|
|
#151 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kurs tańca na rurze - gdzie ?
nieoplacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-12-04 o 07:29 |
|
|
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co mi wiadomo, to w Warszawie studio fitness pole dance będzie otwierała Pani, która uczy w Stanach pole dance
Szkoda, że Warszawa Cały wątek dot. tego tematu jest na kafeterii. Edytowane przez Velvetrope Czas edycji: 2009-07-13 o 09:27 |
|
|
|
|
#153 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!!!
Czy są jakies chętne do nauki tańca na rurze w Krakowie? Pozdroofka
|
|
|
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
Mozemy cos zorganizowac, najwiekszy problem moze byc z miejscem. No chyba ze sa jakies propozycje? |
|
|
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy wiecie moze dziewczyny gdzie mozna kupic taki buciki na wysokim obcasie i platformie przezroczyste(takie ma wiekszosc tancerek go go).podobaja mi sie bardzo a najlepiej jakby byly wiazane w kostce,bo klapki to wydaje mi sie,ze niezbyt wygodne.
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Przyczajenie
|
takie buciki mozna kupic na allegro wpisaujac platformy, sexy platformy albo platformy high heels lub tez w sklepach internetowcy www.sisi.pl. Ja sama znalazlam na allegro
|
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
velvetrope dzieki za linka.swoja droga na taki kurs w Warszawie polo dance mysle,ze bylyby chetne i z innych miast.Poki co czekamy na otwarcie
![]() Banny stronka sissi bardzo mi sie podoba.Przejrze tez oferty na allegro. |
|
|
|
|
#161 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
A w Rzeszowie dalej nic????
![]() ![]()
|
|
#163 |
|
Przyczajenie
|
mozecie jeszcze raz powiedziec gdzie w poznaniu mozna nauczyc sie takiego tanca?
|
|
|
|
|
#164 |
|
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Akademia Tańca im. Isadory Duncan ul. Wałbrzyska 11 (CH Land) Metro Służew tel. 502 103 166, 691 805 808 http://www.akademia-tanca.com.pl Uniejowska 1 lok. 1A 01-485 Warszawa Telefon:22 2264546(30zł/1h) KRAKÓW "Active Live" os. Kombatantów 7a 606 489 407 (Rasha) Mam nadzieję, że to Wam pomoże. Ponieważ jest to wątek o WARSZAWIe, to niech Poznań/Toruń/Wrocław nas tu nie zasmieca, tylko założy sobie własne! Edytowane przez lomatko Czas edycji: 2009-09-08 o 15:11 |
|
|
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
Przyczajenie
|
Witam ponownie!
Dziewczyny sluchajcie! Jesli jestescie chetne do nauki tanca na rurze w krakowie, to super bo juz niedlugo zostanie otwarta taka szkola w krakowie (kwestia czasu do dwoch miesiecy) wiecej informacji podam wkrotce, jak sama dowiem sie wiecej zajecia beda prowadzone w specjalnie przystosowanej do tego sali ("szkole") jesli jestescie zainteresowane, nie ma problemu, mozemy byc w kontakcie, pozdrawiam |
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
A była już któraś z was na takim kursie? Chętnie bym się dowiedziała jak wrażenia
|
|
|
|
|
#168 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Mnie też ostatnio zainteresował taniec na rurze
Może kiedyś się wybiorę na taki kurs, nie teraz, nie mam kasy, może za kilka lat. I mam nadzieję że znajdę tu wtedy jakieś chętne wizażanki Zastanawia mnie jedno: czy do takiego kursu trzeba być jakoś fizycznie gotowym?
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2009-10-13 o 15:37 |
|
|
|
|
#169 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno trzeba mieć bardzo silne ręce
|
|
#171 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
He, he, to ja najpierw na siłownię muszę
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
tak,rece trzeba miec silne i byc przygotowana na nogi w siniakach-to normalne
|
|
|
|
|
#173 |
|
Przyczajenie
|
Hej
ja też właśnie szukam gdzieś we Wrocku i w okolicach takiej szkoły co nauczy tańca na rurze próbuję znaleźć ale to nie takie proste
|
|
|
|
|
#174 |
|
Przyczajenie
|
ja jestem bardzo chętna, czekam na info od was
![]() ja szukałam w Krakowie dość długo i nic
|
|
|
|
|
#175 |
|
Rozeznanie
|
Toruń?:P
|
|
|
#176 |
|
Przyczajenie
|
Buszujac po szkolach tanca we wroclawiu znalazlam takie cos:
http://flamencoarte.com/eroticdance.htm moze sie komus przyda ![]() a jesli ktos chce sie nauczyc zmyslowego tanca to polecam np. taniec brzucha albo latino solo
|
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
@missnicolla: ja jestem zdecydowana na 100% na taki kurs w kraku. jak będziesz miała jakieś informację to będę ci wdzięczna za podanie ich. może spotkamy się na tym kursie
lenistwo jest łagodną formą samobójstwa Edytowane przez kakka Czas edycji: 2009-10-10 o 16:36 |
|
|
|
|
#178 |
|
Przyczajenie
|
Ja byłam na takim kursie.
Tyle, co mogę powiedzieć: jestem szczupła i ćwiczyłam wcześniej a rura mnie powaliła. Trzeba mieć bardzo silne ręce i...brzuch. I wbrew temu, co mówią i obiecują - nie jest to taniec dla grubasek!!! Takie dziewczyny mają problemy z poruszaniem się przy sprzęcie, przeszkadza im brzuch, nie zrobią żadnych choć troszkę skomplikowanych ćwiczeń, bo sylwetka nie pozwala. Naprawdę, szkoda kasy!!! Do tego tańca trzeba być szczupłym, nawet bardzo szczupłym i przyda się wcześniejsze ćwiczenie jogi i pilatess
|
|
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe co z tym kursem w wa-wie.w sierpniu pisala ta instruktorka na kafeterii,ze otworzy szkole w wa-wie.ona byla w usa i tam tanczyla.poki co nie ujawnila sie wiecej.mam nadzieje,ze jest w trakcie zalatwiania wszystkich formalnosci.
sa te inne typu taniec brzucha czy erotyczny,ale mnie interesuje tylko przy rurce...---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- ciekawa jestem jak po tych mistrzostwach go-go we Wroclawiu.chcilabym zobaczyc te impreze na zywo..w przyszlym roku,jesli beda bede sie starala pojawic na tej imprezie. |
|
|
|
|
#180 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie, my już w październiku otworzyliśmy grupy z tańca na rurze, jesteśmy w trakcie montowania kolejnych rur. Z powodu dużego zainteresowania, planujemy już otworzyć nowe grupy z tańca na rurze/pole dancing. Aktualnie zbierane są zapisy!!! zgłoszenia kierujcie na info@studioduende.pl
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

sa te inne typu taniec brzucha czy erotyczny,ale mnie interesuje tylko przy rurce...