|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Immartykulacyjne zamieszanie czyli przygotowania do nowego życia Maturzyściów c
hej hej
ja tyz już nie śpię od godzinki bo Brat mnie obudził jak wychodził, a potem Mama wróciła z jazd i poleciała do Taty. dzisiaj na sniadanko miałam musli z jogurtem naturalnym. Mmmm ![]() ok ok już mi się ściągneli Przyjaciele więc już mnie tu nie ma |
|
|
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Immartykulacyjne zamieszanie czyli przygotowania do nowego życia Maturzyściów c
Dzień dobry!
Arki już jest z nami a i zgadzam się z Agusią! co prawda ja nie oglądałam w barze, ale dom był pełen ludu, znajomych itp. straciłam głos, suszy baaardzo , ale mordka się cieszy...oczywiście sie poryczałam, ale ja już tak mam |
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam Mix Plusa i generalnie jestem zadowolona (tak jak pisałyście wcześniej darmowy nr za dychę i ja jeszcze aktywuje za 5 zł pakiet 500 smsów po 1 gr). Denerwuje mnie tylko, że co miesiąc pobierają mi 5 zł za muzodajnię, z której w ogóle nie korzystam (napisałam do Plusa maila w tej sprawie i odpisali mi, że nie ma możliwości wyłączenia tego
).
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
no, w końcu ktoś zaczął licytować moje spodnie, nawet 2 osoby
ja mam Orange na karte i do dupy, bo mój TŻ ma Erę , poza tym ja prawie zawsze nie mam nic koncie
|
|
|
|
#1775 |
|
Konto usunięte
|
laski pow mi.
co kupujecie na studia? mowie o rzeczach typu zeszyty. jakie bedziecie mialy sposoby na notatki itp? prosze prosze
|
|
|
|
#1776 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Lir, widzialam foty na nk
Świetny av ![]() Seren, czytam o Twojej siostrze i mi sie przypomina moja rodzina od strony taty, która na szczęście znam tylko z opowiesci, ale po opowieściach sądząc cud, że oni wszyscy nie wylądowali w psychiatryku (np 24letnia kuzynka, która zachowuje się jak 5letnie dziecko, bo DOSŁOWNIE tupie nogami, krzyczy i płacze, wpada w histerię, gdy coś jest ne po jej mysli - to mnie powaliło na kolana jak usłyszałam, nawet mój ojciec mame przepraszał że pojechała z nim do nich). Lir, ja kupilam zeszyty a4 ale troszke ciensze, w miekkich okladkach bo mi sie nei chce dźwigac (hehe cos wiem o zakorkowanym miescie i powrotach do domu z bagazem ogromnym), mysle ze starcza, do tego pare zeszytow a5 (ale to do infy i anglika dodatkowego), do tego maly piórnik, bo o ile jeden długopis jeszcze dam rade trzymac i nie zgubic, to ołówek, gumka, długopis, kolorowe do wykresów to juz gorzej :P
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-09-14 o 10:40 |
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;14229552]laski pow mi. co kupujecie na studia? mowie o rzeczach typu zeszyty. jakie bedziecie mialy sposoby na notatki itp? prosze prosze [/QUOTE]Lir, śliczny av! Co do zeszytów, ja jeszcze nie mam Ale planuję kupić takie kołonotatniki, z wyrywanymi kartkami do segregatora. Będę sobie nosić jeden zeszycik, a potem segregować w domu. Mój brat tak na studiach robił i się sprawdziło. Nawet jak musiał jakieś notatki zabrać, to brał tylko plik kartek, a nie cały zeszyt
|
|
|
#1778 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Organizm, ta metoda jest całkiem dobra, ale tylko dla osób które nie maja tego co ja - czasami przed egzaminem/testem/sprawdzianem ze stresu powtarzam aly material i nc mnie nie powstrzyma przed wzięciem kilkuset stron opasłych notatek xD
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego ja nie mam Lirr na nk?
Ja sobie zrobilam wyprawkę studencką w Holandii ![]() Kupilam sobie takie wlasnie zeszyciki z miekka oprawa i dziurkami do segregatora coby sie latwo rwalo I lekkie i poręczne ![]() Do tego nalepki takie kolorowe odznaczajki do ksiazek i takie fajne spinacze do notatek z takimi smiesznymi glowkami kwiatkow na gorze coby je bylo widac i olowki kolorowe i duuzo *******ek
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#1780 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co, mam wicherka na wlosach. w meijscu gdzie rozpoczytaja sie wlosy rpzy czole, wiec zawsze mialam grzywke na bok od tego wichra. poszlam do fryzjerki, zagapilam sie na swietny plakat i mwoie "Emila, sprobujmy tak" "no pain no game najwyzej odrosna" i co? i mam na prosto
![]() musze nauczyc sie je ukladac bo umylam po imprezie glowe i juz nie jest tak ladnie grzywka jak ona mi to zrobila, ale rpzyzwyczajam sie powoli. kumpela mi pow ze wygaldam doroslej... taaa z grzywka? no nie wlos moze troche rpzyciemny...ale daje rade, ostatnio sie spral:/ teraz tez by mogl, byle nie za bardzo heh ja narazie kupilam 3 kolozeszyty w twardej z wyrywanymi kartkami, z tgo co widze jak sie upre to moge te kóleczka rozdzielic i wsadzic nowe kartki. bede nosic jeden, kupie segregatory jeszcze i wolne kartki z dziurami zeby uzupelniac do zeszytu pozaytym biore kilka A5 . uczac sie do matury stwierdzilam ze fajnie ejst robic notaktki notatek. robilam notatki z vademecum i sie sprawdizlo. co szlam na korki to babka miala smiech ze mnie, ale ale pozytywny ok ide do sis. bo zostawilam ja na dole i oglada bajke heh |
|
|
|
#1781 |
|
Zadomowienie
|
Lir- a ja Ciebie nie mam na nk
![]() W ogóle dużo z was nie mam. Chyba była akcja wymiany nk, jak mnie nie było
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana
Arki, pokaż się koniecznie po fryzjerze! ![]() o, Lir, a ja nie mam Twojego adresu na nk i nie mogę zobaczyć Twoich new zdjęć
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy się jeden zrobiłam i został wysłany w liście, drugi zrobiłam jak z dzieciakami byłam i bransoletek ich uczyłam. Dorwałam spinacza żółto- czarnego i pszczołę zrobiłam. W portfelu się nosi cwaniara
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Konto usunięte
|
http://nasza-klasa.pl/profile/6152644
dodawac ![]() dobra wiecie co najlepsze? ze wy tam nie macie nickow i avov stad i ja was niepoznaje. ktora wstawila zdjecia z hazardu ![]() hehehehehe |
|
|
|
#1785 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Sonnerin
![]() Jak któras mnei nie ma to mówić, na tyle się z wami zżyłam że co wam adresu nk nie dam xD
|
#1786 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam serdecznie
Obiecałam, że we wrześniu wrócę, no to wracam ![]() W skrócie o moich wakacjach: praca od poniedziałku do piątku, a na weekendy wyjazd nad jeziorko lub morze ze znajomymi Ogólnie z tych wakacji jestem całkiem zadowolonaA za dwa tygodnie rozpoczynam na UP Poznań, technologię żywności i żywienie człowieka. Obym dała radę ![]() Pozdrawiam wszystkie "stare" znajome , które dołączyły podczas mojej nieobecności
|
#1787 |
|
Zadomowienie
|
Lir- wysłałam zaproszenie (Ola
)
|
|
|
|
#1788 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nieprzytomna, musisz. Pytanei czy ja dam radę z matmą czy znów zacznę pieszczotliwie nazywać ją szmatą ;/
Edit: kusi mnie zeby kupic sobie szminkę czerwona lub różową lub bezową... znowu włączył mi się zakupoholizm przy braku funduszy :c
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-09-14 o 11:15 |
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam.
Kupilam tylko kamizelke sobie, nic tam ciekawego nie było. A teraz idę sobie zrobić jeść
|
|
#1790 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętamy i jak tam się teraz Wam układa? Cytat:
w Carrefourze widziałam z puchatkiem za 36,99 Cytat:
Cytat:
ile produkcji nadrabiałam przez maturzyścia .. wczoraj cały dzień byłam u tŻ.. w ogóle mam taką poobijaną dupkę i nogi że szok i nie wiem od czego.. ledwo chodzę .. Lir ładnie wyglądasz |
||||
|
|
|
#1791 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja musze poszukac jakichs pakietow bo 25 doladowuje konto a mam telefon w plusie... Kiedys mialam ileśtam smsów za 1 grosz, fajne to było, bo b.duzo smsuję xD
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;14229734]Wiecie co, mam wicherka na wlosach. w meijscu gdzie rozpoczytaja sie wlosy rpzy czole, wiec zawsze mialam grzywke na bok od tego wichra. poszlam do fryzjerki, zagapilam sie na swietny plakat i mwoie "Emila, sprobujmy tak" "no pain no game najwyzej odrosna" i co? i mam na prosto
![]() musze nauczyc sie je ukladac bo umylam po imprezie glowe i juz nie jest tak ladnie grzywka jak ona mi to zrobila, ale rpzyzwyczajam sie powoli. kumpela mi pow ze wygaldam doroslej... taaa z grzywka? no nie wlos moze troche rpzyciemny...ale daje rade, ostatnio sie spral:/ teraz tez by mogl, byle nie za bardzo heh [/QUOTE] mam identyczną sytuacje i zawsze miałam grzywke na bok a jak w kwietniu byłam to fryzjerka mi zrobiła taka prostą ![]() więc jednak się da ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z sukienką
ja 3 października jeszcze mam trochę czasu ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;14229552]laski pow mi. co kupujecie na studia? mowie o rzeczach typu zeszyty. jakie bedziecie mialy sposoby na notatki itp? prosze prosze [/QUOTE]ja właśnie wróciłam z takich zakupów i poszłam do hurtowni papierniczej kupiłam 4 kołozeszyty za 7zł i kartki do segregatora ![]() A segregatory mam za darmo bo mi mama z pracy przyniesie
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
to jak wyschnie
![]() ![]() ide się położyć bo głowa mnie boli
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
![]() Chyba też się położe może zasne.
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
W dużym pokoju był ogromny motyl. wstrętny, ohydny, uciekłam i on sie teraz zgubił. jak pomyslę, że TO jest ze mną w domu, mam ciarki na całym ciele. niechże to wyleci...
|
#1798 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Porównywałam na 30 zł doładowania bo w plusie nie ma 20 I tak: -Plus: sms 18 gr, minuta - 58 gr ( do play 72 ), Co miesiąc mam pakiet albo 50 sms'ów do wszystkich, albo 150 do plusa, za 6 zł moge wykupić pakiet 21 minut do wszystkich sieci - wychodzi wtedy minuta za 29 gr. -Play: sms 18 gr, minuta - 39 gr, pakiet minut mam tylko do Play i na stacjonarne - ale minuta i tak jest tanio, sms'y mam pakiet 100 sms'ow do wszystkich sieci za 5 zł. -w Heyah mam teraz tak: w Heyah sms'y za darmo - do innych sieci za 14 gr chyba, minuta 29 gr do wszystkich - i dla mnie to wychodzi najtaniej bez wątpienia - ale w mixie telefony do kitu :/ A teraz telefony: -LG KP500 Cookie Play - na 30 miesięcy 199 zł, na 40 miesięcy 49 zł Plus - 30 doładowań - 138 zł, 36 doładowań 19 zł, 42 doładowania - 1 zł - Samsung S5230 Avila Play - na 30 miesięcy 249 zł, 40 miesięcy 139 zł Plus ( + karta 4gb) - 30 doładowań 168 zł, 36 zasileń 49 zł, 42 doładowania 1zł No i tu telefonów koniec Na allegro popatrzyłam i LG Cookie nowy za 450-500 zł, używke za 350 dorwe Avila 550-600 nowy, a używka za ok 400-450 zł. JAk bym kupowała na all to mam jeszcze LG Viewty też za ok 350-400 używany. W Heyah mam prawie wszystkich znajomych bliższych, nielicznych tylko w innych sieciach, ale znowu jak pójde na studia zapewne bede miała większą różnorodność, bo ta Heyah teraz jest że tak powiem 'ośkowa' ![]() Cytat:
Niby dobrze, wyszła taka sytuacja, że moja psiapsióła, podpóściła jego psiapsiela ( hahaha ), żeby z nim pogadał, bo akurat nachlani w 3 dupy byli. No i wyszło, że on się dowiedział takich rzeczy jakich by się w zyciu nie spodziewał, że go wyzwał od kretynów. Że zna sprawe niestety i jest po ch***. I takie tam... No to ja już zaryczana jechałam tam i... próbuje pogadać z TŻ i się go pytam. No to wyszło na to że owszem kocha mnie, nie, nie chce się ze mną rozstać, tak chce ze mną być i nic nie jest nie tak. Odpowiadał oczywiście 'no, nie' itd Bo Godzille oglądał Wogóle nie mówi, że mnie kocha... chyba że się go zapytam to powie 'no'. Raz nawet powiedział, jak się śmiałam, że tak 'wyjdzie za mnie'. Ale sam z siebie nic nie powie...Wkurzyłam się bo nawet nie patrzył na mnie tylko w ten telewizor i poszłam na dół pomyć naczynia. To zszedł na dół po jakimś czasie i mnie objął. Sukces
|
||||
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Shewa no to jakiś postęp jest..
![]() wczoraj oglądałam oszukać przeznaczenie 4, wiecie że już jest w necie?
|
|
|
|
#1800 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak czytam te ceny połączeń telefonicznych to aż płakać mi się chce. Ja mam Orange MIX - 70(chyba)gr minuta do wszystkich sieci, 20 gr SMS do wszystkich sieci. Masakra
A umowa na 3 lata podpisana(zostały 2![]() ![]() )Marcia - w kinie czy z netu oglądałaś? I jak wrażenia? W trójwymiarze?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

No trudno, idę zrobić sobie śniadanko