|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie wszystkich, tu jestem nowa i jestem osoba nieslyszaca, wlasnie mam do was prosbe ktore polecacie do stylista? ja nie wiem ktore i nie mam zaufanie.. opis: mam dlugie wlosy lekko krecone, suche,zniszczone, chcialabym cos odmienic i zeby dopasowalo do mojej twarz.. pozdrawiam i czekam na odp z niecierpliwoscia..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?
Muszę koniecznie się do kogoś wybrać w tym tyg i nie mam pojęcia do kogo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Przyczajenie
|
Ja byłam w La Fayette w Pestce..... zastanawiam się,czy cokolwiek tutaj napisać o mojej 15 minutowej wizycie tam.... ale kiedy dzisiaj przyjrzałam się dokładnie swoimi włosom, już nie wytrzymałam. Po pierwsze - zapłaciłam za mycie , strzyżenie i modelowanie (60 zł). A co zostało zrobione? Pani fryzjerka zauważyła, że mam dopiero co umyte włosy, więc po co ma jej myć.... i co zrobiła - wyprostowała mi je , żeby się lepiej cięło. Myślę sobie, ok, nienawidzę u siebie prostych włosów i w ogóle prostownicy, która robi z nich siano, ale ok.... niech się jej lepiej tnie. Jak wyglądało 10 minutowe cięcie? Musiałam wstać, fryzjerka maszynką raz dwa podcięła mi niby na równo (teraz widzę, po umyciu jak są wystrzępione) i sumie tyle.... z przodu nic mi nie zrobiła ! A nie, przepraszam - podcięła mi grzywkę, którą zapuszczam i teraz nie mogę jej nawet za ucho schować , wywija mi się i mnie wkurza ... a już była normalnej, znośnej długości - a mówiłam jej, że tego ma nie ruszać. Ale to jeszcze nic.... z przodu mam dłuższe włosy niż z tyłu... możecie sobie wyobrazić jak to wygląda... Aha, no i tym całym 'cięciu', na tym wizyta się skończyła - została z wyprostowanymi włosami i zapłaciłam za mycie, mimo, że moje włosy wody i szamponu nie widziały.... Tragedia. Jestem na siebie wściekła, że od razu nie zrobiłam tam awantury. Muszę iść na poprawkę... tylko gdzie ? Tam nigdy już nie wrócę. Zastanawiam się jedynie, czy nie iść do tego 'super salonu' złożyć reklamację.
Nie wiem, czy tylko ja zostałam tak potraktowana, może inne dziewczyny są zadowolone... ja jestem póki co załamana. |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Przyczajenie
|
Klientki, klienci Pana Grzegorza z ul. Mielżyńskiego POMÓZCIE!
![]() Napiszcie gdzie przeniósł swoj salon Pan Grzegorz., dajcie jakieś namiary,nigdzie w necie nie mogę znaleźc. Liczę na Waszą pomoc!! dzieki z góry! |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś koleżanka mówiła, ze dobrze ścina Pani Monika kreatywna kobieta i dobierze kolorek i fajnie zetnie |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 |
Konto usunięte
|
hm, moje koleżanki mówiły, że w Pestce w lafayette dobrze ścina jakiś fryzjer płci męskiej, ale imienia nie pamiętam. Mogę się ewentualnie dowiedzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Raczkowanie
|
Odnośnie tego Lafayette w Pestce, to już kilka osób tu na forum narzekało i to bardzo ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
![]() ![]() ![]() NIE RADZE NIKOMU ZAPISYWAĆ SIE DO TEGO BEZNADZIEJNEGO FRYZIERA!!!!! ZAPISAŁAM SIE TAM Z MIESIĘCZNYM WYPRZDZENIEM NA UCZESANIE ŚLUBNE A GDY PRZYSZŁAM NA UMÓWINY TERMIN PRACOWNICA TEGO ZAKŁADU NIE PRZYSZŁA NA UMÓWINE CZESANIE.... MAŁO TEGO NIE ZROBIONO NIC ABY MI POMÓC ZNALEŚĆ INNEGO FRYZIERA,NAWET NIE RACZONO MNIE PRZEPROSIĆ.... TAKI FRYZIER I TAKA OBSŁUGA NIE POWINNA MIEĆ MIEJSCA... ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-09-10 o 20:23 Powód: prosze nie dublowac postöw! |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale chciałabym je podciąć, nie za bardzo, ale nadać fryzurze jakiś kształt plus mam cienkie włosy, myję je codziennie i szybko oklapują, sprawiają wrażenie przetłuszczonych ![]() wcześniej byłam u Pani Patrycji z Kopanina ![]() ale ja lubię ciągłe zmiany eksperymenty i sama już nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Wiecie może co się stalo z Adamem z GAWW? Dawno mnie tam nie bylo, dziś chcialam zapisac sie na wizyte jednak okazalo sie ze Adam juz tam nie pracuje. Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje, numer telefonu, jego nazwisko lub miejsce gdzie teraz pracuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Raczkowanie
|
czy zna ktos niejaką Karolinę z la grand??????
Własnie do mnie zadzwonili że p.Ania jest chora i że będzie mnie "robiła" Karolina. Niewim może lepiej odwołać? chciałam iśc wlasnie do Ani bo ktos mi ja tutaj polecał, a o tej pani nic nie słyszałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Manulka wsponiany Adam juz od jakiegos czasu prowadzi wlasny salon na wildzie ,nazywa sie "Czesanka" Manoika pewnie dlatego ze balejaż nie jest juz tak modny jak kiedys.Ale bez sensu ze nie chca go zrobic ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-09-10 o 16:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i jeszcze kilka razy przedtem ![]()
![]() |
#3317 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
#3318 |
Raczkowanie
|
No więc jestem po wizycie w le grand
-włosy miały zostać przyciemnione, a wyszlam z jeszcze jaśniejszymi niż były - bardzo widoczny inny odcień odrostu niż reszty włosów - włosy nawet po modelowaniu przez sama fryzjerkę po godzinie się rozchodziły każdy w inną stronę -koszt 300zł za marną uslugę, u niejednego osiedlowego fryzjera byłoby lepiej. I wracam do tematu , teraz potrzebuje kogoś kto to coś na mojej głowie naprawi, może ANGELO RIVIERI ??????? Co o nich sądzicie, kogo polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Raczkowanie
|
Znajoma dziś poleciła mi styliste Łukasza Nowickiego -ma salon na Wierzbięcicach. Ktokolwiek coś wie na jego temat???
![]()
#3321 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy znacie jakiegoś dobrego fryzjera, który zamiast cieniować włosy potrafi zrobić warstwy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Przyczajenie
|
Ja chcę się wybrać do Piaseckich. Wiecie może jakie ceny tam są i jak tna??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
no to wszystko jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do cen, to za farbę na całe włosy( do ramion) i cięcie płaciłam coś ok 200zł, dokładnie nie pamiętam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widziałam nawet efekty jego pracy na głowie koleżanki (fajne, stylowe ale nie udziwnione cięcie),ale w końcu tam nie poszłam. Co do cen to chyba oscylują w granicach 70-100 zł...ale pewności nei mam...
![]() |
#3327 |
Raczkowanie
|
jakiś czas temu, robiąc zakupy w VeroModzie, zauważyłam przy kasie plik kolorowych wizytówek - Studio Monohair przy Mostowej.
była tam któraś z Was, znacie jakieś opinie? muszę wybrać się do fryzjera i nie mogę zdecydować się do kogo, ale taka forma reklamy jest dla mnie pewnym znakiem zapytania - brak klientów czy jakiś inny powód? |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Raczkowanie
|
Niedługo wybieram się na ślub i chciałabym coś sensownego mieć na głowie. Sugerując się Waszymi głosami zadzwoniłam wczoraj do adama z czesanki ale niestety w tym dniu co mam imprezę nie pracuje ale za to ma "okienko" dzień wcześniej i teraz się zatanawiam zapisać sie czy nie. Mam długie i straszliwie przetłuszczające się włosy i nie mam pewności czy zrobiona przez Adama fryzura przetrwa mycie. Myślałam zeby pójśc do Waldka z GAWWy ale jest chyba nieco przereklamowany a fryzury Tomka Bentleja ponoc nie sa trwałe. Więc czekam na pinie od klientek Adama.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ścina dobrze, bardzo dokładnie, dzięki temu fryzura długo nie traci pożądanej formy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Raczkowanie
|
No więc właśnie dlatego się nie zapisałam. Z jednej strony chce iść do fryzjera który wreszcie porządnie mnie ostrzyże ale z drugiej przydałoby się jakieś fajne upięcie a iść dzień po dniu raczej nie ma sensu i czasu. Hmm, to kogo prócz Adama tak tutaj dziewczyny zachwalały...? Kto dobrze strzyże i układa. Kogo możecie polecić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.