla mnie bardzo ładna sukienka i dekoltu nie zmieniałbym
![]() No ale jak to Kraven napisała - Twoje odczucia są najważniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Pannti suknia śliczna! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie sukienki mam słabej jakości więc jak w sobotę się już w nią ubiorę to zrobie zdjęcie i po weekendzie wrzuce. Wtedy wrzuce też jej wygląd przed przeróbką
![]()
#3744 |
Raczkowanie
|
azumi21 ja mam kilka namiarów na fajne orkiestry i nie takie drogie, w cenie mają granie od domu Pana Młodego aż do białego rana, więc jak coś chcesz to pisz.
Ja na przyszły rok zaklepałam orkiesrtę już w styczniu i udało się że byli wolni. |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam! W pelni sie z Toba zgadzam, chyba ta suknia zaburza lekko proporcje Tojego ciała. Na zdjeciu syllwetki z przodu tez da sie to zauwazyc. Proponuje cos szerszego dolem albo pozbycie sie tej koronki z ramion. Poza tym kroj bardzo piekny ale niestety nie do Twojej sylwetki. Gratuluje gustu i zycze dobrego doradcy przy wybieraniu sukni ślubnej ![]() Udanych zakupow. Pozdrawiam Przyszłą Panne Mlodą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a w sukni pierwszy raz sie poczulam - wow....jak ja ubralam to potem sie wkrecilam w domu :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzikuje wszystkim za pomoc i opinie - juz mi lepiej ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Ja już swój wielki dzień mam już za sobą ![]() ![]() Zazdroszczę Wam dziewczyny, że ten Cudowny dzień jest przed Wami ![]() Wierzę, w to, że wszystko Wam się uda tak jak zaplanowałyście! Jednocześnie informuję, że gdyny któraś z Was potrzebowała sukni ślubnej z dodatkami w bardzoo korzystnej cenie to ZAPRASZAM ![]() ![]() ![]() Gdybym mogła jakoś pomóc to bardzo chętnie ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A wątpliwości zawsze będą... chyba przeważnie się pojawiają tuż po zamówieniu... ja tak mialam... jak zamawiałam sukienke to byłam zachwycona... jak wróciłam do domu... to nie widziałam czy dobrze zrobiłam.. dlatego najlepiej już nie ogladac stronek z sukienkami i w ogole przestać o tym myśleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Raczkowanie
|
Cześć Dzewczyny dopiero teraz sie odzywam Tyle musiałam nadrobić zaległości w pracy Ale ten czas leci już po ślubie i weselu ale jestem bardzo zadowolona Tylko pogoda do ostatniej chwili nas zwodziła Ale słoneczko wiedziało kiedy ma wyjżeć
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.