Immartykulacyjne zamieszanie czyli przygotowania do nowego życia Maturzyściów cz.XV - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-13, 13:50   #1501
organizm
Zakorzenienie

Dot.: Immartykulacyjne zamieszanie czyli przygotowania do nowego życia Maturzyściów c

Cześć Ostatnio na nic nie mam czasu, rzadko tu zaglądam.. Czytam regularnie, gorzej z odpisaniem.. Wkrótce się to zmieni. Teraz wszystko kręci się wokół ślubu brata.. Wczoraj jeszcze pokłóciłam się z TŻem

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Pokaze Wam cos..kawalek mojego fartuszkaCz
A tak w ogole latam po Panu google i sprawdzam jak sie spiera kosmetyki z ubran..bo on ladny bialy a na pracowni to sie bedzie uzywalo henny i innych co brudzi..zeby sie dopralo
Tak w ogole to dzis przed wyjsciem ubrudzilam bluzeczka pomadka i zmylo sie samym mydlem .. jakas slaba musiala byc
A na tej samej bluzce mam plamy od soku brzoskwinii i moczy sie w pascie do zebow.. zeby tylko zeszlo.. ja to jak jem owoce to sliniaczek musze miec
Ładny fartuszek
Co do brudzenia się, to ja zawsze się czymś poplamię.. Mój brat ma to samo, więc to chyba u nas rodzinne

Ja mam mieć spotkanie integracyjne po rozpoczęciu.. W ogóle mam dwa, wydziałowe 29, a dla kierunku 30. W ogóle, to rok akademicki zacznę bardzo ambitnie - dniem wolnym Tzn mam nadzieję, że uda mi się zapisać na basen, ale zajęć żadnych mieć nie będę

Mam pytanie do dziewczyn, które wyjeżdżają: macie internet w mieszkaniu czy kupujecie bezprzewodowy?? Bo ja muszę się na jakiś zdecydować, chyba wezmę Playa bo wychodzi najlepiej cenowo, a w dużych miastach zasięg ma dobry.. A wy jak??

organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 13:57   #1502
sosik
Rozeznanie

Dot.: Immartykulacyjne zamieszanie czyli przygotowania do nowego życia Maturzyściów c

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Neszika, nie przejmuj się Ja poszlam na matmę a na maturze mialam ledwo 76%
To moja koleżanka idzie na matmę, a miała trochę ponad 20procent na maturze

Wiecie co, od czwatku miałam komputer zepsuty, to była masakra te kilka dni.....:brzydal :
sosik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 13:58   #1503
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sosik Pokaż wiadomość

Łoo, jakim cudem?

Hej organizm Miło Cię tu widzieć

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 13:58   #1504
balletoevs
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie co, od czwatku miałam komputer zepsuty, to była masakra te kilka dni.....:brzydal :
To przyjmują jak ktoś nie zdał?
balletoevs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:12   #1505
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
To już jest przegięcie..

Mnie w podobny sposób rozwaliła moja koleżanka mówiąc, że na anglistykę nie chce iść, bo nie lubi i nie potrafi wszystkich czasów, ale amerykanistyka bardzo by jej się spodobała..

Paula

Laski, kiedy się wyprowadzacie?? Ja za dwa tygodnie..

Stary 2009-09-13, 14:13   #1506
nicRu
maszyna, nie człowiek

Sosik, no coz, na polibudzie na matme sa niskie progi i ida ludzie ktorzy mieli malutko procentow, na UJ przyjeli wszystkich ktorzy zglosili chec podjecia studiow czyli 300 osób i mi list nawet przyslali zebym przyszla to mnie przyjmą, a na AGH - no cóż, tu próg było 600ileś/1000 punktow i cośtam trzeba było wiedziec

W ogóle tacy co ledwo potafia dodawac ida na uczelnie na specjalizacje, ktorych nikt nie chce, ladują w szkole i potem uczą dzieci, które z braku umiejętności rozpoznawania cyferek oglaszaja światu, ze odkryly dyskalkulię

Tzn zeby nie bylo uwazam, ze schorzenie istnieje ale dotyczy malenkiego ulamka procenta ludzi, tak samo jak dysortografia-ktora zwalczylam u siebie . Dysleksja, jako rpzestawianie liter to inna sprawa, ma ja troszke wiecej osób ale nie usprawiedliwia pisania rzeka przez ż, a dysgrafia to już inna bajka. 95% "dys" to lenie, którym nei chce nic ze sobą zrobic.

