Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-14, 09:04   #2671
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Zeby czlowiek, jak zacznie sie w sobote uczyc, to zeby sie do niedzieli do 5.30 rano uczyl... wrrr... A po tym spal 3 godziny, i kolejny dzien sie uczyl.
Chyba jednak przesadzam ...

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 15:03   #2672
Phoce
Flawless

Co taka cisza lachony? Ja sobie dziś wstałam o 6, poszłam biegać, potem do szkoły no i jestem a zaraz lecę dalej do nauki

Buźki moje pampasy
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 15:11   #2673
Karmenka
Zakorzenienie

Dzieńdoberek Muminki ;**

Coś mi przeglądarka szwankuje Nie zacytowało mi się.

To tak:
Za złoto

Martyna poka kozaki
Stary 2009-09-14, 15:16   #2674
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
heeejaaa Rysie (z klanu ) ;**

wyspały się dzieciaki do szkoły?

byłam biegać słoneczko ładnie świeci
też kupiłabym sobie rower stacjonarny, ale nie mam funduszy
w pierwszej kolejności na mojej liście wydawania kasy są kozaki (Beata, te co Ci pokazywałam , chyba jednak je zamówię..), perfumy i.... maszyna do szycia postanowiłam się rozwijać jako krawcowa

Wstałam o 6, żeby z bio się trochę pouczyć i w sumie dobrze, że wczoraj nad tym nie siedziałam, bo i tak tyle co trzeba było to umiałam
A dziś popołudnie z chemią <3
A wiecie, że jutro mam dwie lekcje? Taki mam plan Codziennie po 7-8 h to chociaż we wtorki 2 i to na 11.35

O, to jednak zamawiasz? żeby nie okazały się za małe/duże
Ja też chcę rowerek stacjonarny
A wiecie jak on dużo daje? Kiedyś chodziłam codziennie przez 2 tygodnie na rehabilitację i musiałam po krio rozgrzać kolano na rowerku. Jeździłam po 10 minut (codziennie) i nogi mi tak zeszczuplały, że szok 10 minut Autentycznie

--------------------------

Ale jestem padnięta Prawie usnęłam w szkole.
Spr. z bio ok. Mam nadzieję A za tydzień będę miała kartkówkę z historii. Maaaaaamoooo

Wiecie, że dopiero zczaiłam, że mam za 3 dni egzamin?

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Zeby czlowiek, jak zacznie sie w sobote uczyc, to zeby sie do niedzieli do 5.30 rano uczyl... wrrr... A po tym spal 3 godziny, i kolejny dzien sie uczyl.
No co Ty?! Aż tyle się uczysz?

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-09-14 o 15:17
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 15:36   #2675
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
No co Ty?! Aż tyle się uczysz?
Tak... przez cale liceum bylam uczona angielskiego na niskim poziomie, przez co osiagnelam regres, musze powtorzyc wszystko. Matematyke, to sama musze podkuc rozszerzona, a z epok do romantyzmu z polskiego jestem noga stolowa. No i biologia.... Wychodze z zalozenia, ze lepiej zebym sama od poczatku sie pouczyla ^^ Wyjdzie mi to na zdrowie.
Ale dzisiaj sie bycze, mam urodziny

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2009-09-14 o 15:38
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 15:37   #2676
mtynai
Zakorzenienie

Karolina, teraz nie mam czasu szukać tych kozaków
takie trochę jak Dr Queen
miałam podobne z Ryłki, ale się posypały.. no i chciałabym podobne, ale te mają wyższy obcas i więcej tych sznurówek

poźniej poszukam to Ci wyślę link na PW. bo chyba na forum nie można umieszczać linków do aukcji.

dzisiaj nie byłam na historii
bo szykuję się rano do szkółki <333 i słyszę sms, myślę :"aaaa, pewnie era coś ode mnie chce, niech spadają..", ale coś mnie tknęło, żeby odczytać... patrzę, kolega z klasy napisał, że nie idzie na historię (ten co z nim siedzę), a miał dla mnie prace domową.. no, ale wyszłam z domu, dreptam, kminię skąd wziąć teraz prackę domową.. no,a on mi pisze żebym podeszła pod ośrodek zdrowia to mi da (bo na szczepienie poszedł).. no.. poszłam, dał mi, ale mnie przekabacił, żebym nie szla..bo skoro jego nie będzie..to kogo zapyta? mnie

no i poszłam z nim na to szczepienie, którego w końcu nie dostał bo piguła na niego nawrzeszczała, że musi mieć skierowanie i zaświadczenie, że jest zdrowy

no.. także opuściłam historię.
ale dobrze się stało, bo mówili, że Halinka tylko weszła do klasy, sprawdziła listę i mówi :"o, Michała nie ma.. to może Martyna nam powie.. o, Martyny też nie ma? no to proszę, Ewelina"

już mam dosyć...

jestem padnięta, grałyśmy na wfie w palanta na boisku w pełnym słońcu, a ja w czarnym dresie
ale zdobyłam chyba z 5 punktów dla drużyny , nabiegałam się troszkę ale fajnie było moja drużyna wygrała

idę zamieszać soję (Beata, w końcu się zebrałam w sobie, żeby ją ugotować )

no to tego.. miłego dnia Bamboszki ;***

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Tak... przez cale liceum bylam uczona angielskiego na niskim poziomie, przez co osiagnelam regres, musze powtorzyc wszystko. Matematyke, to sama musze podkuc rozszerzona, a z epok do romantyzmu z polskiego jestem noga stolowa.
sto lat !

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 15:39   #2677
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość

Zawsze są szkoły policealne XD
Właśnie dlatego farmacji i kosmetologii nie chcę studiować - bo po 2 latach nauki mam praktycznie to samo, co po 5 - tylko mgr przed nazwiskiem niet

bo w PL są d*pne specjalizacje :P Albo hodowla trzody, albo jakieś cuś o koniach... A mi się marzy praca ze zwierzętami morskimi, a nie...
Tyle że ten mgr daje bardzo dużo

Cytat:

Marta, tak ta kolka to po mono.
biedaku

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

To postaraj się, żeby szczyt był za 8 miesięcy

Podobno zwracają się do Boga przed maturą... tak nam tłumaczył

Ja tam mam zwykłą Ale biegałam i mnie gardło nawala. Tylko czemu, skoro cały czas oddychałam nosem

Prestiż, uznanie w zawodzie. Jakbym miała za parę lat wybór między salonem z kosmetyczką po szkole policealnej i po studiach i nie znała opinii o nich, to wybrałabym drugi wariant
Bo teraz, to ma być dobrze i tanio
Ja bym jednak wolała, żeby ten szczyt był wczesniej tak chociaż od stycznia do kwietnia ale nie pogardzę nim TERAZ

no nagle kazdy szuka jakiejś deski ratunku, która zapewni mu zdanie matury

ja nawet jak oddycham nosem to i tak mnie nawala

z ust mi wyjęłaś.

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki ;*

Dawno nie pisałam.. Przepraszam Jakoś nie miałam czasu i ostatnio mało co włączałam komputer Przeziębiona jestem Mam straszny katar.. Tż-et na trzy tygodnie wyjechał i jest smutno W ogóle oddawałam w czwartek krew, ale niestety nie do końca, bo zasłabłam na fotelu ehh.. Potem cały dzień i w piątek też strasznie źle się czułam Jutro nie ie do szkoły, bo większość mojej klasy jedzie na wycieczkę i mamy przyjść na lekcje do drugiej klasy Ehh..

Zaraz trochę ponadrabiam
Hej za co przepraszasz
Na katar polecam Otrivin jako osoba z problemami zatokowymi
Myslisz ze czujesz się źle po tym oddawaniu krwi? Zjedz czekolade!
mam pytanie co do oddawania krwi: czy to prawda, ze jak juz raz oddasz, to musisz całe życie

Cytat:
Napisane przez LifUnia Pokaż wiadomość
Dziewcyznki dołączam do was, mogę?

Niby nie ejstem tegoroczna maturzystka, tzn jestem ubiegłoroczną, ale w tym roku poprawiam maturke, więc chyba sie liczy
Cytat:
Napisane przez LifUnia Pokaż wiadomość
Więc tak dziewczyny,

Kasia mam na imię

Poprawiam polski (pr) i dodaję wos (pr), i historię (pr).

Zamarzyło mi sie prawo zaraz przed maturą, ale już było za późno na zmianę deklaracji. Dlatego poprawiam w tym roku i startuję na prawo
Pewnie! Hej
Zamierzasz potem dalej kontynuować naukę na politologii ?

Cytat:

byłam biegać słoneczko ładnie świeci
też kupiłabym sobie rower stacjonarny, ale nie mam funduszy
w pierwszej kolejności na mojej liście wydawania kasy są kozaki (Beata, te co Ci pokazywałam , chyba jednak je zamówię..), perfumy i.... maszyna do szycia postanowiłam się rozwijać jako krawcowa

no, także tego, rower poczeka do świąt BN

miłego dnia Bejbaski ;*

PS. za Siatkarzy
u mnie dziś też ładna pogoda
ja mam chętkę kupić sobie jakiś sprzęt do domu, ale gdzie ja to postawię
POKAZ BUTY JUZ KONIECZNIE, TERAZ!
maszyna do szycia, hm... uszyjesz mi sukienkę na studniówkę ?

Cytat:
a czego tyle się uczyłas? uważaj, żeby się nie przemęczyć, bo wtedy wszystko z głowy wyleci w sekundę

Cytat:

Wstałam o 6, żeby z bio się trochę pouczyć i w sumie dobrze, że wczoraj nad tym nie siedziałam, bo i tak tyle co trzeba było to umiałam
A wiecie, że jutro mam dwie lekcje? Taki mam plan Codziennie po 7-8 h to chociaż we wtorki 2 i to na 11.35

Spr. z bio ok. Mam nadzieję A za tydzień będę miała kartkówkę z historii. Maaaaaamoooo

Mam nadzieję, że dobrze Ci poszła bio
my też przekładamy sprawdzian (jak zwykle...)
kupiłam to gregowskie repetytorium czy mi się zdaje czy tam nie ma protistów,
grzybów itd?
chcialam kupic vademecum operonu, to albo byly na rok 2009, albo jeszce na 2010 nie było :/ i jeszcze w księgarniach kazdy mi mówił że one ponad 70 zł kosztują, a na stronie operonu są za 50 w ksiegarni internetowej

eccch, też jestem padnięta i znowu boli mnie głowa

a ja nie mam historii przez 2 tyg pan pojechał z 1 klasami jeah.

egzamin egzamin... ja o swoim staram się nie myśleć też wolę się zczaić 3 dni przed niż przeżywac od dziś
a mój już za ... 15 dni!
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 15:40   #2678
visionario
Rozeznanie

Cytat:
PS. za Siatkarzy

Cytat:
Aż tyle?

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Co taka cisza lachony? Ja sobie dziś wstałam o 6, poszłam biegać, potem do szkoły no i jestem a zaraz lecę dalej do nauki

Buźki moje pampasy
Że wam się tak chce biegać z rana Podziwiam, ja leń jestem straszny.
Buziaki

Cytat:
A za tydzień będę miała kartkówkę z historii. Maaaaaamoooo
Dasz radę, historia nie jest taka straszna A z jakiego tematu?

---
Wróciłam do domu i ledwo żyję. Ja chcę już wakacji

Szpieg, wszystkiego najlepszego!

Edytowane przez visionario
Czas edycji: 2009-09-14 o 15:43
visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 15:42   #2679
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Sto lat !

Cytat:
miałam podobne z Ryłki, ale się posypały.. no i chciałabym podobne, ale te mają wyższy obcas i więcej tych sznurówek

poźniej poszukam to Ci wyślę link na PW. bo chyba na forum nie można umieszczać linków do aukcji.
A nie kojarzę, ale takie kowbojskie mam rozumieć ?

Chyba można, ale nie jestem pewna
Stary 2009-09-14, 15:43   #2680
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

bo szykuję się rano do szkółki <333 i słyszę sms, myślę :"aaaa, pewnie era coś ode mnie chce, niech spadają..", ale coś mnie tknęło, żeby odczytać... patrzę, kolega z klasy napisał, że nie idzie na historię (ten co z nim siedzę), a miał dla mnie prace domową.. no, ale wyszłam z domu, dreptam, kminię skąd wziąć teraz prackę domową.. no,a on mi pisze żebym podeszła pod ośrodek zdrowia to mi da (bo na szczepienie poszedł).. no.. poszłam, dał mi, ale mnie przekabacił, żebym nie szla..bo skoro jego nie będzie..to kogo zapyta? mnie

no i poszłam z nim na to szczepienie, którego w końcu nie dostał bo piguła na niego nawrzeszczała, że musi mieć skierowanie i zaświadczenie, że jest zdrowy

ale dobrze się stało, bo mówili, że Halinka tylko weszła do klasy, sprawdziła listę i mówi :"o, Michała nie ma.. to może Martyna nam powie.. o, Martyny też nie ma? no to proszę, Ewelina"

już mam dosyć...

jestem padnięta, grałyśmy na wfie w palanta na boisku w pełnym słońcu, a ja w czarnym dresie
ale zdobyłam chyba z 5 punktów dla drużyny , nabiegałam się troszkę ale fajnie było moja drużyna wygrała

no to tego.. miłego dnia Bamboszki ;***

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

sto lat !
to mi też wyślij

z tą historią to wy się macie niesamowite aż.
macie nieprzygotowania ?
a co robisz z tą soją ?
i jak Twoje paluszki krabowe ?

Twoja drużyna mistrz
a ja nie mam wf przez ten tydzien pani też z 1 kl pojechała jaka szkoda... w srodę mam ortopedę i nadzieję na zwolnienie...

Cytat:
Tak... przez cale liceum bylam uczona angielskiego na niskim poziomie, przez co osiagnelam regres, musze powtorzyc wszystko. Matematyke, to sama musze podkuc rozszerzona, a z epok do romantyzmu z polskiego jestem noga stolowa. No i biologia.... Wychodze z zalozenia, ze lepiej zebym sama od poczatku sie pouczyla ^^ Wyjdzie mi to na zdrowie.
o kurczę bycz się bycz, należy Ci się STO LAT!
Stary 2009-09-14, 15:46   #2681
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
chcialam kupic vademecum operonu, to albo byly na rok 2009, albo jeszce na 2010 nie było :/ i jeszcze w księgarniach kazdy mi mówił że one ponad 70 zł kosztują, a na stronie operonu są za 50 w ksiegarni internetowej
Mi pani od biol mówiła, że one się duzo nie różnią. A na stronę operonu nie zaglądałam, bo w księgarniach to faktycznie 60 - 70 zł.

Naleśniki z serem i sosem truskawkowym jem
Stary 2009-09-14, 15:47   #2682
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:

Na pewno dużo da przygotowywanie się od teraz zamiast 2-3 miesiące przed Gratuluję samozaparcia

Sto lat ! ;*

Cytat:

O Ty niedobra Wagary ?

A nie chodzi Ci o soczewicę przypadkiem? xD

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-14, 15:51   #2683
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość

Że wam się tak chce biegać z rana Podziwiam, ja leń jestem straszny.
Buziaki

Szczerze to był dziś pierwszy raz, z wstawaniem było kiepsko ale potem jak już się rozbudziłam to było spoko Tylko muszę jakąś dłuższą trasę wyznaczyć, bo zadyszkę miałam owszem, ale się nawet nie spociłam porządnie W ogóle w szkole miałam dziś wykład o maturze z matmy 2010. Generalnie nuda, i tak zdam na może ok 50%

Ale nie wiem, czy poradzę sobie z histą. Masakra, to co się dzieje teraz w szkole pod tym względem. Nie wyrabiam się kompletnie

Apple, mnie od kiedy wróciłam do szkoły głowa boli niemal codziennie, nie do zniesienia

Szpieguuu (w ogóle uwielbiłam tę postać ): Wszystkiego naj ! na nowej drodze życia

Edytowane przez Phoce
Czas edycji: 2009-09-14 o 15:53
Stary 2009-09-14, 15:54   #2684
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
kupiłam to gregowskie repetytorium czy mi się zdaje czy tam nie ma protistów,
grzybów itd?

eccch, też jestem padnięta i znowu boli mnie głowa
A zaraz zobaczę Nie były mi potrzebne protisty póki co, więc nie zwróciłam uwagi

No, drogie jak chole.ra Dobrze, że przynajmniej przez internet można z 15 zł zaoszczędzić. Aktualna cena wynosi bodajże 49 zł 60 gr. (u mnie w klasie zamawiają )

Cytat:
Dasz radę, historia nie jest taka straszna A z jakiego tematu?
Jest Powstanie styczniowe

Cytat:
a ja nie mam wf przez ten tydzien pani też z 1 kl pojechała jaka szkoda... w srodę mam ortopedę i nadzieję na zwolnienie...
A Tobie co jest, że do ortopedy idziesz?

------------

Jak zwykle w poniedziałek się rozpisujemy xD

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-14, 15:57   #2685
visionario
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Naleśniki z serem i sosem truskawkowym jem
Mniam Uwielbiam naleśniki, a takie to już w ogóle.

