|
|
#2791 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
hej dziewczyny, jeszcze zimno na dworze nie jest, a ja upolowałam zamszowe marszczone i dlugie kozaki. Oj, w sam raz na zlota polska jesien, jak tak słoneczko ładnie będzie świecić.
Na deszcze mam skórzane z taką długą cholewką( mam nadzieję, że będą służyć, bo kupe pieniązków za nie dałam) i inne.Ale te buty i skórzane będą moje ulubione. :love" ja to mam świra na punkcie takich kozaków. a i jak już się chwalę to dorzucam coś co przypadkiem jeszcze wzięłam, bo stwierdziłam, że będzie pasować. Pasek na talie-gorset- bardzo szeroki- mam nadzieje, że lekko będzie wchodził na biust i lekko będzie go unosił- no zobaczę jak to będzie ogólnie 23 cm. I taka tam zwykła tunika. nom to tyle z chwalenia się.
… świadomość kreuje „wygląd”… podświadomość działanie… Edytowane przez bLonD_bEjBe Czas edycji: 2009-09-12 o 00:14 |
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam podobnego paska, skąd ten jest?
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja planuję zimą zacząć akcję rozjaśnianie przez pasemka ale nie do blondu tylko takiego karmelo-brązu, a mam prawie czarne, tzn baaardzo ciemny brąz Czyli fryzjerka powinna po kazdym rozjasnianiu pasemek zafarbowac je na wybrany przeze mnie kolor np. karmel? Bo nie chcę chodzić z blond pasmami
|
|
#2795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakie jaja ![]() Byłam wczoraj po rozjaśniacz. Mówię facetowi po co przyszłam, a ten do mnie, ze po co, że mam ładne włosy i tylko sobie zniszczę. Pogadaliśmy troche, opwiedziałam fascynującą historię moich włosów Do Gdańska przyjezdza jakiś fryzjer światowej sławy i będzie wybierał kilka dziewczyn do pokazu. Podobno jest fenomenalny,. robi normalne, spokojne fryzurki (nie wyjdę z zielonym irokezem ;P). Facet w sklepie twierdził, że mam duże szanse Od wczoraj wybieram ubranie i nie wiem na co się zdecydować. Pomożecie? Myślałam o sukience z takiego szarego cieniutkiego jeansu, ale boję się, ze będzie za zimno ;P
|
|
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam juz schizo na tym punkcie. Serce mnie boli nawet jak mam koncowki podcinac
|
|
|
|
|
#2797 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pod tą sukienkę skoro wpada w szarość, ładnie wyglądałaby biała koszula do tego jakies ladne wisiorki np w odcieniu butow jakie zalozysz. ale nie wiem jak ta sukienka wyglada do konca...
|
|
#2798 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiecke dodałam w załączniku. Przepraszam za 'super' jakość, ale robione samowyzwalaczem pod światło :P
Białą koszulę mam tylko jedwabną odcinaną pod biustem, która za cholerę nie pasuje Chyba założę kurtkę skórzaną na to a na miejscu zdejmę, bo to w pomieszczeniu będzie. Jakby któraś z Was, z 3miasta miała ochotę to chętnie zabiorę ze sobą Fajna okazja, może akurat szczęście dopisze
|
|
|
|
#2799 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14192413]Widzę, że coś tu cicho dzisiaj. Dualstar ostatnia część zdjęć , drugie zdjęcie od początku. Piękny widok.
Tylko ta dziewczyna mi go jakoś szpeci (nie podoba mi się Nie wiem co mnie naszło, ale pierwszy raz spodnie w takim kolorze mi się spodobały. Jak znajdę to wkleję trochę fotek Buricagi. Mi nie psuje widoku - każdy ma inny punkt widzenia. Cytat:
Cytat:
powabna taka
|
||
|
|
|
#2800 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ale uważam, że troszkę za chłodno na taką sukienkę na ramiączku ..
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Wtajemniczenie
|
Z H&M. Też właśnie wydaje mi się, że za chłodno, ale mogę kurtkę na nią włożyć albo jakiś sweterek
Nie chcę iść w spodniach :/ Kiecka nówka, raz tylko ją miałam na sobie i przed zimą chciałabym jeszcze w niej polatać. Szkoda odstawiać do szafy na pół roku
|
|
|
|
#2802 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no kurtkę na nią to obowiązkowo ale wydaje mi się, że coś pod spód sukienki mogłabyś założyc bo pewnie nie bedzie nikogo z golymi ramionami itp ze względu na pogodę |
|
|
|
|
#2803 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do sukieneczki, bardzo ładna można by ją troszkę ożywić jakimś kolorowym dodatkiem. |
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie dzisiaj kupiłam 2 pary fajnych seksownych majtek (czarne-stringi i białe*spodenki), kabaretki (pończoszki) i czarne rajstopki z szewikiem z tyłu No i kosmetyczkę (w której było 5 kolejnych czyli ogółem 6 kosmetyczek , wiecie tak jak te babuszki ruskie co jedna w drugiej była coraz mniejsza ), no i etui na płytki (bo po całym pokoju te filmy się latają, a muszę gdzieś chować moją Tamilkę i Gotowe na Wszystko (hehe mam wszystkie serie, nawet tą ostatnią co teraz będzie niedługo puszczana w telewizji))Wkurzyłam się, bo weszłam do sklepu z bielizną i zobaczyłam tak śliczne gatki, seksowne. Oczka mi się zaświeciły na ich widok, wiedziałam od razu że muszę je mieć. Była to ostatnia para. No i poszłam do matki bo ona sobie stanik kupowała, a w tym czasie takie stare babsko mi je kupiło
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-12 o 13:29 |
|
|
|
|
#2805 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boję się, że do momentu kiedy uzbieram daną kasę ludzie poprostu wykupią i stracę taki łup. Ale z przed nosa jak ktoś coś kupi to już wogóle rajstopki- uwielbiam takie, tylko takich nie mam aktualnie- zazdroszczę. ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Ożyw tą sukienkę, jest śliczna, ale cudowna będzie z dodatkami.
… świadomość kreuje „wygląd”… podświadomość działanie… Edytowane przez bLonD_bEjBe Czas edycji: 2009-09-12 o 14:00 |
||
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Jakkolwiek - chabrowe dodatki będą przefantastyczne z tą sukienką
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#2807 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki tak sie składa ze mam ochote zrobic sobie dzis dzien pieknosci
![]() doradzcie mi jakies fajne typowo domowe maseczki, odzywki, mazidła, żeby mogła sobie je dzis nałozyc, głównie chodzi mi o twarz i włosy ![]() wiem ze zaraz pewnie cos wymyslicie genialnego licze na was eheheh
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od dawna chciałam się ubrać w niebieską koszulę, czarną dopasowaną mini satynową, takie rajstopki i szpilki. Ale troszkę go przerobię i będzie biała koszula w paski, jeansowa spódniczka, rajstopki, szpilki ![]() Jak będzie zimno to płaszczyk czarny z paskiem w talii
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-12 o 15:01 |
|
|
|
|
#2809 |
|
Zadomowienie
|
|
#2810 |
|
BAN stały
|
mi tak starsznie podobają się buty z topshop
ale nie znalazłam strony internetowej polskiej- wiecie może czy jest? bo niestety do W-wy mam bardzo daleko i za butkami nie bede tam jechac.
|
|
|
|
#2811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mam tylko chabrową bluzeczkę, niz więcej
Ale na wiosnę coś wykombinuję z chaberkiem ![]() Cytat:
![]() Zrezygnowałam z tej kiecki na dzisiaj. Nie mogłam dobrać żadnej góry, żeby było ciepło i ładnie. Idę w zipowej spódniczce czarnej z atmo, szarych oksfordach na koturnie białym tiszercie i jeansowej kurtce z rękawem 3/4 i do tego przeboska spinka-kwiatek z cyrkoniami Strasznie się stresuję
|
|
|
|
|
#2812 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() będzie dobrze jak wrócisz zdaj relacje
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko naładuję baterie w aparacie i zdejmę reklamówkę z głowy :P W odżywce siedzę. Idę malować paznokcie
|
|
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, a wiecie może którą farbą uzsykam taki kolor włosów jak ma Kim Kardashian? Moje naturalne to średni brąz, a marzy mi się taki jak u Kim
Gdzieś wyczytałam że Kim już nie jest blondynką, znów jest czarna...Osobiście to nie wierzę że te blond włoski były farbowane...Myslę że mimo wszystko to była tylko peruka. Aha, i widziałam dzisiaj sesję Kim z siostrą.Na jednym zdjęciu przesadzili z retuszem ... Kim na fotce jest szczupła a w życiu to ona tak nie wygląda
|
#2815 |
|
Raczkowanie
|
świetna tattoo.. ale sama bym chyba nigdy na taką nie zdecydowałabym się.. przedstawiam tą dziewczynę w lat 70..
|
|
|
|
#2816 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
według mnie to nie jest peruka, to jej włosy farbowane. jak wrzucisz na brąz rozjaśniacz to taki kolor wyjdzie
|
|
|
|
|
#2817 |
|
BAN stały
|
blond Bejbe .. te buty ktore wkleilas .. skad je wytrzasnelas ?? mam identyczne jak na foto nr 7 ( tyle ze moje sa cale czarne w biale groszki i obcas wydaje mi sie ze mam wyzszy a poza tym sa takie same ) i nr 9 ( mam identyczne czerwone i fioletowe , 2 pary takich samych bo rok temu fiolet byl w modzie ) i faktycznie kupilam je rok temu
![]() skad wyszukalas te foty
|
|
|
|
#2818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2819 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wedlug mnie jest sliczna ale w tym blondzie wygladala okropnie ![]() a ja jestem jasną blondynką i zastanawiam się coraz czesciej nad czernia...
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Rozeznanie
|
a ja kupilam dzis sobie czarny staniczek 70c i jest za maly
chociaz jakis plus,jesli chodzi o kim to faktycznie za bardzo ja odchudzili fotoshopem.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

i inne.

Szukam podobnego paska, skąd ten jest?
Puki co miewam chwile zwatpienia 

Mam juz schizo na tym punkcie. Serce mnie boli nawet jak mam koncowki podcinac 

Tylko ta dziewczyna mi go jakoś szpeci (nie podoba mi się