Paula, jak postudiujesz to mi powiez co i jak z ekonomia no chcialabym wziac (na 70-80%) jako drugi kierunek

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2009-09-13 o 14:16
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:16   #1507
sosik
Rozeznanie

Matmę miała w części B, więc niby mature ma zdana. A idzie na UKSW do Wawy. Podziwiam dziewczynę, bo z matmą to one sie nie lubiły
Stary 2009-09-13, 14:20   #1508
nicRu
maszyna, nie człowiek

UKSW to coś jak w Krakowie KSW ?
O, juz przeczytalam, ze z nazwy przynajmniej nie

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

O mamo Właśnie przeleciał nad moim osiedlem domkow helikopter, tak nisko, ze szok Sądzę, że do szpitala, bo w sumie to 10 minut ode mnie, ale sie niezle wystraszylam
Stary 2009-09-13, 14:22   #1509
Czarnula4
Zakorzenienie

To ja jade do kuzynki.
Miłej niedzieli dziewczyny

– Państwo wyglądają na szczęśliwą parę. Jak do tego doszliście?
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia.
Czarnula4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:23   #1510
sosik
Rozeznanie

Cytat:
UKSW to coś jak w Krakowie KSW ?
O, juz przeczytalam, ze z nazwy przynajmniej nie

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

O mamo Właśnie przeleciał nad moim osiedlem domkow helikopter, tak nisko, ze szok Sądzę, że do szpitala, bo w sumie to 10 minut ode mnie, ale sie niezle wystraszylam
UKSW-Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego, chyba to tak
A co to te KSW w Krakowie?
Stary 2009-09-13, 14:30   #1511
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Ballet nie martw się, ja idę na ekonomię, a matmę w lo sobie strasznie olałam xD
W ogóle głupia szłam do lo, myśląc, że będę zacofana
- z informatyki (bo my tu excel i word, a inni na pewno już programują)
- z angielskiego (no bo przecież tyle osób chodzi na jakieś kursy, na korki... )
- z matmy (no bo w gim. sobie też odpuściłam)
Potem się okazało, że na infie tłumaczyłam wszystko klasie, bo większość albo nic nie pamiętała, albo w gim informatykę spędzała grając w sapera xD Z angielskiego byłam najlepsza, a większość klasy nawet zdania poprawnego gramatycznie nie potrafiłą zbudować A na matmie to już w ogóle porażka, bo klasa humanistyczna i prostych rzeczy nie umieli.

Także teraz już mam wszystko gdzieś i idę na żywioł. Co również wszystkim polecam.
yeah!
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:31   #1512
paula007
Zakorzenienie

organizm ja już za tydzień

nicru oczywiście
Mam nadzieję, że mi się ta ekonomia chociaż trochę spodoba, bo chciałabym to skończyć I zrobić w trakcie jakiś dobry kurs grafiki komputerowej. Ale plany, planami...

ksh przypomnij mi ten mój post po pierwszych zajęciach z profesorem M. xD

Stary 2009-09-13, 14:31   #1513
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Sosik, no coz, na polibudzie na matme sa niskie progi i ida ludzie ktorzy mieli malutko procentow, na UJ przyjeli wszystkich ktorzy zglosili chec podjecia studiow czyli 300 osób i mi list nawet przyslali zebym przyszla to mnie przyjmą, a na AGH - no cóż, tu próg było 600ileś/1000 punktow i cośtam trzeba było wiedziec

W ogóle tacy co ledwo potafia dodawac ida na uczelnie na specjalizacje, ktorych nikt nie chce, ladują w szkole i potem uczą dzieci, które z braku umiejętności rozpoznawania cyferek oglaszaja światu, ze odkryly dyskalkulię

Tzn zeby nie bylo uwazam, ze schorzenie istnieje ale dotyczy malenkiego ulamka procenta ludzi, tak samo jak dysortografia-ktora zwalczylam u siebie . Dysleksja, jako rpzestawianie liter to inna sprawa, ma ja troszke wiecej osób ale nie usprawiedliwia pisania rzeka przez ż, a dysgrafia to już inna bajka. 95% "dys" to lenie, którym nei chce nic ze sobą zrobic.

Paula, jak postudiujesz to mi powiez co i jak z ekonomia no chcialabym wziac (na 70-80%) jako drugi kierunek
Co do pogrubionego, to masz rację Moja mama uczy polskiego więc ma styk z dyslektykami. Często winni są też rodzice, bo powinni ćwiczyć z takimi dziećmi, a po prostu im się nie chce, a potem zwalają wszystko na pedagogów..

Stary 2009-09-13, 14:32   #1514
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Napisane przez Czarnula4 Pokaż wiadomość
Nie zawstydzaj mnie
hehe
Ale prawdę mówisz.

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość

Mam pytanie do dziewczyn, które wyjeżdżają: macie internet w mieszkaniu czy kupujecie bezprzewodowy?? Bo ja muszę się na jakiś zdecydować, chyba wezmę Playa bo wychodzi najlepiej cenowo, a w dużych miastach zasięg ma dobry.. A wy jak??
Ja będę miała z kablówką, Astera bodajże. Cenowo nie wychodzi najgorzej. Ale też mamy zawirowania, bo to spuścizna po poprzednich lokatorach. Oczywiście, bezprzewodowy.

Zaraz mam obiad - wędzone rybki Rodzice przywieźli znad morza.
A poza tym - koniec spokoju. Bez nich była cisza.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:32   #1515
nicRu
maszyna, nie człowiek

KSW - Krakowska Szkołą Wyższa aka Kup Sobie Wykształcenie w wersji zaocznej Kolejny Stracony Weekend.
uczniów tej szkoly dzieli się na dwa rodzaje - studiują tam, bo jest tam kierunek który chcą studiowac (a w zyciu tak wyszło, ze gdzies zabrakło punkcika ) lub pracują i zdecydowali się na zaocze właśnie tam oraz drugi, "oooochhh będę studęęęętką/elo zią studentem prrrawa!/architektuuuury/czegośtaaaam" sponsorowanych przez rodziców, których dzieci musza studiować, bo są rpzeciez takie madre, ze daly radę zdac maturę.

Paula, ja bym chciała, bo jeśli będe myslec nad egzaminem na aktuariusza lub rpacą w banku, to sama matma finansowa moze nei starczyc

Organizm, widzisz, moj brat po dyktandach oraz dzieki temu, ze duzo czyta pisze w tym momencie zgodnie z ortografią, ja tak samo. A dysgrafii neistety już bardziej nie może "poprawić", czasem trudno go odczytac, ale pisze o wiele lepiej niz w podstawówce.
Co do matmy to mnie się osobiście scyzoryk w keiszeni otwiera jak przypomnę sobie nauczycielke z podstawówki, która twierdzila, ze nie mogę zapisac "5+7=12" tylko tak jak ona nam każe, czyli "5+7=5+5+2=10+2=12".

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2009-09-13 o 14:35
Stary 2009-09-13, 14:36   #1516
ksh
Zakorzenienie

o, nie zauważyłam, że to już kolejna strona

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość
To już jest przegięcie..

Mnie w podobny sposób rozwaliła moja koleżanka mówiąc, że na anglistykę nie chce iść, bo nie lubi i nie potrafi wszystkich czasów, ale amerykanistyka bardzo by jej się spodobała..

Paula

Laski, kiedy się wyprowadzacie?? Ja za dwa tygodnie..
za tydzień (choć trochę też powinnam użyć emotki: )

Paula, spoko, nie ma sprawy Dodam sobie link do posta do zakładek
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2009-09-13, 14:36   #1517
Anuu
Zakorzenienie

Lecę do koleżanki, ale wracam do Was niebawem
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:38   #1518
agusia642
Zakorzenienie

zjadłam obiadek niedługo na rowerek, ale może wcześniej jakiś deserek
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:41   #1519
paula007
Zakorzenienie

ksh a nie wiesz, czemu my w ogóle tak szybko zaczynamy zajęcia i wszystko?
Że niby ekonomiści nie marnują czasu czy co?

Stary 2009-09-13, 14:43   #1520
organizm
Zakorzenienie

Nicru bo jak się chce to się da, trzeba tylko trochę na to czasu i systematyczności poświęcić

Piszecie tak o obiedzie, to lecę do garów

Stary 2009-09-13, 14:46   #1521
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
ksh a nie wiesz, czemu my w ogóle tak szybko zaczynamy zajęcia i wszystko?
Że niby ekonomiści nie marnują czasu czy co?
Jezu, nie wiem W ogóle niektórzy nawet 5 października zaczynają. Mam nadzieję, że za to wakacje wcześniej będziemy mieć
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2009-09-13, 14:50   #1522
zte
Zadomowienie

padłam, umarłam, nie żyję ale mam kapcia, bleee nie piję przez następny miesiąc
ale jak dzisiaj wygramy to znowu trzeba będzie opić zwycięstwo naszych ...ech ciężkie to życie

byłam wczoraj na takiej karuzeli czy jak to się tam nazywa...już sie zegnałam ze światem, w pewnej chwili nie wiedziałam gdzie ja jestem, tak szybko to wszystko wirowało, ze nic nie widziałam...nigdy więcej
zte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:51   #1523
Marguerita
Zakorzenienie

GG do Marguerita

ja też już zjadłam obiad

teraz się szykuję i uciekam do Tż-a

Piję pokrzywę
Marguerita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:52   #1524
Myosottis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez balletoevs Pokaż wiadomość

Ooo, już sprawdzam... chyba wiem, ktora to i patrzę i nie wierzę. Jaki ten swiat mały! Jeśli ona to faktycznie ona to jej chłopak to..
Taaak chyba dobrze myślisz. Czy możesz rozwinąć temat?

Cytat:
Organizm, widzisz, moj brat po dyktandach oraz dzieki temu, ze duzo czyta pisze w tym momencie zgodnie z ortografią, ja tak samo. A dysgrafii neistety już bardziej nie może "poprawić", czasem trudno go odczytac, ale pisze o wiele lepiej niz w podstawówce.
Co do matmy to mnie się osobiście scyzoryk w keiszeni otwiera jak przypomnę sobie nauczycielke z podstawówki, która twierdzila, ze nie mogę zapisac "5+7=12" tylko tak jak ona nam każe, czyli "5+7=5+5+2=10+2=12".
Że co proszę?!

To przebija moją matematyczką z lo, która krzyczała jak ktoś zaczynał rysować graniastosłup od "złej" krawędzi

Edytowane przez Myosottis
Czas edycji: 2009-09-13 o 14:54
Myosottis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:53   #1525
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

bleh. a ja się dopiero dowiem co i jak (czy w ogóle otworzą mój kierunek) za dwa dni.... trzymajcie kciuki żeby otworzyli!

zaraz lecę z psem na spacer bo słonko wyjrzało

eh... zjadłam właśnie batonika WW @ to nie jest dobry czas na nie jedzenie słodyczy...

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57

Edytowane przez maalwiinkaa2
Czas edycji: 2009-09-13 o 14:57
maalwiinkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 15:08   #1526
Szarosc Teczy
Zadomowienie

Hej
Nie bylo mnie 2 dni, zagladalam ale nie pisalam.

Nie moge sie wbic w rozmowe, wiec napisze tylko, ze juz jutro wylatuje do DOMU takze bede sie znow z Wami zgrywac godzinowo, co oznacza wiecej u

No i cos na poprawe humoru
http://emiki.republika.pl/hasacze/index.html

spryciula
Szarosc Teczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 15:11   #1527
paula007
Zakorzenienie

nicru ta szkoła w Krak, o której mówisz, to jest ta Modrzewskiego?
Taka jedna znajoma "gwiazda" tam idzie na prawo, a w sumie zdawała na maturze tylko jeden przedmiot podstawowy

Stary 2009-09-13, 15:12   #1528
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

hejooo, dopiero zaczelam ogarniac pocalonocnej imprezie , wstaliśmy z TŻ po 13 he

moze nadrobie Was troszkę

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 15:15   #1529
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez Myosottis Pokaż wiadomość
Że co proszę?!

To przebija moją matematyczką z lo, która krzyczała jak ktoś zaczynał rysować graniastosłup od "złej" krawędzi
No dokladnie tak kazala nam rozpisywac, wiec sie ni dizwie, ze pol klasy mialo problemy z matematyką, a jeden chlopak po 3 klasac podstawowki nie umial czytac

http://img42.imageshack.us/img42/914/ofertapracy.jpg - to tak dla poprawy humoru...

Paula
, jakos tak, teraz zmienili nazwę, zbey nie byc kojarzeni z tym skrótem ;]

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2009-09-13 o 15:23
Stary 2009-09-13, 15:29   #1530
anlejka
Zakorzenienie

Raju, moja klatka faktycznie chce się dostać do jakiegos W11 jako miejsce zbrodni czy coś.
Raz policja po sąsiada przyjechała, bo żonę pobił- jakoś na początku wakacji.
Wrócił do domu po tygodniu.
Wróciłam z Kalisza i ze szkolenia i dowiaduję się, że policja w ciągu miesiąca była jeszcze trzy razy i za każdym razem sąsiada zbierali na kilka dni. Przyjechali raz czwarty i sąsiada zabrali. Jeszcze nie wrócił, więc trochę spokoju niby mamy. Ale żebyśmy za dużo nie odpoczęli to od tygodnia co dzień policja zachodzi do nas. Znaczy od poniedziałku do piątku ciągle jakiś policjant dzwonił nam do drzwi, a od wczoraj rana ciągle krążą jakieś parki policyjne.
Ach i och, i jak tu chcieć żeby wakacje się skończyły jak takie atrakcje mi fundują wszyscy wkoło?
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości