![]() |
#2131 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
dziulinka nie wiem czy o to chodziło Ci ale może trafiłam
![]() ''I już na zawsze chcę Cie mieć przy sobie.Chcę się z tobą bawić w chowanego i brać twoje ubrania i mówić ci że podobają mi się twoje buty. I masować ci szyję i całować ci stopy. I trzymać cię za rękę i wychodzić razem żeby coś zjeść. I obrażać się kiedy mówisz mi że tak jasne i rozmawiać o tym jak minął dzień i śmiać się z twoich wariactw. I oglądać wspaniałe filmy i oglądać głupie filmy i narzekać na programy radiowe i robić ci zdjęcia kiedy śpisz. I wstawać żeby zrobić Ci śniadanie i opowiadać ci program telewizyjny który widziałam poprzedniego wieczora i śmiać się z twoich dowcipów. I pragnąć cię wczesnym rankiem ale nie budzić cię żebyś mógł sobie jeszcze pospać i całować twoje plecy i głaskać twoją skórę. Mówić jak bardzo kocham twoje włosy, twoje oczy, twoje usta, twoją szyję i martwić się kiedy się spóźniasz i dziwić się kiedy jesteś wcześniej. I przepraszać kiedy nie mam racji i cieszyć się kiedy mi przebaczasz i oglądać twoje fotografie i żałować że nie znam cię od zawsze i mieć w uszach twój głos i czuć dotyk twojej skóry i wpadać w panikę kiedy jesteś zły i obejmować cię kiedy ktoś cię zrani i chcieć cię kiedy poczuję twój zapach i wpadać w zachwyt kiedy się uśmiechasz i rozpływać się ze szczęścia kiedy się śmiejesz i odczuwać uczucia tak głębokie że brak słów żeby je wyrazić i opowiadać ci o sobie najgorsze rzeczy i dawać ci to co we mnie najlepsze bo jesteś tego warty i odpowiadać na twoje pytania chociaż wolałabym tego nie robić i mówić ci prawdę kiedy wcale tego nie chcę i zachowywać się uczciwie dlatego że wiem że sobie tego życzysz i gdy myślę że wszystko skończone czepiać się ciebie przez króciutkie dziesięć minut i próbować być bliżej bo pięknie jest uczyć się ciebie i jakimś cudem jakimś cudem jakimś cudem opowiedzieć ci chociaż trochę o dozgonnej przemożnej bezwarunkowej wszechogarniającej rozpierającej serce wzbogacającej umysł ciągłej wiecznotrwałej miłości jaką do ciebie czuję. Już ponad rok nie mogę sie uwolnić od Ciebie, nie chce się uwalniać nigdy. Wszystkie przeciwienstwa losu jakie stały na naszej drodze to już przeszłość. To jest własnie to. Im bardziej się zagubisz, z tym większą radością docierasz do celu. Ty jesteś, byłeś i będziesz moim celem. Niestety nie do końca osiągniętym zapewne nigdy.'' a tu życzenia, chyba naaaajdłuższee: Z okazji jutrzejszych urodzinek życzę Ci : Szczęścia w życiu osobistym, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy , mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca , olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu , szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszajacego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień , czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata , udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów , ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny!!! proszę ;** z problemami proszę dzwonić. To co widzisz w mych oczach to tylko strach.. Oczy patrzą na to czego nie chce widzieć dusza. " Nie zapomnę jakie to uczucie kiedy gaśnie słońce " Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.
#2132 |
Zadomowienie
|
Noooo wreszcie chwila czasu na wstawienie jakiś opisów...
Jesteście przecudowne ![]() ![]() głośna cisza, która włada Twym umysłem
okrzyk szeptu, który obezwładnia Twe ciało wrzask szumu, który pali Twoje zmysły gwar szelestu, który niszczy Twe wspomnienia cichy hałas, który zakłóca Twe myśli niemy krzyk, który burzy Twe marzenia głuchy grzmot, który dudni w Twoim sercu bo ja chcę się odbijać w męskich oczach
#2133 |
Raczkowanie
|
oboje się zbyt zmieniliśmy, żeby mówić, że siebie 'pamiętamy'. 'znamy' się. tylko tyle
tęskniłam. nieprawdopodobnie widziałam Cię nie tak dawno z nią. tą, której nienawidzę i tą, którą ubóstwiam. z tego samego powodu – bo dała Ci szczęście gdy odszedłeś myślałam że nie mam po co żyć. mój świat zawalił się w jednej malutkiej minucie. kochałam Cię jak idiotka. i nie widziałam świata poza Tobą. a teraz ? gdy pytają mnie o Ciebie. udaję że nie słyszałam pytania. i jestem najszczęśliwszym singlem na świecie
#2134 |
Raczkowanie
|
a ja przecież nawet nie znam Go z imienia...
#2135 |
Raczkowanie
|
Szczęściu otwieram drzwi...
w kapciach i w pidżamie. ![]() zrywamy kontakty z logiką. definitywnie i nieodwołalnie. skurcz serca ściska Ci przełyk. każdy dzień rodzi nowe paranoje. 'nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem : )'
#2136 |
Raczkowanie
|
Witam!
![]() Mam prośbę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Raczkowanie
|
![]()
RobCoChcesz...
![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------- Znam cię ze słownika. Jesteś zaraz obok słowa "Łał" ![]() Mam charakter zaczepno - obronny. Zaczepiam, a potem trzeba mnie bronić ![]() Muszę być chora psychicznie ponieważ byłam z Tobą. Tylko ku*wa dlaczego nikt mi jakoś renty nie chce przyznać? ![]() Z optymizmem. ![]() Najwyżej nie pójdę do nieba... ![]() TurboDymoMan mnie zawstydził ![]()
#2138 |
Zadomowienie
|
- zakochałaś się .
- nie! - chcesz widzieć go po przebudzeniu ? - tak . chcesz go widzieć 10 minut po rozstaniu ? - tak . - chcesz mu pokazać swoje zdjęcia z przedszkola ? - nie ! no może z podstawówki ... - zakochałaś się .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-09-13 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
Kto poczuje to, co tylko ona czuje?
Nie ma szans, rozdział trzeba zamknąć. porozrywane myśli . kto powiedział, że życie ma być odważnie przeżyte? Znam Cię na wylot. słów słodycz szeptem we mnie wlej . niebo zmęczyło się błękitem.
#2140 |
Zakorzenienie
|
RobCoChcesz - nic mi do głowy nie przychodzi, przepraszam. * mam zdjąć majtki żebyś mnie pokochał ? Miłość w metrach odmierzać. za daleko nam do siebie .. Leżała na łóżku i tępo patrzyła na sufit, oddychając Zdradą i produkując Nienawiść. Nadzieja? Nie, to tylko cień moim wspomnień. Czy autobusy zawsze muszą być pełne ludzi z brakiem uśmiechu? Z gigantyczną masą zużytego powietrza, które po kolejnym przetworzeniu dusi umysł i nozdrza? Z brakiem zapasowego zaopatrzenia w nieużywane Serca na zmianę? Skoro mnie nie kochasz dlaczego sądzisz, że mnie rozumiesz?
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-09-13 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
cóż za miłe powitanie
![]() ![]() ![]() opisy: 'jeśli chodzi o szczęście to warto się po nie bardzo nisko schylić.!' 'dziś dusza boli. nadzieja pokaleczona' 'opluta przez życie' 'żalu pył. agonii ścisk' 'pragnienie szczęścia wyrwane z duszy.' 'i wciąż smakować Ciebie na nowo.' 'malować marzenia na serca płótnie. tańczyć na skrawku tęczy.' : * Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2009-09-13 o 13:57 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem, że o mnie chodzi ![]() już szukam ! ciężka sprawa troszkę, ale spróbuję. Wczoraj przyjaciółka. Dzisiaj wróg. Jutro nikt. Ponieważ nie ma sklepów z przyjaciółmi, ludzie już ich utracili. Nie każdemu udaje się zaznać przyjaźni. Dobrzy przyjaciele?! to Ty tak myślisz.. Chcesz tak po prostu zapomnieć tą przyjaźń ? wybacz, ale nie wierzę.. Mam przyjaciół ? Gdzie mam ku.wa przyjaciół ? jak to jest gdy nagle pewnego dnia zaczynasz rozumieć że nie masz przyjaciela? rzuciłaś przyjaźnią o ścianę. zdeptałaś uczucia kochane. Byliście wszystkim.. i tak po prostu zostawicie tą przyjaźń ?! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Raczkowanie
|
munieq89 - dziękuję.! trafiłaś w 10
![]() ![]() ___ Nawet jeśli miłość niesie z sobą rozłąkę, samotność i smutek, to warta jest ceny, jaką trzeba za nią zapłacić.
#2144 |
BAN stały
|
A ja , jakbym mogła prosić , jakieś opisy o wielkiej miłości do chłopaka który mieszka daleko . Była bym wdzięczna ; **
Tak bardzo lubię gdy do mnie mówisz ! Nie zaprzeczysz , że nigdy nic nie działo się między nami . |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Raczkowanie
|
RóbCoChcesz może coś Ci się przyda słońce:
trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Przestańmy być wreszcie samotni.. Odłóżmy swoje sprawy na bok, zajmijmy się wreszcie sobą. Szkoda, że tak dużo życia tracimy na różne czynności, które choć są bardzo ważne dla naszej egzystencji, nie pozwalają nam czerpać radości z przyjaźni. I zadaję sobie to chol.erne pytanie: Czym jest przyjaźń? Bo przyjaźń jest wtedy gdy spotykając się nawet codziennie odczuwa się ciągle jego potrzebe..
#2146 |
Raczkowanie
|
taak ważna czuję się, gdy mogę objąć Cię, wiesz.? Już od laat przedszkolnych nie pozwoliłam sobie 'w kasze dmuchać'. Niej edeen juz sie przekonał,że czaseem lepiejnie wchodzić mi w droge,bo nikomu nie jestem dłuużna,` ![]() `ja dziś robię wszystko aby życ godnie, aby sukces pewien w życiu odniesc. Niee patrze na to by wyglaadać naajmodniej wystarczy mi lużny top i wytarte spodnie.` ![]() "ludzie mówią,że w około bajzel, ja im na to niech mi spróbują w głowę zajrzeć(..) tak to ja w mojej głowie kosmos!" przechwycę, zerwę dam Ci tysiąc pięćset stO gwiazd./ Masz magiczny wpływ na mnie i w związku z tym wpływaj na mnie najlepiej, jak umiesz. .. ` Miejsce które kocham i którego nie nawidze to moje piekło to moje Niebo i czyściec to właśnie tutaj trenujemy życie na codzień toczy się walko o ogień Stoimy za tym co dla nas drogie Pilnujemy tego jak oka w głowie To co mówię nie kończy się na słowie |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zadomowienie
|
I return to U like I always do, when I close my eyes I think of U.. Wracam do Ciebie, jak to zawsze robię, kiedy zamykam oczy, myślę o Tobie.. Na palcach cicho wyjdziemy ponad świat.. Za każdym razem gdy uwierzę, Ty znów odchodzisz.. nim obrócisz głowę, zamknie Tobie drzwi. - miłość. I used to think maybe You love me.. Now I don't wanna know. Myślałam, że mnie może kochasz.. Teraz nie chcę wiedzieć.
![]() |
#2148 |
Rozeznanie
|
wyraźnie ma uczucie rany jej zadanej,rany nad wyraz słodkiej.
kto ją zranił i jak,tego nie wie,ale to jasno widzi,że jest to rzecz niewypowiedzianie kosztowna i droga,i chciałaby nigdy nie być wyleczona z tej rany. chociażby chciała uwolnić sie od niego,nie może,ale nigdy by tego nie chciała. zanim się opamiętasz, kołyska,ołtarz,cmentarz. i robisz smutne odkrycie, że to już całe życie. małżeństwo jest instytucją. więc czy nie za mało pracowników?
#2149 |
BAN stały
|
Jesteś dla mnie jak narkotyk , moja własna odmiana heroiny <3
Czy obiecasz mi , że kiedy mnie zabraknie , zatęsknisz ? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Raczkowanie
|
z innej bajki, realGirl89, NieMyslPoczuj, Wreeednia, BananowaBrazylijka, Onax3 - <3
Zostaw mnie nie kuś nie mów nie wołaj daj skołatanym myślą odpocząć już pora oddaj choć moment nie widzisz że tonę pozwól mi usnąć chce wyrwać się koniec... ![]() wiesz nie odejdę daj chwilę wytchnienia... proszę Cię kur.wa błagam nie rób Mi tego... ![]() gdzieś samotnie stoję przed Tobą... Zagubieni w tym samym świecie, czujemy ten sam ból
#2151 | |
BAN stały
|
Cytat:
okradam po raz setny ! ;* ![]() - ~ - mogliśmy być najpiękniejszą parą ... - Gdzie idziesz ? - Daleko . - Ale wrócisz ? - Nie . - Wróć , bo herbata wystygnie i wygaśnie w kominku . Trzeba coś stracić , by coś docenić aby odzyskać trzeba się zmienić . Zabierz mnie do świata naszych wspomnień . A miałeś być TYM jedynym ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Raczkowanie
|
# Miłość to taki wypełniacz, zastępuje wszystko.
# Bardzo mocno splotłam przed sobą palce.Gdybym tego nie zrobiła, z pewnością rzuciłabym się mu na szyję. # Nikt nie powiedział zostań, więc odeszłam. # Znów zasypiam z telefonem w dłoni. # To, że nauczyłam się z tym żyć nie oznacza, że udało mi się zapomnieć. # Przechodzisz obok. Usta szepczą stój...
#2153 |
Rozeznanie
|
myślimy zbyt dużo i czujemy zbyt mało.
czy mogłabym odzyskać moje serce z powrotem? och, jestem dziwna? jakbym nigdy tego nie słyszała. (; dobry przyjaciel przyjdzie by wyciągnąć cię z więzienia. najlepszy przyjaciel będzie siedział obok i mówił: 'ch*lera... spi*przyliśmy to!' i have PMS and gun... did you have something to say?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zostaw mnie dla samej siebie . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Raczkowanie
|
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię...
![]() Każdy młody bóg ma swoje małe ku**stwo... Okrutnie czuje się licząc grzechy własnej arogancji ![]() Jak rozpoznać Anioła???
#2156 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
1. Ten nasz naszyjnik zaczyna gubić koraliki. 2. Branie soli, braknie pieprzu... Niedługo zniknie cała potrawa. 3. Jedna do przodu, druga w bok, trzecia do tyłu... Już nie idziemy gęsiego. Nie wiem czy o to chodziło. Te są raczej takie niedosłowne, ale mam nadzieję, że choć trochę pomogłam ;* Cytat:
![]() Cieszę się, że się przydałam ![]() E tam ![]() ![]() ________ 1. Świat wydaje się być taki sam. Nadal świeci słońce, dzień przeplata się z nocą... Tylko Ty już nie trzymasz mnie za rękę. 2. -A jak tam Twój romans z Basią?.. -Skąd wiesz o...? -Jej twarz odbija się w Twoich źrenicach... -odparła ze smutkiem. 3. Prawdziwa miłość jest bardzo krucha. Jak ciastko z wróżbą. Niestety, wróżba nie zawsze bywa przychylna... 4. Zaślepiła Cię chciwość. Miałeś gołębia w garści, a chciałeś wróbla na dachu. 5. Uwolnić się od wspomnień. Wykrzyczeć Ci "Żegnaj". 6. Już nie mówisz mi "Dobranoc"... 7. Oślepiona Twoim uśmiechem dałam się złapać na złotą przynętę. 8. Niewiele rzeczy wiem "na pewno". Nie wiem czy 2 + 2 to na pewno cztery. Może to 5 albo 44? Może ktoś nas okłamuje? Jedyne co wiem NA PEWNO to to, że schowałeś się w mojej lewej piersi. 9. Gdziekolwiek się przed nią schowałeś, ja Cię znajdę... Ogrzeję serce, które Ci zamroziła. 10. I przymknę oczy, gdy będziesz usprawiedliwiał wszystko, co zmarnowałeś w moim życiu. 11. Cokolwiek w mym sercu się jeszcze ostało, Po wieczność - samotne już będzie trwało... 12. Pisała od zmierzchu do świtu. Wylała cały swój żal i doprawiła miłością. List do niego. A na koniec wrzuciła go na dno szuflady... 13.Rozstanie jest jak gorzka pigułka. 14. -Obiecałam mu, że nie będę płakać... -Więc czemu płaczesz? -Bo zniknął za zakrętem... 15. Aaa.! -Co się stało?! -Rozdeptałam biedronkę... 16. Czasem najważniejsze słowa nie mogą przejść przez gardło. I zamiast "Kocham Cię" wychodzi "Spierdalaj." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Raczkowanie
|
![]() Gdyby najnędzniejszy człowiek dał mi w twarz, nie tylko bym nadstawiła drugi policzek, ale jeszcze bym poprosiła o przebaczenie, że go sprowokowałam . ___ Wszystkie jesteście Cudne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 |
Rozeznanie
|
If you love me, you never leave me. It'a a simple as can be.
Tell me baby what's you're story? Tell me lover are you lonely? Czy to nie jest wielka rzecz znaczyć dla kogoś wszystko? 'Płakać trzeba w spokoju, tylko wtedy ma się z tego radość.' 'Nawet nie proszę żebyś mi wybaczyła. Tego co zrobiłem, nie można wybaczyć. To można tylko zapomnieć.' 'Wtedy też świat się nie zatrzymał. Nawet na najkrótszą chwile. Znowu Bóg niczego nie zauważył.' 'Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez ciebie.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Raczkowanie
|
*Ubrana w barwy jesieni.
*Uśmiech ozdobiony kolorami tęczy ![]() *Kocham, aż brak mi tchu! *-lubisz jesień? -Nie. Bo wtedy bardziej tęsknię. *Na pięciolinii narysowałam serduszka, klucz wiolinowy rozpocznie melodię mej duszy. ______ Kaaate90 - widzę cytaty z Samotności w sieci! <3 ![]()
"Nie odmówiłaby nawet, gdyby zaproponował wspólną wizytę w piekle celem wypicia filiżanki gorącej smoły w towarzystwie ognistych demonów" Edytowane przez moon_light Czas edycji: 2009-09-13 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.