Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-13, 11:18   #3871
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
fuksjaa trzymam kciuki za odwyk kawowy Ja co prawda rzadko pijam kawę, ale przed urlopem w pracy pijałam przez ok. miesiąc codziennie nawet po 2 i tylko źle się po niej czułam. Wcale nie pomagała mi się rozbudzić a wręcz przeciwnie. Odkąd nie piję kawy czuję się lepiej.
W pracy za to popijam zwykłą herbatę, ale słodzę tylko pół lub ćwierć łyżeczki Staram się ograniczyć cukier.
Dzięki.
Ale co to są u mnie ledwo 2 kawy, ja wypijałam po litr dziennie. Słodzić nie słodzę niczego poza kawą właśnie, a i do kawy dodaję jedynie płaską łyżeczkę cukru. Dobrze, że przynajmniej z cukrem nie mam problemu.
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Też mam puszyste i wcale mnie to nie cieszy
Ja z natury mam gładkie i cienkie włosy, więc taki puszysty efekt bez większych starań to u mnie powoduje prawdziwe "wow".
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Tym razem jedziemy do znajomych TŻta, ale w lipcu byliśmy w Starych Jabłonkach, to jest nad jeziorem Szeląg, piękna okolica Cisza, spokój, czysto, ahhh rozmarzyłam się
My akurat byliśmy w ośrodku Elemis, może nie jest najtańszy, ale za to jakie warunki.
B.duże domki, świetnie wyposażone cały sprzęt wodny i nie tylko wodny w cenie domku tak jak i parking, czysto, schludnie.
Byłam zachwycona

Gratulacje Ja kawy wprawdzie nie piję wcale, bo zwyczajnie nie lubię, no poza latte czy frappe ,ale za to do niedawna b. dużo słodziłam. Teraz ograniczam cukier jak mogę, zdarza mi się wypić gorzką herbatę coraz częściej i myślę, że jeszcze trochę a uda mi się całkowicie zrezygnować ze słodzenia.
Dziękuję za namiary na ośrodek.
Muszę dziś wspomnieć o nim TŻowi.

A z cukru da się zrezygnować. Sama jestem tego przykładem, bo kiedyś słodziłam dużo, a teraz, jak wspomniałam, prawie w ogóle.

Edytowane przez fuksjaa
Czas edycji: 2009-09-13 o 11:23
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:26   #3872
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:

Helloł Właśnie wstałam po weselu, jednak poszłam i nie żałuję, bo było fantastycznie
No i proszę mi tu więcej cyrków nie odstawiać przed weselami
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ja też się czaję na ten liner 11, chyba w końcu ulegnę?! Widziałam, że jest na allegro... wrrrr muszę być silna!
Nie, on jest boski boski boski !!! Bierz natychmiast
Cytat:
I w Careffourze też jest Właśnie ją kupiłam, choć wolę tę zieloną mango

A ja w czwartek jadę na Mazury Już się nie mogę doczekać
Należy mi się trochę odpoczynku po b.ciężkim poprzednim tygodniu, zwłaszcza, że ten nie będzie lepszy
A ceny mają porównywalne te pianki do Isany?

Och, zazdroszczę wyjazdu, ja w tym roku byłam po raz pierwszy i złapałam bakcyla żeglarskiego

Praca tak Ci daje w kość?
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dzisiaj idziemy na paintballa podobno.
Ja też chceeee!
Cytat:
Kurczę, czyli SVR wycofuje dobre kwasy i wprowadza na "pocieszenie" jakąś ściemę z endorfinami

Z mocnych kwasów jest jeszcze Glyco-A, ale nigdy go nie stosowałam...
Hmm ale może stężenie i rodzaj kwasów pozostaną takie same w nowej wersji? a czyw Glyco-A sa te same kwasy co w Lysanelu? Bo tamten mi tak średnio podszedł bo bardzo podrażniał a druga tubka nei zadziałała wcale
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość

Ja sama też powysyłałabym trochę CV, ale biorąc pod uwagę moje 2x studia, aerobik, korepetycje, basen i TŻa to chyba niewiele mi czasu zostanie na pracę.
Ja będę mieć kupę czasu- w tym semestrze tylko dwa powtarzane przedmioty więc bez pracy się nie obejdzie zwłaszcza, ż emuszę za nie jeszcze zapłacić
Cytat:
W pracy za to popijam zwykłą herbatę, ale słodzę tylko pół lub ćwierć łyżeczki Staram się ograniczyć cukier.

Aha, wczoraj na weselu złamał mi się paznokieć, więc dziś obcięłam rano wszystkie na krótko. Ale dziwnie mi się teraz pisze na klawiaturze, bo znów stukam opuszkami palców
Od razu zrezygnuj z cukri całkowicie- wystarczy kilka filiżanek żeby się przyzwyczaić a potem będziesz się tylko dziwić jak mogłaś pić herbatę z cukrem- w ogóle nie jesteś w stanie wypić takiej, zobaczysz

Oj znam to uczucie obciętych pazurków i jeszcze te odbicia od krawędzi na opuszkach
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Jeszcze czytałam, że np łubin ma takie właściwości- powszechnie rośnie na polskich polach, pachnie cudnie ale jakby się tam położył w tych kwiatach na kilka godzin to się zasypia i już się nie wstanie.

Ja też mam konad i wzorki wyglądają cudnie! Tylko np rozpuszczają mi się jak kładę na wierzch lakier przedłużąjacy trwałość
Żałuję, ż edo kursu farmakologii nie dołączyli nam włąściwości ziół, ale może będzie choć trochę o tym na toksykologii

Ten Konad to takei szablony wzorków na blaszkach? o co w tym chodzi bo widziałam tylko zdjęcia tych zestawów?

Bleh jak mi się nie chce uczyć
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:36   #3873
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Próbuję się doprowadzić do porządku, w poniedziałek lub wtorek dostanę leczenie, które może spowodować gorączkę nawet do 40 stopni przez kilka dni, wymioty i biegunkę. Potem kolejne, które może być jeszcze gorsze i na koniec leczenie na bakterie dziwne tetracykliną po której to już pół trup będę.
Trochę mocno do kitu. Średnio sobie z tym wszystkim radzę. Przynajmniej chcę jakoś się do porządku doprowadzić.
I jeszcze pytanie, gdzie na barskiej jest sklep z lakierami to może odrobinę sobie humor poprawię. Niewiele mam pieniędzy, ale na jeden lakier wystarczy
a możesz mi napisać czy podali Ci jakąś medyczną nazwę tego co Ci jest? Bo mnie strasznie ciekawi (zboczenie zawodowe) ale jak nie chcesz tu to może na pw

I czy naprawdę zostałąś z tym sama, nie ma wokół Ciebei innych bliskich osób?
Cytat:
Tym razem jedziemy do znajomych TŻta, ale w lipcu byliśmy w Starych Jabłonkach, to jest nad jeziorem Szeląg, piękna okolica Cisza, spokój, czysto, ahhh rozmarzyłam się
My akurat byliśmy w ośrodku Elemis, może nie jest najtańszy, ale za to jakie warunki. Link na pw Trochę się zagalopowałam z tą reklamą
B.duże domki, świetnie wyposażone cały sprzęt wodny i nie tylko wodny w cenie domku tak jak i parking, czysto, schludnie.
Byłam zachwycona

Gratulacje Ja kawy wprawdzie nie piję wcale, bo zwyczajnie nie lubię, no poza latte czy frappe ,ale za to do niedawna b. dużo słodziłam. Teraz ograniczam cukier jak mogę, zdarza mi się wypić gorzką herbatę coraz częściej i myślę, że jeszcze trochę a uda mi się całkowicie zrezygnować ze słodzenia.
Aaa, ja myślałam, że na łódki jedziesz

Ja za kawą też szczególnie nie szaleję, może gdyby miała na mnei silniejsze działanie to kto wie Ale lubię tylko rozpuszczalną Nescafe Espresso bo wszystkei inne są kwaśne a ta jest tylko gorzkawa i obowiązkowo ze smietanką 30%
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Mi udało się wystawić wszystko. I sprzedałam już trzy flaszeczki perfum, będzie akurat kasa na wyjazd.
A ja po raz kolejny wystawiłam Pupę i nikt nie chce tych kosmetyków
Stary 2009-09-13, 11:36   #3874
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Gdzie dorwałaś kurtkę?
W Planet Sport.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:38   #3875
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Tak, Konad to blaszki na których są wyciete laserowo wzorki-malujesz po nich lakierem, potem ścierasz nadmiar czyścikiem i lakier zostaje w zagłebieniu- potem dociskasz stempelek i przenosisz wzór na paznokieć. Odbija się idealnie tylko trzeba robić to szybko
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:38   #3876
loverynka
Zakorzenienie

Obcięłam pazurki także, wszystkie, na krótko.
Wtarłam olej we włosy. Mam nadzieję, że uda mi się wyjść dziś z domu. Chociaż na chwilę.

Fuksjo, zazdroszczę nowej kurteczki, mnie ostatnio zdarzają się same nieodpowiednie.

