|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
BAN stały
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
A ja pojadłam,popilam i można iść spać.Zresztą leże już w wyrku.
![]() Dobranoc.
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczynki w piątek lece!!!! Mecz wczoraj również ogladałam ale jak zepsuli seta do 16 to sie ałamałam i poszłam spać. A tata biegiem przylatuje do mnie wygraliśmy!!!
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-09-14 o 07:22 |
|
|
|
|
#1503 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() TŻ się wybrał do pracy, więc razem z nim wstałam, chociaż spać mi się chce "Zmierzch" i te dalsze części jakoś mnie nie pociągają, zarówno w formie książki jak i filmu - brat TŻa i ja jesteśmy miłośnikami fantastyki, on to przeczytał i mówi że takie romansidełko o wampirach i tyle, a to mnie jakoś nie zachęciło do przeczytania.. Jakoś romansidełek nie lubię A film - hmm uprzedza mnie do niego książka, ale bardziej osoba grającego główną rolę Roberta Pattisona Aha, w sobotę znalazłam przez przypadek salonik producenta zaproszeń Cartalia i weszliśmy z TŻem pooglądać.. Śliczne są Te perłowe papiery boosko wyglądają Tylko ceny takie że szok Na stronce Formum Zaproszenia są podobne wzory, ale nieco tańsze, chociaż i tak dużo..
|
|
|
|
#1504 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc, mam dzis 250 dni
Albo jak kto woli, 8 miesiecy i 8 dni
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-09-14 o 08:35 |
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ale mi się nie chce iść do tego salonu mam już dość tego przebierania się no ale jak mus to mus-najlepiej truskawkowyhumorek dopisuje jak widać, zaraz muszę do TZ zadzwonić by mi plaster przyszedł nakleić
|
#1506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rzeczywiscie jakosciowo fajnie sie prezentuja i taki druk wypukly bardzo fajny TZ mnie sciagnal z lozka, bo wracal z badan i wpadl na sniadanko no ale juz poszedl do pracy, bo dzis przychodzi godzine wczesniej i wychodzi godzine wczesniej ![]() wiecie, ze ta zona kolegi dalej nie urodzila dzisiaj jej EKG robia...oby nie urodzila w czwartek, bo TZ musi wyjsc wczesniej z pracy (do lekarza) i nie mialby go kto zastapic ![]() zapowiadaja na weekend ladna pogode
|
||
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny i ja już nie śpię od 2 godzin ale sprawa praktyk już zakończona i teraz znów będę mogła spać do 10
![]() Kasia nie dziwię Ci się że już ci się nie chce mierzyć tych kiecek- ile ty razy już tą Carrerę miałaś na sobie?? rany jak zimno idę się owinąć kocem i posiedzę tu z wami troszkę
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
Ja sobie właśnie piję kawkę- za godzinę mam lekcję ![]() Kurcze nie wiem co mi w nocy było że tak spac nie mogłam ale zasnęłam po 2 jak już się mega zmęczyłam... No ale chociaz napisałam 2 sprawozdania z hospitacji w nocy ![]() Od dziś jak nie będę mogła spac to będę to pisac.. To jest meganudne Kasia ja też trzymam kciki żeby sie sprawa sukni sfinalizowała
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
niedawno ogladalismy z TZem zaproszenia i biorac pod uwage wyglad i cene najbardziej do gustu przypadly nam te http://allegro.pl/item737142438_zapr...u_deja_vu.html (z tych co sa na allegro
)ide do wanny polezec w piance i sie wypeelingowac
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to do trzech razy sztuka
|
|
#1512 |
|
Konto usunięte
|
A ja o zaproszeniach będę myśleć dopiero w styczniu
Chciałam mamę zaprzęgnąć do pomocy i samej zrobić, ale mama jest nauczycielką i dostała taką pierwszą klasę (podstawówki), że jest załamana i dzień w dzień musi się porządnie przygotowywać itp. itd., nie ma czasu, a jak się Jej utrzyma taki humor, to na pewno nici z robienia zaproszeń
|
|
|
|
#1513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozwól że tak jak Tancia zapiszę je sobie, może zmałpuję ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
heja wszystkim Pannom Młodym...
dołączam do wątku, ślub 15 maja 2010...., sala wybrana, kapela zamówiona, data w kościele zarezerwowana.... póki co tyle.... narzeczony w delegacji - wroci 23 pazdziernika to będziemy organizować resztę.... Ja powoli szukam sukni, ale nie jest to takie proste jak się mi początkowo wydawało... coż 180 cm wzrostu, rozmiar 38 i cholerny brak talii...
|
|
#1515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zeby byc pelnoprawna PM musisz nam cos o was napisac jak sie poznaliscie i takie tam ja tez przez to niedawno przechodzilam :P
Edytowane przez tusia872 Czas edycji: 2009-09-14 o 10:28 |
|
|
|
|
#1516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I z góry uprzedzamy - gada się tu nie tylko o ślubie, oj nie |
|
|
|
|
#1517 |
|
Raczkowanie
|
i dzięki bogu, ze nie tylko o ślubie bo można byłoby zgłupieć
znamy się 8 lat... poznalismy się w pubie, miałam wtedy 20 latek... i wiele ze sobą przeżyliśmy... dobrego i złego..... pierscionek dostałam w lutym, ale dopiero w maju dałam odpowiedz... taka ze mnie zołza... ![]() I mam nadzieję, że to normalne, że mam obawy... i się cholernie boję...
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Cartalii to nasi znajomi własnie tam zamawiali i ich wyniosly 700 zł, bo mieli duzo nadruków. Także przestala mnie przerażac kwota trzystu zł za zaproszenia. I na pewno sie przejdziemy do tej Cartalii, ale jakoś w necie mnie te ich zaproszenia nie zachwyciły, na all są dużo ładniejsze.
|
|
#1519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zależy jakie masz obawy i czego się boisz.. - ja mam stracha przed samym ślubem, bo nie dość że jestem perfekcjonistką, to jeszcze nie lubię być w centrum zainteresowania, ale TŻa jestem pewna na 100% Wiem, że to jest prawdziwa miłość, jest dla mnie najważniejszą osobą na świecie, jest moim najlepszym przyjacielem.. Skoro 3 miesiące zwlekałaś z odpowiedzią to coś musiało być na rzeczy.. Ale skoro się zgodziłaś to chyba po przemyśleniu sprawy jesteś faktycznie na tak No i przez te 8 lat to już się chyba dobrze poznaliście
Edytowane przez merriel Czas edycji: 2009-09-14 o 10:42 |
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zainteresowane sukniami Annais Bridal mam nowe informacje.. nie wiem czy dobre no ale nowe..otóż właśnie dzwoniłam do salonu zapytać się o tą nową kolekcję która według plotek na naszym wątku miała wejść w tym miesiącu.. otóż w tym miesiącu to dopiero był pokaz sukni ślubnych a nowa kolekcja do sklepów wejdzie dopiero za 2,5 miesiąca... no lipa jak nie wiem bo miałam nadzieję że kolekcja wejdzie lada dzień i lada dzień będę miała zamówioną suknię ślubną a tu dupa na szczęście dowiedziałam się że moja Kate przechodzi na 2010 rok
|
#1521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)z reszta TZ stwierdzil, ze kokardki na zaproszeniach odpadaja, bo jak np. bedziemy wiezc na imprezke rodzinna np. 10 zaproszen i wszystkie beda zlozone razem na kupke w kopertach to te kokardki sie sprasuja i nie beda za korzystnie wygladac wiec z kokardek chyba rezygnujemy ![]() na razie stoi na tych, choc zaproszenia bedziemy rozdawac dopiero w swieta wielkanocne, wiec jeszcze duzo czasu - a noz pojawi sie cos jeszcze fajniejszego ![]() czekam na kuriera... jak nie przyjdzie dzisiaj to mu chyba krzywde zrobie Wiosno, a jakiej natury te Twoje obawy?
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-14 o 10:49 |
||
|
|
|
#1522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() powiem wam ze teraz mama obawy czy slub sie w ogole odbedzie z TZ ostatnio cały czas sie sama juz nie wiem...a ja sobie nie wyobrazam zycia bez niego i jestem w 100 % pewna ze to ten jeden jedyny...
Edytowane przez tusia872 Czas edycji: 2009-09-14 o 10:49 |
|
|
|
|
#1523 |
|
Raczkowanie
|
Samoa, jesteś okrutna dla dziewczyn
![]() No to im pojechałaśTusia, lepiej wyjaśniaj całą sprawę od razu - wzajemne zrozumienie w związku to podstawa.. Może to brzmi jak książkowa formuła, ale to cała prawda W życiu jest wiele stresujących sytuacji, a z czasem ma się coraz więcej na głowie, i jeżeli nie będziecie umieli jedno drugiemu wyjaśnić o co wam chodzi, to w końcu narośnie za dużo nieporozumień..Ja jakbym usłyszała od TŻa taki tekst, że nie wie czy się chce chajtać, to zaraz bym opanowała emocje i wzięła go na długą szczerą rozmowę, żeby wyjaśnić, skąd tyle tych kłótni ostatnio i o co tak naprawdę macie do siebie pretensje.. My się czasem kłócimy, ale zaraz pięć minut później siadamy, wyjaśniamy o co poszło, przepraszamy się i już jest gites i nie mamy do siebie nigdy żadnych żalów
Edytowane przez merriel Czas edycji: 2009-09-14 o 10:55 |
|
|
|
#1524 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boisz sie samego slubu czy ogolnie bycia zona i zycia z TŻem? Mieszkacie razem?---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() Zaproszenia śliczne ale ja chce jeszcze tansze
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-09-14 o 10:56 |
||
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Zadomowienie
|
foch był ale nie pomogło
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) też jest moim najlepszym przyjacielem... na pewno nim był... teraz buduje moje zaufanie od początku... jak napisze ze dzień zaręczyn był smutnym dniem to chyba wszystkich zdołujeale podjęłam decyzję, świadomie, na zimno.... co najwyżej rozwód będzie żyć bez siebie nie umiemy, ale ze sobą czasem tez nie bardzo... ![]() co do zaproszeń, wpadliśmy na pomysł, żeby swoim znajomym zamówić zaproszenia w formie wezwań.... narzeczony jest policjantem, więc wydaje mi się ze będzie to trochę z jajem.... starszej części gości zamówić tradycyjne.... coby ich nie przestraszyć
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie dziwie Ci sie, tez by mi bylo przykro ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- To tylko pogratulowac Chociaz ja na dzisiejsza chwile tez nie mam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

Te perłowe papiery boosko wyglądają
Na stronce Formum Zaproszenia są podobne wzory, ale nieco tańsze, chociaż i tak dużo..
no ale jak mus to mus-najlepiej truskawkowy
rzeczywiscie jakosciowo fajnie sie prezentuja i taki druk wypukly bardzo fajny
no ale juz poszedl do pracy, bo dzis przychodzi godzine wczesniej i wychodzi godzine wczesniej
dzisiaj jej EKG robia...

dziewczyny zainteresowane sukniami Annais Bridal mam nowe informacje.. nie wiem czy dobre no ale nowe..