|
|
#361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cicha woda brzegi rwie, czyli nieśmiałe rwą facetów! cz. 2
Dzieki dziewczyny, milo poczytac, ze nie jestem z tym sama, ale musze powiedziec, ze jest juz lepiej, troche, bo troche, ale zawsze cos...
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak tam porada dla mnie?
|
|
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
wybacz ale ostanie dni byłem zarobiony ponieważ byłem na wykopkach na wsi i jak wracałem na noc do miasta do domu padałem na twarz i nie miałem siły czytać tylu stron
![]() dziś mam dzień wolny wiec postaram się poczytać jeśli mi się to nie uda to pochyle się nad Twoim problemem w niedziele bo w sobotę najprawdopodobniej tez będę na wsi cały dzień ![]() a piosenkę swoja droga możesz posłuchać mnie się osobiście podoba
|
|
#364 |
|
Zadomowienie
|
nareszcie weekend ; ) mam czas na to by pomyslec..
chce do niego napisac na gadu, co wy na to ? nadal ani razu nie gadalismy. chcialam spytac o zad.domowe..co o tym myslicie ?szczegolnie panowie, ale panie tez ![]() szczerze. nie potrzebuje pocieszenia tylko jasnej wypowiedzi , bo milosc slepa jest -,- nie wiem jak wam pomóc, wybaczcie ; ( jak coś wymysle to dopisze.. |
|
|
|
|
#365 |
|
Rozeznanie
|
Nareszcie, komputer naprawiony!
![]() Widzę nowe Nieśmiałe, witam ![]() A u mnie nic nowego - spotykamy się, całujemy, obściskujemy, on zna moich znajomych, ja jego nie, nie byliśmy jeszcze w naszych domach, nie znamy swoich rodzin. Juz się nastawiłam na rozmowę o nas i oczywiście jakos nie możemy się spotkać |
|
|
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
budyniek90 no to suuper . jejq , jak fajnie masz
oby tak dalej . widze masz wielki skarb. ^^ |
|
|
|
|
#367 |
|
Wtajemniczenie
|
aa.. macie tak, ze krepujecie sie wlasnych rodzicow?
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
|
niestety ale tak. mysle ze wlasnie to przez nich jestem taka niesmiala.
zawsze chcieli , juz kiedy bylam w przedszkolu zebym zachowywala sie jak dorosla (mam 3 starszego rodzenstwa). Oni sie lenili a ja robiłam całą robotę w domu..:/ zawsze mi wmawiali "ona jest niesmiała,..ona się boi, ona jest taka i taka" :/ ona - czyli ja. Teraz najgorzej mam z 2lata starsza siostra. nie znosze jej okropnie. zawsze mowi na mnie i na druga siostre najgorsze rzeczy, wyzywa, naśmiewa się, zniża mnie do poziomu szmaty. boje sie ich , wstydze sie ich... nie raz przez rodzicow chcialam sie zabic..teraz wiem ze nie moge (dluzsza historia) ale rodziny sie nie wybiera : ( a ty plameczka? Edytowane przez moniaszelki Czas edycji: 2009-09-11 o 20:21 |
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś wzięłam sprawy w swoje ręce z czego wnioskuję że chyba nie jest zbyt zainteresowany
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Copykat - widocznie był zajęty..to nie znaczy od razu,że ma Cię gdzieś
budyniek - powodzenia ![]() monia - napisz, napisz i daj koniecznie znać co i jak ![]() ponury - czekam cierpliwie
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2009-09-11 o 22:52 |
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
ajj dziewczyny, a dzisiaj mija tydzien jak ostatni raz sie do sasida odezwalam i zadnej wiadomosci od niego..;/
zaczynam zalowac, ze zdobylam jego gg i sie odezwalam..
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tak, mi też zawsze się spieszy przy zamykaniu
zresztą, od ponad tygodnia jak koło siebie pracujemy ani razu nie okazał jakiegokolwiek zainteresowania mną, więc... Może go nie było na gg albo ma zablokowane wiadomości od nieznajomych
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby było inaczej,to ja chyba musiałabym już leczyć się w jakimś psychiatryku![]() Copykat - niektórzy faceci to takie sierotki,że sami z siebie nic nie zrobią,a jeśli już to wymaga to od nicha wieeelkigo wysiłku..niestety ![]() a ja się napalam na fotę M. na Sympatii
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie, gadalam z nim na gg, raz sie sam odezwał nawet
, wiec na pewno mnie ma na liscie i byl na gg.Ja sie odezwalam do niego 3 razy a on tylko raz i to rozmawialismy chwilke, bo zaraz szedl.. Naprawde, zaluje, bo nie wiem jak mu teraz w oczy bede patrzec, kiedy on wie, ze mi sie podoba, bo specjalnie zdobylam nr do niego od mojej kolezanki, ktora wziela go od jego siostry ciotecznej. Spytal sie mnie od ktorej (ma dwie, starsza i mlodsza), ja mowie, ze nie wiem i dzisiaj jak mijalam ta starsza (a mam od mlodszej) to tak sie na mnie patrzyla, jakbym nie wiem co jej zrobila..;|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wychodzę z zalożenia, że mysz nie powinna latać za kotem... 2 razy go zaczepiałam a on nic, nawet "cześć" nie mówi jak przechodzi, tylko sie przemyka ukradkiem no nic, do trzech razy sztuka, jak nie zacznie zwracać na mnie uwagi to go sobie odpuszczę i ruszam na poszukiwania kolejnej ofiary ![]() A swoją drogą... Jak narzekałam dziś w pracy koleżance na brak powodzenia, to powiedziała że są tacy, którzy chętnie by mnie poznali, ale się wstydzą. Myślę jednak, że żartowała albo chciała mnie pocieszyć, bo jak zaczelam dopytywac to sie wykręcała. Jesteśmy ze sobą szczere, ona wie ze tamten mi się podoba, więc gdyby chodziło o niego to przypuszczam że by mi powiedziała
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz jeszcze raz jakoś zagadać czy coś, może akurat niektórych ciężko wyczuc..naprawdę więc zaryzykuj![]() Ola - nie przejmuj się nią czekaj az się odezwie i tyle..
|
|
|
#378 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sensie, zeby miec chlopaka, ze rodzice beda sie przygladac moim poczynaniom np. strojenia na randke, albo jak go zaprosze do domu...Cytat:
ja mam sytuacje taka, jak opisalam powyzej, teraz widze, ze w sumie moj problem, to nie taki problem...
|
|
|
#379 |
|
Zadomowienie
|
unikam rodziny, jej jak ognia. .
bywało gorzej. ale rodzicom bym nie powiedziala o chlopaku czy cos. ja sie ukrywam eh. nie bierzcie ze mnie przykladu ^^ a 'mojego' wciaz nie ma na gadu..eh ; p czekać cierpliwie.. stwierdzam, ze chlopacy sa jednak slepi i maja dziwny tok myslenia. nie mowie ze gorszy ale inny. tak trudno sie do niego usmiechnac.. |
|
|
|
|
#380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
warto rozmawiać..ale lepiej stosować zasadę 'mniej wiesz-lepiej śpisz'; mimo iż wiem,że rodzice chcą dla nas jak najlepiej,a zdanie mamy zwykle się sprawdza hehe![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do samych facetów..oni są na maksa pokręceni..ale czasem im zazdroszczę ich prostego toku myślenia bez domysłów,problemów,popraw ianiu napisanego tekstu tak żeby 'dobrze brzmiało' echhh
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2009-09-12 o 11:35 |
|||
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla nie do końca wtajemniczonych -zdarzają się również tacy mężczyźni (chłopcy),których toku rozumowania nie zgadnie się za nic i za nic się ich nie zrozumie...Przy nich najbardziej zakręcona niewiasta jest mistrzem logiki i logistyki
|
|
|
|
|
|
#382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napisałam, pisaliśmy i jest wporządku . jak się cieszę że mnie nie olał ^^ pzdr ;* |
|
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() monia - to super,że pogadaliście ![]() a ja się muszę pochwalić,bo...wczoraj usunęłam z listy gg numer R.
