|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Zeby czlowiek, jak zacznie sie w sobote uczyc, to zeby sie do niedzieli do 5.30 rano uczyl... wrrr... A po tym spal 3 godziny, i kolejny dzien sie uczyl.
Chyba jednak przesadzam ...
|
|
#2672 |
|
Flawless
|
Co taka cisza lachony?
Ja sobie dziś wstałam o 6, poszłam biegać, potem do szkoły no i jestem a zaraz lecę dalej do nauki ![]() Buźki moje pampasy
|
|
#2674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziś popołudnie z chemią <3 A wiecie, że jutro mam dwie lekcje? ![]() ![]() Taki mam plan Codziennie po 7-8 h to chociaż we wtorki 2 i to na 11.35 ![]() O, to jednak zamawiasz? żeby nie okazały się za małe/duże ![]() Ja też chcę rowerek stacjonarny A wiecie jak on dużo daje? Kiedyś chodziłam codziennie przez 2 tygodnie na rehabilitację i musiałam po krio rozgrzać kolano na rowerku. Jeździłam po 10 minut (codziennie) i nogi mi tak zeszczuplały, że szok 10 minut Autentycznie ![]() -------------------------- Ale jestem padnięta Prawie usnęłam w szkole.Spr. z bio ok. Mam nadzieję A za tydzień będę miała kartkówkę z historii. Maaaaaamoooo Wiecie, że dopiero zczaiłam, że mam za 3 dni egzamin? Cytat:
Aż tyle się uczysz?
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-14 o 15:17 |
||
|
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak... przez cale liceum bylam uczona angielskiego na niskim poziomie, przez co osiagnelam regres, musze powtorzyc wszystko. Matematyke, to sama musze podkuc rozszerzona, a z epok do romantyzmu z polskiego jestem noga stolowa. No i biologia.... Wychodze z zalozenia, ze lepiej zebym sama od poczatku sie pouczyla ^^ Wyjdzie mi to na zdrowie.
Ale dzisiaj sie bycze, mam urodziny
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-09-14 o 15:38 |
||
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, teraz nie mam czasu szukać tych kozaków
![]() takie trochę jak Dr Queen miałam podobne z Ryłki, ale się posypały.. no i chciałabym podobne, ale te mają wyższy obcas i więcej tych sznurówek ![]() poźniej poszukam to Ci wyślę link na PW. bo chyba na forum nie można umieszczać linków do aukcji. dzisiaj nie byłam na historii bo szykuję się rano do szkółki <333 i słyszę sms, myślę :"aaaa, pewnie era coś ode mnie chce, niech spadają..", ale coś mnie tknęło, żeby odczytać... patrzę, kolega z klasy napisał, że nie idzie na historię (ten co z nim siedzę), a miał dla mnie prace domową.. no, ale wyszłam z domu, dreptam, kminię skąd wziąć teraz prackę domową.. no,a on mi pisze żebym podeszła pod ośrodek zdrowia to mi da (bo na szczepienie poszedł).. no.. poszłam, dał mi, ale mnie przekabacił, żebym nie szla..bo skoro jego nie będzie..to kogo zapyta? mnie ![]() no i poszłam z nim na to szczepienie, którego w końcu nie dostał ![]() no.. także opuściłam historię. ale dobrze się stało, bo mówili, że Halinka tylko weszła do klasy, sprawdziła listę i mówi :"o, Michała nie ma.. to może Martyna nam powie.. o, Martyny też nie ma? no to proszę, Ewelina" już mam dosyć... ![]() jestem padnięta, grałyśmy na wfie w palanta na boisku w pełnym słońcu, a ja w czarnym dresie ![]() ale zdobyłam chyba z 5 punktów dla drużyny , nabiegałam się troszkę ale fajnie było moja drużyna wygrała idę zamieszać soję (Beata, w końcu się zebrałam w sobie, żeby ją ugotować )no to tego.. miłego dnia Bamboszki ;*** ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
|
|
#2677 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedaku Cytat:
tak chociaż od stycznia do kwietnia ale nie pogardzę nim TERAZ ![]() no nagle kazdy szuka jakiejś deski ratunku, która zapewni mu zdanie matury ![]() ja nawet jak oddycham nosem to i tak mnie nawala ![]() z ust mi wyjęłaś. Cytat:
za co przepraszasz ![]() Na katar polecam Otrivin Myslisz ze czujesz się źle po tym oddawaniu krwi? Zjedz czekolade! mam pytanie co do oddawania krwi: czy to prawda, ze jak juz raz oddasz, to musisz całe życie ![]() Cytat:
Cytat:
Zamierzasz potem dalej kontynuować naukę na politologii ?Cytat:
![]() ja mam chętkę kupić sobie jakiś sprzęt do domu, ale gdzie ja to postawię ![]() POKAZ BUTY JUZ KONIECZNIE, TERAZ! ![]() maszyna do szycia, hm... uszyjesz mi sukienkę na studniówkę ?Cytat:
![]() Cytat:
![]() my też przekładamy sprawdzian kupiłam to gregowskie repetytorium grzybów itd? ![]() chcialam kupic vademecum operonu, to albo byly na rok 2009, albo jeszce na 2010 nie było :/ i jeszcze w księgarniach kazdy mi mówił że one ponad 70 zł kosztują, a na stronie operonu są za 50 w ksiegarni internetowej ![]() eccch, też jestem padnięta i znowu boli mnie głowa a ja nie mam historii przez 2 tyg pan pojechał z 1 klasami jeah.egzamin egzamin... ja o swoim staram się nie myśleć też wolę się zczaić 3 dni przed niż przeżywac od dziś ![]() a mój już za ... 15 dni!
|
||||||||
|
|
|
#2678 | ||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podziwiam, ja leń jestem straszny.Buziaki A z jakiego tematu?--- Wróciłam do domu i ledwo żyję. Ja chcę już wakacji Szpieg, wszystkiego najlepszego!
Edytowane przez visionario Czas edycji: 2009-09-14 o 15:43 |
||
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Sto lat ! Cytat:
Chyba można, ale nie jestem pewna
|
|
|
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tą historią to wy się macie macie nieprzygotowania ?a co robisz z tą soją ?i jak Twoje paluszki krabowe ?Twoja drużyna mistrz ![]() a ja nie mam wf przez ten tydzien pani też z 1 kl pojechała jaka szkoda... w srodę mam ortopedę i nadzieję na zwolnienie...Cytat:
bycz się bycz, należy Ci się STO LAT! |
||
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naleśniki z serem i sosem truskawkowym jem |
|
|
|
|
#2682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję samozaparcia Sto lat ! ;* Cytat:
Wagary ? ![]() A nie chodzi Ci o soczewicę przypadkiem? xD
|
|
|
#2683 | |
|
Flawless
|
Cytat:
ale potem jak już się rozbudziłam to było spoko Tylko muszę jakąś dłuższą trasę wyznaczyć, bo zadyszkę miałam owszem, ale się nawet nie spociłam porządnie W ogóle w szkole miałam dziś wykład o maturze z matmy 2010. Generalnie nuda, i tak zdam na może ok 50% Ale nie wiem, czy poradzę sobie z histą. Masakra, to co się dzieje teraz w szkole pod tym względem. Nie wyrabiam się kompletnie Apple, mnie od kiedy wróciłam do szkoły głowa boli niemal codziennie, nie do zniesienia Szpieguuu (w ogóle uwielbiłam tę postać ): Wszystkiego naj !
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2009-09-14 o 15:53 |
|
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie były mi potrzebne protisty póki co, więc nie zwróciłam uwagi ![]() No, drogie jak chole.ra Dobrze, że przynajmniej przez internet można z 15 zł zaoszczędzić. Aktualna cena wynosi bodajże 49 zł 60 gr. (u mnie w klasie zamawiają )Jest ![]() Cytat:
![]() ------------ Jak zwykle w poniedziałek się rozpisujemy xD
|
|
|
#2685 | |
|
Rozeznanie
|
Mniam
Uwielbiam naleśniki, a takie to już w ogóle.Cytat:
![]() A co do historii to u mnie sporo osób zdaje i też są załamane ogromem materiału. Ale będzie dobrze, dasz radę Ja mam tak samo, praktycznie codziennie jak wracam ze szkoły to mnie boli głowa.
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
SzpiegZKrainyDeszczowców - najlepszego
![]() ja właśnie wróciłam czeka mnie dziś NAWAŁ nauki
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#2687 | |
|
Flawless
|
Dopiero powstania macie, czy to już jakieś powtórzenie? Ja na środę mam mówić o stalinizmie, w czwartek mam powtórzenie ze Starożytności a w pt spr z I WŚ
![]() Cytat:
![]() Maskra jakaś, nigdy nie miałam problemów z bólami głowy. Chyba jakieś niedotlenienie czy co ![]() EDIT: Lecę i ja
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2009-09-14 o 16:18 |
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Szpiegu - sto lat!
Babka zmieniła od histy nam podręcznik. Tylko że ja i par innych osób kupiliśmy już kontynuacje tych zeszłorocznych i będzie tak że my zostajemy ze starymi a reszta klasy kupuje te nowe ;/ A temat z polaka już wybrałam - 2) Istoty pozaziemskie w literaturze i plastyce. Zinterpretuj na wybranych przykładach różnorodne przedstawienia aniołów i demonów.
|
|
#2689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też w sumie nie, dopiero teraz od początku szkoły. Może jakieś przeciążenie mózgu? Ale nigdy tak nie miałam wcześniej i strasznie mi to przeszkadza, bo ciężko mi się skupić. --- Ja idę, będę wieczorem. Miłego popołudnia
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteśmy dopiero przy powstaniu styczniowym
|
|
|
#2692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz zaczęła mnie boleć jak miałam ostatnie godziny jazd i od tego momentu boli mnie codziennie! taki ucisk mózgu :/Cytat:
![]() Ja właśnie musze namowic kogos jeszcze zeby zamówić, bo powyzej 100 zł wysyłka za darmo, a tak za dyche >< potrzebuję 2 osób :p Ja mam problemy z kręgoslupem (skrzywienie (skolioza, powiększona kifoza), kręgozmyk...) Mówiłam już kiedyś o tym, w każdym razie wypadałoby w koncu pójść do ortopedy, bo mi w lutym na prześwietleniu wyszło, że oprócz skoliozy ten kręgozmyk mam, cokolwiek to jest więc może i dobrze, że potrzebuje to zwolnienie, przy okazji okaże się co z tym kręgozmykiem.Cytat:
jeszcze naciągnełam sobie mięśnie karku, albo mnie przewiało i mnie strasznie boliiiii! ![]() ja miałam pierwszy rozbiór Polski na ostatniej lekcji to aż nie jest śmieszne tylko tragiczne
|
|||
|
|
|
#2693 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie potrafie sie tak długo uczyc ![]() Cytat:
Cytat:
ja bym nie poszła w ogole ![]() a rowerek stacjonarny tez chceeee, ciagle rodzicom marudze zeby mi kupili ale co chwile nowe wydatki , chyba tez bede musiala poczekac do BN ![]() ja mam w poniedziałek z historii sprawdzian. aktualnie omawaimy I wojne swiatowa. no juz nie długo, to dobrze bo jestes zajeta i nie myslisz tyle o tym ![]() a dzisiaj moj kumpel z klasy zdal Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
btw mojej kumpeli ostatnio pobierali krew do badania i zemdlała po wszystkim . pierwszy raz sie jej to zdarzyło do jutra ![]() ----- czesc ![]() pouczyłam sie z historii i z niemieckiego. pozniej musze zrobic notatki z ang. ogolnie fajny dzien.
|
||||||
|
|
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ktoś kto oddaje regularnie ma np. darmowe przejazdy mpk albo zniżki większe na pkp itd. no i ma "tytuł" honorowego krwiodawcy ![]() już szukam tych buciorów.. ale ja wolalabym takie jak miałam te są takie..eee..inne.. :/ a z tą sukienką.. to nie wiem czy na pewno byś tego chciała no tak jakby wyciągnięte z westernu Cytat:
![]() nie mamy nieprzygotowania bo nas nie bylo ![]() a tą soję tak samą wcinałam xD ale może zrobię jakąś sałatkę na kolację? a paluszków krabowych jeszcze nie jadłam, leżą w zamrażarce... ![]() jeszcze worek krewetek czeka aż je zjem.. i chyba dzisiaj też coś z tych owoców morza wykombinuję.. no nie, myślałam, że Ty soję jadłaś ale też smaczna, już Ci mowiłam ![]() Phoce, ja z historii mam dopiero kolonializm ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- http://allegro.pl/item729802633_koza..._od_ramiz.html to te buty. ale ja miałam takie bez wiązania i bez tego języka w środku :/ chodzi mi o te miodowe. edit: nie, stwierdziłam, że mi się jednak nie podobają. moje buty miały ładniejszy fason, ładniejszy (niższy) obcas..ładniejsze wykończenie i mniej błyszczącą skórę. a jakie piękne buty widziałam ostatnio w venezii ![]() ale 600zł i z takiej cieniutkiej skórki, na jesien lub wiosnę bardziej... :/
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-09-14 o 17:09 |
||
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście nie ma. Prawie całej pierwszej klasy nie ma Zero botaniki i zoologii Jestem w szoku ![]() ![]() To chyba trzech potrzebujesz, bo we dwie osoby wyjdze 99 zł 20 gr Biedactwo ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14235886]Tobie to dobrze ,tylko dwie lekcje ja bym nie poszła w ogole ![]() no juz nie długo, to dobrze bo jestes zajeta i nie myslisz tyle o tym ![]() a dzisiaj moj kumpel z klasy zdal[/QUOTE] Taa, świetnie Codziennie siedzę po 7-8 h tylko jutro tak krótko A iść muszę, bo te dwie lekcje to 2 h chemii I nawet sprawdzianik jutro xDAkurat inne sprawy niezwiązane ze szkołą mam na głowie i boję się, że podczas egzaminu będę o nich myślała zamiast skupić się na jeździe O, jutro mam jazdę Gratki dla kolegi ![]() ---------------- I ja zmykam, Serdelki ![]() Połuczę się ![]() Miłego wieczoru
|
|
|
#2696 |
|
Konto usunięte
|
a ja ide pobiegac
![]() zajrze pozniej Żuczki
|
|
|
|
#2697 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja mam w czwartek sprawdzian najlepszego ![]() ja też ja jestem już po 1 wojnie ![]() -------------------------- dzień dobry właśnie skończyłam czytać 'Jądro ciemności', jutro to omawiam, a w środę powtórzenie z Młodej Polski czyli godzinne pytanie a moja babka od polskiego to straszna kobieta jest i coś czuję, że będzie masakra ![]() idę się uczyć ![]() do wieczora |
|
|
|
|
#2698 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14235886]
nie słyszałam zeby to była prawda przeciez oddajesz krew dobrowolnie, btw mojej kumpeli ostatnio pobierali krew do badania i zemdlała po wszystkim . pierwszy raz sie jej to zdarzyło do jutra ----- czesc pouczyłam sie z historii i z niemieckiego. pozniej musze zrobic notatki z ang. ogolnie fajny dzien. [/QUOTE] też mi się ta zdawało, ale wiadomo jak to jest przekonywać koleżankę, której kolega brata musi oddawać od końca życia, bo ma przez to za dużo krwi a ja się źle czuje! ale zajmę się chyba tym co lubię, pouczę się słówek z ang ![]() Cytat:
przeszłabym się oddać, ale obawiam się, że wtedy to w ogóle świetnie będę się czuła ![]() nie jesteś przekonana co do swojego talenty krawcowej a soje to nie wiedzialam ze mozna samą kupic :p a na krewetki mam TAAAKAAAA ochotę ![]() a buty tak myślałam, że takie ja nie lubię właśnie jak mi się błyszczą ![]() Cytat:
![]() ale dobrze, że reszta jest spoko ogarnięta ![]() no chodziło mi że potrzebuję oprócz mnie 2 osoby. a moze lepiej ze w czasie jazdy bedziesz myslala o czyms innym i jazda przyjdzie Ci tak swobodnie i naturalnie ![]() haha, też na to liczę ![]() ja sie dzis na jazdy musze umowic. cholera, ten sprawzian z biologii bede miala dzien po egzaminie ![]() trzeba bedzie nauczyc sie wczesniej ![]() tak czulam, ze tak bedzie! idź się łucz, tez się zajmę czymś. |
||
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
krewetki.. no niestety są drogie :/ ale ojciec kupił worek już dawno temu i tak w sumie leżą, tyle co ja może w sumie z tego 10 szt. zjadłam..
trzeba wykorzystac.. a wiecie jakie tanie są krewetki w USA? taki wielki worek tylko 5$ kosztował... ale się wtedy objadałam krewetkami taniej niż jakiś drób to wychodziło a jakie pyszne krewetki jadłam w chińskiej restauracji tam.. w takiej smacznej panierce... łojacje. aż mi się zachcialo.. ciekawe jak te z maca smakują.. tylko one smazone na tłuszczu z 29 tłoczenia ![]() przesmażonym 31 razy yeah.a soję kupiłam firmy sante chyba dobra zjadłam taką małą szklaneczkę i się tak najadłam ![]() już mi bic wychodzi od tych ćwiczeń haha.idę robić z polaka mapkę mentalną ![]() i pouczę się z geo
|
#2700 |
|
Rozeznanie
|
hej dziwuszki
nareszcie mam troche czasu zeby nadrobic zaleglosci na wizazu bo chora jestem :P bede miec zaleglosci w szkole ale nie jestem w stanie tam chodzic...mam wygladam jak jakis muflon..dzis mialam taki katar ze polonistka spytala dlaczego placze
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Ja sobie dziś wstałam o 6, poszłam biegać, potem do szkoły no i jestem

słoneczko ładnie świeci
żeby nie okazały się za małe/duże
Kiedyś chodziłam codziennie przez 2 tygodnie na rehabilitację i musiałam po krio rozgrzać kolano na rowerku. Jeździłam po 10 minut (codziennie) i nogi mi tak zeszczuplały, że szok
10 minut
Prawie usnęłam w szkole.

i znowu boli mnie głowa 

jaka szkoda... w srodę mam ortopedę i nadzieję na zwolnienie...

Wagary ? 
Uwielbiam naleśniki, a takie to już w ogóle.