powiekszenie piersi!wazne pytania! - Strona 228 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-12, 18:12   #6811
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!

Cytat:
Napisane przez niespelnienie Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczyny. Ja miałam operację powiększenia piersi u doktora Skupina w Poznaniu. Z efektu jestem baaardzo zadowolona, dziś jest 5 doba po operacji i już nie jestem tak bardzo obolała (implant pod mięsień), ale niepokoi mnie że od czasu kroplówek w klinice i antybiotyków okropnie zatrzymuje mi się woda w organizmie, wręcz puchnę w oczach, nie mogę się tego pozbyć żadnymi herbatkami ani tabletkami moczopędnymi ( w 4 dni 5kg więcej). Czy któraś z was cosik takiego miała?????? i kiedy to przejdzie????
Pomocy, bo wariuję...ćwiczyć nie można...do spacerów też jeszcze zbyt niemrawa jestem, chyba się zagłodzę....
CześćGaratuluje operacji i zadowolenia oczywiście. Ja opuchnięta to chyba z miesiąc chodziłam, jak mrówa jakaś.I wiele dziewczyn tak ma-choć zdarzają się i takie, które nic nie puchną. Tak więc musisz po prostu się przemęczyć,pij herbatki, ćwicz częściami ciała którymi można, będzie coraz lepiej. A powiedz miałaś dreny?I jakie masz żelki?

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
Po pol roku, to moje malenstwa sa jak naturalne , rozmiarek w drogich staniczkach nadal 65E, a w standardowych (H&M itd..) 70D, na kolejnej OP planuje dolozyc 100cc, wiec bedzie zmiana z zelkow 300cc na 400cc, a rozmiarek po tym powinien byc 70DD-E i na tym bedzie koniec, bo co za duzo, to nie zdrowo.
Mya, przykro mi, ze masz problemy z Twoimi piersiatkami, ale mam nadzieje, ze po poprawce bedziesz zachwycona i nareszcie szczesliwa ze swoimi malenstwami
Foteczki napewno wstawie, ale najpierw musze przetrzasnac moje najnowsze foteczki, napewno cos znajde

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------
Czekamy na foteczki Jeśli zmieniać to nie ma co brać mniej niż 100cc. Ty wiesz dokładnie co chcesz, pamiętam że niedługo po operacji to wiedziałaś-więc teraz będzie super.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-09-12 o 18:43
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 18:38   #6812
evitanna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
Mam pytanie-czy to mozliwe,żeby op mogła kosztowac co najwyzej 6000zl? Tak jest napisane na stronie Dr Wilgusa w Katowicach
Operacja tak, ale najprawdopodobniej chodzi tu o samą pracę lekarza - BEZ implantów. Niektórzy lekarze praktykują wypisywanie recept czy zleceń na konkretne implanty i pacjentka sama je kupuje u dystrybutora.

6000 za całośc to trochę mało mi się wydaje, najtańsze implanty to koszt chyba ponad 3 000, a niecałe 3 000 za operację to jednak trochę za mało. Wiem, że swego czasu dr Kociszewska w Wa-wie i bodajże Żukowska w Łodzi praktykowały możliwość zakupu implantów przez pacjentkę.
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 18:39   #6813
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
Mam pytanie-czy to mozliwe,żeby op mogła kosztowac co najwyzej 6000zl? Tak jest napisane na stronie Dr Wilgusa w Katowicach
Jeśli idzie o cenę to na prawdę dziwnie niska? ale najlepiej zadzwonić do kliniki i spytać przy jakich wkładkach jest taka cena-może PIP?
A o lekarzu poczytaj, poczytaj ile się da i gdzie się da to jest najważniejszy wybór.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-09-12, 18:41   #6814
evitanna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Antonina7 Pokaż wiadomość
Panie drogie i dziewczyny , prosze o odpowiedzi , czy znacie dr. chromińskiego z Lublina ? nie jest dyplomowanym chirurgiem plastykiem ale ponoć "robi "ładne piersi, a Kuczyński ? Mieszkam w Lublinie i wolałabym na miejscu . Proszeęo odpowiedź Czy wogóle o konsultacji u tych lekarzy myśleć ? pozdrawiam
O którym Kuczyńskim mowa? Sebastianie?
Stary 2009-09-12, 18:42   #6815
angelnight1
Raczkowanie

DZIEWCZYNKI!!!
Dwa tygodnie i żegnajcie wkładki i upychacze stanikowe.
Byłam w piątek zapłacić zaliczke i powiem wam że byłam sztywna ze strachu. Jak ja tem dojde na zabieg, nie popuszczając po drodze to nie wiem.
Co gorsza mam dalej dylemat 400 czy 420.
czasu coraz mniej a ja dalej nie wiem.
co robić?

Horo wielki szacun. Nowy biust jest bajeczka. To była dobra decyzja. Też bym takie chciała.
Stary 2009-09-12, 18:44   #6816
evitanna
BAN stały

A ja mam od roku zmianę w piersi, taki guzek 0k. 10mm na 15 mm - miałam nawet biopsję w marcu, teraz czeka mnie kolejne usg, aby ocenić czy się nie powiększy. I przez to, przynajmniej na razie żaden lekarz nie zrobi mi powiększenia ;(( Najprawdopodobniej ta zmiana pójdzie pod nóż, zależy od decyzji lekarza. Kiedy to nastąpi - nie wiem...5 października mam wizytę - miałam iść na początku września, ale niestety nie udało się zgrać terminu u lekarza z moim cyklem, który jest nieregularny. No i tak sobie czekam....
Stary 2009-09-12, 18:50   #6817
angelnight1
Raczkowanie

a propo tanich operacji.
w warszawie na tamce tez jest lekarz który robi operacje za 6000-7000zl.
Moja kolezanka robiła dwa razy u niego.
Mialam zamiar udac sie do niego, do czasu az nie poprosilam ja o pokazanie swojego biustu. juz wiem dla czego bylo tanio.
tanio znaczy byle jak.
wole doplacic te 3-4 tys i miec gwarancje jakosci.
to jak miala szwy posciagane, przypominalo indyka zszywanego na swieta po nalozeniu farszu. porazka. kolezanka oczywiscie udala zdziwienie i stwierdzila ze to wcale zle nie wyglada.
jasssssne
Stary 2009-09-12, 18:52   #6818
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelnight1 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNKI!!!
Byłam w piątek zapłacić zaliczke i powiem wam że byłam sztywna ze strachu. Jak ja tem dojde na zabieg, nie popuszczając po drodze to nie wiem.
co robić?

Horo wielki szacun. Nowy biust jest bajeczka. To była dobra decyzja. Też bym takie chciała.
A jaki dokładnie model tych Allerganów? Te 20cc to jest tak niewiele, że róznica znikoma-czt w obu przypadkach profil ten sam czy może ta różnica tylko z innego profilu wynika?

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-09-12 o 18:53
Stary 2009-09-12, 18:52   #6819
evitanna
BAN stały

A może warto byłoby podać nazwisko, żeby uchronić przed tym lekarzem? ewentualnie pisz na pw, jesli nie chcesz podać publicznie. Czy któraś z Was robiła u dr Chomickiej - Jandy? W wyszukiwarce wyskoczyły mi same b. pochlebne opinie na znanylekarz.pl
Stary 2009-09-12, 19:12   #6820
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
a propo tanich operacji.
w warszawie na tamce tez jest lekarz który robi operacje za 6000-7000zl.
Moja kolezanka robiła dwa razy u niego.
Mialam zamiar udac sie do niego, do czasu az nie poprosilam ja o pokazanie swojego biustu. juz wiem dla czego bylo tanio.
tanio znaczy byle jak.
wole doplacic te 3-4 tys i miec gwarancje jakosci.
to jak miala szwy posciagane, przypominalo indyka zszywanego na swieta po nalozeniu farszu. porazka. kolezanka oczywiscie udala zdziwienie i stwierdzila ze to wcale zle nie wyglada.
jasssssne
Wiesz ja zapłaciłam 19000 i też jest porażka.
Przy decyzji trzeba brać pod uwagę na prawdę wiele czynników-nie tylko cenę. Choć zgadzam, się w zupełności, że są koszty których nie da się zmniejszyć i jeśli lekarz bierze dziwnie mało to należy omijać go dużym łukiem.

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
A może warto byłoby podać nazwisko, żeby uchronić przed tym lekarzem? ewentualnie pisz na pw, jesli nie chcesz podać publicznie. Czy któraś z Was robiła u dr Chomickiej - Jandy? W wyszukiwarce wyskoczyły mi same b. pochlebne opinie na znanylekarz.pl
Byłam u tej pani dr na konsultacji jak szukałam lekarza. Strasznie zachwalała ten program komputerowy do dobierania implantów-a dla mnie to jest takie różowe fiku-miku do zrobienia wrażenia na pacjentce. Wiedziałam, że mieli ten program dopiero od tygodnia w tej klinice- a w artykułach mieli wywiady z pcjentkami, które są już po zabiegach i opowiadają jak to im gienialnie pani dr za pomocą tego komputera biust dobrała.
Ale może ja nie powinnam się wymądrzać co do wyboru lekarza- bo mnie intuicja zawiodła na całej lini

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-09-12 o 19:13
Stary 2009-09-12, 19:16   #6821
evitanna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Przy decyzji trzeba brać pod uwagę na prawdę wiele czynników-nie tylko cenę. Choć zgadzam, się w zupełności, że są koszty których nie da się zmniejszyć i jeśli lekarz bierze dziwnie mało to należy omijać go dużym łukiem.

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Byłam u tej pani dr na konsultacji jak szukałam lekarza. Strasznie zachwalała ten program komputerowy do dobierania implantów-a dla mnie to jest takie różowe fiku-miku do zrobienia wrażenia na pacjentce. Wiedziałam, że mieli ten program dopiero od tygodnia w tej klinice- a w artykułach mieli wywiady z pcjentkami, które są już po zabiegach i opowiadają jak to im gienialnie pani dr za pomocą tego komputera biust dobrała.
Ale może ja nie powinnam się wymądrzać co do wyboru lekarza- bo mnie intuicja zawiodła na całej lini
Dzięki za info, a jak wrażenia co do osby samej Pani dr? Odppowiada na pytania itp?
Stary 2009-09-12, 19:40   #6822
niespelnienie
Przyczajenie

[QUOTE=MyaDiva;14205147]CześćGaratuluje operacji i zadowolenia oczywiście. Ja opuchnięta to chyba z miesiąc chodziłam, jak mrówa jakaś.I wiele dziewczyn tak ma-choć zdarzają się i takie, które nic nie puchną. Tak więc musisz po prostu się przemęczyć,pij herbatki, ćwicz częściami ciała którymi można, będzie coraz lepiej. A powiedz miałaś dreny?I jakie masz żelki?

Żelki mam 400cc okrągłe mentory, drenów nijakich nie zauważyłam, tylko najzwyklejsze opatrunki. Co do sporej odległości między brodawkami -21cm, to w ogóle mi to nie przeszkadza, ważne, że mam co do stanika włożyć. Piersi ciągle ciepłe i twarde...ale doskonale je czuję, a brodawki są tak sterczące jak u manekinów na wystawie.
Jeszcze co do ceny...to doktor Skupin bierze tylko 10 000 za operację, pobyt w klinice, stanik, żelki, i zmianę opatrunków. Jestem z niego na ten czas baaaardzo zadowolona
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------
niespelnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 20:17   #6823
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=niespelnienie;14206 613]
Cytat:
CześćGaratuluje operacji i zadowolenia oczywiście. Ja opuchnięta to chyba z miesiąc chodziłam, jak mrówa jakaś.I wiele dziewczyn tak ma-choć zdarzają się i takie, które nic nie puchną. Tak więc musisz po prostu się przemęczyć,pij herbatki, ćwicz częściami ciała którymi można, będzie coraz lepiej. A powiedz miałaś dreny?I jakie masz żelki?