Wybiorę się po jeden lakier OPI, kolory mają boskie.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:39   #3877
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też mam konad i wzorki wyglądają cudnie! Tylko np rozpuszczają mi się jak kładę na wierzch lakier przedłużąjacy trwałość
Ja zamierzam kłaść na nie Insta-Dri i dopiero potem utwardzacz. Albo inny przezroczysty, będę próbować. A najwyżej kupię ten utrwalacz konada, jak nic nie zadziała... A to powiedz, trudno się robi te wzroki? Dużo ćwiczyłaś? Już się nie mogę doczekać!

Cytat:
No, dowiesz się, że brąz to brąz i nie ma zmiłuj i co to za okropne pomówienie - że niby ja mam tyle cieni brązowych?
Ten Lincoln mi się podoba, ale na każdym zdjęciu w necie wygląda inaczej
Przeczytałam Super, zwłaszcza wniosek, że znajomość odmian serów jest tylko dla krejzolek ze spożywczaka A ile masz brązów? Licząc z "jasnymi" i "ciemnymi" coś czuję, że więcej i dlatego mówisz, że to pomówienie
Najgorsze, że zaczęłam znów przeglądać lakiery opi i teraz już chcę 3

Cytat:
Dziękuję za pozwolenie Na Ciebie zawsze można liczyć
zawsze do usług
Cytat:
5 dni?Dziewczyno, z Tobą wszystko w porządku Ja się od 3 godz. dziś nie widzę i już mi źle
Ze mną nie w porządku, uzależniłam się
A Ty nie słodzisz, bo się odchudzasz?!

Zazdroszczę Ci tych Mazur...

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Oby, oby, może był jakiś poślizg na poczcie. Glyco-A miałam odlewkę od Estelli, spróbowałam odrobinę na brodę i wyżarło mi skórę dosłownie. Więc wolę nie ryzykować. Może uda mi sie namierzyć ten Lysanel jeszcze gdzieś na początku pażdziernika
To dobra reklama, przestań mnie kusić

Estello, a Ty stosowałaś Lysanel też? Bo się pogubiłam Mogłabyś porównać go do Glyco-A?
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:47   #3878
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, Konad to blaszki na których są wyciete laserowo wzorki-malujesz po nich lakierem, potem ścierasz nadmiar czyścikiem i lakier zostaje w zagłebieniu- potem dociskasz stempelek i przenosisz wzór na paznokieć. Odbija się idealnie tylko trzeba robić to szybko
Aha, ciekawe, chociaż wzorków też mi się odechciało. Jeśli już miałabym coś kombinować to raczej z cieniowaniem kilkoma kolorami
Stary 2009-09-13, 11:47   #3879
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Hej
wreszcie mogę powiedzieć, że pokój zrobiony wreszcie się wyspałam, jednak duże łóżko robi swoje
Fajnie, że już wszystko zrobione, a duże łóżko to fajna sprawa Ja zawsze miałam spore 2 osobowe, ale teraz mam małżeńskie i to jest dopiero komfort

Cytat:
Karolinko, cóż za minimalizm! Gratuluję! Żelik a nawet kilka Ci się z powodzeniem należą!
I życzę udanego wyjazdu i miłego wypoczynku!
A dziękuję, już odliczam dni
Mam nadzieję, że moja wspólokatorka zapomniała o moim żarcie, żeby mi kupić 5 żeli Luksji, bo jeśli nie to będę musiała myć się 8 razy dziennie

Cytat:
Zazdroszczę tych Mazur, mam nadzieję, że będziecie mieli fajną pogodę
Ja też mam taką nadzieję, chociaż nawet jak będzie lać to nie będziemy się nudzić

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A ceny mają porównywalne te pianki do Isany?

Och, zazdroszczę wyjazdu, ja w tym roku byłam po raz pierwszy i złapałam bakcyla żeglarskiego

Praca tak Ci daje w kość?

Ten Konad to takei szablony wzorków na blaszkach? o co w tym chodzi bo widziałam tylko zdjęcia tych zestawów?
W promocji coś koło 4zł, normalnie chyba 5.Aż musiałabym sprawdzić, ale tanie to

Niestety tak, wprowadzamy nowy system, który testowaliśmy od pół roku i oczywiście na żywej bazie wszystko się rozjechało

A co do Konada to malujesz lakierem po wybranym wzorku na blaszce, przyciskasz do tego taki stempel a potem ten stempel na paznokieć i masz wzorek O widzę Lucynka mnie ubiegła

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2009-09-13 o 11:59
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:48   #3880
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm ale może stężenie i rodzaj kwasów pozostaną takie same w nowej wersji? a czyw Glyco-A sa te same kwasy co w Lysanelu? Bo tamten mi tak średnio podszedł bo bardzo podrażniał a druga tubka nei zadziałała wcale
A wiesz, że nie wiem Ale wiem, że to też killer, tak jak Lysanel, a że Lysanel nic złego mi nie zrobił, to Glyco kiedyś chciałam wypróbować No i coś czuję, że jednak zmienią skład kwasowy, bo jak aż zmieniają nazwę... to znając moje szczęście, nic dobrego z tego nie wyniknie

Wpisz sobie w youtubie Konad i zobaczysz, co to Na przykład tutaj dziewczyna tym robi wzorki.

Stary 2009-09-13, 11:48   #3881
loverynka
Zakorzenienie

Cytat:
a możesz mi napisać czy podali Ci jakąś medyczną nazwę tego co Ci jest? Bo mnie strasznie ciekawi (zboczenie zawodowe) ale jak nie chcesz tu to może na pw

I czy naprawdę zostałąś z tym sama, nie ma wokół Ciebei innych bliskich osób?
Mam psie robaki (które złapałam od świeżo urodzonych szczeniaków), poza tym mykoplazmę, poza tym jakiegoś zasr**ego pierwotniaka i coś jeszcze. Zobaczymy co dalej bo nie wszystkie badania wróciły. Plusem jest to, że nie otworzyły mi się wrzody, tylko mam jakieś nowe nadżerki. Szkoda, że nie stosują u nas kapsułki do połknięcia z kamerką w środku, bo mogliby zobaczyć co jest w środku, dalej niż sięga gastroskop.

Tata był u mnie wczoraj, ale dziś pewnie go nie będzie.

mój eks TŻ ma to w d**ie. Wkurza mnie to. Zresztą złość jest lepsza niż ten smutek.

Mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć, chociaż trochę. Postaram się doprowadzić się do stanu używalności.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-13, 11:56   #3882
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko
Co do odstawiania cukru - nie wiem czy mogę zastosować taką terapię szokową i od razu pić gorzką herbatę(pijam Earl Grey), bo mnie od gorzkiej mdli Wolę się przestawić powolutku.

Zaczyna mnie wypryszczać na twarzy, rano miałam gładką cerę a teraz zauważyłam, że pojawiły się jakieś gule
Stary 2009-09-13, 11:57   #3883
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa, ja myślałam, że na łódki jedziesz

Ja za kawą też szczególnie nie szaleję, może gdyby miała na mnei silniejsze działanie to kto wie Ale lubię tylko rozpuszczalną Nescafe Espresso bo wszystkei inne są kwaśne a ta jest tylko gorzkawa i obowiązkowo ze smietanką 30%

A ja po raz kolejny wystawiłam Pupę i nikt nie chce tych kosmetyków
Jedno drugiego nie wyklucza Ale nie, tym razem typowo rekreacyjnie, grzybki, spacery, grill
Znaczy się co do grzybów to ja mogę najwyżej koszyk nosić, bo na grzybach się nie znam kompletnie i jeśli już jakiegoś znajdę to dlatego,że się o niego potknę

No właśnie na mnie też nie działa, sam zapach mnie odrzuca.

Cytat:
Aha, ciekawe, chociaż wzorków też mi się odechciało. Jeśli już miałabym coś kombinować to raczej z cieniowaniem kilkoma kolorami
Ja lubię delikatny wzorek na frenchu ,albo na ciemnym lakierze na 1 czy 2 paznokciach, chociaż i tak najbardziej eleganckie są wg. mnie ciemne, krótkie, zadbane paznokcie

Kochanie zżarło mi cytat A gdzie tam, tak dla zdrowotności
A powinnam?

Stary 2009-09-13, 12:00   #3884
Estella
Zakorzenienie

Kuuuuuurde zżarło mi posta
Lysanela nie stosowalam, ale lubię Effaclar K. Jestem ciekawa tego nowego Effaclar Duo, ktoś miał już może jakieś próbki?

Cieni brązowo beżowych wcale nie mam tak dużo jak na mnie 2 MACi (dwa dolecą), 1 YR, 2 odsypki pigmentów, 3 paletki poczwórne (w tym 1 cień różowy w 1 paletce).
Dzisiaj mam makijaż w brązach plus brązowa krecha na oku uwielbiam te kolory

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 12:22   #3885
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:

Zaczyna mnie wypryszczać na twarzy, rano miałam gładką cerę a teraz zauważyłam, że pojawiły się jakieś gule
Dobrze, że po weselu a nie przed
Cytat:
Kochanie zżarło mi cytat A gdzie tam, tak dla zdrowotności
A powinnam?
Tak, jak byś chciała się odchudzać to powinnaś...

puknąć się w głowę
Cytat:
Kuuuuuurde zżarło mi posta
Lysanela nie stosowalam, ale lubię Effaclar K. Jestem ciekawa tego nowego Effaclar Duo, ktoś miał już może jakieś próbki?

Cieni brązowo beżowych wcale nie mam tak dużo jak na mnie 2 MACi (dwa dolecą), 1 YR, 2 odsypki pigmentów, 3 paletki poczwórne (w tym 1 cień różowy w 1 paletce).
Ja jeszcze nie miałam próbek, boje się tych nowych wynalazków, że mnie zapchają
Chyba za mało wymieniłaś tych cieni. A cień Quarzite SN? A mika z CS? Coś czuję, że ukrywasz tego więcej

A ja sobie zrobiłam kreskę Smokey z EDM i też mi się podoba Nigdy nie stosowałam czerni i to jednak był błąd!

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2009-09-13 o 12:23
Stary 2009-09-13, 12:31   #3886
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Ja zamierzam kłaść na nie Insta-Dri i dopiero potem utwardzacz. Albo inny przezroczysty, będę próbować. A najwyżej kupię ten utrwalacz konada, jak nic nie zadziała... A to powiedz, trudno się robi te wzroki? Dużo ćwiczyłaś? Już się nie mogę doczekać!
Czy ja wiem, myślę, że łatwo, chociaż za pierwszym razem nie chciało mi się odbić i się wkurzyłam, ale zaraz potem jak wyszedł jeden to już później było ok. Tylko jak pisałam trzeba to robić dość sprawnie, bo lakier w zagłębieniu szybko wysycha. Właściwie po kilku paznokciach już umiałam je robić. Tylko denerwujące jest jedynie to,że po każdym wzorku trzeba przecierać wacikiem płytkę i czyścik
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 13:41   #3887
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze nie miałam próbek, boje się tych nowych wynalazków, że mnie zapchają
Chyba za mało wymieniłaś tych cieni. A cień Quarzite SN? A mika z CS? Coś czuję, że ukrywasz tego więcej

A ja sobie zrobiłam kreskę Smokey z EDM i też mi się podoba Nigdy nie stosowałam czerni i to jednak był błąd!
A no rzeczywiście, ale to i tak nie dużo
Może jutro wypróbuję te nowe cienie z EDM, Cypress jest piękny, do tego drugiego nie jestem do końca przekonana, musze zobaczyć jak wygląda na powiece.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-09-13, 14:07   #3888
karolina1985
Zakorzenienie

A kiedy zrobimy zamówienie na EDM?
Bo ja bym chciała tego fioletowego sypańca co ma Magda i pędzelki

Stary 2009-09-13, 14:31   #3889
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy ja wiem, myślę, że łatwo, chociaż za pierwszym razem nie chciało mi się odbić i się wkurzyłam, ale zaraz potem jak wyszedł jeden to już później było ok. Tylko jak pisałam trzeba to robić dość sprawnie, bo lakier w zagłębieniu szybko wysycha. Właściwie po kilku paznokciach już umiałam je robić. Tylko denerwujące jest jedynie to,że po każdym wzorku trzeba przecierać wacikiem płytkę i czyścik
o dzięki, będę próbować Ależ się nie mogę doczekać!
Cytat:
Przecież jeszcze Twoje pędzelki nie przyszły! Ten cień jest piękny, wiem, bo mam
Ale oczywiście zamówienie mogę zrobić, jak się zbierze wystarczająco dużo chętnych

Stary 2009-09-13, 14:54   #3890
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież jeszcze Twoje pędzelki nie przyszły! Ten cień jest piękny, wiem, bo mam
Ale oczywiście zamówienie mogę zrobić, jak się zbierze wystarczająco dużo chętnych
No wiem, ale ja chcę !
A tak serio to ja b. Cię będę molestować i pozostałe namawiać na zamówienie jak się pojawi pędzel do różu, bo mam tylko jeden a róży...więcej

Stary 2009-09-13, 14:56   #3891
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Wpisz sobie w youtubie Konad i zobaczysz, co to Na przykład tutaj dziewczyna tym robi wzorki.
Najlepszy jest kicio myjacy sie w tle
Pomysłowe toto, podoba mi się ale musi zejść daleko na liście priorytetów
Cytat:
Mam psie robaki (które złapałam od świeżo urodzonych szczeniaków), poza tym mykoplazmę, poza tym jakiegoś zasr**ego pierwotniaka i coś jeszcze. Zobaczymy co dalej bo nie wszystkie badania wróciły. Plusem jest to, że nie otworzyły mi się wrzody, tylko mam jakieś nowe nadżerki. Szkoda, że nie stosują u nas kapsułki do połknięcia z kamerką w środku, bo mogliby zobaczyć co jest w środku, dalej niż sięga gastroskop.

Tata był u mnie wczoraj, ale dziś pewnie go nie będzie.

mój eks TŻ ma to w d**ie. Wkurza mnie to. Zresztą złość jest lepsza niż ten smutek.

Mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć, chociaż trochę. Postaram się doprowadzić się do stanu używalności.
O kurka no to sie przyplątało nieźle Może masz zbyt "bliskie" kontakty ze swoimi futrzakami? A może to ten stres tak obniżył odporność- w każdym razi edbaj o siebie i niczym innym na razie się nie przejmuj, bo zdrowie najważniejsze

Kapsułka chyba jest ale nierefundowana- z 2000 zł kosztuje o ile dobrze pamiętam no i też nie wszędzie ją mają.
Cytat:
rzyrafko
Co do odstawiania cukru - nie wiem czy mogę zastosować taką terapię szokową i od razu pić gorzką herbatę(pijam Earl Grey), bo mnie od gorzkiej mdli Wolę się przestawić powolutku.
U mnie tak było najlepiej- odstawiłam od razu i po kilku filizankach w ciągu kilku dni ni emogłam uwierzyć w tę profanację jaką dokonywałam na herbacie całe wczesniejsze życie
Cytat:
Znaczy się co do grzybów to ja mogę najwyżej koszyk nosić, bo na grzybach się nie znam kompletnie i jeśli już jakiegoś znajdę to dlatego,że się o niego potknę

Ja lubię delikatny wzorek na frenchu ,albo na ciemnym lakierze na 1 czy 2 paznokciach, chociaż i tak najbardziej eleganckie są wg. mnie ciemne, krótkie, zadbane paznokcie
Grzybiarz to i ze mne żaden, rozróżniam jednak gąbkę od blaszek

Ja na sobie za bardzo nie lubię zbyt krótkich- muszą mieć wystarczające proporcje żeby wyglądały na dłuższe niż szersze
Cytat:
Ja właśnie ostatnio nie moge sobei znaleźc dobrych brązów- posiadam 10 ciemnych i 10 jasnych z beżami włącznie i nie pdoba mi się żadna kombinacja. Dlatego myślę o paletce Pupy do smokey w brązach (w czerni zresztą też mi się podoba ) ale póki nie mam pracy to nic z tego
http://www.allegro.pl/item739380815_...pa_nowosc.html
Stary 2009-09-13, 15:11   #3892
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
No ale taki wysuszacz to potrzebna rzecz. Więc jak tu nie kusić?
Właśnie, toż to niezbędnik nad niezbędniki Oczywiście dla tych, którzy często malują paznokcie.

Cytat:
Pianka Venus to koszmar.
Spływa z nóg, podrażnia, nie ułatwia golenia. Miałam kiedyś i wyrzuciłam ekspresowo. I ten zapach konwaliowy jest niezbyt ładny, taki chemiczny. Isana jest o niebo lepsza, chociaż odkąd zaczęłam zauważać różnicę, to nie rozstaję się już z Gilette, bo to jednak najlepsza pianka.
Zgadzam się z przedmówcą, aczkolwiek dla mnie jeszcze lepsza niż Gilette jest Nivea Sensitive, oczywiście for men

Cytat:
O przepraszam, przeczytałam, ale mi wyleciało z głowy Mam tak samo, a te kropki to weekendowe szaleństwo. Normalnie nie robię wzorków, bo mam dwie lewe ręce no i wolę ciemne kolory, a one mi nie pasują do wzorków. Za to ostatnio się zachwyciłam konadem i czekam na paczkę.
Też się kiedyś zachwyciłam Konadem, ale to było dawno, dawno temu, tak na oko z 5 lat wstecz. Wtedy jeszcze tego w Polsce nie było, a ja widziałam jak dziewczyny na basenach na Węgrzech robiły prezentacje i sprzedawały zestawy. Tylko drogie toto było. Zaraz potem weszło do Pl, ale w sumie cenowo podobnie, więc dałam sobie spokój. A teraz jak mówiłam wolę gładkie pazurki i też ciemne, więc wzorki są zbędne. Gdyby te zestawy były tańsze mogłabym sobie coś tam kupić i czasem 1-2 paznokcie ozdobić, ale tak to odpuszczam.

Cytat:
Ty weź przestań kusić tymi NT, bo ja jeszcze mam odżywkę i podkład od nich i chciałam zamówić dopiero jak się któreś skończy! No i mam też Insta-Dri i jeszcze ze cztery przezroczyste lakiery, naprawdę nie potrzebuję więcej... A Ty mnie kusisz

I też nie wyobrażam sobie malowania paznokci bez utwardzaczy i wysuszaczy, po pół dnia miałabym lakier do zmycia
Jak masz InstaDri, to go spokojnie wykończ i dopiero potem myśl o zmianie na NT. A bezbarwny lakier to przecież nie to samo co utwardzacz czy wysuszacz

Cytat:
Ten Lincoln to jest granatowy?
Fiolet to fiolet, a czerwień to czerwień - przeczytaj sobie komentarze pod art. cienie dla niebieskookiej; ubawiłam się setnie
Lincolny są dwa:
- Lincoln Park After Dark
- Lincoln Park At Midnight.
Sama mam ten drugi, ale i pierwszy mgłabym mieć Mój jest bardziej ciepły, wpadający w śliwkę/purpurę, a ten drugi chłodniejszy, właśnie jakby coś z granatu miał, ale to ciagle fiolet Zresztą pooglądaj sobie swatche na nailgalu.

Cytat:
Ooo, dzięki za opinię, to się chyba na nią nie skuszę i zostanę przy tej męskiej Nivea
I prawidłowo. Nivea jest the best

Cytat:
Mi udało się wystawić wszystko. I sprzedałam już trzy flaszeczki perfum, będzie akurat kasa na wyjazd.
Super, gratuluję.
Ja miałam dziś zrobić odstrzał w kosmetykach, ale wstałam po 12 i jakaś taka nie do życia jestem. Właśnie piję kawkę i wzięłabym się za to, jak się już rozbudzę, ale idziemy wieczorem do dziadków świętować z nimi rocznicę ślubu, a obiecałam zrobić sałatkę jeszcze, więc siłą rzeczy na przegląd kufra czasu nie znajdę. Żeby to jeszcze się dało tak hop-siup: to zostaje, to sprzedaję, ale jak same wiecie niełatwo podjąć decyzję o rozstaniu

Cytat:
No to trochę Ci się tego paskudztwa przyplątało. Mam chociaż nadzieję, że jak już zaczniesz leczenie to Cię położą w szpitalu pod opieką specjalistów, bo jakoś mi się to dziwne wydaje, że w takim stanie wypuścili Cię do domu.
Kuruj się i dbaj o siebie. A jeden lakierek na pocieszenie możesz sobie sprawić, czemu nie

Ja dziś odkryłam, że moja kocica ma robaki i mam nadzieję, że mi czegoś nie sprzedała Jutro się kupi tabletki odrobaczające, ale do tej pory wolę ją trzymac na dystans.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 16:35   #3893
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
no cóż Kasi mama jak spróbowała podkładu to też się zakochała i chce mieć swój egzemplarz także myślę, że skompletujemy kolejne zamówienie a ja doczytałam na forum, że dziewczyny na zaczerwienienia kładą tego Sunlighta co dostałyśmy gratisowego - dziś nałożyłam i jest całkiem nieźle. Może nie będę musiała zamawiać Minta
A w Theme Park jestem zakochana mogłabym się nim codziennie malować, Iza musisz go obejrzeć, bo to brązik, pasowałby Ci
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Lincolny są dwa:
- Lincoln Park After Dark
- Lincoln Park At Midnight.
Sama mam ten drugi, ale i pierwszy mgłabym mieć Mój jest bardziej ciepły, wpadający w śliwkę/purpurę, a ten drugi chłodniejszy, właśnie jakby coś z granatu miał, ale to ciagle fiolet Zresztą pooglądaj sobie swatche na nailgalu.
Aaa to takie buty no nic, zobaczę je sobie na żywo we wtorek, już się nie mogę doczekać

Ja dziś zakupiłam kropelki Dry&Shine Inglota oraz lakier podkładowy. Mój Nail Tek Foundation niestety na niektórych lakierach się odznacza - gdy wyschnie robi się matowy i tak jakby wchłania część lakieru i te nierówności niestety widać.

Kotu mi właśnie zasnął na kolanach, a ja chciałam iść się wykąpać.. no nie mam serca go budzić

Siegfried Obermeier

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-13, 16:49   #3894
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
no cóż Kasi mama jak spróbowała podkładu to też się zakochała i chce mieć swój egzemplarz także myślę, że skompletujemy kolejne zamówienie a ja doczytałam na forum, że dziewczyny na zaczerwienienia kładą tego Sunlighta co dostałyśmy gratisowego - dziś nałożyłam i jest całkiem nieźle. Może nie będę musiała zamawiać Minta
A w Theme Park jestem zakochana mogłabym się nim codziennie malować, Iza musisz go obejrzeć, bo to brązik, pasowałby Ci
Heh, ja bym chyba zamówiła wreszcie jakiś podkład, odkąd mam Flat Topa i nakładam nim minerały na twarz jestem nimi oczarowana wzięłabym jakiś pełnowymiarowy, chyba w wersji intensive. I na razie bym spasowała, bo już mi się kufer nie domyka, a postawiłam sobie kiedyś cel, że mogę mieć tylko tyle kosmetyków, ile wejdzie do kufra

Cytat:
Kotu mi właśnie zasnął na kolanach, a ja chciałam iść się wykąpać.. no nie mam serca go budzić
Estel, wrzuć jakieś zdjęcie swojego kocurka Pewnie teraz sporo podrósł.
Stary 2009-09-13, 18:12   #3895
Estella
Zakorzenienie

Jest wielki, waży ok. 3,3kg!!! mam coś na komórce, postaram się jutro zgrać.

Siegfried Obermeier
Stary 2009-09-13, 18:59   #3896
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Jest wielki, waży ok. 3,3kg!!! mam coś na komórce, postaram się jutro zgrać.
O jejku, jaki słodziak Ja jestem na etapie przekonywania rodziców, żeby wziąć znowu jakiegoś kotka. Boję się, że skończy jak wszystkie moje dotychczasowe koty ale tak mi brakuje jakiegoś futrzaka do głaskania
Stary 2009-09-13, 19:17   #3897
loverynka
Zakorzenienie

Ja bym chciała

Suzi Skis the Pyrenees
Sahara Sapphire
Miami Beet

tylko nie wiem czy one są na Barskiej

Ogarnęłam się trochę dziś i powiem wam, że włosy po oleju z orzechów arachidowych są boskie.

Stary 2009-09-13, 19:21   #3898
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Ogarnęłam się trochę dziś i powiem wam, że włosy po oleju z orzechów arachidowych są boskie.
A skąd bierzesz taki olej? Można go gdzieś dostać stacjonarnie? Od siebie polecam olej ze słodkich migdałów, mmm. Postanowiłam na serio zadbać o włosy i coraz bardziej się wkręcam

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 20:21   #3899
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Też to zauważyłam. Nawet już mi posłużył za podparcie w rozmowie z TŻ. Bo on naprawdę przesadza chwilami i po byle sprzeczce już koniec związku węszy...
od razu lepiej na sercu lepiej się robi wiedząc, że się przydało do czegoś

Cytat:

Helloł Właśnie wstałam po weselu, jednak poszłam i nie żałuję, bo było fantastycznie

Ślub oczywiście piękny, nawet się wzruszyłam trochę Po ceremonii zdecydowałam, że idę na wesele. Dosiadłam się do młodych i obcych mi ludzi, znajomych pana młodego(którego nota-bene poznałam na ślubie dopiero), ale ekipa mi się trafiła super. Tyle alkoholu to ja jeszcze w życiu przez mój organizm nie przepuściłam Ale nie opiłam się tylko miałam cały czas fajny humorek
Potańczyłam też trochę a jak mną sąsiad panny młodej zakręcił to potem jeszcze przez godzinę mi się w głowie kręciło
Wróciłam do domu koło 2.30 i muszę przyznać, że bawiłam się super.
No i super że poszłas

Cytat:
Ja miałam waniliową, ale po 1 użyciu mnie nie zachwyciła, bo jakiś mały poślizg i skóra taka tępa była...
I teraz jest u Hosenki
Miałam już ją kiedyś. Kilka lat temu była jeszcze borówkowa

Ja najczęściej golę nogi używając żelu pod prysznic, ale ostatnio przeczytałam w wątku odwykowym o używaniu do tego balsamu do ciala Świetna metoda

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
A z cukru da się zrezygnować. Sama jestem tego przykładem, bo kiedyś słodziłam dużo, a teraz, jak wspomniałam, prawie w ogóle.
Da się Potwierdzam. Ja schodziłam stopniowo - 2 łyżeczki, 1, pół i nic Jesli piję czarną herbatę, to słodze tylko sokiem robionym przez moich rodziców z owoców z działki - malin, porzeczek czy agrestu.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
A skąd bierzesz taki olej? Można go gdzieś dostać stacjonarnie? Od siebie polecam olej ze słodkich migdałów, mmm. Postanowiłam na serio zadbać o włosy i coraz bardziej się wkręcam
Z arachidowych widziałam w Intermarche - mają tam spory wybór olejów.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 20:22   #3900
loverynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
W tesco kupiłam litrową butelkę.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości