|
|
#61 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Cytat:
pierwszy taki bal dla nas wszystkich a moze i ostatni.Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jakieś propozycje jaka by do tych pasowała? Jutro zrobię zdjęcie i wstawię. |
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Heh ja jeszcze wacham się czy iść na studniówkę. Nie mam partnera i nie wiem czy znajdę sobie jaką kolwiek sukienkę. Masakra
póki co spodobała mi się taka sukienka:
|
#64 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
EDIT Cytat:
takie wydarzenia najlepiej się wspomina. wycieczki, dzień maturzysty, studniówka.. ja chcę jeszcze raz ![]() a sukienka całkiem ładna, tyle że wymaga nienagannej figury
You can't help that... we're all mad here Edytowane przez cheshire-cat Czas edycji: 2009-09-13 o 20:02 |
||
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam te buty na jakimś starym zdjęciu, ale nie wyglądają tu zbyt dobrze, w rzeczywistości dużo lepiej.
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
a ja bym chciała się Was zapytać o zdanie.
Otóż ja swoją studniówkę miałam w lutym tego roku, ale teraz też jestem zaproszona. Nie chcę zakładać tej samej sukienki, chciałabym wyglądać inaczej- na mojej studniówce miałam sukienkę do kolana i koczka, teraz chciałabym zrobić sobie lekkie fale ( mam włosy do wcięcia w talii i chyba mocniej skręcone by nie wyglądały ładniej, zresztą nie podobają mi się ) i myślę też o krótszej sukience, na pewno przed kolano,taka raczej mini, fajnie by było jakby była mocno dopasowana do figury bądź ją chociaż fajnie podkreślała, no i w jakimś zdecydowanym kolorze np. czerwona... Myślicie ,że to pasuje? Czy może powinnam wybrać coś bardziej "studniówkowego"?
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Ja również się wybieram na studniówkę w roku 2010
Między sukienkami jeszcze krążę,ale spokojnie,mam jeszcze czas Partnera nie mam (jak na razie,ale nie sądzę aby to się zmieniło Bardzo podobają mi się sukienku podobne do tych z pierwsze posta. Szukam sukienek mniej-więcej tej długości,bo przy moich 164 centymetrach wzrostu, te długie nie będą się prezentowały najlepiej
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz to juz wszystko wolno
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
ehehe dzięki
zwłaszcza,że ja nie chodziłam do tej szkoły, w której teraz się będę bawić
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I do czego w takim razie je nosić? Kiedyś miałam je do sukienki i całkiem ładnie wyglądały, może jutro wkleję inne zdjęcie ![]() Co innego mi proponujesz? Tylko nie 10-centymetrowe szpilki, bo mój chłopak się speszy
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te wyglądają jak takie na codzień hihi
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Rozmyślając o studniówce i o tym kogo zaproszę z tego wszystkiego zapomniałąm o najważniejszej osobie, a mianowice o przyjacielu. Tak więc sprawę partnera mam z głowy. Marząc o jakimś księciu (którego zaproszę i którego będą zazdrościć mi koleżanki) nie wzięłam go pod uwagę. Hmm jak oceniacie tą sukienkę (zdjęcie w poprzednim poście) chciałabym żeby była to sukienka na szyję i w miarę skromna. Co do sukienek w pierwszym poście to zdecydowanie nr 2 szara.
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#75 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja zamierzam wyciagnac brata mojej przyjaciolki, bo wiem ze dobrze nam sie razem tanczy
|
||
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
ja o swojej studniówce myślę już chyba ze 3 lata
Chciałabym w tym dniu wyglądać rewelacyjnie (jak zapewne każda z nas ) Mam już pare typów sukienek I moje pytanie Co myślicie o białej sukience na studniówkę? wypada czy nie?
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() k4rotk4 myślę, że iść w białej sukience jak najbardziej wypada, ale to wiele zależy od kroju sukienki. Żebyś nie wyglądała jak w sukni ślubnej (dla porównania wstawiam kilka zdjęć3 i 4 to te same sukienki trzecia jak najbardziej na 100dniówkę się nadaje, a już czwarta nie bardzo
Osiągnięcie szczęścia to kwestia motywacji 09.05.2003 - cukrzyca t.1 26.06.2012 - sarkoidoza 172cm- 53 kg Edytowane przez Queen Of The Damned Czas edycji: 2009-09-13 o 23:48 |
|
|
|
|
#78 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co myślicie o tyvch?;>
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze jakoś nie przemawiają do mnie te dwie sukienki. Hmm jeszcze ta pierwsza bokiem pokazana jest, a z tego co zauwarzyłam ma jakiś "wzór" z przodu, więc ciekawa jestem jak się prezentuje z przodu. (może nadawałaby się) Wydaje mi się,że już lepsza byłaby ta druga z załączników co dodałam wyżej.
Osiągnięcie szczęścia to kwestia motywacji 09.05.2003 - cukrzyca t.1 26.06.2012 - sarkoidoza 172cm- 53 kg Edytowane przez Queen Of The Damned Czas edycji: 2009-09-14 o 00:00 |
|
|
|
#80 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
( i znając mnie w tej wyląduje na studniówce )
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item729194601_...kiny_0_42.html niestety rozmiar 40
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
co myslicie o tej , ide jako osoba towarzyszaca i no nie chce sie ubrac strasznie 'balowo'.
co do dlugosci, kupilabym rozmiar wieksza i ewentualnie dopasowala ja do siebie, swiecic gatkami za bardzo nie chce :P |
|
|
|
#84 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podoba mi się.
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez w tym roku mam studniówkę
![]() Sukienki jakie Ja planuje uszyć już gdzieś tu się pojawiły ale wkleję jeszcze raz. Aha i jeszcze fryzura jaką będę miała (mam kręcone włosy). na pierwszy dzień będzie ta różowa, a na drugi czarna
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Ankalime ładna ta sukienka
![]() mitaLpQ już wszystko obmyślone?
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
heh raczej tak, jak nic innego nie wpadnie mi do głowy, ale raczej nie zmienia zdania chyba że krawcowa nie uszyje mi tej pierwszej tak jak Ja zechce. Jeszcze zostaje mi kwestia butów. Ostatnio byłam na mieście i w takim małym sklepiku znalazłam super buty takie platformy tylko były zamszowe i miały szpilkę ok.10cm a Ja mam 178cm wzrostu i jak narazie brak partnera więc się wstrzymałam z zakupem, a były mega tanie 35zł
a były boskie
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
może wkleję trochę sukienek z moich zbiorów:
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Ładna, skąd ona jest?
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
cd.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

pierwszy taki bal dla nas wszystkich a moze i ostatni.
Mam takie buty, czy się nadadzą? I jaką sukienkę byście proponowały do nich?