Żelki mam 400cc okrągłe mentory, drenów nijakich nie zauważyłam, tylko najzwyklejsze opatrunki. Co do sporej odległości między brodawkami -21cm, to w ogóle mi to nie przeszkadza, ważne, że mam co do stanika włożyć. Piersi ciągle ciepłe i twarde...ale doskonale je czuję, a brodawki są tak sterczące jak u manekinów na wystawie.
Jeszcze co do ceny...to doktor Skupin bierze tylko 10 000 za operację, pobyt w klinice, stanik, żelki, i zmianę opatrunków. Jestem z niego na ten czas baaaardzo zadowolona
wow 400cc mentorki -ładniutke będą. Jeśli drenów nie miałaś to troszkę więcej tych płynów musi się rozejść po Tobie-trzeba czasu trochę, i ruszaj się ile możesz
A odległoś między brodawkami całkiem jak u mnie. A jakie miałaś wymiarki przed op, tzn obw pod biustem, w biuście,wzrost i waga?
I jak tam bólowo znosisz?
Dbaj o siebie i oczywiście na pierwsze foteczki czekamy

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
Dzięki za info, a jak wrażenia co do osby samej Pani dr? Odppowiada na pytania itp?
Bardzo konkretna i rzeczowa Pytanie-odpowiedz.Mało tłumaczenia.
Jednak jak już pisałam chyba w moim przypadku za bardzo skupiła się na tym doborze komputerowym który właśnie wprowadzali.Odebrałam to trochę jak cukierek na zachęte dla niezdecydowanego dziecka.
Ja u niej byłam dwa razy-za drugim razem zostałam bezpłatnie zaproszona na ten "pokaz" komputerowy, który dobrał mi dużo mniej niż pani dr na pierwszej konsultacji.

Stary 2009-09-12, 20:20   #6824
niespelnienie
Przyczajenie

[QUOTE=MyaDiva;14207071]
Cytat:
Napisane przez niespelnienie Pokaż wiadomość

wow 400cc mentorki -ładniutke będą. Jeśli drenów nie miałaś to troszkę więcej tych płynów musi się rozejść po Tobie-trzeba czasu trochę, i ruszaj się ile możesz
A odległoś między brodawkami całkiem jak u mnie. A jakie miałaś wymiarki przed op, tzn obw pod biustem, w biuście,wzrost i waga?
I jak tam bólowo znosisz?
Dbaj o siebie i oczywiście na pierwsze foteczki czekamy

wzrost 174, waga 60, pod biustem 73, biust nawet nie wiem koło 80 chyba, bólowo w pierwsze 2 dni było okropnie...mówiłam że wolałabym 3 dzieci na raz urodzić, niż jeszcze raz dać się pokroić. Wieczorem po operacji pielęgniarki pod 2 ręce musiały mnie do toalety prowadzić, bo sama na nogach nie ustałam, rozebrały mnie, posadziły na kibelku itd...czułam się okropnie, do tego ciśnienie 70/50 i gorączka, dowaliły mi 9 kroplówek, myślałam, że się zaryczę na śmierć. Kolejny dzień już lepszy, starałam się tylko nie kłaść, żebym nie musiała się podnosić, do tej poty śpię na siedząco. Teraz jest ok, tylko ketonal rorte2/3 razy dziennie, no i oczywiście czuję słaby ból cały czas, ale to dobrze, bo pamiętam, żeby się nie forsować.
Aha i mentorki są perforowane, podobno lepiej ją kieszonka trzyma, bo się nie przesuwa ślizgiem,tylko perforacje ją stabilizują, to wszystko jest podobno...jak będzie to się okaże.

Edytowane przez niespelnienie
Czas edycji: 2009-09-12 o 20:24
niespelnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 20:58   #6825
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=niespelnienie;14207 426]
Cytat:

wzrost 174, waga 60, pod biustem 73, biust nawet nie wiem koło 80 chyba, bólowo w pierwsze 2 dni było okropnie...mówiłam że wolałabym 3 dzieci na raz urodzić, niż jeszcze raz dać się pokroić. Wieczorem po operacji pielęgniarki pod 2 ręce musiały mnie do toalety prowadzić, bo sama na nogach nie ustałam, rozebrały mnie, posadziły na kibelku itd...czułam się okropnie, do tego ciśnienie 70/50 i gorączka, dowaliły mi 9 kroplówek, myślałam, że się zaryczę na śmierć. Kolejny dzień już lepszy, starałam się tylko nie kłaść, żebym nie musiała się podnosić, do tej poty śpię na siedząco. Teraz jest ok, tylko ketonal rorte2/3 razy dziennie, no i oczywiście czuję słaby ból cały czas, ale to dobrze, bo pamiętam, żeby się nie forsować.
Aha i mentorki są perforowane, podobno lepiej ją kieszonka trzyma, bo się nie przesuwa ślizgiem,tylko perforacje ją stabilizują, to wszystko jest podobno...jak będzie to się okaże.
To wysoka z Ciebie dziewczyna i po wymiarze pod biustem widzę, że szczupła. Fajniutki efekt będzie z tymi 400cc . Dzielnie wszystko przeszłaś a teraz to już z górki, co dzień lepiej, co tydzień piękniej. I zapewniam Cię, że za miesiąc będziesz tak szczęśliwa, że cały ten ból zapiszesz na poczet Twoich skarbów. Póki co ketanolem się wspieraj w razie konieczności-choc pewnie jeszcze ze trzy dni i będzie Ci już niepotrzebny. Przed Tobą niestety jeszcze ból kregosłupa-ale wszystko jest do przetrwania.Ściskam

Stary 2009-09-12, 21:51   #6826
Masza711
Zadomowienie

Witajcie dziewczynki, to ja Wasza Marnotrawna Masza Powróciłam z banicji i powiem Wam ze...noooo jejuuuu...jak ja za Wami teskniłam
Bardzo ale to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard zo dziekuję za Wasze zyczenia Sie mnie łezka zakreciła ze wzruszenia A jak zobaczyłam zyczenia od FOXY...zryczałam sie jak bober ...
Horo - cyc...mega wielki Kobieto jak Ty udzwigniesz ten ciezar?:h ahaha:615...
Listopadowa ...fiu fiu fiu alez wypiekniały Twoje dziwczynki Bozi sa mega zgrabniutkie Ale...zdjecie to pikis (Pan Pikus) w realu to one sa o niebo piekniejsze...a w Tesco to juz wogóle Bredze bom zmeczona
Mya ...wiesz co ja mysle to tym wszystkim, prawda ?na wiadomą klinike Jedno z tego dobre- znow Cie zobacze
No a teraz pozdrowienia od maluszków-Kasi i Basi
...za moment stuknie im 6 miesiecy

Edytowane przez Masza711
Czas edycji: 2009-09-14 o 15:59
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 22:33   #6827
ruda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki, to ja Wasza Marnotrawna Masza Powróciłam z banicji i powiem Wam ze...noooo jejuuuu...jak ja za Wami teskniłam
Bardzo ale to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard zo dziekuję za Wasze zyczenia Sie mnie łezka zakreciła ze wzruszenia A jak zobaczyłam zyczenia od FOXY...zryczałam sie jak bober ...
Horo - cyc...mega wielki Kobieto jak Ty udzwigniesz ten ciezar?:h ahaha:615...
Listopadowa ...fiu fiu fiu alez wypiekniały Twoje dziwczynki Bozi sa mega zgrabniutkie Ale...zdjecie to pikis (Pan Pikus) w realu to one sa o niebo piekniejsze...a w Tesco to juz wogóle Bredze bom zmeczona
Mya ...wiesz co ja mysle to tym wszystkim, prawda ?na wiadomą klinike Jedno z tego dobre- znow Cie zobacze
No a teraz pozdrowienia od maluszków-Kasi i Basi
...za moment stuknie im 6 miesiecy
witaj Maszeńko twoje dziewczynki jak zawsze przepiękne
Stary 2009-09-12, 22:59   #6828
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
DZIEWCZYNKI!!!
co robić?

No to już tuż tuż

Cytat:

19000 dlaczego tak drogo
Stary 2009-09-12, 23:01   #6829
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

witaj maszka

myadiva a co sie skladało na taka cene operacji. wyjątkowo wysoka sie wydaje. czy jakies dodatkowe zabiegi były wykonywane?
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 23:12   #6830
bankierka
Raczkowanie

MASZA jak fajnie że jesteś już z nami !!!!!!!!!!!!!!!!! A Twoje dziewczynki to jak malinki
Stary 2009-09-12, 23:15   #6831
MyaDiva
Zakorzenienie

Maszeńko- witaj Słońce Jak dobrze, że znowu z nami jesteś.
I jak miło znowu Twoje panienki widzieć.
Maszeńka na nasze spotkanie też w takim dekoldzie przyszła-ja makaron jadłam dwie godziny bo nie mogłam się skupić na niczym innym poza Kasią i Basią.

Stary 2009-09-12, 23:23   #6832
bankierka
Raczkowanie

,,,ja makaron jadłam dwie godziny bo nie mogłam się skupić na niczym innym poza Kasią i Basią.[/QUOTE]
ha ha ha dobre

MYA piasałaś,że te silikonki mierzone przed operacją nie odzwierciedlają biusciku po zabiegu hmmm, tak je wytarmosiłam w tym staniku myśląc ze wielkością takie juz bedą...
Stary 2009-09-12, 23:25   #6833
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
witaj maszka

myadiva a co sie skladało na taka cene operacji. wyjątkowo wysoka sie wydaje. czy jakies dodatkowe zabiegi były wykonywane?

500 zł konsultacja, 11 000zł operacja, 7 500 implanty-u nich koszt samej operacji jest wysoki. Poza umieszczeniem implantu (z tego co mi wyjaśniono, bo wypisu nie dostałam) układano mi tkankę gruczołową. Ale jak to teraz mówilam innym lekarzom to nie wiedzieli o co chodzi i co oni tam układali. Poproszę o wypis to może się dowiem.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-09-12 o 23:29
Stary 2009-09-12, 23:26   #6834
bankierka
Raczkowanie

dr.nadal twierdził ze 275 będą dla mnie odpowiednie ale ja powiedziałam ze wole 300 oczywiscie zgodził sie a teraz juz mysle moze lepiej będzie 325... Wiem,że każda z nas jest inna ale tak ale chciałabym tak zobaczyć dziewczyny które maja 300 cc,,,
Stary 2009-09-12, 23:36   #6835
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bankierka Pokaż wiadomość
,,,ja makaron jadłam dwie godziny bo nie mogłam się skupić na niczym innym poza Kasią i Basią.
ha ha ha dobre

MYA piasałaś,że te silikonki mierzone przed operacją nie odzwierciedlają biusciku po zabiegu hmmm, tak je wytarmosiłam w tym staniku myśląc ze wielkością takie juz bedą...[/QUOTE]

Niestety takie mierzenie przekłamuje, wyolbrzymia.Słowo daje nie wiem czemu lekarze od razu tego nie zaznaczają Najlepiej wybrać rozmiar, który wydaje się za duży.

Stary 2009-09-12, 23:40   #6836
bankierka
Raczkowanie

MYA Ty masz 310 ??? wrzucałaś kiedyś fotki? a może wstawisz...?
Stary 2009-09-12, 23:44   #6837
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
dr.nadal twierdził ze 275 będą dla mnie odpowiednie ale ja powiedziałam ze wole 300 oczywiscie zgodził sie a teraz juz mysle moze lepiej będzie 325... Wiem,że każda z nas jest inna ale tak ale chciałabym tak zobaczyć dziewczyny które maja 300 cc,,,
Wiesz, ten Twój dr jest raczej minimalistą.Widziałam wiele jego piersi ale dużych nie pamiętam.
Jeśli masz obawy, że będą za małe to idz do niego jeszcze raz i dokładnie powiedz czego oczekujesz i porozmawiajcie o większych. A przypomnij jakie masz wymiary i czego oczekujesz.

Stary 2009-09-12, 23:47   #6838
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
500 zł konsultacja, 11 000zł operacja, 7 500 implanty-u nich koszt samej operacji jest wysoki. Poza umieszczeniem implantu (z tego co mi wyjaśniono, bo wypisu nie dostałam) układano mi tkankę gruczołową. Ale jak to teraz mówilam innym lekarzom to nie wiedzieli o co chodzi i co oni tam układali. Poproszę o wypis to może się dowiem.
Ale zdarł z ciebie kasy
11 000 tys operacja, matkoo co on oszalał?
Stary 2009-09-12, 23:48   #6839
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MYA Ty masz 310 ??? wrzucałaś kiedyś fotki? a może wstawisz...?
Tak ale ja mam anatomki i to jeszcze Allergany-ni jak tego nie porównasz do okrągłych i to mentorków. Powyżej masz foteczkę Maszeńki ona ma mentorki 325.

Stary 2009-09-12, 23:51   #6840
bankierka
Raczkowanie

168 cm, pod biustem 74waga chyba 55 a biodra 94.Dr,jak mi mierzył z żelkami wychodziło w biuście też 94 ale czy aby napewno tak wyjdzie ? hmmm,,,,

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości