|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Witam
Czy zamawiała może któraś z Was z Netto 13 Odżywczy peelingna noc przeciw oznakom starzenia dostałyście? Nie wiem czy fatygować się z zamawianiem ponieważ kiedyś jak go zamówilam z Netto było na fakturze produkcja zakończona nie zamawiać. Teraz gdzieś znaleźli. Mam jeszcze taką prośbę jak już dostaniecie ten sławetny naszyjnik Eternal Love z "Śięgnij gwiazd" napiszcie czy jest on w ogóle zachodu żeby chcieć go mieć.
|
#1742 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny mam prośbę,powiedzcie mi jaki podkład polecacie z Avonu do skóry normalnej,ale taki,którego "nie będzie się czuć"na twarzy i żeby w miarę ładnie krył,ale nie tworzył maski
.Najbardzi ej zależy mi jednak na tym,żeby go nie było czuć![]() A wiecie coś na temat tego pudrowo-kremowego w kompakcie? Na KWC nie ma niestety najlepszych opinii,a szkoda,bo wydaje mi się dosyć fajny. Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2009-09-12 o 14:54 |
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Widziałam w rosyjskiej 16 żel Pur Blanca , LBD i chyba BST. U nas one też będą? Jeśli tak to super bo od pewnego czasu noszę się z tym żeby zrezygnować z avonu ale jakby miały wrócić perfumowane żele to może jeszcze troche się wstrzymam.
No i chyba w 15 wracają szminki pielęgnacyjne te w białym opakowaniu w 3 delikatnych kolorach one są super. No i jeszcze jakby wróciły balsamy senses to wogóle byłoby ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1744 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a mineralny sypki jest boski, wcale nie trzeba sie wczesniej smarowac niczym innym, kryje świtenie
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny do kiedy można nadsyłać rozwiązania krzyżówki nr 42 ?
|
#1746 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie złożyłam zamówienie z k13. Jak tylko w strefie pojawi mi się podgląd faktury dam znać o ewentualnych brakach
![]() Dla siebie zamówiłam balsam Naturals Owoc Granatu i Mango, żel pod prysznic Lagoon, nowy tusz do rzęs SuperCurlacious w kolorze brązowym i paletkę Coming Up Rosey z Netto A właśnie, a propos tego tuszu, ma go któraś z Was? Na KWC ma dosyć dobre opinie z tego co czytałam.
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś mógłby mi podać skład mineralnego pudru do twarzy?
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żele te będą u nas już w kat.15 szkoda tylko, że są takie drogie Pur Blanca 200ml a LBD 150ml i kosztować będą w promocji w kat. 15 19,9zł a cena regularna 27zł
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio mam coraz mniejsze zamówienia po trosze z powodu że klientkom nudzą się pomału kosmetyki avonu, a po trosze że w mojej okolicy jest coraz więcej konsultantek i jest duża konkurencjia. Ale jak pojawią się kosmetyki które moje klientki uwielbiały to może się coś ruszy.
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-do-rzes.html |
|
|
|
|
#1753 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
..ja zamawiam tyle że nawet już nie licze po prostu wpisuje wszystko co mi sie podoba, nierzadko jest to 20% zamowienia
|
|
|
|
|
#1754 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki orientuje się któraś czy z minikatalogu przychodzą kolczyki Marjorie i biżu Rachel??
|
|
|
|
#1756 |
|
Raczkowanie
|
Mam ten tusz i jestem zadowolona, dla moich rzęs jest ok, fajnie sie nakłada go tą wygiętą szczoteczką.
|
|
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14204405]to mało dla siebie zamawiasz.
..ja zamawiam tyle że nawet już nie licze po prostu wpisuje wszystko co mi sie podoba, nierzadko jest to 20% zamowienia [/QUOTE]Kiedyś więcej zamawiałam, dlatego mam teraz zapasy, które powoli zużywam A zamówienia mam niezbyt duże (choć ostatnio coraz większe, i nawet udało mi się teraz załapać na opust 30%), więc trzeba się powstrzymywać, żeby trochę kasy zostało
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Jest gdzieś może jeszcze Nova TY nr 42? albo ma któras z Was...;-)?
|
#1759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1761 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Zadko udzielam sie na forum ale dzisiaj avon mnie tak wku.... dostalam paczke z katalogu 12 3 termin a tam w środku wylane mleczko do demakijazu i zel na dzien to wiecie 2 w 1 i zel pod prysznic tez troche wylany.... jestem zla jak osa zadzwonie do nich w poniedzialek i zapytam sie co to ma znaczyc no i caly czas mi dopisuja do faktury 5 zl nie wiem z jakiej paki pozdrawiam
|
|
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
Witam, mam do Was takie pytanie i proszę
o poradę, którą szminkę polecacie? Klientka chciała szminkę matową naturalną wpadającą w taki lekki brąz i koniecznie trwałą i teraz nie wiem którą czy lepiej z ANEW np. nectar shimmer lub glazed almond,a może z Ultra Colour Rich czy jeszcze jakąś inną
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1764 |
|
Wtajemniczenie
|
Ile będą kosztować te zestawy, które podane są na katalogowym?
"1. "Prosty sposób na złożenie zamówienia o wartości min. 250 zł" kod zestawu: 93344 2. "Prosty sposób na złożenie zamówienia o wartości min. 350 zł" kod zestawu: 92833"?? |
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że pierwszy 250zł a drugi 350zł
|
|
|
|
#1766 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- A ta oferta na kuriera 9,90zl dziala tylko w ramach jednego zamowienia czy np jak na pierwszy termin mialam 250zl a na drugi mam 50zl i chce kuriera to tez 9,90? |
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zmienia to jedan kfaktu, że wg mnie oferta nie jest kusząca, nawet jakby jeszcze liczył się upust
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-09-13 o 11:28 |
|
|
|
|
#1768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, heh...Dzięki za odp
|
|
|
|
|
#1769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy, że Twoje zamówienie zostanie złożone przez jeden z kanałów elektronicznych: Internet, Avon Non Stop lub Avon SMS, a jego wartość będzie większa niż 250 złotych*. Uwaga! Do zamówień kurierskich na kwotę mniejszą niż 250 zł i składanych tradycyjnymi kanałami ( na formularzu papierowym lub dyktowane telefonicznie) nadal będzie doliczana opłata w wysokości 28zł. * Do wartości zamówienia będą wliczały się wszystkie produkty doliczane do bazy opustu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

.Najbardzi ej zależy mi jednak na tym,żeby go nie było czuć
No i chyba w 15 wracają szminki pielęgnacyjne te w białym opakowaniu w 3 delikatnych kolorach one są super. No i jeszcze jakby wróciły balsamy senses to wogóle byłoby 

tez troche wylany....