|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moonlight, Twilight Diora, Midnight Poison, Chanel i inne:)
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14152849]przypominam sie
[/QUOTE]jamestown - szukam zapachów takich jak Addict (klasyk), Opium, Samsara, Shalimar, Organza, Dolce Vita, zawsze chętnie jakieś ciężkie, orientalne niszowce. Kolciag - przykro mi, nic nie wybrałam |
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14153975]Moze Organza EDP 30 ml w folii by Cie zatem interesowalo?
[/QUOTE]Hmmm... no tak to się nie robi Takiego asa z rękawa wyciągać? Pewnie, że by mnie interesowała!!! W tej chwili 5-ki Moonlight są wstępnie zarezerwowane, dla Thelili, ale drugie Twilight są do wymiany.
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Twilight chetnie przygarne jednak jakby sie zwolnily Moonlight to tez nie bede marudzic . Perfum nie mam jednak u siebie tylko w domu. Jestem u faceta. Czy wysylka w przyszlym tygodniu by Ci pasowala?
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
witam!coś u mnie za Midnight Poison
![]() Moj kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=361110 |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14154204]Jasne, ze tak sie robi
. Twilight chetnie przygarne jednak jakby sie zwolnily Moonlight to tez nie bede marudzic . Perfum nie mam jednak u siebie tylko w domu. Jestem u faceta. Czy wysylka w przyszlym tygodniu by Ci pasowala?[/QUOTE]Pewnie, że tak Nie ma problemu Tak, jak pisałam - są tylko przetestowane, ale wolę, żebyś zobaczyła dokładnie.Teraz muszę znikać z Wizażu, będę dopiero wieczorem. Czyli jesteśmy umówione? |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale widzę, że i tak znalazły już nową właścicielkę więc nie mam wyrzutów sumienia
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Witaj,
Może wpadnie Ci coś w oko u mnie za 5 Moonlight? Linki w podpisie. |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za którąś z tych rzeczy? Mam m. in. ciężkie i orientalne Naomi Campbell Sunset
* cienie 5-tki Diora Moonlight 029 - wypróbowane * cienie 5-ki Diora Twilight 140 też tylko test * edp Midnight Poison Dior ok. 25/50ml * Chanel błyszczyk Levres Scintillantes kolor 11, użyty raz * róż Clinique Smoldering Plum kolor 115 - ubytek testowy Jakie to kolory cieni i błyszczyka?
|
|
#40 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy dobrze zrozumiałam, chciałabyś (1) agenta za poisona i coś za casmir? czy (2) piosona za casmir? Bo jak druga wersja to nic nie będę do poisona dobierać, bo byłabyś stratna. A jak pierwsza to błyscyk chanel mi się podoba
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Midnight Poisson mogłabym przygarnąć za taką samą pojemność limitowanki Amor Amor Elixir Passion edp - to cięższa wersja amora, przyprawiona orientem i różą.
Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364264 Pozdrawiam, M.
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Marei, za Casmir chętnie oddam Midnight Poison, ale diora jest 25/50ml, a Twojego Casmira jest znacznie więcej... Agenta mam i sama zastanawiam się nad puszczeniem flaszki w świat ![]() Dziewczyny, dziękuję za pozostałe propozycje - obydwa zestawy 5-tek są już zarezerwowane ![]() I ważna sprawa - przepraszam, że wciąż nie dodałam fotek, ale obiecuję jutro nadrobić zaległości! Edytowane przez lizzyrerth Czas edycji: 2009-09-09 o 21:51 |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
a za roz clinique moze bys cos znalazla?
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to poison + błyszczyk chanel za casmir + 5ml addict w atomizerku. I jak? |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
cosik za:
Chanel Poudre Universalle Libre kolor 50 - ubytek góra 5% Diorskin Forever Compact kolor 022 - ubytek minimalny |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za Midnight Posion?
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- Lalique, Encre Noire - 10 ml bez testowych psików. - Parfumerie Generale, L'Oiseau de Nuit - odlewka ok. 4 ml. dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj - na razie Midnight "się negocjują" Jeśli Wizażanka, która jest nimi zainteresowana zrezygnuje, od razu dam znać
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
ok, casmir + 5ml addicta + 2ml dolce vity za poison + błyszczyk guerlain. Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Lizzy, jesli chodzi o mnie to zdjec nie trzeba. Skoro ubytek testowy to rozumiem, ze pomiziane tylko
.PS: perfumy mama podesle mi do czwratku, wiec w czwartek moge wyslac
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok to ustalone, PW wysłane
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
czt widzialbys cos za sypanca chanel lub cienie moonlight diora???wiem ze sa w rezerwacji ale pytam...poza watkiem mam Safari RAlpha Laurena 75ml bardzo dobre opinie na kwc
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Magsch - na pewno odpowiem jutro, który z tych dwóch kosmetyków będzie wolny
Za Safari chętnie bym coś oddała
|
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
moze cos u mnie: * Chanel błyszczyk Levres Scintillantes kolor 11, użyty raz * Chanel Poudre Universalle Libre kolor 50 - ubytek góra 5% zapraszam |
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Lizzy, jestes wciaz chetna na wymianke? Mam nadzieje, ze sie nie rozmyslilas
. Moja familia chwilowo wyjechala i nie maja mi jak wyslac perfum. Bede je miec w przyszly piatek, max w poniedzialek. Wyslane rano bylyby u Ciebie we wtorek .
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Nie wiem czy jest taka możliwość, ale chętna byłabym na odlewkę Onde Extase np. 5 ml, jeśli znalazłabyś coś dla siebie u mnie
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14225426]Lizzy, jestes wciaz chetna na wymianke? Mam nadzieje, ze sie nie rozmyslilas
. Moja familia chwilowo wyjechala i nie maja mi jak wyslac perfum. Bede je miec w przyszly piatek, max w poniedzialek. Wyslane rano bylyby u Ciebie we wtorek .[/QUOTE]Jasne, że tak Cienie są odłożone dla Ciebie i czekają!Olciu - dziękuję, niczego nie znalazłam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

[/QUOTE]

. Twilight chetnie przygarne jednak jakby sie zwolnily Moonlight to tez nie bede marudzic