|
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
Ja rodziców raczej się nie wstydzę. Niby nie pocałowałabym chłopaka przy nich, ale za rękę się trzymać czy cmoknąć w policzek albo usta to raczej nie miałabym oporów
Do domu też nie wstydzę się go zaprosić, ale mam taki problem, ze z mojego pokoju powstał magazyn, w którym przechowuje sie różne dziwne rzeczy :/ np. worki z ubraniami i zabawkami do pck, rzeczy dla ciotek, wujka czekające aż je łaskawie zabiorą... Wstydzę się bardziej mieszkania/swojego pokoju niż rodziców Oni widza jak się stroję przed lustrem przed spotkaniem z Nim i na szczęście nie komentują ![]() Dzisiaj próbowałam pogadać o nas, ale nie wyszło. Yhh. Chyba musze walnąć prosto z mostu
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#386 |
|
Rozeznanie
|
No to doradźcie mi, co powiedzieć...
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
może po prostu zapytaj czy traktuje Cię poważnie
a potem to już się samo potoczy
|
|
#388 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Od razu napisze, ze do grona niesmialych raczej sie nie zaliczam, ale czasem sobie was podczytuje ![]() Dlaczego pisze, hm, no mysle, ze wpasuje sie w temat, a potrzebuje porady... oczywiscie dot. faceta Poznalam go na wakacjach, na wspolnym wyjezdzie, przez przyjaciolke. Powiedzmy, ze troche ze soba krecilismy, jakies dwuznaczne teksty, chodzilismy do klubow, tanczylismy (co, swoja droga, nie bylo aseksualnym i kolezenkim tancem... wrecz bylo mu do niego bardzo daleko) fajnie mi sie z nim gadalo, mamy zaskakujaco zbiezne zainteresowania... Wszystko byloby idealnie, gdyby nie to, ze on nie jest raczej typem dlugodystansowca... jego najdluzszy 'zwiazek' trwal jedna impreze. Po kilku kieliszkach, przyjaciolka zapytala o jego hm, stosunek do mnie, a on sie usmiechnal i powiedzial, ze nie chce, ze nie bedzie o tym rozmawial. Kilka kolejek pozniej potwierdzil ze mu sie podobam. Chodze z nim do jednej szkoly, prawie codziennie sie widzimy, witamy i zegnamy sie buziakiem, czasem chwile pogadamy i tak dalej, i tak dalej... I to tyle. Przyjaciolka mowi (zna go dluzej) zebym dla wlasnego dobra sie zdystansowala i odpuscila, bo nic z tego nie bedzie, bo sie boi, ze on mnie skrzywdzi... Nigdy nikt mnie nie skrzywdzil, raczej niestety, to ja krzywdzilam.. Boje sie do niego zblizyc w jakikolwiek sposob, boje sie, ze zauwazy, ze mi zalezy. Dziewczyn ma na pęczki, nie musi nic robic, a one i tak sie do niego kleja, a on to czesto wykorzystuje. Normalnie nie mialabym problemu z przekierowaniem tej znajomosci na 'wlasciwy' tor, ale tutaj... kompletnie nie wiem z ktorej strony sie za to zabrac. Na wakacjach do niczego miedzy nami nie doszlo, zaden pocalunek, nic, balam sie caly czas ze bede 'zaliczona', a teog nie chcialam i nie chce najbardziej na swiecie. Macie jakis pomysl?
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda żebyś potem miała cierpieć..ale jesli czujesz,że chciałabyś spróbować..
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Człowiek uczy się na własnych błędach,nie na cudzych (niestety)-więc jak Ciebie coś do niego ciągnie,to próbuj,inaczej będziesz się męczyć.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

mnie się osobiście podoba 

z czego wnioskuję że chyba nie jest zbyt zainteresowany

no nic, do trzech razy sztuka, jak nie zacznie zwracać na mnie uwagi to go sobie odpuszczę i ruszam na poszukiwania kolejnej ofiary 
więc zaryzykuj