|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! nadrobiłam wszystko ufff troszkę zwolniłyście tempo na szczęście bo trochę się bałam po 2 dniach nieobecności tu zaglądać
![]() kupiłam dziś sobie 2 bluzki w greenpoincie i jestem happy ![]() ![]() ![]() no nic miłej niedzieli ![]()
#1443 |
Zakorzenienie
|
Tancia nie znalazłam tej suknie za 850zł pewnie to była licytacja
![]()
#1444 | |
BAN stały
|
To trzeba je jakoś zwerbować,aby zaczeły się tutaj udzielać.
![]() ![]() Jeśli nas podczytują nowe PMKi 2010 to serdecznie zapraszamy. Cytat:
![]() A tak to podczas głaskania nie liże po rękach,jedynie pieszczoch się przerwca na brzuch żeby go miziać. ![]() Mój tż ogląda ze znajomym który przyszedł i przed chwilą słysze ; ja pierdziu ostatnie,a raczej przy ostatnim okrązeniu coś tam... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
ooo nie zwróciłam uwagi na to co to było...
a na allegro jakaś druga babka wystawiła Kate ale ani zdjęcia nie zamiesciła na sobie tej sukni ani nawet swojego rozmiaru nie napisała tylko aby swój wzrost.. no naprawdę... ![]() no rzeczywiście ta Carrera to licytacja masz tu linka http://www.allegro.pl/item734279549_...mon_cheri.html
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-09-13 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
wow na allegro jest 7 Carrer do kupienia- widać że ta suknia jest bardzo popularna- no ale co się dziwić- jest naprawdę piękna
![]()
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1449 |
Raczkowanie
|
Kasiu w poznaniu tylko zaliczkę chcieli....wiec się nie martw na zapas
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
aha dzwoniła do mnie pani z drugiego salonu i mówiła, że mają Carrerę salonową na sprzedaż za 1800
![]() ![]() ![]() Tancia mam kasę przy sobie zawsze bo mam kartę przy sobie ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-13 o 15:04 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 |
Konto usunięte
|
No i wróciłam do Wrocławia po prawie tygodniowej nieobecności... I od jutra znowu zacznie się szukanie pracy
![]() A co do sukien - byłam we wtorek w kilku salonach i oczywiście nie wiem, co mam sobie wybrać. Ale i tak się pocieszyłam, że mi bez problemu zmniejszą do mojego rozmiaru... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Joł sexi fanki brzydalka
![]() Nie za specjalnie chciało mi się nadrabiać co do posta ostatnie strony ale tak: co do warkocza i mojej decyzji czemu właśnie ta fryzura. Otóż Jestem osobą wyjątkowo poirytowaną na widok prostujących się loczków i kosmyków padających na twarz. Poza tym podczas tańca moja czerepa z reguły w wariacji rytmów doznaje roztrzepania. Loczki... jak kolwiek by ni były upchane w koczek właśnie z tego wzgledu odpadają.. bo po 2 czy no powiedzmy 4 godzinach awaryjnie trzeba by było sklecać od nowa fryzure... To są powody dla których pomysł wielokrotnie wypróbowywany na dyskotekach wszelkiego typu zyskał moją największą aprobatę... Jednak jest i pieprzony minus takiej fryzury... Po długim trzymaniu warkocza na głowie wiem z autopsji, że głowa mnie po prostu rozboli.. No ale przynajmniej fryzura sie do rana nie rozpadnie... najwyżej każę sobie wykonać masaż czeperu ![]() Kasia fajnie, że się wybawiłaś na weselu ![]() Pamiętam jak biłaś się z myślami iść czy też nie ![]() Co do examinów i obecności na nich TZ i ich związku ze zdawalnością. No to u mnie jest na odwrót.. raczje więcej zdaję jak idę sama... a inna sprawa, że póki co TZ raczej rzadko ze mną na examiny chadza.. bo pracuje ![]() cant fajna relacja... taka zasadnicza wpunktowana ![]() Co dalej wiecie co... mam kacora moralnego... pamiętacie jak mówiłam, że TZ-ta kolega odwołał zaproszenia na ślub bo jego brat się zabił na motorze... Okazuje się że jednak aż tak bardzo to nie odwołują ![]() ![]() Zakochałąm się w piosence fairy tale Alexa Rybaka - tego co wygrał eurowizje.. fajna muza ![]() I ostatnie zdanie... ![]() Dziś mija dokładnie trzy lata od chwili gdy TZ mnie po raz pierwszy zobaczył ![]() ![]() Spóźniona wpadłam na salę wykładową.. a ten zakochał się od pierwszego wejrzenia ![]() Z tego co mi wczoraj mówił myślał aby pójść do kina albo na kolację... ale po pierwsze finał ME siatkarzy a po drugie.. kino miało być wczoraj ![]() No to tyle ode mnie ...... ostatniuście słowo w tym pście ![]() ![]() Od wczoraj mamy dokładnie 9 miesięcy do naszego ślubiku ![]() ![]() To na razie tyle ode mię ![]() ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-09-13 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
BAN stały
|
Ah,a ja sobie oglądam filmiki z koncertu z September jak byliśmy
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=szi6-...eature=related Na ktorymś z filmiku widac moje ręce jak klaszcze. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |
Zakorzenienie
|
ale sobie pospalismy z TZcikiem
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
BAN stały
|
Spoko lain.
![]() Tak w ogóle,pisałyscie o wysypach ślubów.To dzisiaj się właśnie dowiedziałam od tż-ta,że jego kolega z pracy ktory jechał na tydzień by się oświadczyć swej pannie ( bo ona w Polsce siedzi ) przedłuzył sobie urlop bo wziął ślub cywilny. ![]() Noi moj sąsiad z bloku,też bierze ślub w 2010 roku,no ale na wiosne,dokładnej daty nie znam. ![]() Jaka tu cisza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamiast zaręczyn zrobili od razu cywilny... czy z inną poszedł do urzędu ślubować.. Bo chyba nie rozumiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Patrzcie co znalazłam „Na żonki wymówki i jej bóle głowy najlepszym od zawsze jest piernik miodowy. Gdy bociek mężusia jest więcej niż senny obudzi w nim zwierza – pierniczek korzenny” ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-09-13 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee tam czemu od razu panna go przydusila ![]() ![]() ![]() zastanawia mnie tylko jak im sie to udalo tak szybko zalatwic, bo prawo mowi, ze w celu zawarcia slubu cywilnego nalezy sie zglosic do USC conajmniej miesiac i 1 dzien wczesniej ![]() zwijamy sie do TZa na male rendez-vous przy meczu siatkowki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mnie sie nie pytaj jak im się udalo,dla mnie to było/jest conajmniej dziwne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zadomowienie
|
Pisałyście o lakierach do paznokci. Ja kupuje lakiery na rynku za 1 zł. Pomalowałam sobie w piątek paznokietki na francuza dwie warstwy białego do tego korektor a Avonu i odrzywke do paznokci z Mariza. I nic mi nie odryskuje. Dziś prałam zmywałam 3 razy myłam głowę dwa razy w piątek i dziś. I nic mi nie odpryskuje. Wiec mi się wydaję że co droższe to nie znaczy że lepsze....
Idę dalej oglądać mecz... |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Wtajemniczenie
|
nie mam co robić
![]() ![]() i przypomniałam sobie tytuł pierwszej piosenki krajewski Niebo z moich stron ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-09-13 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Adwokat diabła
|
hej!
wracam do świata żywych.. wczoraj ze znajomymi poszliśmy do klubu Space gdzie grał Tom Novy, na początku bałam się że nie przejdziemy przez selekcję. Bo tam trzeba być ubranym elegancko, null tenisówek bluzek typowo dyskotekowych.. Ale udało się przejść.. Wybawiliśmy się za wszystkie czasy, co nie którzy przedobrzyli z alko ![]() ![]() ej, jak zawsze cisza po moim poście ![]()
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-09-13 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() wróciłam i ja ![]() bra i bratowa już w domu cali i zdrowi i juz od jutra zaczyna się załatwianie i dopinanie wszystkiego do wesela ![]() a wczoraj dowiedzialam się, że moja siostra cioteczna wpieprza mi sie z weselem przede mnie ![]() Nic by mnie nie ruszyło gdyby nie to, że nie lubię tej dziewczyny i wcale mi sie nie podoba, ze maja przed nami ![]() jakoś z innych ślubów się cieszę w rodzinie a z jej nie ![]() ale to robi gorzje dla siebie bo wesela będą porównywane a oni mają UWAGA.... oddzielnie przyjęcia ![]() ![]() dla mnie kompletna paranoja i porazka. Do tego mają z własną kucharką na jakiejś sali-pawilonie czy coś gdzie do siedzenia są ławki ![]() no ale ich sprawa, zadowolona być nie muszę i cieszyć sie też nie będę bo sympatią jej nie darze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Konto usunięte
|
Ja tam mam ślub 3 miesiące przed moją starszą siostrą, która na dodatek ma 3 razy dłuższy staż ze swoim narzeczonym niż my
![]() ![]() Ale ja bym po Niej nie chciała brać ślubu, więc dobrze, że jestem pierwsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
Konto usunięte
|
Pierniczki to najlepsze robi moja mama na święta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A próbowałaś jej podpierdzielić salę? Albo odgapiłaś coś innego? Coś nie wydaje mi się, żebyś coś takiego zrobiła, więc nie ma powodu się gniewać. Chociaż to też zależy od rodziny. Bo w mojej to byłby problem, bo wiem, że sporo osób na jedno z wesel by nie przyszło ze względu na konieczność zakupu dwóch kreacji i podarowania dwóch prezentów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.