Cytat:
Szczerze to był dziś pierwszy raz, z wstawaniem było kiepsko ale potem jak już się rozbudziłam to było spoko Tylko muszę jakąś dłuższą trasę wyznaczyć, bo zadyszkę miałam owszem, ale się nawet nie spociłam porządnie W ogóle w szkole miałam dziś wykład o maturze z matmy 2010. Generalnie nuda, i tak zdam na może ok 50%

Ale nie wiem, czy poradzę sobie z histą. Masakra, to co się dzieje teraz w szkole pod tym względem. Nie wyrabiam się kompletnie

Apple, mnie od kiedy wróciłam do szkoły głowa boli niemal codziennie, nie do zniesienia
Jak się zacznie to potem pewnie jakoś leci, ale problem w tym, żeby zacząć

A co do historii to u mnie sporo osób zdaje i też są załamane ogromem materiału. Ale będzie dobrze, dasz radę

Ja mam tak samo, praktycznie codziennie jak wracam ze szkoły to mnie boli głowa.

Stary 2009-09-14, 15:59   #2686
messinka
Zakorzenienie

SzpiegZKrainyDeszczowców - najlepszego

ja właśnie wróciłam czeka mnie dziś NAWAŁ nauki

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 16:04   #2687
Phoce
Flawless

Cytat:

Jest Powstanie styczniowe

Dopiero powstania macie, czy to już jakieś powtórzenie? Ja na środę mam mówić o stalinizmie, w czwartek mam powtórzenie ze Starożytności a w pt spr z I WŚ
Cytat:

A co do historii to u mnie sporo osób zdaje i też są załamane ogromem materiału. Ale będzie dobrze, dasz radę

Ja mam tak samo, praktycznie codziennie jak wracam ze szkoły to mnie boli głowa.
Mam nadzieję
Maskra jakaś, nigdy nie miałam problemów z bólami głowy. Chyba jakieś niedotlenienie czy co

EDIT: Lecę i ja

Edytowane przez Phoce
Czas edycji: 2009-09-14 o 16:18
Stary 2009-09-14, 16:06   #2688
synesthesia
Zakorzenienie

Szpiegu - sto lat!

Babka zmieniła od histy nam podręcznik. Tylko że ja i par innych osób kupiliśmy już kontynuacje tych zeszłorocznych i będzie tak że my zostajemy ze starymi a reszta klasy kupuje te nowe ;/

A temat z polaka już wybrałam - 2) Istoty pozaziemskie w literaturze i plastyce. Zinterpretuj na wybranych przykładach różnorodne przedstawienia aniołów i demonów.
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 16:09   #2689
visionario
Rozeznanie

Cytat:
Dopiero powstania macie, czy to już jakieś powtórzenie? Ja na środę mam mówić o stalinizmie, w czwartek mam powtórzenie ze Starożytności a w pt spr z I WŚ

Maskra jakaś, nigdy nie miałam problemów z bólami głowy. Chyba jakieś niedotlenienie czy co
My też jesteśmy z historii mniej więcej w tym okresie

Ja też w sumie nie, dopiero teraz od początku szkoły. Może jakieś przeciążenie mózgu? Ale nigdy tak nie miałam wcześniej i strasznie mi to przeszkadza, bo ciężko mi się skupić.

---
Ja idę, będę wieczorem. Miłego popołudnia

Stary 2009-09-14, 16:18   #2690
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie powtórzenie? Ja jestem na biol-chem-fiz. Po co mi powtórzenia z historii?

Jesteśmy dopiero przy powstaniu styczniowym

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-14, 16:18   #2691
Karmenka
Zakorzenienie

Idę się uczyć

Jutro zajrzę na wizaż, baaaaaaaj Prosiaczki ;**
Stary 2009-09-14, 16:49   #2692
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też dokładnie od momenty powrotu do szkoły! pierwszy raz zaczęła mnie boleć jak miałam ostatnie godziny jazd i od tego momentu boli mnie codziennie! taki ucisk mózgu :/

Cytat:
A zaraz zobaczę Nie były mi potrzebne protisty póki co, więc nie zwróciłam uwagi

No, drogie jak chole.ra Dobrze, że przynajmniej przez internet można z 15 zł zaoszczędzić. Aktualna cena wynosi bodajże 49 zł 60 gr. (u mnie w klasie zamawiają )

A Tobie co jest, że do ortopedy idziesz?

