|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
Cytat:
Wzrost 164cm, waga 46kg, pod biustem 68cm, w biuście 89cm ![]() Ale te moje wystające żebra są nieapetyczne, chciałabym trochę przytyć ale jakoś mi nie idzie ![]() Horo - wkurzam się, że mięsień nadal trzyma - i teraz mam wrażenie, że nastąpił zastój i chyba nic się nie zmieniło w ciągu miesiąca . Zaraz może znajdę zdjęcie z sierpnia i wstawię - same ocenicie.Wizytę u pani dr mam za m-c, mam nadzieję, że do tego czasu się wyrówna, bo nie chciałabym skończyć na laserze
|
|
|
|
|
#6752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6753 |
|
Zakorzenienie
|
Starsze fotki
![]() Jedna z lipca, druga z sierpnia Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-09-11 o 14:19 |
|
|
|
#6754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mięsień w końcu musi puścić ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Jak na moje oko, to miesień puszcza. Na tej pierwszej fotce różnica byla znacznie większa ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
173 cm i 56 kg to lasencja jak się patrzy
|
|
#6755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wtedy zobaczymy czy padniecie z zachwytu czy z przerażeniaKaśka - ty wysoka dziewucha jesteś i z wagą 56kg to z pewnością niezła laseczka |
|
|
|
|
#6756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
te forum jest jak jakis narkotyk bo nie umiem z niego wyjsc dobrze ze mala spi a synek oglada bajke Listopadowa nie jestem znawca piersi ale widze róznice z przed miesiaca a teraz jest bardzo duza i oczywiscie mega pozytywna masz sliczne cycusie
|
|
#6757 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kasieńko
Na razie spadam, lecę do pracy
|
|
|
|
#6758 |
|
Zakorzenienie
|
A jak wrócisz to bardzo proszę na chwileczkę jeszcze dla mnie wszystkie trzy fotki
![]() ![]()
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#6759 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
[QUOTE=horo;14181117]Listopadowa,
oni wręcz uwielbiają duze biusty, ale... dopoki żona mi miseczkę raczej wklęslą niż wypukłą twierdzą inaczej Przeglądam ten temat od dawna i mogę powiedzieć, że mam miseczkę "wklęsłą". Przykro się człowiekowi robi jak czyta takie rzeczy. Dlaczego tak twierdzisz? Ja na Wasze duże biusty (żelkowe) złego słowanie nie powiem, dlaczego więc musicie mnie bardziej dołować? Bez przesady...Zresztą wszystkich facetów na świecie nie znasz, skoro facet mówi, że lubi małe i to nie swojej żonie, ale kolegom i wszystkim naokoło to kłamie? |
|
|
|
#6760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bólu też żadnego nie czułam wcześniej,a ta moja torebka to pewnie powoli się nadrywała, nadrywała i jeden nifarsowny ruch i puściła całkiem. Chwila i kłopot gotowy. Tylko u mnie nie szkoda tak bardzo-piersi i tak do poprawki były. Ale u Ciebie ![]() ![]() -nawet nie mogę sobie tego wyobrazić.---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- [QUOTE=Nuova;14189468] Cytat:
I to właśnie dziewczyny tu napisały. Nie potrzebnie dorabiasz do tego jakieś naśmiewanie się z małych piersi.My wiemy najlepiej jak to jest nie mieć piersi. Żadna dziewczyna z pięknymi piersiami nie poprawia sobie biustu. Chyba jednak my lepiej rozumiemy Ciebie niż Ty nas. Pozdrawiam.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#6761 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Może faktycznie źle to zrozumiałam i za bardzo się uniosłam. Przepraszam
A piersi macie piękne i mam nadzieję, że ludzie w końcu przestaną patrzeć na żelki jak na coś złego. Wątek nadal będę przeglądać, bo sama pewnie kiedyś pójdę pod nóż.Pozdrawiam, |
|
|
|
#6762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam "oni", a nie wszyscy, jak sama trafnie zauważylaś - nie znam wszystkich Moge powiedzieć jak bylo w przypadku mojego męża... zawsze twierdził, ze lubi małe biusciki, ze moje są śliczne i jeśli ktoś zrobił uwagę na temat mojego biustu (niezbyt milą) zawsze powiedzial, ze taki mu sie własnie podoba. gdybym nie zrobiła piersi, zawsze by mi mówil, ze sa piekne... w sumie dla niego takie były, bo były "nasze" Zreszta piersi nie zrobiłam dla niego, tylko dla siebie... ja swoich maleństw nie lubiłam i dlatego mam żelki. Zreszta mój "biuścik" (o ile tak te wytwory mogę nazwać) sprzed op jest na str.225 ... czy był piękny hmmm... albo miłość zaslepila mężą, albo kłamal
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-09-11 o 17:38 |
|
|
|
|
#6763 |
|
Zakorzenienie
|
Mya - mam nadzieję, że jeszcze jesteś
Nuova - nie będę się powtarzać za dziewczynami, gdyż mają one 100% rację. Mój mąż był przeciwny op., jemu podobały się moje maleństwa. Ale ja czułam duży dyskomfort (op. robiłam tylko i wyłącznie dla siebie!) i w związku z tym zdecydowałam się na zabieg Jestem zadowolona z posiadania większego biustu - już nie czuję się źle przymierzając staniki, bluzeczki czy sukieneczki, a mężowi też się podobają moje nabytki - choć do tej pory twierdzi, że dla niego mogłabym w sobie nic nie zmieniać, bo kocha mnie taką jaka jestem
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-09-12 o 00:55 |
|
|
|
#6764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to juz na bank się trochę pooszczędzam Wprawdzie mam dozywotnia gwarancję i na zelki i na torebkę, ale... nie usmiecha mi sie ponowna op
|
|
#6765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#6766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... plotki, insynuacje ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- czekaj, bo jeszcze nie wstawione
|
|
#6767 |
|
Zakorzenienie
|
Mya - proszę Cię o szczerą opinię
![]() 1 fotka z lipca 2 fotka z sierpnia Kolejne trzy z dzisiaj Ostatnia to nieposłuszna pierś prawa z sierpnia
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-09-13 o 01:26 |
|
|
|
#6768 |
|
Raczkowanie
|
tylko szybko
bo mnie moj staruszek do kina porywa i poza tym na kuszenie bo dekolt założyłam po sam pępek
|
|
#6769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, jak mięsień puści to Horo będzie musiała ustąpić miejsca na podium i jest spora róznica pomiędzy fotkami także za jakiś czas wszystko powinno być już w jak najlepszym porządku CUDNE!!!!! pomiędzy 1 a 3 fotką jest diametralna różnica myślę ze wszystko zmierza ku dobremu tylko cierpliwości jak zawsze
Edytowane przez ruda Czas edycji: 2009-09-11 o 18:01 |
|
|
|
|
#6771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to sie bedzie dzialo ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
ja nie chcę podium... marzyłam o pięknych cycuchach
|
|
#6772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tyle tylko, że mi się wydaje, że od miesiąca wszystko stoi w miejscu i nic się nie zmienia ku lepszemu![]() Szkoda, że Mya znowu się nie załapała
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-09-11 o 18:04 |
|
|
|
|
#6773 |
|
Raczkowanie
|
uciekam się lansować jak to mawia Masza
|
|
#6774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6776 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehh...jak ja tym po op zazdroszcze...
Dla mnie pozostało marzyc...taki koszt a przydaloby sie,zeby zlikwidowac te duuuuza roznice miedzy piersiami a biodrami mam w biuscie ledwo 83cm,a po dziecku sie zmniejszyly ostro
|
|
#6777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6778 |
|
Wtajemniczenie
|
Obecnie mam 35000 dlugu...nierealne...
|
|
#6779 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie jest nierealne
|
#6780 |
|
Wtajemniczenie
|
A no może...w sumie jest w tym jakas racja
Dziękuje za slowa otuchy,poczulam przypływ nadziei
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

bo rozmiar swietny a kochana ile ty wazysz???i jak wy to robicie ze wy wogole brzucha nie macie po dzieciach coooooo????ja mam 173cm i waze 56kilo i mam jeszcze troche brzusia

. Zaraz może znajdę zdjęcie z sierpnia i wstawię - same ocenicie.

hmmm... albo miłość zaslepila mężą, albo kłamal
Dla mnie pozostało marzyc...taki koszt