|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
BAN stały
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI
dziewczyny wlasnie zbieram sie do mordu stresu nie mam ale pewnie się włączy już na testach a co dopiero na jazach
|
|
|
|
#4262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
spokojnie zdasz czytaj uwaznie pytania na testach
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze wpadłam dziś, żeby Wam życzyć powodzenia, Dziewczyny!
|
|
#4264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam, ze dałaś radę zachować zimną krew przy takim egzaminatorze i jeszcze przy tej akcji z budzikiem ![]() zazdroszczę ![]() Cytat:
trzymam
|
|
#4265 |
|
Raczkowanie
|
aa sie denerwuje. za 1,5 h wyjeżdżam.
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- 3mam za was kciuki! Damy raaaddeee dziśśś !!! Pogoda troszke nie taka, ale za to my ją rozchmurzymy! A jedej wizazance zycze stooo latt ! ![]() Późbniej bedą łądniejsze zyczenia, narazie jestem w amoku ![]()
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() DAJCIE DZIŚ CZADU DZIEWCZYNY |
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczynki pokażce jak się prowadzi autko!!!:d:d nie dajcie sie!!! Ole ole ole oleeee oleeeeeee nie damy się, nie damy się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2009-09-11 o 12:03 |
|
|
|
#4268 |
|
Raczkowanie
|
syyluusiiaa jużżżżżżż
a u mnie nadal nić TRZYMAM kciuki dziewczyny Enigmatyczna 100lat ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- ooooo s4bin4 ty też ???? ja też już chce ![]()
|
#4269 |
|
Zadomowienie
|
ZDAŁAM !!
(za pierwszym razem) jeśli chcecie posłuchać to było tak ![]() egzamin na 8.30, wezwali mnie dopiero o 9.30 a ile ja przez godzinę się nadenerwowałam. Poszłam, wsiadłam wylosowałam swiatła pozycyjne i płyn hamulcowy, otworzenie maski poszło łatwo więc biorę się za mówienie a pan srogim tonem mówi "powtarzamy zadanie" ja lekka panika i myśl o co mu chodzi, nagle olśnienie, puknięcie się w głowę co ja pokazuję, zamiast hamulcowego to chłodniczy szybko się poprawiłam, światła pozycyjne ok, jedno się nie paliło co pana strasznie zdziwiło, ale stukną i się zapaliło i oznajmił "oo, działa" i to był jedyny moment kiedy powiedział co innego niż komendy. Łuk i górka poszły gładko. Wyjazd na miasto, jakaś 10minuta, skręcamy z jednokierunkowej w lewo a ja co? ustawiam się po prawej stronie nie wiem dlaczego to zrobiłam. no ale dobra, jedziemy dalej, każe mi zawrócić, a że to ulica jakaś taka i ruchliwa, skrzyżowania nie widać, to wjezdzam tyłem w podjazd od bramy, marniej był jakości więc trochę potelepało, ale co tam następną zmorą byli rowerzysci ktorzy jechali strasznie wolno nie moglam wyprzedzic przed przejsciem wiec jechalam troche za nimi na 1, z 0 na liczniku prawie, wziełam się do wymijania wtedy i oni jakos przyspieszyli to zmienilam w trakcie bieg na 2, no a pan powiedział że to opóźnia jazdę, no racja, zgadzam się w sumie, ale weź jedź na 1 o większej prędkości niż do ruszania, a powiedział że powinnam tak jechać bez zmiany biegu no dobra. może troszkę, bo inny egzaminator mógłby mnie oblać, ale to nie znaczy że baby jeżdzą gorzej . Ale przyznam, że przerażał mnie srogi ton egzaminatora i byłam zestresowana, ale jak wyszłam, ehhh.... błogość ![]() |
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PO PRIMO: GRATULACE I TO WIEEELKIEEE!!! PIERWSZY RAZ....NORMALNIE JESTES BOSSEM ![]() ![]() PO DUO: ZAZDROSZCZE ![]() PO TRIO : NAJLEPSZE ZYCZENIA URODZINOWE DLA JEDNEJ Z WIZAZUJACYCH
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
łaaa, gratuluję!
wcale nie powinien był zaliczać tego, że zmieniłaś bieg na drugi jako błąd wg mnie. zasłużenie zdałaś i tyle. Każdy popełnia niewielkie błędy, bez przesady. ;-)
|
|
#4272 |
|
Raczkowanie
|
Souvenir wielkie gratulacje! Świetnie sobie poradziłaś! I zarazem dziękuję, bo właśnie taki prezent sobie m.in. wymarzyłam
Teraz kolej na resztę. Ciekawe jak im tam idzie... Dziękuję Wam ślicznie kochane za życzenia!!
|
|
#4273 |
|
Konto usunięte
|
souvenir
gratulacje |
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki
|
|
#4275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratulacje pięknie się spisałaś ))wkurzają mnie takie komentarze jak tych chłopakow grr |
|
|
|
|
#4276 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=souvenir;14186415]
ZDAŁAM !! (za pierwszym razem) jeśli chcecie posłuchać to było tak ![]() Gratulacje!! Ciekawe jak tam benia |
|
|
|
#4277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4278 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogole to gratuluje tym co zdały I jednej z Wizażanek wszystkiego dobrego
|
|
|
#4281 |
|
Zadomowienie
|
a było to tak, że autobus jeszcze sobie stał na przystanku, tym na jezdni, na zygzaku jak to mówię, powinnam go ominąć, ale nie wiem dlaczego zatrzymałam się, bo widziałam że już trochę tam stał więc zaraz będzie ruszał, taka hop siup przewidywalna byłam że hoho
ruszył oczywiście lada moment, no ale i tak głupio zrobiłam, a najgorsze jest to, że sama nie wiem dlaczego, chyba stres egzaminacyjny i panika że to już droga do WORDu hahateraz tylko czekać na relacje innych dzisiaj zdających, oby im się poszczęściło tak jak dla mnie !! PS. wszystkiego najlepszego solenizantce
|
|
|
|
#4282 |
|
Wtajemniczenie
|
gratulacje souvenir
![]() a mi dzisiaj (egz we wtorek, od razu zaplacone) wskoczyl status: (9/11/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne. ![]() ![]() ![]() jutro wyjezdzam na wakacje, po powrocie odbieram ![]() no i sto lat sto lat
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=tisane7;14187331]
Cytat:
Ja niestety NIE ZDAŁAM Dzień miałam niezbyt dobry, na dodatek padał deszcz. Na egzamin czekałam pół godziny. Deszcz mżył, a w poczekalni nikt do końca nie był pewien jak się uruchamia te cholerne wycieraczki! W końcu mnie wezwał miły pan egzaminator. Sprawdził dowód osobisty i porównał z rzeczywistością, przy czym obdarzył mnie uśmiechem . Poinformował, że wylosowano dla mnie 2 zadania: światła pozycyjne i poziom oleju. Poszło gładko. Potem łuk - kazał mi powtórzyć, bo zauważył, że się zatrzymywałam po drodze, czyli jazda nie była płynna. Dobrze, że nie szedł za mną do końca, bo nie wiem, co by powiedział na zgaszony silnik przy ruszaniu do tyłu . Drugą próbę mi już zaliczył . To to już chyba wynik stresu, bo w życiu nie miałam problemu z ruszaniem z ręcznego pod górkę . No cóż, pan egzaminator skomentował to na głos, że obydwa zadania na placu udane DOPIERO w drugiej próbie. A niech mu będzie .No to jedziemy na miasto! Najpierw szarpanina przy wycieraczkach (oj, muszę to przećwiczyć, bo na egzaminie troszkę za późno, a przecież w każdym aucie jest troszkę inaczej). Przez 10 minu jechaliśmy sobie ładnie przez miasto: wyjazd w lewo, rondo, pierwsze światła, potem kolejne i kolejne. Nie pamiętam dokładnie trasy, ale w końcu znaleźliśmy się chyba na ulicy Słonecznej (informacja dla tarnowianek) i tu polecenie: proszę skręcić w prawo. Ja sobie "cięłam" 50km/h i zanim się zebrałam do hamowania, zmiany biegu na 2, włączenia kierunkowskazu i zbliżenia się do prawego krawężnika, to zakręt okazał się tak blisko, że wg. pana egzaminatora byłabym spowodowała kraksę, bo z zakrętu wyjeżdżał akurat samochód (to była wąska uliczka) i byłabym go walnęła w bok. Wg. mnie on wyskoczył dość nagle zza stojących tam samochodów a ja zahamowałam. Ale pan egzaminator pamiętał tylko to, że ON zahamował. Ja nawet nie dyskutowałam, ze ja też hamowałam, bo przecież auto zgasłoby, gdyby to on hamował awaryjnie, a tak się nie stało! W każdym razie zjechaliśmy na parking (to właśnie tu mnie pewnie chciał "przepytać" z parkowania), gdzie zamieniliśmy się miejscami . No i po zawodach! Później pan się rozgadał, że on wie, że to stres, że na pewno nie chciałam, że muszę jeszcze poćwiczyć, żeby pewne rzeczy wychodziły automatycznie niezależnie od stresu itp itd ble ble ble. Wiem, wiem, miał rację, jeżdżę do kitu i nie wiem, kiedy to sie zmieni. Mam nadzieję, że do następnego egzaminu, który już 1 października o 10. 10. Same jedynki i zera! Może mi przyniosą szczęście, jak się jeszcze podszkolę oczywiście, bo na cud już nie liczę!!! Możnaby też powiedzieć, że do trzech razy sztuka, albo poszukać jakichś innych wróżb i przysłowi. A jak będzie faktycznie, to wam napiszę - przypominam 1 października - proszę mnie dopisać do listy. U nas terminy baaaardzo dobre, można było już na 29 września sie zapisać!!! Dziękuję za trzymanie kciuków |
|
|
|
|
#4284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() enigmatyczna Wszystkiego najlepszego!!! ![]() benia1169 Przykro mi , mam nadzieję że następnym razem się uda
Kliknij prosze ->->-> https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=452402 Dziekuje Edytowane przez BlackLady Czas edycji: 2009-09-11 o 16:56 |
|
|
|
|
#4285 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj przykro mi
I jestes berdzo dobrym kierowcą
Edytowane przez madzioonia18w Czas edycji: 2009-09-11 o 16:46 |
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=benia1169;14189110]
Cytat:
straszna szkoda, ale termin szybciutki i nastepnym razem się uda.Enigmatyczna, wszystkiego naaaaaaaaaaajlepszego!
|
|
|
#4287 |
|
Raczkowanie
|
benia1169 bardzo mi przykro
Nie wmawiaj sobie, że źle jeździsz! Następnym razem na pewno zdasz! ![]() BlackLady, anka.d, souvenir, martus9191, iza_wiosenna dziękuję Wam. Kochane jesteście
Edytowane przez enigmatyczna Czas edycji: 2009-09-11 o 17:07 |
|
|
|
#4288 |
|
Zadomowienie
|
Kochane moje kobiety, dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa
![]() Dzisiaj już w sumie nawet nie myślę o tym moim nie zdanym egzaminie, tylko mobilizuję się do dalszej nauki jazdy. Za waszą namową i po namowach ze strony mojego taty zapisałam się dziś na egzamin. ^^ Pani proponowała mi termin na końcówkę września, ale wzięłam sobie termin 2 października o 8.00. (proszę o dopisanie do listy ) A jak wchodziłam do biura Wordu to minęłam mojego egzaminatora z wczoraj. ;DI przepraszam, że nie napisałam wczoraj o tym, że będę mocno trzymać kciuki za zdające dzisiaj, ale trzymałam i cały dzień myślałam o tym ![]() souvenir, gratuluję zdolniacho Ty! benia1169, przykro mi bardzo ale nie martw się, na pewno październik będzie szczęśliwy. ![]() Enigmatyczna, duuużo szczęścia i wiele uśmiechu! Wszystkiego najlepszego!
17 Edytowane przez kasiekasiek Czas edycji: 2009-09-11 o 17:24 |
|
|
|
#4289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych -nastych urodzin!!! I dziękuję za słowa pocieszenia
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Raczkowanie
|
ZDAŁAM sama nie moge jeszcze uwierzyc , placyk poszedł gładko całkiem na luzie
, potem na miasto tak mnie poprowadził ze wjechalismy w samo centrum zakorkowanego Rybnika ( a podobno po centrum nie jezdza) ale spokojnie kazał zawrocic z wykorzystaniem "lesnej drogi" potem miałam parkowanie prostopadle przodem, zawracanie na rondzie ,wjezdzałam pod gorke w korku , i tu zgasł mi samochod , ![]() ![]() , a on do mnie spokojnie a sie uda,![]() ![]() potem swiatła , rozpedzenie do 50 i zatrzymanie w wskazanym miejscu i do WORDU, jezdziłam 55 minut Sama nie mogłam uwierzyc ze to przejechałam bez wyniku negatywnego i przesiadki na miejsce pasazera
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

czytaj uwaznie pytania na testach

i jeszcze przy tej akcji z budzikiem
trzymam 

szybko się poprawiłam, światła pozycyjne ok, jedno się nie paliło co pana strasznie zdziwiło, ale stukną i się zapaliło i oznajmił "oo, działa" i to był jedyny moment kiedy powiedział co innego niż komendy. Łuk i górka poszły gładko. Wyjazd na miasto, jakaś 10minuta, skręcamy z jednokierunkowej w lewo a ja co? ustawiam się po prawej stronie
nie wiem dlaczego to zrobiłam. no ale dobra, jedziemy dalej, każe mi zawrócić, a że to ulica jakaś taka i ruchliwa, skrzyżowania nie widać, to wjezdzam tyłem w podjazd od bramy, marniej był jakości więc trochę potelepało, ale co tam 

straszna szkoda, ale termin szybciutki i nastepnym razem się uda.
, ale wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych -nastych urodzin!!! I dziękuję za słowa pocieszenia