|
|
#2761 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
też tak mialam dlatego ostrzegam bo wiem jak to wyglada kup u fryzjera dowiedz sie jak trzeba go rozrobić i ile trzymac i bedzie dobrze na pewno wiec spytaj tezo aktywator(woda utleniona w kremie) buzka Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2009-09-10 o 20:15 |
|
|
|
|
#2762 |
|
Konto usunięte
|
Neheszta dziękuję. Zainspirowałaś mnie tymi fotkami i propozycjami, teraz czuję, że muszę coś jutro znaleźć i spróbować stworzyć jakieś zestawy.
Oby tylko kasa do mnie jutro przyszła. Bo jak nie to będzie krucho. A jestem taka, że jak mi się coś zachce to muszę to jak najszybciej kupić. Nie wiem, zakupoholizm? Szukałam dziś fajnych klipów na allegro, ale nic nie znalazłam fajnego w brązie, no chyba, że źle szukałam. Chciałam coś taniego za 80 zł mniej więcej.
|
|
|
|
#2763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tego, ze rozjaśniacz przyciemnia włosy to się nie spodziewałam Wiedziałam, że po dekoloryzacji będzie marchewa i spodziewałam się, że od rozjasniacza będzie jasna marchewa, która zakryje farba Tego, że rozjaśniacz robi z mandarynki brąz to bym się w życiu nie spodziewała Jak coś mi z tego wyjdzie to pokażę rezultat walki
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
miucci2
proszę ![]() Akurat te zestawy są takie, w które ja bym się sama chętnie ubrała. A jak wszystkie WP wiedzą jestem bardzo wybredna Wielu rzeczy nie lubię, które są AG ![]() A wiecie jednak pomalowałam pazurki na mleczny z takimi drobinkami
|
|
|
|
#2765 |
|
Raczkowanie
|
barbi http://nasza-klasa.pl/profile/25255984/gallery/album/2/12
http://nasza-klasa.pl/profile/252559...ery/album/2/12
''Obecnie ludzie znają cenę wszystkiego i nie znaja wartości niczego'' Edytowane przez jajun Czas edycji: 2009-09-11 o 10:51 |
|
|
|
#2766 |
|
Konto usunięte
|
Czuje, że dzięki Tobie fajnie sie ubiorę na te 18 - nastki.
![]() A propos pazurków. Ostatnio naszło mnie na taki troszkę inny francuski. Normalnie białe końcówki, ale na nich cieniutkim pędzelkiem czarne kreseczki i na białym wychodzi zeberka, no a potem tradycyjnie lekkim kolorkiem. Mam nadzieję, że tak zrozumiale napisałam. Właśnie wiecie jaka firma ma czarny lakier z cieniutkim pędzelkiem? Myślałam nad Inglot, ale krążąc myślami po ich lakierach do zdobień paznokci raczej nic takiego nie kojarzę.
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14178174]Czuje, że dzięki Tobie fajnie sie ubiorę na te 18 - nastki.
![]() A propos pazurków. Ostatnio naszło mnie na taki troszkę inny francuski. Normalnie białe końcówki, ale na nich cieniutkim pędzelkiem czarne kreseczki i na białym wychodzi zeberka, no a potem tradycyjnie lekkim kolorkiem. Mam nadzieję, że tak zrozumiale napisałam. Właśnie wiecie jaka firma ma czarny lakier z cieniutkim pędzelkiem? Myślałam nad Inglot, ale krążąc myślami po ich lakierach do zdobień paznokci raczej nic takiego nie kojarzę. [/QUOTE]akurat lakieru nie znam, ale moja koleżanka sobie taką zeberke zrobiła. Nawet ładnie to wygląda
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam na paznokciach zebre, ale rozowo-czarna
faaaaaajna, zastanawiam sie, czy sobie w sumie jeszcze raz nie zrobic, ale wlasnie wersje bialo-czarna
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2771 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podpisuje sie porządne buty skórzane - nie ma porównania z tanszymi na all , nie lubiłam chodzic na obcasach dopoki nie kupiłam porzadnych butów teraz zbieram na kozaczki ahhhhhhh zakochałam sie są jak z moich marzen co miesiac po stowce odłoże i kupie jak nic . Egzaminu nie zdałam . Ale poprawiłam sobie humor nowa kieca z ciucha jak ją pokaze to oko Wam zbieleje ;p i nie bedzie trzeba zadnych kropelek ;p marze o takich włosach : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1252522542
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie to butki?? pokaż
|
|
#2773 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2774 |
|
Wtajemniczenie
|
:d
|
|
|
|
#2775 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że coś tu cicho dzisiaj. Dualstar ostatnia część zdjęć , drugie zdjęcie od początku. Piękny widok.
Tylko ta dziewczyna mi go jakoś szpeci (nie podoba mi się Nie wiem co mnie naszło, ale pierwszy raz spodnie w takim kolorze mi się spodobały. Jak znajdę to wkleję trochę fotek Buricagi. |
|
|
|
#2776 |
|
Rozeznanie
|
Sukienke pokaze pózniej mam nadzieje, że do jutra mi wyschnie tak bym chciała isć w niej na to weselicho (tylko czy wypada w białej?) W ogóle nie wiem dalej jak sie uczesac i pomalowac paznokci tez nie zrobiłam a zaraz wychodze... jutro na 12 musze byc gotowa makijaz, fryzura ( macie jakies zdjątka moze mnie cos zainspiruje) bo musze pomoc w dekoracjach, nie zdaze nawet do domu żeby sie przebrac dlatego bede skazana na pokoj Mateusza, mam nadzieje że ma tam duże lustro
. Aj no przeraza mnie to wesele bo bedzie starszym a ja tam nikogo nie znam, nawet jego mamy czy siostry. A kozaczków tez nie pokaze wstydziłam sie zrobic w skelepie zdjecie choc miałam ochote! , nawet nie wiem co to za marka bo raczej omijałam te drogie i nie zwrociłam uwagi , ale je kupie ! jak nic ! i wtedy sie wam pochwale :P
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2778 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny dalej chodzą we francuskim. Możesz do tego jakieś naklejki delikatne żeby trochę urozmaicić? Co do fryzury, to ja nie pomogę, praktycznie nie mam żadnych zdjęć. Choć podobała mi się jedna fryzura na YT fafinetex czy jak jej tam. Poszukam i wkleję link. |
|
|
|
|
#2779 |
|
Rozeznanie
|
dzieki party girl jestem zachwycona pierwsza fryzurą Ty chyba widziałas moja grzywke że mi podesłałas to zdjecie :P
|
|
#2780 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny dalej chodzą we francuskim. Możesz do tego jakieś naklejki delikatne żeby trochę urozmaicić? Co do fryzury, to ja nie pomogę, praktycznie nie mam żadnych zdjęć. Choć podobała mi się jedna fryzura na YT fafinetex czy jak jej tam. Poszukam i wkleję link. Proszę: http://www.youtube.com/user/fafinett.../4/xw3NVJeDf9E |
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2782 |
|
Konto usunięte
|
Jess
|
|
|
|
#2783 |
|
Konto usunięte
|
Na razie tyle.
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
Cwicze na siłowni, w domu hula hop a waga i wymiary cały czas stoją w miejscu kurde no :/ Żebym chociaz miała biust taki jak większość AG a nie mam
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1252693251 Ale praktycznie taką samą bluzeczkę za to tak
|
|
|
|
#2786 |
|
Konto usunięte
|
Neheszta, przypomniało mi się, chciałam Ci powiedzieć, widziałam dziś w Bershka bluzeczkę czerwoną w kratkę, taką jak stworzyłaś zestaw z czarną spódnicą na polyvore. Była cudna, ale kosztowała 80 zł, a za to to ja sobie kupiłam bokserkę i sweterek i jeszcze z tego 10 zeta zostało. A taki fajny zestaw bym miała bo taka czarną spódnicę też gdzieś widziałam.
![]() LilyHoney kocham panterkę i zazdroszczę bluzeczki. :P Sama chciałabym sobie kupić coś panterkowego. Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 Czas edycji: 2009-09-11 o 21:16 |
|
|
|
#2787 |
|
Zadomowienie
|
Ja panterkę uwielbiam, mam jak na razie dwie bluzki, sukienkę, balerinki i nadzieję, że na tym się nie skończy. Dużo panterki jest w Tally Weijl także zaglądnij tam
|
|
|
|
#2788 |
|
Konto usunięte
|
Jak tylko będę przy kasie to zajrzę, bo bez kasy iść nie chce, nie będę sie dołować, że nie mogę sobie kupić.
Jak iść to obejrzeć, przymierzyć i kupić. Ja na razie nie mam nic panterkowego i ubolewam strasznie.
|
|
|
|
#2789 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczęta ;p makijaż też mi sie pododba
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w niedziele jade do fryzjera, bede schodzic z czerni do blondu pasemkami Puki co miewam chwile zwatpienia
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

też tak mialam dlatego ostrzegam bo wiem jak to wyglada
kup u fryzjera dowiedz sie jak trzeba go rozrobić i ile trzymac i bedzie dobrze na pewno
Szukałam dziś fajnych klipów na allegro, ale nic nie znalazłam fajnego w brązie, no chyba, że źle szukałam. Chciałam coś taniego za 80 zł mniej więcej.

..
teraz zbieram na kozaczki ahhhhhhh zakochałam sie są jak z moich marzen co miesiac po stowce odłoże i kupie jak nic 

Tylko ta dziewczyna mi go jakoś szpeci (nie podoba mi się