|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Ubrania, biżuteria, a może i coś innego ;)Witam serdecznie, Moje ciuszki są w dobrym stanie, jeżeli okaże się, że zauważe w nich jakąś wadę oczywiście o tym wspomnę. Oferuje rzeczy nowe i używane. Większość ubrań w rozmiarze S, 36. Biżuterię również wymienię na inną lub dorzucę do ciuszków. Co do przesyłki to wysyłam w bąbelkowej kopercie, priorytetem. Jeśli chodzi o wymianę to głównie interesują mnie bluzki, tuniki i krótkie sukienki, lecz chętnie przejrzę pozostałe oferty. Dziś tylko troszkę bo dręczy mnie bezsenność ![]() A dziś: * delikatna koronkowa bluzeczka z falbanką na ramiona, ecru. Rozmiar S, ale akurat na mnie luźna, więc swobodnie i większe rozmiary, rozciągliwa. Nie pozaciągana, w dobrym stanie. * bluzka-taśma firmy Giant, wyszywana cekinami, dyskotekowa, krótka, bardzo fajnie wyglada i mieni się w świetle reflektorów, 2 razy założona. * różowa sukienka z satyny, na podszewce, z wyszytym koralikami kwiatuszkiem, na ramiączkach, do kolan, z tyłu kryty suwak, z ozdobną falbanka na dole. Nigdy w niej nie chodziłam, gdyż uszyła mi ją krawcowa z pozostałości materiału na suknię i ta sukienka okazała się za wąska w biuście dosłownie o jakieś 3 cm, więc podaję rozmiary: sukienka na wzrost ok. 164-167, biust 85-87, talia 64, biodra 88. Zapraszam do wymiany! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.