|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
No to pora i na mnie
mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona ![]() Mam na imie Asia, lat 20 ( w listopadzie 21) Dzieci brak, no oprócz tej małej kruszynki która mi w brzuszku siedzi (15t) Pracuje sobie w banku, z moim skarbem jestem juz ponad 4,5 roku... Cytat:
![]() Dziewczyny tak tu u was fajnie miło jest Pozdrawiam i owocnych staranek
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
witaj Mysia1234
![]() a powiedz mi dlugo sie staraliscie o bejbika? |
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie 1,5 cyklu ( zaczelismy w dni płodne w jednym ale nam nie wyszło, noi w drugim pełną parą od początku i juz wyszło)
Nie liczylam dni płodnych, kochalismy się wtedy kiedy była ochota, nawet wydawało mi sie ze w tym cyklu nie mam sluzu płodnego a jednak się myliłam. Zycze szybkiego zafasolkowania
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
to super ze tak szybko sie wam udalo
![]() w sumie to ja tez nie mam sluzu plodnego tzn takiego jak to opisuja w ksiazkach tzw kurze bialko...
|
|
|
|
#395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz jezszce termin porodu to cie do listy dopisze Cytat:
kazdy u nas jest przyjmowany tak samo zawsze doradzomy Cytat:
tylko hcodzi mi o to zebys nie nastawiala nie potzrebnie ajlepiej odpuscic wiem co mowie
|
|||
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz jest mi tak strasznie niedobrze, a muszę zaraz iść do pracy |
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynyMysia miło Cię poznać ![]() Latko piękne zdjęcia no widzę, ze wogóle my to piękne dziewczyny jesteśmy hehehe
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
a termin mam na 9.03.2010
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Matko ale wątek się rozrósł!!!Miałam co nadrabiać...Ja mam termin@ na 15.09 i dni mi sie dłuuużą niesamowicie.Ja należę do tych niecierpliwych i wczoraj już testa kupiłam.Ale poczekam z nim do wtorku(no chyba,że @ mnie wyprzedzi-dobrze,że test ma długi termin ważności ).Co do objawów to niedługo zwariuje...Wczoraj spotkałam się z moją przyjaciółeczką,która jest w 9td ciąży i nagle mnie dopadł taki wybuch gorąca.No i ona mi powiedziała"witaj w klubie,bo też tak miałam".Nie wiedziałam,że tak też może byc Dziewczyny,czy któraś też tak miała?Bo ja nie miałam pojęcia,że to jeden z objawów... Co do długich cyków,to wiem,że moja przyszła teściówka miała cykle po 56dni,zaplanowała obie ciąże i udawało im się od razu ![]() Miłego dzionka dziewczynki
|
|
|
|
#400 |
|
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki ;*
Uff dobrze ze w nocy wiekszosc spala to nie bylo duzo do nadrabiania hihihi ![]() Mysia witaski ![]() Kolejna piekna kobietka do nas dolaczyla ![]() Giovi nio to widze ze mamy termin @ prawie w tym samym czasie bo ja mam miec wg starych cykli jakie mialam 28dni 16.09 ale od 2 cykli mam 34dni czyli tydzien pozniej,hmm ciekawa jestem jak to teraz w tym cyklu bedzie....Niby owulka powinna byc na 14 dni przed @ prawda?? A u mnie byla juz jakis tydzien temu(nie wiem bo nie sprawdzalam dokladnie) bo w tym cyklu jest u mnie totalny luz i przytulamy sie z Tz kiedy mamy ochote...a ze jej nie mamy(tzn.ja nie mam) to przytulanek bylo w tym cyklu 3 moze 4,takze sie nie nastawiam tylko cierpliwie czekam na @.... Ale Twoja przyjacioleczka ma racje czasem wystepuja uderzenia goraca w ciazy i jest to jeden z objawow ![]() Trzymam kciuki zeby do Ciebie nie przyszla @ nioo i zeby tescik sie przydal !!!Pozdrowionka laseczki i milego dzionka
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży miałam napady gorąca:P W pracy co chwile ściągałam i ubierałam bluze:F Bo mi się gorąco robiło
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
hello kochane wstałam jjuz sobie i po śniadanku jestem
![]() no ja również trzymam kciuki, mi to sie wogóle wydaje że najczęsciejj to tak niepsodziewanie ta fasolka się pojawia jak juz człowiek watpic zaczyna albo nawet nie czeka jeszcze a tu proszę
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-09-12 o 11:11 |
|
|
|
#403 |
|
Raczkowanie
|
No to trochę mnie pocieszyłyście
Boję się,że sobie "wkręcam"objawy,ale może jak o tym nie wiedziałam,to dobrze wróży i naprawde coś się dzieje?Sama już nie wiem i za chwile sfiksuje! No nic,pozostaje czekać,czekać i jeszcze raz czekać. Czasami mam tak,że wierzę,że się udało,a zaraz potem mówię sobie: Dziewczyno,po co się nakrecasz?To byłoby zbyt piękne.. Ale w tych wahaniach,to pewnie nie jestem sama
|
|
|
|
#404 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie da sie o tym nie myślec szczególnie jak człowiek bardzo pragnie mieć bobaska
|
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To normalne ![]() Właśnie sprzątałam w barku i znalazłam moje pozytywne testy ciążowe a myślałam, że je wyrzuciłam |
|
|
|
|
#406 |
|
Wtajemniczenie
|
boże zaraz moja głupia szwagierka przychodzi nie chce mi sie nawet na nią patrzec nie mam gdzie uciec bo mieszkamy w kawalerce
wy przynajmniej macie spokój od niepożądanych gości
|
|
|
|
#407 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć kochane... koniec świata. nie nadążam 7 stron od wczoraj?! bedzie tak jak mówiłam! za tydzień nowa część
ale to nic. Ja od wczoraj z tżcikiem intensywne staranka, nie ma co przegapić tego pięknego jajeczka Aha witam wszystkie nowe forumowiczki na naszym juz nie skromnym Staraczkowym. Czy opuściły mnie jakies newsy?? bo nie wiem kiedy nadrobię czytanko, bo tż nad głową świerczy.. Ahh..
|
|
|
|
#408 |
|
Przyczajenie
|
Asiulka pierwsze to z sesji plenerowej hehe może nie widać ale to prawie listopad był
a drugie tak z podróżyZeberko dziękieje i Twoje zdjęcia też są śliczne a ze ślubu to napewno będą boskie ![]() Ja to sie tak zastanawiam dlaczego jak już nadchodzi taki moment że decydujemy się ... tak to jest dobry moment na dziecko... to wtedy tak ciężko zajść w ciąże. A jeśli nie planuje się tego człowiek nawet nie jest przygotowany i może czasami nie ma możliwości na to dziecko to wtedy pstryk i jest dzidzia. Tak było z moim chrześniakiem, mój brat cioteczny wogóle nie planował mieszkali osobno ona miała 17 lat jak urodziłą.... buuu a ja nie mogę
|
|
|
|
#409 |
|
Wtajemniczenie
|
My już zafasolkowane bedziemy trzymały za was staraczki kciuki
![]() ![]() : kciuki: rekami i nogami ![]() uciekam troche sie pouczyc bo presja rośnie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Latko napewno też Ci się w końcu uda
Cierpliwości...
|
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ mi ostatnio powiedział,że jak nie teraz to później,aż w koncu się uda(choć wiem,że też bedzie mu przykro,jeśli to nie będzie teraz)
I tego musimy się Kochane trzymać! Na każdą z nas przyjdzie pora
|
|
|
|
#412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam laseczki
![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki za fluidki ![]() Z tego co wyłapałam to jesteśmy już 3 na termion @ 15-16 września. Ja ma na 16, ale jakoś w tym miesiącu nie śpieszy mi się z testowaniem. Więc możemy zacząć schizować Ja już się dopatruję objawów, chociaż wiem, że nie powinno ich jeszcze być. Jak jechałam dziś autem to mnie tak dziwnie zmuliło, ALE u mnie wkoło są ludzie chorzy i to może jakaś jelitówka... Co do mojej kochanej sis to test wyszedł negatywny - dziewczyna jest szczęśliwa ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- musi się udać, wkońcu ludzkość by wymarła, jakby wszyscy mieli problemy z dzidziusiem |
||
|
|
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki. Nie nadążam czytać i pisać tych postów waszych.
![]() Może później nadrobię. Na razie mam egzaminy więc ciężko nadrobić zaległości na forum. U mnie @ jak nie było tak nie ma. Powinnam dostać 10.09. Wiem że to nieduże opóźnienie, ale się denerwuję. Test wyszedł negatywny w dniu spodziewanej @. Bardzo często siusiu robię, tak średnio co 2-3 godzin. Wczoraj wieczorem tak mnie potwornie piersi bolały że nie mogłam usnąć. Już myślałam że dostanę @ a tu nic. Na ciążę przestałam się nastawia bo skoro test negatywny.... . Oprócz tego żadnych objawów ciąży ani nawet @. Tak bardzo chcę dzieckoże chyba niedługo .
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witajcie kochane dziewczynki ![]() Witam serdecznie Asię na naszym wąteczku!!! i gratuluję dzidzi w brzuszku!!!!Ja dzisiaj juz popiekłam ciacha na jutro, posprzątałam a teraz chyba drzemkę sobie zrobie, bo się zmachałam ![]() Latko, piekne zdjęcia, kolejna piekna dziewczyna na naszym wąteczku!!!! Co do uderzeń gorąca, to miałam takowe jak odstawiłam hormony... parę dni mniemęczyło i teraz jest ok, a w ciąży też mogą być, bo hormony szleją ![]() Mój Tz cik się smieje,ze mam swój klub i pytał czy się nie obrażacie jak nazywam Was dziewczynki
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-09-12 o 13:11 |
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
Carol ja tam za "dziewczynke"się nie obrażam,milutko bardzo
![]() Czytałam teraz gdzieś na necie,że w pierwzych tygodniach ciąży nie powinno się badać szyjki,bo grozi poronieniem Wiecie coś na ten temat? I jaka w ogóle powinna być szyjka w pierwszych tygodniach?Chciałam sprawdzić u siebie,ale chyba sobie odpuszcze |
|
|
|
#416 |
|
Rozeznanie
|
hej Dziewczyny-to moze i ja sie przylacze do plotkowania
![]() Mam na imie Basia(24l) i jestem w 19tc. jestem z moim Tz dpoiero ponad rok, no i jak sie domyslacie dzidzia to 'wpadka'. Z Tz dobrze sie dogadaujem, mieszkamy u mnie razem i na razie slubu nie planujemy-jak juz to po slubie-moze razem z chrzcinami -wolimy teraz odlozyc troszk pieniazkow na przyjscie na swiat malenstwa ![]() U mnie oprocz tego, ze okres sie spoznial i bolaly mnie piersi, mialam starszne nudnosci od samego poczatku ciazy. w pracy dziewczyny smialy sie, ze na pewno jestem a ja na to, ze 'gdzie tam'. No i wkoncu okazalo sie
|
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
jami witam
Powiem ci szczerze ze ja tez jeszcze slubu nie mam z tz cikiem. Jestesmy zareczeni ale slub to chyba pozniej bedzie.Co do uderzeń ''goraca'' ja je miałam juz w pierwszych tyg ciązy. W pracy klima, wiatrak który wiał prosto na mnie a ja do dziewczyn ''o matko jak tu gorąco, zaraz padne'' a one Asiu przeciez nie jest gorąco a wrecz jest chłodno... No to ja głupiałam Ja dzisiaj dostałam mega mocy, posprzatałam w domku robie obiadek a o 19 idziemy na ''pępkowe'' Kuzynka tzcika synka urodziła
Wiktoria 21.03.2010 4190g, 57cm Edytowane przez Mysia1234 Czas edycji: 2009-09-12 o 14:37 |
|
|
|
#418 |
|
Wtajemniczenie
|
jami witaj w naszym gronie
ja też nie mam jeszcze slubu i mieszkamy razem ale troche dłuyżej bo 3.5 roku już (dpoiero?) ze ślubem tez sie narazie nie spieszymy bo lepiej pieniążki na dzidzie wydać ważniejsza
|
|
|
|
#419 |
|
Raczkowanie
|
eh nie moge noweko suwaczka dodac :/
Edytowane przez Mysia1234 Czas edycji: 2009-09-12 o 14:39 |
|
|
|
#420 |
|
Wtajemniczenie
|
dziwne wydawało mi się ze wystarczy skopiowac pod tym pierwszym?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona 

ale może troszeczkę nadrobie
zawsze doradzomy
ale wątek się rozrósł!!!Miałam co nadrabiać...
nioo i zeby tescik sie przydal !!!

i naprawde coś się dzieje?