|
|
#2041 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
wymagając od innych, zacznijmy od siebie.
wiem, w następnym życiu znów odnajdziesz mnie. w nagich szeptach fal. ukryty w jednym słowie jest nasz świat. co dzień pokory uczę się. chociaż życie często przypomina wielki puchar pełen łez, już wiem co nie złamie, tylko wzmocni mnie. ta jedna myśl nigdy nie opuszcza mnie. żeby wzlecieć trzeba spaść.
|
#2042 |
|
Konto usunięte
|
'dlatego nie chce więcej, w jakikolwiek sposób, być powiązaną z Tobą, jesteś teorią chaosu'
|
|
|
|
#2043 |
|
Zadomowienie
|
miło i bywaj tu częściej kiedyś wymyśliłam takie: -widzisz jej łzy? -nie -i właśnie na tym polega obojętność. Rozpieszczasz mnie swoją obojętnością. i może jeszcze coś na szybko Ci wymyślę... I powiedziałabym Ci tyle słów. Ale tak, wiem, jestem Ci przecież obojętna. Świadomość zobojętnienia. Siedziałam w pokoju popijając herbatę. Nawet w niej czułam Twoją obojętność. Ile kilogramów obojętności masz jeszcze w zanadrzu? _________________ i takie byle co bo spadam... Nienawidzę.Bardziej niż kocham. I obwiniam nawet siebie za Twoje nazbyt popularne imię. Potok Twych słów bolec mnie pewnie będzie przez całe życie. Absurdalne, ale jesteś gorszy niż zły dotyk. Wywróżę nam szczęście z ziaren kawy.
|
#2044 |
|
Rozeznanie
|
Tylko on budzi mnie o 6 rano smsem, że już nie śpi i szykuje się do pracy..
Tylko on potrafi pokłócić się ze mną, a za godzinę napisać że kocha.. Tylko on był wtedy, gdy najbardziej potrzebowałam wsparcia.. Tylko on był zawsze.. Mówi że kocha.. Ale w czym objawia się jego miłość..? Akceptować wyłącznie doskonałość.. Panie Boże dlaczego tak plączesz moim życiem..? Nie chcę zespuć ci życia.. Nie lubię pożegnań.. |
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Uśmiechnij się najpierw
szerzej!! Wiem, że potrafisz OK. A teraz zastanów się czy nie jest oczywista prawdą ze: Przypadek sprzyja temu, kto jest przygotowany na szczęście? |
|
|
|
#2046 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: <33
nawet, gdybym chciała to i tak nie mogę żyć bez Ciebie
kocham Cię tak mocno, że nawet Julia przy mnie wymięka ;D bo książe z bajki był nudy, ale rumak fajny ;]
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie zajrzałam do was na chwilkę, bo całe wieki mnie tu nie było :P
opisy: 'zbyt skomplikowane by nadać temu status' 'idiotów na świecie jest mało, tylko.. że są tak sprytnie rozmieszczeni.' 'wierzę w miłość bo każda chwila spędzona z Tobą mi to uświadamia.' 'jedyne co mam to złudzenia że mogę mieć własne pragnienia.' 'serce pękło na pół. kleju brak.' 'pachniesz gorącym latem. wracają wspomnienia.' 'oddechem jesteś, nabieranym w płuca powietrzem.' 'wiązanka najwspanialszych marzeń, małych wzruszeń.' 'uwierzyć w miłość to jak stać nad przepaścią.' 'emocjami kołyszę się w miejscu.' dla tych znajomych i tych nieznajomych też
|
|
|
|
#2048 |
|
Rozeznanie
|
co się dziwisz głupia. wiedziałaś, że to się tak skończy.
|
|
|
|
#2049 |
|
Konto usunięte
|
wszystkie jesteście boooskie.! ;* talenciary. ;*
kocham Cię. nawet wtedy, gdy budzisz się rano zły. ` becz.! bo on mówił, że Cię kocha. wyj.! bo tak czule Cię pocałował. płacz.! płacz ze szczęścia.! ` w namiocie przy płocie. całował ją pierwszy raz. ` jak napiszę Ci wiadomość, to odpiszesz.? ` nadzieja. na-dzie-ja. n-a-d-z-i-e-j-a. głupie słowo. ` a jak ładnie poproszę, to dasz mi buzi.? |
|
|
|
#2050 |
|
Konto usunięte
|
hmm może coś takiego jak na razie Twoja obojętność kiedyś mnie wykończy... ____________ Zaczęłam od fot.. Skasowałam. Nie wytrzymałam długo,przywróciłam je znowu. Później numer telefonu. I tak znałam na pamięć, więc nic to nie dało. Zapisałam Cię inaczej,ale kurcze odczytywałam tak jak przedtem. Przed snem myślałam o innych,ale i tak widziałam Twoje źrenice. Wyprałam ' Twoją ' ulubioną bluzę.. Ale nadal pachniała Tobą. Skasowałam nr. gg.. Ale na chwilę, musiałam przecież widzieć Twój opis. Chciałam zapomnieć, ale zapukałeś do drzwi. I znowu ten sam rzeczy stan.. -.- przez chwilę grałeś ważną rolę w moim życiu, teraz możesz wybrać pomiędzy epizodem a całkowitym pozbyciem się Ciebie ze scenariusza. Są rzeczy, miejsca, uczucia, które można do czegoś przyrównać, które dają się opisać. I takie, które nie sposób zdefiniować - nieporównywalne... Nawet nie wiesz jakie to trudne patrzeć na Ciebie każdego dnia, być miłą i zachowywać się jakby nigdy nic się nie stało. A stało się. Cholernie dużo się stało. Nawet jeśli Ty nie zdajesz sobie z tego sprawy.. Edytowane przez 201608170921 Czas edycji: 2009-09-12 o 12:41 |
|
|
|
#2051 |
|
BAN stały
|
kocham Cię tak mocno, że nawet Julia przy mnie wymięka ;D - susannaSUSAN haha. faajne. ;] biorę.
absurdalnie - mało Cię tu ostatnio. ![]() złudzenie. by udawać, że dla niego też mogę coś znaczyć. - aisuru może się przyda? ![]() Ach to nie było warte, by sny tym karmić uparte. i obiecał, że kupi kredki, nawet w stu pięćdziesięciu odcieniach naszej miłości. Słyszałeś o tym, że śnią nam się nasze największe lęki? Mi się dzisiaj śniło, że byłeś mój.
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
wjeżdzam Ci w głowę jak kilo tabaki .
chodź chciałbyś mieć więcej , nie zapomnij doceniać tego co masz.. lubisz wciągać ? mam dla Ciebie proch ze szkłem.. nasze bycie razem potraktowałeś w żartach . rozyebany make-up jeszce bardziej dupa . sms , zero wyczucia ; Królowo , jesteś piękna! Chcę się z Tobą ruchać!
|
|
#2053 |
|
Raczkowanie
|
I noc nadejdzie z gwiazd i księżyca okradziona... . Zapukaj do drzwi cicho. . Stopami w koszykach udeptuję zapach bułek maślanych...
|
#2054 |
|
Rozeznanie
|
trzeba nauczyć się chodzić, trzeba nauczyć się mówić, trzeba nosić ten śmieszny kapelusik, który kupiła nam babcia; nie mamy nic do gadania. gdy trochę dorośniemy wbrew pozorom też nie mamy wielkiego wyboru, pozostaje się zakochać. odszedł. świat się zatrzymał. a przynajmniej powinien. -nienawidzisz mnie? -nie Ciebie. nienawidzę tego jak obniżasz głos jak jesteś poważny. nienawidzę tego jak włosy spadają Ci na twarz. nienawidzę jak podnosisz brew. ale nie potrafię znienawidzieć Ciebie.
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;14199229]'dlatego nie chce więcej, w jakikolwiek sposób, być powiązaną z Tobą, jesteś teorią chaosu'[/QUOTE]
świetny. Cytat:
![]() _ ...ale mnie zostaw w spokoju. Błagam. _Wyłączyłam cię z mojego życia. Tak, tym razem to nieodwołalna decyzja. I stałam się większą egoistką niż byłam dotychczas. I to wyłącznie twoja zasługa. Odwaga napełniła mnie po brzegi. Z nadzieją wyruszam w nowy dzień, wiedząc, że każde słowo będzie obce. W środku myśli. "Lubię w oknie tam samotnie stać przez chwilę czuć jak tańczy czas." Piękny bezczas. "Każdego dnia zmieniam się więc pozwól mi być kim chcę." "Poczekam, aż do kieszeni swej włożysz rękę i poczujesz że jestem." Może jakieś optymistyczne opisy ?
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2009-09-12 o 13:51 |
|
|
|
|
#2056 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za pochwałę
![]() Przepraszam, że Was tak zaniedbuję. __________ moje szczęście ma niebieskie oczy. - obiecałeś, że przyjdziesz o dziesiątej. umierałam ze strachu.! - to tylko siedem minut. - chciałbyś umierać przez siedem minut.? Sok pomarańczowy i tego Pana w białej koszulce z napisem I love New York, proszę. - Chciałabym być truskawką. - Dlaczego akurat truskawką.? - Bo powiedziałeś kiedyś, że kochasz truskawki... |
|
|
|
#2057 |
|
Rozeznanie
|
nie próbuj opowiadać i mówić im o sobie, bo zamiast Ciebie oni widzą twarz.
co dzień ta sama zabawa się zaczyna i przypomina dziecinne Twoje sny. chcesz rozbić taflę szkła, a ona się ugina. i tam są wszyscy, a na przeciw - Ty. zostałam sama, więc piszę długie listy. nagle ktoś mój uchwycił wzrok i uśmiechnął się jak nie robi tego nikt. mija czas w kroplach dni pod zasłoną deszczu. nawet sny płaczą, bo w wyobraźni wiele luk.
|
#2058 |
|
Raczkowanie
|
Czy tylko tracisz swój oddech pytając mnie jak się dzisiaj czuję czy naprawdę chcesz wiedzieć? |
|
|
|
#2059 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś o tym, że grał na dwa fronty i że będzie tego żałował?
![]() ______________ Be strong when things fall apart sprzedana miłość. jestem trucizną bez antidotum. never was and never will be. ![]()
|
#2060 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego nie umiem reagować adekwatnie do sytuacji? Jeśli się tego nie nauczę, to przepadłam... Uśmiecham się, kiedy chce mi się płakać, milczę, kiedy chcę coś powiedzieć, zgadzam się, kiedy cała moja dusza krzyczy: nie! Już nic więcej nie powiem, bo musiałabym chyba poderżnąć sobie żyły...
on jest piękny i wspaniały, męstwa laur mu zdobi skroń Było tak, jakby cała wesołość, której nie było w jej życiu przez ostatnie kilka miesięcy, teraz wreszcie doszła do głosu. idź, gdzie cel twój cię przyzywa, blaskiem chwały okryj się.. Owszem, miała wspomnienia, ale wspomnień nie można dotknąć, poczuć ani przytulić.
|
#2061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś cudowna Kradnę wszystkie ![]() |
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętasz to miejsce w piwnicy u dziadka
kiedy przychodziła jesień zrzucali tam węgiel i jabłka i tam całowaliśmy się pierwszy raz chichraliśmy się w głos kiedy rosa łaskotała nas po stopach a my to się nie znamy już prawie czasem napiszesz coś... Już zamknięty czas wspólnych dni... Wybacz mi, że jesteś mi bliski..
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was wszystkie dziewczyny ;D jestem tu nowa... Mam nadzieje, że spodobają sie Wam moje opisy
Od dawna śledze ten watek i (wiem,ze sie powtóżę ale musze...) wszystkie jesteście świetne.! Teraz może dodam coś od siebie... mam nadzieję, że nie powtóże jakiegoś opisu a nawt jak tak to bardzo przepraszam... ale jest tu tyle opisów,że nie jestem w stanie zapamiętać które juz były... -Być artystką ulotnej chwili... -Swoją drogą iść na swój sposób... -Uciekamy drogami własnej fantazji... -Z Toba przez świat za ręke iść.. -Biegnij za nią ile tchu,bo ona chce, abyś ją dogonił... ______ Swoją drogą iść na swój sposób...
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Natężenie oddalenia w każdym z nas kształtuje formy zwyrodnienia
|
#2065 |
|
Rozeznanie
|
jestem choleryczką, mam nerwicę i marzenia wielkie.
Obiecałeś mi poprawę i zmianę na lepsze. niektóre uczucia też mają termin ważności. i oczy mi jakoś dziwnie błyszczą kiedy myślę o Tobie.. obecnie znajduję się w epicentrum szczęścia.
|
#2066 |
|
Raczkowanie
|
"Wszystkie Zosie, Kasie i Małgosie marzą o księciu w koronie na białym rumaku. Dorastają wraz z fantazją i ckliwą nadzieją, że w końcu takowy panicz przybędzie i uratuje je z rąk złych mocy, zwanych życiowym kołem fortuny. Z czasem jednak, dowiadują się na swojej własnej skórze, że z biegiem lat zarówno książęta i one same ulegają procesowi starzenia. W obawie przed swoimi zmarszczkami mimicznymi, uciekają do wyższych komnat wieży, aż w końcu zatrzymują się u jej szczytu i wypatrują księcia... z tym, że on wtedy ma już przy sobie inną księżniczkę. Nie jest już książęciem a Królem. A Zosia zostaje sama z plamami wątrobowymi i siwymi włosami, bo całe życie ufała. Całe swoje życie przeczekała.
Nie pozwólcie więc, aby wasze książęta znalazły sobie inne panie serc. Czasem warto jest walczyć, bo nic tak nie ubogaca człowieka jak uczucie płynące z jego własnego serca.."
|
|
#2067 |
|
Zadomowienie
|
"Przemoknięte serca miast i tylko ty i ja
Szczęśliwi tym dniem Bo chodź zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głów Nie tracimy nadziei..." Gubiąc gdzieś po drodze sens deszczowych słów Pierwsza kropla na mą dłoń. Dlaczego nie można na zapas najeść się, napatrzeć, nakochać ?
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-09-12 o 16:28 |
|
|
|
#2068 |
|
Raczkowanie
|
Nasza miłość jest jak zepsuty toster.. Wyskakuje zimny chleb a ty uparcie nazywasz go tostem...
![]() Edytowane przez asik916 Czas edycji: 2009-09-12 o 16:50 |
|
|
|
#2069 |
|
Raczkowanie
|
Ja już nie tęsknię za Tobą. Brakuje mi czegoś, ale nie potrafię powiedzieć czego. Wiem, że za czymś mocno tęsknię, ale dziś uświadomiłam sobie, że jesteś mi coraz bardziej obojętny. Stop. Nie! Nie obojętny. Nigdy nie będziesz mi obojętny. Ja po prostu przestaję Cię kochać..
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś głosem wewnątrz mojej głowy .
![]() You're the missing piece I need, the song inside of me . \ Jesteś brakującą częścią której potrzebuje , Piosenką wewnątrz mnie . Painting all my dreams the color of your smile . \ Ubarwiającym wszystkie moje sny kolorem twojego uśmiechu Oczami wyobraźni widziała każdą kolejną dyskusję za rok, dwa, trzy...i uśmiechała się do siebie, zdając sobie sprawę, jak bardzo tego chce. Każdego kolejnego dnia, aromatycznej kawy przy śniadaniu, tęsknoty, kiedy nie będzie jego widziała i wspólnie spędzanego wieczoru...a potem nocy, z których każda była inna a wszystkie tak cudowne, że nawet nie umiała tego określić. Chciała rozmów o wspólnych planach i wybierania mebli a nawet małych kłótni, które ucinałby, uciszając ją pocałunkiem i czując, jak jeszcze się szamocze, by po chwili poddać się i rozpłynąć w jego ramionach.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

i bywaj tu częściej 

szerzej!! Wiem, że potrafisz
dla tych znajomych i tych nieznajomych też