|
|
#1501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Przyszłam,obaczyć o czym się tu aktualnie deliberuje ..i cóż widzę.....o jedzeniu.A ja jestem z tych co to w kuchni robią wszystko w tempie błyskawicznym aby jak najszybciej z niej wyjść i się nie męczyć
![]() I teraz pytanie do ekhem.."współkomunowiczek " : Macie pomysły na posiłki dla "trzodki" domowej nie wymagające żadnych zdolności,i zajmujące minimum czasu......?? ![]() Swego czasu wszystko przypalałam ale to nie dlatego ,że nie mam talentu lecz miałam milion ciekawszych zajęć w tak zwanym międzyczasie a patelnia się tliła dopóki nie poczułam spalenizny Taki talent mam.Placki z cukinii w sumie mogę zakwalifikować
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Towarzyszki, czy zostały dla mnie jakieś placki cukiniowe?
![]() Właśnie wtrząchnęłam talerz spaghetti ale placki jeszcze zmieszczę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1503 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
myslę ze ziemniaki z kefirem będą w miare bezpieczne
|
|
|
#1504 |
|
BAN stały
|
Melduję się z powrotem na pokładzie. Jestem ledwo żywa po 24-godzinnej podróży (tak, tak ), ale było warto. Najnajnaj tydzień mojego życia - nic dodać, nic ująć ![]() O zaopatrzeniu amsterdamskich perfumerii lepiej nie będę Wam opowiadać Ja w każdym razie, z pachnideł, przywiozłam sobie tylko mydełka do masażu Lusha
|
|
|
|
#1505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybkie są zapiekanki na bazie ryżu, ziemniaków lub makaronu. Na dni kiedy naprawdę nie ma czasu siedzieć w kuchni polecam chili con carne, albo piersi w porach (jakkolwiek to brzmi )U mnie zawsze furorę robią tortille nadziewane czym kto lubi I osobny temat-zupy. Duża część gotuje się praktycznie sama, a na obiad są idealne. Moi faworyci to kapuśniak i ogórkowa, robi się je szybko, są pyszne, jeśli się lubi kwaśne zupy i nie trzeba się napracować przy nich ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
kurcze, zapomniałam o nich, a to jedna z moich ulubionych potraw. Pyry z gzikiem też są pyszne ![]() Cytat:
Tylko jak kiedyś sprawdziłam ceny noclegów i się okazało,że za jeden nocleg w Amsterdamie to ja mogę mieć 5 noclegów w Pradze, to mi ochota trochę przeszła
|
|||
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Melk -
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też jestem chętna zwłaszcza ze jeszcze przed kolacją jestem
|
||
|
|
|
#1508 |
|
grozi wypollizowaniem
|
vesenko! a ten gzik to co to jest konkretnie? wiem ze twarożek, ale coś sie do niego dodaje ?
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1510 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hej,ja się zgłaszam do komuny jako opieka medyczna
![]() Nareszcie wolny weekend od prawie miesiąca
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Super
I jeszcze tylko znajdźmy przystojnego ogrodnika i hydraulika![]() A jak w ogóle nazwiemy tę naszą komunę? Też mam. Narąbiemy się razem
|
|
|
#1512 |
|
BAN stały
|
Prawie jestem spakowana, jeszcze kilka drobiazgów.. i koniec... ale to juz jutro..
właśnie kicia wbiegła do pokoju, wpadła do torby i buszuje |
|
|
|
#1513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tyle cytatów naprodukowałam, że się część ulotniła, więc skrócę:
Vesenko - hotelik możemy brać Dziewczęta i kobiety! Okazuje się, że w sumie to mamy tyyyyyle umiejętności, że jesteśmy nieomal samowystarczalne Dziękuję za piękne komplementa , bardzo mnie podbudowałyście ![]() Cytat:
![]() Chyba, że się wypachnisz Musc Maori, to wtedy się komuś możesz z czymś pysznym pomylić ![]() Ja tam bardzo lubię, jak ktoś nowy przychodzi, więc możesz mnie uszczęśliwić ![]() Ocho, czyżbyś pracowała w ZUSie czy US? ![]() Ja ostatnio co drugi dzień kursuję do Urzędu Miejskiego, dziś znów byłam, w obu lokalizacjach. Ale nawet to polubiłam, już się pewniej czuję na swoim stanowisku, to mogę kursować. Cytat:
A zapachy jakie? A to się zmywa z siebie czy nazwa "mydełka" określa tylko to, że są w kostce?Wyprawy szczerze gratuluję
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1516 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co do nazwy to jutro się napijemy i coś wymyślimy
![]() Czyli co,żadnych fistaszków nie będzie?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak u Was, ale ja mam w domu
![]() I tym optymistycznym akcentem wracam do reala Dobranoc
|
#1518 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Też padam na pysk ,więc mało dziarskim krokiem oddalam się w kierunku łóżeczka,dobranoc. I macham do Edytki na dole
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-09-11 o 22:48 |
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to nie będzie??? - MUSZĄ być. Ale tylko dla mnie
![]() ![]() Agnysko - przecież ty nie lubisz fistaszków!
|
|
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może kolektyw pięknych i młodych?
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-09-11 o 22:55 |
||
|
|
|
#1521 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sknera
![]() Zresztą takich to se możesz wziąć
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znajdź sobie. Nie lubię się dzielic fistaszkami
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, 22 minęła to zeszło na fistaszki
![]() "fistaszek hydraulika" to by była niezła nazwa punkowej kapeli
|
|
|
|
#1524 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobranoc,trzeba się wyspać,żeby jutro móc się napić
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa, po 23.00 rozmowa schodzi na fistaszki...
|
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
fakt, takie są najlepsze ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- ja tam mam mega katar i aktualnie w głowie to mam smarki, a nie fistaszki
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Jezusie, miałam ciastka w weeekend upiec
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę Polly.
To dobranoc ![]() Vesenko - a tak jakoś same wpadły w me ręce
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-11 o 23:12 |
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

Taki talent mam.

Ja w każdym razie, z pachnideł, przywiozłam sobie tylko mydełka do masażu Lusha 

A zapachy jakie? A to się zmywa z siebie czy nazwa "mydełka" określa tylko to, że są w kostce?
Liczba mnoga wskazuje,że nawet więcej niż przydziałową 1 szt?