Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-12, 00:25   #3811
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
http://www.luxella.pl/ takie w Kefirku
ale teraz widzę ze jest jeszcze inne innej Polleny i chyab właśnei tego szukałam http://www.pollena.com.pl/mydlo/mydl...onwalia100.htm

Kocham konwalie a praktycznie nigdzie się ich nie dodaje śledziłam kiedyś wątek o zapachach konwaliowych ale gdzies się zgubił
Dzięki kurcze, nigdzie nie widziałam tych mydełek, chyba muszę dokładniej szukać Marzy mi się, żeby jakaś firma wypuściła całą serię konwaliową: balsam, żel pod prysznic, mgiełka... ahhh
Stary 2009-09-12, 07:45   #3812
isa666
Zakorzenienie

Znów jestem niewyspana a wszystko przez mysz, która o 2 w nocy zaczęła buszowanie po kuchni i tata bawił się w kota żeby ją złapać robiąc przy tym tyle hałasu, że nie spałam ze 2 godziny W dodatku kręgosłup mi wysiada, nie mogę się zgiąć i żeby np. coś podnieść z podłogi muszę kucnąć

Ogoliłam przed chwilą nogi, potem umyję włosy i zrobię z paznokciami. Pomaluję je jednak na czerwono, ale potem już nie mogę za dużo ich moczyć, bo lakier Pierre Rene Salon Use lubi szybko odpryskiwać na końcach a nie mam żadnego bezbarwnego utrwalacza.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A ja powinnam postanowić coś w związku ze słodyczami bo nauczyłam się ostatnio zjadać jednego KitKata karmelowego dziennie. Do kawusi pycha A zwykle to nie jedyna słodycz w ciągu dnia
A ja jeszcze nie znalazłam u mnie tego Kit Kata, ale do mnie na wieś takie nowości przychodzą z opóźnieniem
Uzależniłam się za to od kilku dni od batonika Milky Way Minute o smaku jabłkowo-cynamonowym
Stary 2009-09-12, 09:06   #3813
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Dzięki kurcze, nigdzie nie widziałam tych mydełek, chyba muszę dokładniej szukać Marzy mi się, żeby jakaś firma wypuściła całą serię konwaliową: balsam, żel pod prysznic, mgiełka... ahhh
Szukaj w jakichś małych sklepikach najlepiej, bo w większych sieciówkach teraz tylko można kupić mydełka Nivea, Dove i Luksja
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ogoliłam przed chwilą nogi, potem umyję włosy i zrobię z paznokciami. Pomaluję je jednak na czerwono, ale potem już nie mogę za dużo ich moczyć, bo lakier Pierre Rene Salon Use lubi szybko odpryskiwać na końcach a nie mam żadnego bezbarwnego utrwalacza.

A ja jeszcze nie znalazłam u mnie tego Kit Kata, ale do mnie na wieś takie nowości przychodzą z opóźnieniem
Uzależniłam się za to od kilku dni od batonika Milky Way Minute o smaku jabłkowo-cynamonowym
Ja też jeszcze Koleżanka mnie obudziła o 7 telefonem, ze zaraz będzie u mnie na mnakijaż bo ma ślub znajomej w południe Ale skromnie sie pochwalę, że wyszło mi cudnie

Wczoraj siedziałam sobie sama w domu- zaprosiłam 2 przyjaciół na oglądanie fotek z Mazur, ale nei przyszli "bo się muszą wyspać przed dzisiejszą imprezą" I zrobiło mi sie podwójnei smutno jak znalazłam w necie co to z aimpreza- a nie będę mogła na nią iść bo się uczę Rafał w pracy, rodzian na wykopkach- wymarzone warunki do nauki, tylko checi jeszcze śpią

Walnę kawkę za chwilę- może przejdzie

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=f9HXS...eature=related i słucham sobie muzyczki od kolegi z opisu z gg- podoba mi się

Kosmetycznie nic mi się nie chce skończyć

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-09-12 o 09:17
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:47   #3814
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
ice, jaki masz wysuszacz?
Mam SH Insta-Dri, miałam też ostatnio jakiś nieznany SH Dries Instantly, trafiony przypadkiem na All, działał tak samo dobrze jak Insta-Dri a był o połowę tańszy. Tylko mi się stłukł.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Oj fakt, wysuszacz to genialny wynalazek. Nie umiem już inaczej malować paznokci. A teraz jeszcze mam i utwardzacz Quicken i wysuszacz w kropelkach 10speed (czy jakoś tak ), oba z Nail Teka i już w ogóle jest super. Utwardzacz naprawde utwardza i sam chyba też przyspiesza wysuszanie, a kropelki stosuję jeszcze dla pewności. I nie mam problemów z najmniejszą nawet ryską na paznokciach, bo się nie tworzą. A ten Quicken to podobna bestia do InstaDri SH, też trzeba mieć go dużo na pędzelku i nakładać zdecydowanym ruchem. I też nabłyszcza fajnie.
Ja też nie wyobrażam sobie już powrotu do malowania paznokci bez wysuszacza i tego czekania aż paznokcie same wyschną. Taka mała inwestycja w wysuszacz a tak ułatwia życie.

Kusiło mnie, żeby zaznajomić się z NT, ale jednak SH jest dużo tańsze na Allegro, więc wybór był prosty.

Jak sobie przypomnę, że pierwszą buteleczkę Insta-Dri kupiłam w GC za prawie 40zł, to ubolewam nad swoją głupotą.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:35   #3815
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Są takie? Gdzie je można kupić?

Co do myszy.. Ciesz się, że to nie był szczur. Coś o tym wiem.
Stary 2009-09-12, 11:51   #3816
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

cześć

wreszcie udało mi się wyspać... wstałam o 10.
To była dziwna noc.. nałożyłam na noc olej ze słodkich migdałów we włosy i dzisiaj no po prostu WOW! dawno mi się tak nie błyszczały, a co najdziwniejsze nie są nic a nic tłuste po myciu. W dodatku są puszyste jakbym użyła pianki. Zaczynają mi się podobać te oleje.

lizzie ja kiedyś mnóstwo konwaliowych kosmetyków (balsamów, mgiełek, żeli) widziałam w GC przy Marszałkowskiej. Tylko za nic na świecie nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywała ta firma Oni mają też kosmetyki i mgiełki różane i lawendowe w takich staromodnych opakowaniach. Kojarzycie?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:53   #3817
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie są w zwykłym wiejskim spożywczaku.
A co do myszy to po prostu u nas co roku jesienią jakaś się nagle pojawia, ale można załatwić to inaczej niż goniąc ją po nocy po kuchni

Wymaseczkowałam się i teraz siedzę z wałkami na głowie. Niedlugo się ubieram i maluję a po 14 wychodzę na ślub.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 11:53   #3818
emememsik

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
lizzie ja kiedyś mnóstwo konwaliowych kosmetyków (balsamów, mgiełek, żeli) widziałam w GC przy Marszałkowskiej. Tylko za nic na świecie nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywała ta firma Oni mają też kosmetyki i mgiełki różane i lawendowe w takich staromodnych opakowaniach. Kojarzycie?
The Healing Garden?
Stary 2009-09-12, 11:56   #3819
noseknosek

Cytat:
The Healing Garden?
już mi się przypomniało Yardley

biegam
Stary 2009-09-12, 12:10   #3820
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:

nosku, zaglądam dosyć często do GC bo wiem, że mają sporo takich mniej znanych firm ale seria konwaliowa nigdy mi się w oczy nie rzuciła Ale rozejrzę się jeszcze za tą firmą, może akurat coś znajdę. Nie wiem dlaczego te konwalie tak rzuciły mi się na mózg, ale wiosną zawsze jak sobie przyniosę bukiecik z ogrodu to siedzę cały dzień z nosem w środku i wwąchuję ich zapach kocham konwalie, nawet płyn do zmywania podłóg mam konwaliowy
Stary 2009-09-12, 12:13   #3821
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:

wszędzie, od roku albo i dwóch

nosku a w jakim to języku masz podpis?

No, liner i cien goshowy już moje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 12:19   #3822
noseknosek

Cytat:
nosku, zaglądam dosyć często do GC bo wiem, że mają sporo takich mniej znanych firm ale seria konwaliowa nigdy mi się w oczy nie rzuciła Ale rozejrzę się jeszcze za tą firmą, może akurat coś znajdę. Nie wiem dlaczego te konwalie tak rzuciły mi się na mózg, ale wiosną zawsze jak sobie przyniosę bukiecik z ogrodu to siedzę cały dzień z nosem w środku i wwąchuję ich zapach kocham konwalie, nawet płyn do zmywania podłóg mam konwaliowy
ja też bardzo lubię i te kwiatki same w sobie są urocze, takie małe dzwoneczki
na Allegro widziałam jeszcze krem konwaliowy do ciała kilka mydeł, płyn do kąpieli i wodę konwaliową

wykończyłam Lipostop

rzyrafko to piosenka z nowej reklamy Heyah http://www.youtube.com/watch?v=IrlmLgwiUnw

biegam
Stary 2009-09-12, 12:28   #3823
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Dziewczyny a wiecie, że konwalie są bardzo trujące? Jak się wypije wodę w której stały, to można umrzeć!

Kurcze tak pisałyście o tych wysuszaczach i zobaczyłam je na All, ale oprócz niego znalazłam jeszcze 2 lakiery Bourjois, piękny cień i puder matujący też Bourjois i tak siedzę i dumam czy kliknąć czy nie... Nie muszę chyba dodawać, ze wszystko w strasznie niskich cenach...

Isa, mam nadzieję, ze pójdziesz też na wesele i będziesz się świetnie bawić!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 12:37   #3824
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jeszcze Koleżanka mnie obudziła o 7 telefonem, ze zaraz będzie u mnie na mnakijaż bo ma ślub znajomej w południe Ale skromnie sie pochwalę, że wyszło mi cudnie
A foty zrobiłaś chociaż?

Mnie dziś po 10 budzono telefonem z pracy, ale nie odebrałam, bo bym się rozbudziła, a chciałam się w końcu porządnie wyspać. I wstałam po 11

Cytat:
Wczoraj siedziałam sobie sama w domu- zaprosiłam 2 przyjaciół na oglądanie fotek z Mazur, ale nei przyszli "bo się muszą wyspać przed dzisiejszą imprezą" I zrobiło mi sie podwójnei smutno jak znalazłam w necie co to z aimpreza- a nie będę mogła na nią iść bo się uczę Rafał w pracy, rodzian na wykopkach- wymarzone warunki do nauki, tylko checi jeszcze śpią
Bidulka
A co to za impreza?

Cytat:
Ja tak pewnie będę miała w październiku. Teraz mam dużo końcówek, bo u mnie zawsze jak się kończy, to wszystko na raz. I wcale mi się to nie podoba, bo potem wszystko na raz trzeba kupować i portfel chudnie w oczach

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Mam SH Insta-Dri, miałam też ostatnio jakiś nieznany SH Dries Instantly, trafiony przypadkiem na All, działał tak samo dobrze jak Insta-Dri a był o połowę tańszy. Tylko mi się stłukł.
em, jak coś to i ja ten Insta Dri polecam. Dobry jest NT Quicken ma nad nim tylko jedną przewagę - lepiej utwardza, ale znów SH chyba szybciej wysusza. Ale nie dziwota, skoro NT to z natury utwardzacza, a SH wysuszacz, tylko że każdy w sumie robi jedno i drugie.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja też nie wyobrażam sobie już powrotu do malowania paznokci bez wysuszacza i tego czekania aż paznokcie same wyschną. Taka mała inwestycja w wysuszacz a tak ułatwia życie.

Kusiło mnie, żeby zaznajomić się z NT, ale jednak SH jest dużo tańsze na Allegro, więc wybór był prosty.
Ja musiałam sobie dokupić odżywkę podkładową z NT, więc od razu wziełam co mi tam jeszcze trzeba. Bez sensu byłoby zamawiać wysuszacz z SH osobno, bo kosztowo na jedno by wyszło.

Cytat:
W Almie kiedyś były, tej w Kaziu dla ścisłości. Tam pierwszy raz się z nimi zaznajamiałam. To takie ciasteczko jest.

Cytat:
Też kiedyś widziałam tą serię w nieistniejącej już mydlarni na Grodzkiej w Krk. Ale drogie były
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 12:46   #3825
loverynka
Zakorzenienie

Jest ze mną masakrycznie źle. Wszystko boli.
Przestałam dbać o siebie, więc o zużyciach kosmetyków nie może być mowy.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 12:55   #3826
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Loverynko,

Mnie też dziś wszystko boli, jak na grypę. Pewnie dlatego, ze spałam przy otwartym oknie i mnie przewiało. Wzięłam polopirynę, a dziś impreza u TŻta Nawet nie chce mi się szykować!
dziewczyny doradźcie, nie wiem czy brać te kosmetyki z All czy nie
W sumie to miałam oszczędzać, ale z drugiej strony posprzedawałam trochę na All no i to nie byłaby duża kwota... Nie wiem co robić...
Stary 2009-09-12, 13:03   #3827
noseknosek

luskap nie brać a przynajmniej pomyśleć jeszcze do jutra na spokojnie, powinno Ci minąć

biegam
Stary 2009-09-12, 13:09   #3828
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

No ale wysuszacz by się przydał Insta Dri jest za 12,90 i taki lakier: http://www.allegro.pl/item722686886_..._paznokci.html
Stary 2009-09-12, 13:26   #3829
noseknosek

luskap mogłaś mi tego nie pokazywać to jest sklep obok mojego mieszkania w W-wie

biegam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 13:32   #3830
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ale Ci fajnie! Nie musisz za przesyłki płacić i jeszcze ten cień mi się podoba http://www.allegro.pl/item727234288_..._artifice.html

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-09-12 o 13:33
Stary 2009-09-12, 15:52   #3831
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dobry.

Wróciliśmy z zakupowego szaleństwa. Oczywiście nie kupiłam tego po co pojechałam, czyli po kurtkę na wyjazd, więc podjedziemy jeszcze jutro do Katowic. Za to zakochałam się w botkach i kozakach z Baty - mam upatrzone dwa modele i za nic nie mogłam się zdecydować, no ale z takimi butami mam jeszcze czas, jak wrócimy z urlopu to się zdecyduję na któreś.

Kosmetycznie dzielnie się trzymam i nie kupuję.
Za to teraz pooceniam trochę w KWC, bo mi się nudzi a TŻ śpi.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 16:02   #3832
emememsik

Ja wystawiam aukcje na all, zobaczymy na ile starczy mi cierpliwości.

EksTŻ odezwał się dziś rano, więc jestem już spokojniejsza, bo nie miałam od niego informacji od paru dni. Może mi też kiedyś starczy odwagi na przygodową podróż na wschód.
Stary 2009-09-12, 18:30   #3833
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
U każdego się inaczej wchłania, a skoro doświadczalnie odczułaś poprawę to może warto wrócić do tego?
Wróciłam Od wczoraj

Cytat:
A właśnie, że nie bo ten drugi z Sugar Babe się nazywa Mystery Night Hosence na pewno chodzi o Purple Heart który w butelce opalizuje na ciemną zieleń I ja się na niego napaliłam bo po obejrzeniu kilku swatchy stwierdzam, iż tego opalizowania to wcale nie jest tak dużo ale to przy następnych zakupach pomęczę sprzedającą załączam foto
TAAAAAK! To ten Daj mi cynk jak się pojawi

Cytat:
I jeszcze sobie ponarzekam na lakier SH BambooShot- malowałam ponad dobę temu a on jeszcze nei stwardniał porządnie- znaczy jets zaschniety ale taki gumowaty, miękki ale przynajmniej smug nie zrobiłam jak ostatnio. Muszę się zaopatrzyć w tego Quickena co MagJa zachwala i zobaczę jak z nim.
Mi nic takiego się nie dzieje z tym lakierem Ładnie i szybko schnie.

Cytat:
Mi też

Mag, Ice: za kuszenie wysusaczem. Teraz chodzi mi po głowie. W Avonie w którymś katalogu pojawią sie takie kropelki wysuszające, ciekawe, co to warte będzie Zastanawiałam się jak się obsługuje takie kropelki? Same rozpływają się po powierzchni??

Luskap: a Tobie za podanie linka

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 18:35   #3834
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Hosenko, świetny podpis masz.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 18:52   #3835
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Hosenko, świetny podpis masz.
Dziękuję Czekając w czwartek u fryzjerki przeczytałam ten cytat w jakiejś gazecie i pomyślałam: "coś w tym jest"

Zaczęła mi się szkoła Budzik miałam ustawiony najpierw na 6,40, potem przestawiałam tak co 5 minut i wstałam o 7. Spóźniłam się, ale zajęcia jeszcze się nie zaczęły. Dostaliśmy pytania z tegorocznego egzaminu zawodowego - całkiem nieźle mi poszło Z pierwszej części miałam 33 pkt na 50, a z drugiej 19 na 20 Najwięcej pytań było z prawa administracyjnego, cywilnego i rachunkowości.
Aż boję się mysleć, jaki wynik byłby po nauce

Instagram

Stary 2009-09-12, 20:26   #3836
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
TAAAAAK! To ten Daj mi cynk jak się pojawi
Mogę ci dać namiar na "moją" babeczkę, bo ona nie wystawia wszystkiego co ma więc możesz spytać
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Aż boję się mysleć, jaki wynik byłby po nauce
To raczej nie jest powód do strachu

Powysyłałam kilka CV na sprzedawcę, ciekawe czy gdzieś się nadam
Stary 2009-09-12, 20:29   #3837
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: podaj namiar.

Dlatego napisałam z "". ALE oprócz części pisemnej jest jeszcze druga ... praktyczna i tej się obawiam Jak mi każą zrobić bilans to polegnę Do egzaminu jeszcze 2 semestry, więc może się naucze

Trzymam kciuki za pracę
Ja szukam i szukam i nic ...

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-09-12 o 20:31
Stary 2009-09-12, 21:16   #3838
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
rzyrafko, gdzie kupiłaś mydełko konwaliowe? Ja szukam wszystkiego co konwaliowe, ale poza płynem do higieny intymnej Ziaji nic ciekawego do tej pory nie znalazłam Jedynie mgiełkę do pomieszczeń w Saponarii ale tego chyba raczej nie wypada używać do ciała, co?
Jest jeszcze konwaliowa pianka do golenia Venus i kosztuje z 5 złotych w Rossmannie I Kappus (?) robi takie mydełka i żele, tylko są drogie (jak na mydło). No a poza tym, to Luskap ma rację - konwalie są trujące. Nie słyszałam o piciu wody po konwaliach, ale podobno z kilku kilogramów () konwalii można przyrządzić truciznę idealną
Nie zmienia to faktu, że też uwielbiam konwalie

Cytat:
Mogę ci dać namiar na "moją" babeczkę, bo ona nie wystawia wszystkiego co ma więc możesz spytać
mi też, mi też, poproszę! A turkusowy liner to kupujesz taki jak ja mam, czy jakiś nowy jest?

Pisałyście, że nie lubicie malować paznokci... a ja uwielbiam! Tylko zmywania nie znoszę Dzisiaj sobie pomalowałam paznokcie w kolorowe kropki, ale śmieszne są
Tylko w poniedziałek rano muszę je zmyć, bo mam ważną rozmowę z promotorem (proszę o kciuki). No a mania lakierowa trwa, we wtorek kupuję 2 opi :tuptup:
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 21:51   #3839
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Jest jeszcze konwaliowa pianka do golenia Venus i kosztuje z 5 złotych w Rossmannie I Kappus (?) robi takie mydełka i żele, tylko są drogie (jak na mydło). No a poza tym, to Luskap ma rację - konwalie są trujące. Nie słyszałam o piciu wody po konwaliach, ale podobno z kilku kilogramów () konwalii można przyrządzić truciznę idealną
Nie zmienia to faktu, że też uwielbiam konwalie
Piankę widziałam ale ja zazwyczaj i tak podbieram tacie jego Nivea Kurcze, ja chyba jakaś ślepa jestem, nigdy nic konwaliowego w sklepach nie widziałam, a obeszłam chyba wszystkie sieciówki. A wody po konwaliach nigdy nie piłam, ale dobrze wiedzieć, tak na wszelki wypadek

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Pisałyście, że nie lubicie malować paznokci... a ja uwielbiam! Tylko zmywania nie znoszę Dzisiaj sobie pomalowałam paznokcie w kolorowe kropki, ale śmieszne są
Tylko w poniedziałek rano muszę je zmyć, bo mam ważną rozmowę z promotorem (proszę o kciuki). No a mania lakierowa trwa, we wtorek kupuję 2 opi :tuptup:
Ja też wezmę 2 OPI i jeden malutki
Iza, nie doszły może pędzle z EDM?
Stary 2009-09-12, 22:05   #3840
noseknosek

Ale beznadzieja wycofują Lysanel jak wreszcie znalazłam coś co sobie radzi z moim czołem to od razu wycofują

biegam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości