|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
No, PC w lodówie się mrozi, za 2 h wyciągam.
Polly, popełniaj, jak najbardziej ![]() Coś ze mną jest nie tak, bo siadłam przed komputer po czym samoczynnie oplułam monitor??? do tej pory to mi się nie zdarzało, musiał wystapić jakiś impuls, a tu takie rzeczy... Melk, dziwnie brzmią nazwy tego co spożywasz, mam nadzieję, że dobre chociaż... |
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wcinam kajzerki takie mocno spalone z maslem salami polane keczupem i na wierzch mini-korniszony
![]() M oja dieta poszla w
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1743 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O,mam w lodówce masło orzechowe,tylko fistaszków niet
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
z winem zrobiłaś, czy bezalkoholową wersję?
no nie wiem czy dobrym pomysłem jest trzymanie fistaszka w lodówce ![]() Zimno źle na nie wpływa... ![]()
|
|
|
|
#1746 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No jeden mały,ale to by podpadało pod kilka paragrafów
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Fistaszki potrzebują duuuużo ciepła i miłości
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
widzę ze temat fistaszków nadal na tapecie przeczytałam Wasze wieczorne wczorajsze dysputy parskając ze śmiechu Widzę ze niezłą tu miałyście imprezkę, nie gorszą od mojej Moja impreza wczorajsza bardzo udana, zakończona nad ranem i niestety (w moim wydaniu zwłaszcza niestety) suto zakropiona alkoholem wszelakim (bo ja to muszę chojraka udawać, no muszę Dziś z trudem doszłam do siebie ![]() no ale na pewno mi się TŻ nie rozeschnie po takim oblewaniu
|
|
|
|
#1750 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a gdzie wszystkich wywiało?
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem, choć myślę, czy za jakiś czas nie odkleję się w końcu od lapka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
|
#1754 |
|
To ja :)
|
O dżizas, dopiero odżyłam po wieczorze panieńskim, a tu zaraz spać się trza kłaść...
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, laptopy są super. Nie wiem czy lepsze od fistaszków, ale póki co wyboru nie mam, więc stawiam na lapki
![]() Zmykam na jakiś czas, potańczyć sobie
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Pojawiam się na chwilkę
![]() PC pożarta, wyszła lepiej niż się spodziewałam (jaka jestem z siebie dumna ), z lekko rumowym posmakiem w otoczeniu malin, ah....Zaraz będzie trzeba zahibernować, bo jutro praktyki wzywają... na szczęście jeszcze tylko dwa dni... |
|
|
|
#1757 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Sabb, zdrówka życzę
Dzięki za propozycje, zaraz lecę odsłuchiwać ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
A co z Sabb
![]() ?Ząbka straciłam i jestem lekutko cierpiąca ale mam na tyle sił,żeby wypić za naszych siatkarzy Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-09-13 o 21:40 |
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Haaaaalllooooo!!!
|
|
|
#1760 | ||||||
|
Wiedźma
|
Witaj Winterko.
![]() Postaram się trochę zgęstnieć. ![]() Cytat:
Na razie siedzę i odkopuję się z recenzji książkowych, a potem powinnam chyba wziąć się z bloga, bo już mi go twister uśmiercił zaliczając do blogów wymarłych. ![]() Cytat:
![]() Zdrówka życzę. Cytat:
![]() Escorito, serdecznie i ogromnie dziękuję Ci za próbkę. Jak tylko przestanę kaszleć - obwącham i postaram się skrobnąc reckę dedykowaną. Ale jak już pisałam - najpierw robota, czyli książki. Z resztą mam i tu sporą radochę bo wreszcie mam kilka książek do zrecenzowania naprawdę pozytywnie. Miałabym zapewne więcej, ale jedna paczka z książkami mi zaginęła w drodze. Oj, jaka jestem zła - same rodzynki sobie wybrałam i jakiś cholerny kurrrr...ier się połaszczył. Cytat:
Cytat:
![]() A co do muzyki - jestem ostatnio na etapie Machine Head na okrętkę. Cytat:
Wypij, wypij, to znieczula.
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb -
I wezmę fistaszki - fistaszki są dobre na wszystko Zaczynam się obawiać następnej wizyty u ciebie, bo nie wiem, co mi "zapodasz" na ekranie![]() Szukam... półnagich zdjęć Allena - Escritora mi na ambicję wjechała, że każde moje Ciacho ma przynajmniej jedno zdjęcie z gołą klatą. No to..... szukam Co do bloga - jaki tam wymarły???? Bez przesady. Nie sztuka smarować co chwilę posty, byle tylko coś nasmarować ;-). Liczy się jakość nie ilość. Powiedziała ta co lubi dużo fistaszków albo ..... duże fistaszki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-13 o 22:58 |
|
|
|
#1762 |
|
grozi wypollizowaniem
|
sab! witaj!
|
|
#1763 |
|
BAN stały
|
Sabbath
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wywialo na spacer z przyjaciolka
przy okazji zaliczylismy bar i wypilismy po 2piwa na glowe![]() ![]() Macie racje lapki fajne sa tak ze nie bede mogl wstac z lozka bo jak wstaje to czuje sie jak na karulezi normalnie![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1765 | ||
|
BAN stały
|
A to juz dla mnie za trudne...
![]() Cytat:
Duzo zdrowia i sil witalnych zycze Wlasnie uswiadomilem sobie, ze w tym roku nie jadlem jeszcze nic z grilla ![]() Tylko nie pc... To sztandarowy deser tutaj - codziennie musze umyc jakies 5 milionow pucharkow ![]() Cytat:
Odkad tu jestem, nie ogladalem tv ani przez minute (i nie jest mi z tym ani troche zle) Macham znad szklany Bacardi z Red Bullem (swoja droga - miks pierwsza klasa ) Btw - czytam wlasnie ksiazke o rodzinie (matka z synem i corka) mordercow- kanibali z Nowokuzniecka na Syberii, tragedia... Pamietam, ze pare lat temu ogladalem o tym reportaz w tv I pomyslec, ze gdyby nie awaria instalacji wodnej, liczba ofiar na pewno przekroczylaby 19 dziewczyn..
|
||
|
|
|
#1766 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że próbka doszła, i przepraszam, że to tylko kropelka, ale pół kropelki musiałam sobie zostawić ![]() A kuriera obiłabym albo zrobiłabym mu coć innego mało przyjemnego. Ja książki traktuję baaardzo osobiście. Cytat:
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słusznie ode mnie też zdrówka miłego dnia
|
|
|
|
|
#1769 |
|
BAN stały
|
Heloł, jest tu kto? Czy tylko ja się ciągle byczę w domu?
![]() (A jak się niedługo skończy to byczenie, to tak dostanę po że się nie pozbieram)Wiecie co? Dawno sobie żadnych perfum nie kupiłam.
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znaczy się, byczyć się nie lubię, ale do pracy nie chce mi się wracać ![]() Melk, a na Twój "problem" jest jedyne wyjście - sio na zakupy! ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

?

Zimno źle na nie wpływa...

Dzięki za propozycje, zaraz lecę odsłuchiwać

?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Zmartwiłam się
przy okazji zaliczylismy bar i wypilismy po 2piwa na glowe

wczoraj jak gupek znowu sledzilam prawie do rana US Open w NY, nie moge sobie darowac, ze poszlam spac przed najlepszym
)
że się nie pozbieram)