|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Mikixxx
cudowne włosy ! marzeniee... ![]() Cytat:
Nie polecam.Cytat:
Lubię się czasem 'podołować' ich kawałkami ![]() Dziewczyny, a tak poza tym to tempo macie straszne ! Fajnie, że moglam sobie tyle dzisiaj poczytać po 2 dniach nie zaglądania na wizaż (brak czasu, szkoła )Dzisiaj po lekcjach poszłam na małe zakupy na poprawę humoru ( ) i naszło mnie na szukanie sklepu ze zdrową żywnością, chciałam kupić olej kokosowy Kokoska niestety nie kupiłam, nie było Jednak... Panią sprzedawczynią okazała się moja nauczycielka z podstawówki Zapytala mnie do czego używam oleju kokosowego, a kiedy powiedziałam, że na włosy to stwierdziła, że pokaze mi inny, dobry dla włosów. I wyciągnęła z szafeczki....Amlę tyle jej się kiedyś oszukałam po mieście, miałam zamiar nawet niedługo zamówić przez internet. Nie mogę się doczekać, aż wypróbuję
|
||
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna, gdzie fotki?
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, dziewczyny, ja się nie pochwaliłam, kupiłam dziś czekoladową odżywkę Joanny
Ale mam mieszane uczucia, bo skład zapewne kiepściutki, pojemność mała i nie wiadomo jak się zachowa na włosach... Pozostaje mi testować Chciałam kupić Fructisa, ale był tylko do przetłuszczających się i z pasemkami, a ja bym wolała któryś inny ![]() Desporadka, chwal się, jakiej firmy ta Amla i ile za nią dałaś?
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie blondyna!! Wklejaj! Dziewczyny właśnie skończyła mi się skrzypovita i jutro muszę sobie jakiś suplement kupić tylko nie wiem jaki bo w sumie ta skrzypovita wiele nie dała: mimo, że pisze że ma witaminy z grupy B to bym się kłóciła bo mam okropne zajady i okropne skórki odkąd rzuciłam merz special i zastąpiłam go skrzypowitą... Teraz myślę o czymś na bazie drożdży może dromin, a może kontynuować skrzypovitę? Bo kuracja 40-dniowa to chyba mało na jakieś efekty...
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Niby dla najlepszych efektów warto przyjmować preparat trzy miesiące... A nie widzisz żadnych efektów? Nie masz lepszej cery albo paznokci? Tam szybciej widać niż na włosach
|
|
|
|
#4087 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W przyszłym tygodniu idę do zielarskiego, może też będą mieć Niby wolałabym Jivę, ale Dabur też może być, szczególnie w takiej wspaniałej cenie.A ja to głupia jestem, moja chrzestna pojechała do Turcji i jak się ostatnio z nią widziałam, to nawet chciałam powiedzieć, żeby mi przywiozła jakiś olejek, ale zapomniałam |
|
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
znowu nałozyłam kokos,wczoraj tez mialam na noc i dzis tez,bo nigdzie sie nie wybieram
![]() przejadłam sie krowkami i mi niedobrze:-/ |
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Jyyli na twarzy nie pojawia się już tyle wyprysków co wcześniej, paznokcie bez zmian, je zawsze miałam mocne. A mam jeszcze pytanie: czy skrzypovita może zastąpić herbatkę z pokrzywki lub skrzypu?
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Ze skrzypu raczej tak, a z pokrzywy to nie wiem, aż taką specjalistką nie jestem
Ja bym na Twoim miejscu pociągnęła do 3 miesięcy, skoro na cerę pomagaAstra, narobiłaś mi smaka na krówki Nie wiem, jak można się nimi przejeść, ja je po prostu pochłaniam i nigdy nie mam dość Pod tym względem jestem wyjątkiem, bo znam ludzi, którzy mają dość np. po dwóch![]() (tak tak, a potem się dziwię, że mi boczki urosły |
|
|
|
#4093 |
|
Wtajemniczenie
|
desporadka a jaka pojemnosc?
|
#4094 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale razem to juz gorzej. Pokaże Wam co mam na razie (załącznik), może coś wymyślicie.![]() Cytat:
Cytat:
Pamiętam jak się cieszyłam z mojego aparatu. Chyba z 4 lata o niego prosiłam, w końcu przestali go produkować Ale znalazłam prawie nowy na allegro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|||||||
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia, ja bym dodała coś Dżemu i Kultu
Co do Comy to ja jestem dziwna, bo za nią nie przepadam... Ale to w zasadzie dlatego, że zawsze jak pytałam, co jest w niej takiego fajnego, to każdy zamiast tłumaczyć mi, dlaczego ją lubi i dlaczego warto byłoby poznać więcej niż 3 piosenki zaczynał gadkę "jak możesz nie lubić Comy, przecież to taki wspaniały zespół!" Nie wiem, może bym i polubiła, ale nie podoba mi się jak wokalista śpiewa na żywo to nie mam motywacji![]() Astra, ja też mam takie dziwne ochoty ostatnio Nigdy nie lubiłam np. naleśników, a teraz cały czas za mną chodzą i mogłabym codziennie jeść. A cały czas mam ochotę na ser z czekoladą i dżemem żurawinowym
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie miałabym jak zajść
![]() ![]() Chociaż... jakaś 13-latka ponoć zaszła w ciąże z basenem, wszystko jest możliwe![]() ![]()
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja płaciłam 11zł, ale niepachnący ![]() Ale mi smaka narobiłyście...hmmm...jeś ć mi się chce...może budyń
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-09-11 o 19:09 |
||
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
jak budyn to czekoladowy
moze byc z wiorkami kokosowymi
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Też wolę czekoladę, ale tylko wanilia była w domu
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
jak mnie "smaki" łapia na slodycze a nie mam nic w domu to jem łyzeczka kakao
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Ale takie naturalne, niesłodzone?
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Oj trzeba, święte słowa
![]() Narobiłyście mi ochoty na budyń Akurat mam w domu czekoladowy
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Tż zamówił mi Waxa, ale się ciesze
W ogóle znalazłam wodę pokrzywową i brzozową za 5.10, do tego mega dużo ziółek do płukania włosków i jakieś zioła na wypadanie. Chodziłam dziś po sklepach i w Outlecie znalazłam śliczne czarne szpileczki za 25 zł ! W poniedziałek po nie idę :P A od 2 dni boli mnie serce, dziś tak mnie bolało, że robiło mi się ciemno przed oczami Miałam coś takiego jak byłam mała, taki ból jak wbijanie szpileczek, ale nic nie wykazało.. Nie wiem co to już ze mną się dzieje. Chyba sie rozsypuje. W dodatku w poniedziałek idę na pobieranie krwi do badan do kliniki w Rzeszowie. Załamie się, przy pobieraniu zawsze mdleje, bo szybko spada mi poziom cukru w krwi, a w dodatku mam niskie ciśnienie, dlatego nie mogę oddawać krwi, a mam jedną z najrzadszych ( 6% ludzi na świecie ), bo mogłabym zapaści dostać. Kiedyś w szpitalu zemdlałam na 5 minut i cucili mnie tlenem. Normalnie już się boję na samą myśl o tym
|
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() :przytu l:Też kiedyś mdlałam przy pobieraniu krwi, do teraz zapobiegawczo każę sobie pobierać na leżąco, żeby się nie poobijać w razie czego ale większym dramatem jest dla mnie jak mi coś wstrzykują: szczepionkę, próbę na gruźlicę, cokolwiek...od razu mam mroczki przed oczamiAstra - ja mam w domu tylko takie naturalne
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Narek super te kolczyki tez mam takie tylko inne kolory
![]() No wiec po zakupach udanych. Kupilam sobie 3 nowe lakiery i Liliputz(nowy), no wiec dam wam znac jak sie sprawdzi. Agusia mozesz dodac Dzem, Kult, może Akurat(zwłaszcza piosenke dyskoteka gra)
2.Zdrowo się odżywiam ![]() 3. Ćwiczę Edytowane przez Magdzia94 Czas edycji: 2009-09-11 o 19:50 |
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Też jak byłam mała to mnie kuło serce, tak mocno, że pojechaliśmy na pogotowie... Lekarz stwierdził, że symuluję
A to było jednak w czasach, kiedy nawet nie znałam tego słowa, a co dopiero znaczenia i zastosowania. Radzę się zbadać, bo jednak serce mamy jedno a na drugie szary człowiek raczej małe ma szanse się załapać. A nie wiecie, jak zrobić kluchy w budyniu? Bo mi tylko za pierwszym razem, lata temu taki wyszedł, a on jest pyszny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

Nie polecam.
Lubię się czasem 'podołować' ich kawałkami
tyle jej się kiedyś oszukałam po mieście, miałam zamiar nawet niedługo zamówić przez internet. Nie mogę się doczekać, aż wypróbuję 

21.06.2014r.