Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-13, 13:47   #1441
jozia
Zadomowienie

GG do jozia
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

i przeczytałam jednym tchem Zmierzch niby takie romansidełko ale tak fajnie mi się to czytało że teraz musze skombinowac kolejną część
Mówiłamze super książka. Ja kupiłam i przeczytałam wszystkie 4 części
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:19   #1442
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczyny! nadrobiłam wszystko ufff troszkę zwolniłyście tempo na szczęście bo trochę się bałam po 2 dniach nieobecności tu zaglądać
kupiłam dziś sobie 2 bluzki w greenpoincie i jestem happy tylko znów tżta mi gdzieś wcięło muszę mu chyba jakiegoś chipa wszczepić pod skórę bo jak jedzie autem to nie odbiera i nie wiem czy mu się coś stało, gdzie jest i w ogóle
no nic miłej niedzieli
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:22   #1443
kaska87
Zakorzenienie

Tancia nie znalazłam tej suknie za 850zł pewnie to była licytacja

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:29   #1444
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no i na "suknie 2010" też jest dużo dziewczyn, ale tutaj nie dotarły
To trzeba je jakoś zwerbować,aby zaczeły się tutaj udzielać. Im więcej nas tym lepiej.

Jeśli nas podczytują nowe PMKi 2010 to serdecznie zapraszamy.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
nie wiem czy mialas kiedys z kotem do czynienia, ale koty nie liza po rekach jak psy no chyba, ze mialas w nich chwile wczesniej surowe miesko

ale leeeeniwa niedziela TZ lezy na sofie, oglada F1 i ciagle cos je zarlok jeden
No otóż to,jeśli ma się coś na ręku palcu,nasz kocur uwielbia chleb z masłem,albo samo masło. To wtedy zlize swoim szorstkim języczkiem to z palca,z ręki co mu się da pod nos.
A tak to podczas głaskania nie liże po rękach,jedynie pieszczoch się przerwca na brzuch żeby go miziać.

Mój tż ogląda ze znajomym który przyszedł i przed chwilą słysze ; ja pierdziu ostatnie,a raczej przy ostatnim okrązeniu coś tam... A mój tż rechocze.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:33   #1445
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancia nie znalazłam tej suknie za 850zł pewnie to była licytacja
ooo nie zwróciłam uwagi na to co to było...
a na allegro jakaś druga babka wystawiła Kate ale ani zdjęcia nie zamiesciła na sobie tej sukni ani nawet swojego rozmiaru nie napisała tylko aby swój wzrost.. no naprawdę...

no rzeczywiście ta Carrera to licytacja masz tu linka http://www.allegro.pl/item734279549_...mon_cheri.html

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-09-13 o 14:35
Stary 2009-09-13, 14:35   #1446
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ashe Pokaż wiadomość
can't są e-booki w necie poszukaj napewno znajdziesz..bo ja mam ale na drugim kompie który mi szaleje..ale jak chcesz to podaj maila na pw to ci wysle jescze dzis..

Co do ksiegi gości..to my też nie będziemy mieć jakoś nie sądzę żeby u nas wiedzieli ludzie bez zaganiania co z tym zrobić...wie po prostu jej nie będzie
no wlasnie moze jakieś linki do tych ebook, bo ja to ciemna jak tabaka w rogu jestem
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:39   #1447
tancerka212
Zakorzenienie

wow na allegro jest 7 Carrer do kupienia- widać że ta suknia jest bardzo popularna- no ale co się dziwić- jest naprawdę piękna

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-13, 14:41   #1448
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wow na allegro jest 7 Carrer do kupienia- widać że ta suknia jest bardzo popularna- no ale co się dziwić- jest naprawdę piękna
no piękna jest chcę ją jutro jadę do wro jak będzie dobra to chyba zaliczkę zostawię

Stary 2009-09-13, 14:43   #1449
ashe
Raczkowanie

Kasiu w poznaniu tylko zaliczkę chcieli....wiec się nie martw na zapas
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:50   #1450
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no piękna jest chcę ją jutro jadę do wro jak będzie dobra to chyba zaliczkę zostawię
na wszelki wypadek weź kasy troszkę bo to TWOJA suknia i to jest naprawdę TO wyżej podałam ci linka do tego ogłoszenia na allegro z carrerą za 850zł- miałaś rację to licytacja- ale zerknij sobie
Stary 2009-09-13, 14:56   #1451
kaska87
Zakorzenienie

aha dzwoniła do mnie pani z drugiego salonu i mówiła, że mają Carrerę salonową na sprzedaż za 1800 moim zdaniem za dużo....poza tym rozmiar 40 więc straci fason gdy się ją do 36 zmniejszy ale mogą uszyć nową pode mnie z tym, że na wyporzyczenie, ale ja nie chcę bo się będę stresować całe wesele, że się z nia cos stanie

Tancia mam kasę przy sobie zawsze bo mam kartę przy sobie

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-13 o 15:04
Stary 2009-09-13, 15:48   #1452
201701300931
Konto usunięte

No i wróciłam do Wrocławia po prawie tygodniowej nieobecności... I od jutra znowu zacznie się szukanie pracy

A co do sukien - byłam we wtorek w kilku salonach i oczywiście nie wiem, co mam sobie wybrać. Ale i tak się pocieszyłam, że mi bez problemu zmniejszą do mojego rozmiaru... Pewnie się zdecyduję jakoś na zimę..
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 16:03   #1453
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Joł sexi fanki brzydalka
Nie za specjalnie chciało mi się nadrabiać co do posta ostatnie strony ale tak: co do warkocza i mojej decyzji czemu właśnie ta fryzura. Otóż Jestem osobą wyjątkowo poirytowaną na widok prostujących się loczków i kosmyków padających na twarz. Poza tym podczas tańca moja czerepa z reguły w wariacji rytmów doznaje roztrzepania. Loczki... jak kolwiek by ni były upchane w koczek właśnie z tego wzgledu odpadają.. bo po 2 czy no powiedzmy 4 godzinach awaryjnie trzeba by było sklecać od nowa fryzure... To są powody dla których pomysł wielokrotnie wypróbowywany na dyskotekach wszelkiego typu zyskał moją największą aprobatę... Jednak jest i pieprzony minus takiej fryzury... Po długim trzymaniu warkocza na głowie wiem z autopsji, że głowa mnie po prostu rozboli.. No ale przynajmniej fryzura sie do rana nie rozpadnie... najwyżej każę sobie wykonać masaż czeperu

Kasia fajnie, że się wybawiłaś na weselu
Pamiętam jak biłaś się z myślami iść czy też nie No i ta carrera.. życzę Ci powodzenia wariacie.. obyś ją jutro wreszcie zakupiła (lub chociaż zaliczkowała)

Co do examinów i obecności na nich TZ i ich związku ze zdawalnością. No to u mnie jest na odwrót.. raczje więcej zdaję jak idę sama... a inna sprawa, że póki co TZ raczej rzadko ze mną na examiny chadza.. bo pracuje

cant fajna relacja... taka zasadnicza wpunktowana podobała mi się .. czy lusi to jeszcze nie zamieszczała.. bo wydawało mi się że się z Kaśką licytowały właśnie która się szybciej zacznie bawić

Co dalej wiecie co... mam kacora moralnego... pamiętacie jak mówiłam, że TZ-ta kolega odwołał zaproszenia na ślub bo jego brat się zabił na motorze... Okazuje się że jednak aż tak bardzo to nie odwołują Zaprosilinas na przyszły tydzień... nie powiem, żebym była jakoś super zadowolona.. Nie to, że mi przeszkadza to ich przyjęcie bo pewno chciałabym aby i oni nam się odwdzięczyli obecnością na naszym weselu... ale w zasadzie już sobie inaczej zaplanowałam weeknd.. a to 2 godziny jazdy do samego kościoła No i mam kaca bo nie wiem co robić
Zakochałąm się w piosence fairy tale Alexa Rybaka - tego co wygrał eurowizje.. fajna muza

I ostatnie zdanie...
Dziś mija dokładnie trzy lata od chwili gdy TZ mnie po raz pierwszy zobaczył dokłądnie o 16:08
Spóźniona wpadłam na salę wykładową.. a ten zakochał się od pierwszego wejrzenia
Z tego co mi wczoraj mówił myślał aby pójść do kina albo na kolację... ale po pierwsze finał ME siatkarzy a po drugie.. kino miało być wczoraj

No to tyle ode mnie ...... ostatniuście słowo w tym pście
Od wczoraj mamy dokładnie 9 miesięcy do naszego ślubiku Tak nienawidzę tego słowa ... ale inaczej jakoś mi nie szło napisać
To na razie tyle ode mię buzi

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-09-13 o 16:06
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 16:24   #1454
madmuazelle
BAN stały

Ah,a ja sobie oglądam filmiki z koncertu z September jak byliśmy Było zarąbiście,aż chciałoby się iśc raz jeszcze na jej koncert
http://www.youtube.com/watch?v=szi6-...eature=related Na ktorymś z filmiku widac moje ręce jak klaszcze.
Stary 2009-09-13, 16:39   #1455
lain
Zakorzenienie

ale sobie pospalismy z TZcikiem

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ah,a ja sobie oglądam filmiki z koncertu z September jak byliśmy Było zarąbiście,aż chciałoby się iśc raz jeszcze na jej koncert
http://www.youtube.com/watch?v=szi6-...eature=related Na ktorymś z filmiku widac moje ręce jak klaszcze.
oj zdecydowanie nie moje klimaty
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 17:19   #1456
madmuazelle
BAN stały

Spoko lain.

Tak w ogóle,pisałyscie o wysypach ślubów.To dzisiaj się właśnie dowiedziałam od tż-ta,że jego kolega z pracy ktory jechał na tydzień by się oświadczyć swej pannie ( bo ona w Polsce siedzi ) przedłuzył sobie urlop bo wziął ślub cywilny.

Noi moj sąsiad z bloku,też bierze ślub w 2010 roku,no ale na wiosne,dokładnej daty nie znam.

Jaka tu cisza.
Stary 2009-09-13, 17:31   #1457
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Spoko lain.

Tak w ogóle,pisałyscie o wysypach ślubów.To dzisiaj się właśnie dowiedziałam od tż-ta,że jego kolega z pracy ktory jechał na tydzień by się oświadczyć swej pannie ( bo ona w Polsce siedzi ) przedłuzył sobie urlop bo wziął ślub cywilny.

Noi moj sąsiad z bloku,też bierze ślub w 2010 roku,no ale na wiosne,dokładnej daty nie znam.

Jaka tu cisza.
Znaczy, że co??
zamiast zaręczyn zrobili od razu cywilny... czy z inną poszedł do urzędu ślubować.. Bo chyba nie rozumiem
Stary 2009-09-13, 17:40   #1458
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Znaczy, że co??
zamiast zaręczyn zrobili od razu cywilny... czy z inną poszedł do urzędu ślubować.. Bo chyba nie rozumiem
Zanim pojechał ten kolega na urlop,memu tż-towi powiedział że jedzie aby się oświadczyć,nie było mowy nic o ślubie cywilnym.Po czym w pracy zastanawiali się,czemu nie wrócil jeszcze bo urlop mu się skończył,a wczoraj ten owy kolega pokazał mojemu tż-towi obrączke z białego złota że to był powód zostania dłużej w PL,więcej chyba jej się oświadczył,a potem panna pewno go przydusiła do slubu.

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Patrzcie co znalazłam

„Na żonki wymówki i jej bóle głowy
najlepszym od zawsze jest piernik miodowy.
Gdy bociek mężusia jest więcej niż senny
obudzi w nim zwierza – pierniczek korzenny”

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-09-13 o 17:40
Stary 2009-09-13, 17:53   #1459
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Zanim pojechał ten kolega na urlop,memu tż-towi powiedział że jedzie aby się oświadczyć,nie było mowy nic o ślubie cywilnym.Po czym w pracy zastanawiali się,czemu nie wrócil jeszcze bo urlop mu się skończył,a wczoraj ten owy kolega pokazał mojemu tż-towi obrączke z białego złota że to był powód zostania dłużej w PL,więcej chyba jej się oświadczył,a potem panna pewno go przydusiła do slubu.

ee tam czemu od razu panna go przydusila moze razem pod wplywem chwili zechcieli to zrobic jak najszybciej a moze to on sie wczul i chcial juz

zastanawia mnie tylko jak im sie to udalo tak szybko zalatwic, bo prawo mowi, ze w celu zawarcia slubu cywilnego nalezy sie zglosic do USC conajmniej miesiac i 1 dzien wczesniej

zwijamy sie do TZa na male rendez-vous przy meczu siatkowki
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-13, 18:34   #1460
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ee tam czemu od razu panna go przydusila moze razem pod wplywem chwili zechcieli to zrobic jak najszybciej a moze to on sie wczul i chcial juz

zastanawia mnie tylko jak im sie to udalo tak szybko zalatwic, bo prawo mowi, ze w celu zawarcia slubu cywilnego nalezy sie zglosic do USC conajmniej miesiac i 1 dzien wczesniej

zwijamy sie do TZa na male rendez-vous przy meczu siatkowki
No może faktycznie nie koniecznie go przydusiła,ale zastanawia mnie co ich tak przyparło.

Mnie sie nie pytaj jak im się udalo,dla mnie to było/jest conajmniej dziwne.
Stary 2009-09-13, 18:49   #1461
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Pisałyście o lakierach do paznokci. Ja kupuje lakiery na rynku za 1 zł. Pomalowałam sobie w piątek paznokietki na francuza dwie warstwy białego do tego korektor a Avonu i odrzywke do paznokci z Mariza. I nic mi nie odryskuje. Dziś prałam zmywałam 3 razy myłam głowę dwa razy w piątek i dziś. I nic mi nie odpryskuje. Wiec mi się wydaję że co droższe to nie znaczy że lepsze....

Idę dalej oglądać mecz...
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 19:08   #1462
can't be perfect
Wtajemniczenie

nie mam co robić TŻ oglądał w domu zużel teraz mecz siatkówki, a że ja się sportem niezbyt interesuje, no może popatrzę czasem jak nasi grają w siatkówkę, ale zawsze przy końcówce to nie chciałam TŻtowi przeszkadzać..

i przypomniałam sobie tytuł pierwszej piosenki krajewski Niebo z moich stron

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-09-13 o 19:21
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 19:19   #1463
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
wracam do świata żywych..
wczoraj ze znajomymi poszliśmy do klubu Space gdzie grał Tom Novy, na początku bałam się że nie przejdziemy przez selekcję. Bo tam trzeba być ubranym elegancko, null tenisówek bluzek typowo dyskotekowych.. Ale udało się przejść.. Wybawiliśmy się za wszystkie czasy, co nie którzy przedobrzyli z alko Nie żałuję..

ej, jak zawsze cisza po moim poście

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-09-13 o 19:50
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 20:13   #1464
onaella
Zakorzenienie

hello

wróciłam i ja

bra i bratowa już w domu cali i zdrowi i juz od jutra zaczyna się załatwianie i dopinanie wszystkiego do wesela

a wczoraj dowiedzialam się, że moja siostra cioteczna wpieprza mi sie z weselem przede mnie pojechali załataiwać na 2011 a zwolnilo sie miejsce u kucharki na 2010 na czerwiec i wtedy robią.

Nic by mnie nie ruszyło gdyby nie to, że nie lubię tej dziewczyny i wcale mi sie nie podoba, ze maja przed nami

jakoś z innych ślubów się cieszę w rodzinie a z jej nie

ale to robi gorzje dla siebie bo wesela będą porównywane a oni mają UWAGA.... oddzielnie przyjęcia tzn rodzina Panny Mlodej gdzie indziej niż rodzina Pana Mlodego
dla mnie kompletna paranoja i porazka. Do tego mają z własną kucharką na jakiejś sali-pawilonie czy coś gdzie do siedzenia są ławki

no ale ich sprawa, zadowolona być nie muszę i cieszyć sie też nie będę bo sympatią jej nie darze

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 20:16   #1465
201701300931
Konto usunięte

Ja tam mam ślub 3 miesiące przed moją starszą siostrą, która na dodatek ma 3 razy dłuższy staż ze swoim narzeczonym niż my I nie ma do mnie żadnych pretensji

Ale ja bym po Niej nie chciała brać ślubu, więc dobrze, że jestem pierwsza
Stary 2009-09-13, 20:20   #1466
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja tam mam ślub 3 miesiące przed moją starszą siostrą, która na dodatek ma 3 razy dłuższy staż ze swoim narzeczonym niż my I nie ma do mnie żadnych pretensji

mój brat ma za 2 tyg wesele i absolutnie nie mam pretensji ze ma pierwszy tak samo do kogoś innego z rodziny czy znajomych. Po prostu nie lubię tej dziewczyny i dlatego nie skaczę z radości na wiadomość o jej ślubie

14.08.2010
baby
Stary 2009-09-13, 20:24   #1467
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Patrzcie co znalazłam

„Na żonki wymówki i jej bóle głowy
najlepszym od zawsze jest piernik miodowy.
Gdy bociek mężusia jest więcej niż senny
obudzi w nim zwierza – pierniczek korzenny”

Na mojego TŻ to na pewno by podziałało, bo on uwielbia pierniki i najlepiej dwudniowe. A Ja nie cierpię pierników. Jedyne pierniki jakie jem, to takie ciasteczka w czekoladzie z Biedronki, ale to chyba tylko dlatego je jem, bo są bardziej czekoladowe niż piernikowe
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-13, 20:27   #1468
201701300931
Konto usunięte

Pierniczki to najlepsze robi moja mama na święta
Stary 2009-09-13, 20:28   #1469
onaella
Zakorzenienie

Polacy mają złoty medal

14.08.2010
baby
Stary 2009-09-13, 20:33   #1470
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a wczoraj dowiedzialam się, że moja siostra cioteczna wpieprza mi sie z weselem przede mnie pojechali załataiwać na 2011 a zwolnilo sie miejsce u kucharki na 2010 na czerwiec i wtedy robią.

Nic by mnie nie ruszyło gdyby nie to, że nie lubię tej dziewczyny i wcale mi sie nie podoba, ze maja przed nami

jakoś z innych ślubów się cieszę w rodzinie a z jej nie

ale to robi gorzje dla siebie bo wesela będą porównywane a oni mają UWAGA.... oddzielnie przyjęcia tzn rodzina Panny Mlodej gdzie indziej niż rodzina Pana Mlodego
dla mnie kompletna paranoja i porazka. Do tego mają z własną kucharką na jakiejś sali-pawilonie czy coś gdzie do siedzenia są ławki

no ale ich sprawa, zadowolona być nie muszę i cieszyć sie też nie będę bo sympatią jej nie darze
Ale Ja nie kumam tego, że mają oddzielne przyjęcia Tzn., że będą imprezować dwa dni? Raz rodzina Młodej, a potem Młodego? Czy jak?

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość

A próbowałaś jej podpierdzielić salę? Albo odgapiłaś coś innego? Coś nie wydaje mi się, żebyś coś takiego zrobiła, więc nie ma powodu się gniewać. Chociaż to też zależy od rodziny. Bo w mojej to byłby problem, bo wiem, że sporo osób na jedno z wesel by nie przyszło ze względu na konieczność zakupu dwóch kreacji i podarowania dwóch prezentów.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości