|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
Diya&Małgoś..obydwie miałyście cudne bukieciki, śliczne wprost..i ja będę miała taki sam
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
No ja już dziś życzę wszystkim PM jutrzejszym wszystkiego najlepszego i aby ten jutrzejszy dzień był jednym z najwspanialszych w waszym życiu !!!
A teraz czas gdzieś wyjść odprężyć się i napić ASAP na priv napisałam Ci maila jeśli można zobaczyć tą Twoją wymarzoną suknię ![]() A bukieciki właśnie są ślicznie i też o takim właśnie myślałam.... ![]()
21.08.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/e32885f0c5.png http://www.abcslubu.pl/suwaczki/2002_03_01_112_4.png Edytowane przez Wioletaa Czas edycji: 2009-09-11 o 19:50 |
|
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
Ana jak będę mieć fotkę z bliska to Ci wyślę, bo mój miał jakiś rodzaj kwiatu o który trudno. A miałam specjalnie przygotowywany, taki mój wymysł innego nie chciałam
|
|
#694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
P.S. Suknia już wyprana? ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Dziewczyny, czy któraś z Was brała firmę lub osobę, która dekorowała im wszystko, od kościoła, przez wiązanki, samochód i salę? Polecicie coś? Droga to sprawa?
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapytaj może na wątku żonek, może one kogoś polecą
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#697 | |
|
Rozeznanie
|
One tu też zaglądają, więc liczę na to, że odpowiedzą
![]() Co do twojej sali, to mogę spytać na jaką liczbę osób organizują tam wesela, czy już jedzeniem czy trzeba catering no i o cene jesli mozna Cytat:
|
|
|
#698 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy ja równiez mogłabym otrzymac kilka fotek na priv? Wszystkie dziewczyny są zachwycone tym jak wygladałaś, wiec ja z czystej ciekawosci chcialam podpatrzec i moze jakas inspiracje dla siebie odnaleźć.Dzieki i pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już jest wszystko z jedzonkiem ( bez owoców i ciacha) a za osobę 120 zł. szkoda, że nikt nie może podzielić się swoim doświadczeniem apropos tej sali
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
jestem tu nowa i tak szukałam czegoś z Lubelszczyzny i natrafiłam na te wątki a to już 7 seria super, ja wychodzę za mąż 19 czerwca 2010 r, planowaliśmy w 2011 ale skoro udało nam się załatwić sale i kucharkę to się zdecydowaliśmy właśnie na tą datę ale mam największy problem z kapelą mówie Wam totalna masakra obdzwoniłam chyba wszystkie i kurcze albo ceny mają kosmiczne a pomijając ceny wszyscy są zajęci stąd moja prośba może Wy coś mi podpowiecie?? byłabym wdzięczna bo kurcze zaczynam się podłamywać.
|
|
|
|
|
#701 |
|
Zadomowienie
|
Ana suknię zabieram w niedzielę z domu dopiero...
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matyldo![]() podłączam się do prośby o jakieś namiary
|
|
|
#703 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Małgosiu...Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Niedawno zostałam szczęśliwą narzeczoną mojego narzeczonego i rozpoczęlismy ostre przygotowania. Mamy już zaklepaną salę, kościółek. Przymierzam się do okazyjnego zakupu cudnej sukienki i ciekawa jestem Waszych opinii.Jestem szczupła, 178 cm i długie proste włosy. Zastanawiam się nad welonem do tej sukni i innymi dodatkami. Pani w salonie na Głębokiej coś mi proponowała, ale nie do końca jestem przekonana. Mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc.
Edytowane przez Magda MM Czas edycji: 2009-09-11 o 22:22 |
|
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś to pisz na PW, to prześlę numer.
|
|
|
|
|
|
#706 |
|
Przyczajenie
|
Powodzenia i nie zapomnianych chwil dla Wszystkich Lubelskich Panien stających dziś na ślubnym kobiercu, no i czekamy na relacje !!!
|
|
#707 |
|
Rozeznanie
|
Liwaczko polecam Ci Amigosów! Grali na weselu, na którym byłam Druhną (8 sierpnia) i naprawdę super, lepiej się spisali niż mój zespół. Teraz na pewno bym ich wybrała.
Nie mam ostatnio czasu na wizaz własnie zbieram się na weselicho do Białowiezy ![]() Calinkinia nieładnie Karol się zachował, dawno zapisywałaś się do niego? Skoro z tą pierwszą fryzjerką nakłada Ci się makijaż u Oli, może sprobuj z tymi z Hipotecznej? Będzie dobrze
|
|
|
|
|
#708 |
|
Przyczajenie
|
Zastanawiam się nad welonem do tej sukni i innymi dodatkami. Pani w salonie na Głębokiej coś mi proponowała, ale nie do końca jestem przekonana. Mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc.
[/QUOTE]Hej Magda MM, Mi się bardzo podoba welon zaproponowany na zdjęciu - jest bardzo prosty, bez żadnych dodatkowych udziwnień, typu dodatkowe zdobienia, hafty itp. Długość też mi osobiście odpowiada taka do pośladków Wydaje mi się, ze gdybyś zdecydowała się na długi welon , do ziemi, byłoby to już za dużo, no i przykryłabyś zdobienia dołu sukni. Mój narzeczony zawsze powtarza, ze w prostocie jest piękno Odnośnie dodatków -sukienka jest bardzo strojna sama w sobie, wiec ja osobiście żadnych ekstrawaganckiej biżuterii bym nie stosowała No ale to moja wizja, podejrzewam, że ty masz i tak już w główce swoja własną i doskonale wiesz jak chciałabyś wyglądać, z resztą chyba my wszystkie już od lat mamy wymarzone suknie i teraz tylko szukamy tych najbardziej zbliżonych do naszego wyśnionego ideału ![]() Pozdrawiam
Babę zesłał Bóg... ![]() Edytowane przez ASAP Czas edycji: 2009-09-12 o 10:18 |
|
|
|
|
#709 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ASAP ja kojarzę bo jestem z tych bliższych okolic Firlejowego Sioła ![]() ile tam sobie liczą za osobę? bo słyszałam ze tanio nie jest
|
|
|
|
|
|
#710 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Życzą sobie różnie, w zależności od menu, a ceny wynoszą od 160-180. Nie wiem, czy ten cennik jest ciągle aktualne dla nowych klientów. A ty które miejsce wybrałaś na swoje wesele?
Babę zesłał Bóg... ![]() Edytowane przez ASAP Czas edycji: 2009-09-12 o 11:47 |
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja polecam http://www.wenus.lublin.pl/index.php Pani Ani Guzowskiej. Z wszystkiego bylam bardzo zadowlona: 4 bukiety, butonierki, auto z dekoracja kwiatowa, dekoracja restauracji i kosciola, platki róz.... Cena zalezy od tego c chcesz i typu kwiatów. Ja mialam wlasne idee i pani ania pomogla mi w doborze rodzi kwiatów do kolorystyki jaka chcialam... na fotce auto z firmy wenus i dekoracja kwiatowa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH PANIEN MLODYCH!!!!
Edytowane przez marhalczar Czas edycji: 2009-09-12 o 12:56 |
|
|
|
|
|
#712 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
można to jakoś zmienić? ...tak dyskretnie ? Cytat:
Amirrka, ja równieżżżż poproszę foteczki jak juz wrócisz Cytat:
obydwa modele sukien i wtedy może doradziłaby Ci i ona również. mi sie b. podoba dekolt w tych ostatnich - mimo, że osobiście nie czułabym się w tym dobrze, Tobie zdecydowanie pasuje. Cytat:
i ja w sukni weszłaś do salonu? tak z ulicy??? ![]() Cytat:
witamy równeiż ciekawam sukieneczki i miejsca weselicha
|
|||||
|
|
|
|
#713 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki Małgosiu za fotki
obejrzałam je dopiero dziś, piękna suknia, co mnie cieszy z powodów oczywistych, muszę zaklepać już termin u krawcowej, wrzesień mija nie wiadomo kiedykok Twój w moim stylu, piekny kwiatki super
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
ASAP, abci, Magda MM witamy
Wszystkiego najlepszego dziś ślubującym Pannom Młodym
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
ale się wkurzyłam niemiłościernie
pojechalam dziś z koleżanką pokazac jej jakie sukienki wybrałam a tu oba salony zamknięte mino iż na drzwiach napisane, że otwarte do 14! ![]() nie ma to jak dbać o klientów.. i żadnej kartki, nic...
|
|
#716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Podaj maila na PW
a tak z ulicy hihi nie miałam czasu a maż by mnie nie zasznurował dobrze wiec odrazu się ubrałam w suknie ![]() Cytat:
Jak będe miałą lepsze fotki to prześle Cytat:
Jeju to już tydzień temu ja ślubowałam uciekło mi to tak szybko ehhh Kama my to zawsze się przelotem widzimy i czasu nie mamy ja to nie wiem
|
|
|
|
#717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie chciałam przeszkadzać, no ale jak już przechodzilas kolo mnie to musialam Cie zaczepic Tak na niego spojrzałam i próbowałam sobie wyobrazić jak to on ten striptiz robił Nie martw się, może kiedyś w końcu pojawię się na jednym z wizazowych spotkan i sobie pogadamy
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
LAseczki, jakos ostatnio nie mam czasu tu do Was zaglądać, staram, sie troche podczytywać, ale jakos kiepsko mi idzie;p Kilka z Was widziałam namierzyło mnie na nk;p chyba dlatego, ze byłam na profilu naszej kolezanki Motylka;p
Z nowości to znalazł sie w końcu chętny na moja suknie slubną;p może uda mi sie ją sprzedać ![]() Pozdrawiam wszystkie LPM i dzisiejszym zyczę 100 lat w miłości i zdrowiu
|
|
|
|
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
my mamy salę, kościół, kamerzystę i zespół. nad fotogrfikiem trwają zacięte dyskusje, zresztą nasz kamerzysta też nam coś przestał odpowiadać, ale nie chce nam się nic szukać więc będzie, co będzie.
za to zdjęć sobie nie odpuszczę, bo uwielbiam i to akurat musi być super ekstra wypasione ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gosieńka, dziękuję za zdjęcia ależ piękna panna młoda z Ciebie była czekam na więcej zdjęć
Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2009-09-12 o 15:41 |
||
|
|
|
|
#720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() MAŁGOŚ mail poszedł
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

i moze jakas inspiracje dla siebie odnaleźć.
szkoda, że nikt nie może podzielić się swoim doświadczeniem apropos tej sali

o matyldo