------------

Jak zwykle w poniedziałek się rozpisujemy xD
Ja jakoś tak właśnie zwróciłam, że tego tm brakuje, bo właśnie na korkach przy tym jestem

Ja właśnie musze namowic kogos jeszcze zeby zamówić, bo powyzej 100 zł wysyłka za darmo, a tak za dyche ><
potrzebuję 2 osób :p

Ja mam problemy z kręgoslupem (skrzywienie (skolioza, powiększona kifoza), kręgozmyk...) Mówiłam już kiedyś o tym, w każdym razie wypadałoby w koncu pójść do ortopedy, bo mi w lutym na prześwietleniu wyszło, że oprócz skoliozy ten kręgozmyk mam, cokolwiek to jest więc może i dobrze, że potrzebuje to zwolnienie, przy okazji okaże się co z tym kręgozmykiem.

Cytat:

Mam nadzieję
ja też nigdy nie miałam i to mnie najbardziej wkurza
jeszcze naciągnełam sobie mięśnie karku, albo mnie przewiało i mnie strasznie boliiiii!

Cytat:
ja miałam pierwszy rozbiór Polski na ostatniej lekcji to aż nie jest śmieszne tylko tragiczne
Stary 2009-09-14, 16:58   #2693
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
nie potrafie sie tak długo uczyc

Cytat:

Buźki moje pampasy
rano , przed szkoła nie chciało by mi sie biegac :}

Cytat:

O, to jednak zamawiasz? żeby nie okazały się za małe/duże
Ja też chcę rowerek stacjonarny
A wiecie jak on dużo daje? Kiedyś chodziłam codziennie przez 2 tygodnie na rehabilitację i musiałam po krio rozgrzać kolano na rowerku. Jeździłam po 10 minut (codziennie) i nogi mi tak zeszczuplały, że szok 10 minut Autentycznie

Tobie to dobrze ,tylko dwie lekcje ja bym nie poszła w ogole
a rowerek stacjonarny tez chceeee, ciagle rodzicom marudze zeby mi kupili ale co chwile nowe wydatki , chyba tez bede musiala poczekac do BN

ja mam w poniedziałek z historii sprawdzian.
aktualnie omawaimy I wojne swiatowa.

no juz nie długo, to dobrze bo jestes zajeta i nie myslisz tyle o tym
a dzisiaj moj kumpel z klasy zdal

Cytat:
wszystkiego najlepszego

Cytat:

już mam dosyć...
wy to macie przeboje na histori

Cytat:
Hej za co przepraszasz
Na katar polecam Otrivin jako osoba z problemami zatokowymi
Myslisz ze czujesz się źle po tym oddawaniu krwi? Zjedz czekolade!
mam pytanie co do oddawania krwi: czy to prawda, ze jak juz raz oddasz, to musisz całe życie
nie słyszałam zeby to była prawda przeciez oddajesz krew dobrowolnie,
btw mojej kumpeli ostatnio pobierali krew do badania i zemdlała po wszystkim . pierwszy raz sie jej to zdarzyło

Cytat:
Idę się uczyć

Jutro zajrzę na wizaż, baaaaaaaj Prosiaczki ;**
do jutra

-----
czesc
pouczyłam sie z historii i z niemieckiego. pozniej musze zrobic notatki z ang.
ogolnie fajny dzien.
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 17:07   #2694
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

POKAZ BUTY JUZ KONIECZNIE, TERAZ!
maszyna do szycia, hm... uszyjesz mi sukienkę na studniówkę ?
nie, to nie jest prawda, możesz oddać jednorazowo.
ale ktoś kto oddaje regularnie ma np. darmowe przejazdy mpk albo zniżki większe na pkp itd. no i ma "tytuł" honorowego krwiodawcy

już szukam tych buciorów.. ale ja wolalabym takie jak miałam
te są takie..eee..inne.. :/

a z tą sukienką.. to nie wiem czy na pewno byś tego chciała

Cytat:

A nie kojarzę, ale takie kowbojskie mam rozumieć ?
no tak jakby wyciągnięte z westernu

Cytat:

z tą historią to wy się macie niesamowite aż.
macie nieprzygotowania ?
a co robisz z tą soją ?
i jak Twoje paluszki krabowe ?

Twoja drużyna mistrz

daj spokój z tą historią.. jak ja się cieszę, że to już koniec

nie mamy nieprzygotowania bo nas nie bylo
a tą soję tak samą wcinałam xD ale może zrobię jakąś sałatkę na kolację?

a paluszków krabowych jeszcze nie jadłam, leżą w zamrażarce...
jeszcze worek krewetek czeka aż je zjem.. i chyba dzisiaj też coś z tych owoców morza wykombinuję..

Cytat:

A nie chodzi Ci o soczewicę przypadkiem? xD
no nie, myślałam, że Ty soję jadłaś
ale też smaczna, już Ci mowiłam

Phoce, ja z historii mam dopiero kolonializm

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

http://allegro.pl/item729802633_koza..._od_ramiz.html

to te buty.
ale ja miałam takie bez wiązania i bez tego języka w środku :/
chodzi mi o te miodowe.

edit: nie, stwierdziłam, że mi się jednak nie podobają.
moje buty miały ładniejszy fason, ładniejszy (niższy) obcas..ładniejsze wykończenie i mniej błyszczącą skórę.
a jakie piękne buty widziałam ostatnio w venezii
ale 600zł i z takiej cieniutkiej skórki, na jesien lub wiosnę bardziej... :/

Warren Buffet

Edytowane przez mtynai
Czas edycji: 2009-09-14 o 17:09
Stary 2009-09-14, 17:08   #2695
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jakoś tak właśnie zwróciłam, że tego tm brakuje, bo właśnie na korkach przy tym jestem

Ja właśnie musze namowic kogos jeszcze zeby zamówić, bo powyzej 100 zł wysyłka za darmo, a tak za dyche ><
potrzebuję 2 osób :p

Ja mam problemy z kręgoslupem (skrzywienie (skolioza, powiększona kifoza), kręgozmyk...) Mówiłam już kiedyś o tym, w każdym razie wypadałoby w koncu pójść do ortopedy, bo mi w lutym na prześwietleniu wyszło, że oprócz skoliozy ten kręgozmyk mam, cokolwiek to jest więc może i dobrze, że potrzebuje to zwolnienie, przy okazji okaże się co z tym kręgozmykiem.
A no Rzeczywiście nie ma. Prawie całej pierwszej klasy nie ma Zero botaniki i zoologii Jestem w szoku

To chyba trzech potrzebujesz, bo we dwie osoby wyjdze 99 zł 20 gr

Biedactwo

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14235886]Tobie to dobrze ,tylko dwie lekcje ja bym nie poszła w ogole

no juz nie długo, to dobrze bo jestes zajeta i nie myslisz tyle o tym
a dzisiaj moj kumpel z klasy zdal[/QUOTE]

Taa, świetnie Codziennie siedzę po 7-8 h tylko jutro tak krótko A iść muszę, bo te dwie lekcje to 2 h chemii I nawet sprawdzianik jutro xD

Akurat inne sprawy niezwiązane ze szkołą mam na głowie i boję się, że podczas egzaminu będę o nich myślała zamiast skupić się na jeździe O, jutro mam jazdę Przypomniało mi się
Gratki dla kolegi

----------------

I ja zmykam, Serdelki
Połuczę się
Miłego wieczoru

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-14, 17:24   #2696
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

a ja ide pobiegac
zajrze pozniej Żuczki
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 17:26   #2697
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Spr. z bio ok. Mam nadzieję
nie umiem się rano uczyć nie ma takiej opcji

ja mam w czwartek sprawdzian

Cytat:
najlepszego

Cytat:

Wróciłam do domu i ledwo żyję. Ja chcę już wakacji

ja też

Cytat:
ja jestem już po 1 wojnie

--------------------------

dzień dobry
właśnie skończyłam czytać 'Jądro ciemności', jutro to omawiam, a w środę powtórzenie z Młodej Polski czyli godzinne pytanie a moja babka od polskiego to straszna kobieta jest i coś czuję, że będzie masakra
idę się uczyć

do wieczora
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 17:35   #2698
blue_apple
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14235886]
nie słyszałam zeby to była prawda przeciez oddajesz krew dobrowolnie,
btw mojej kumpeli ostatnio pobierali krew do badania i zemdlała po wszystkim . pierwszy raz sie jej to zdarzyło

do jutra

-----
czesc
pouczyłam sie z historii i z niemieckiego. pozniej musze zrobic notatki z ang.
ogolnie fajny dzien. [/QUOTE]

też mi się ta zdawało, ale wiadomo jak to jest przekonywać koleżankę, której kolega brata musi oddawać od końca życia, bo ma przez to za dużo krwi

a ja się źle czuje! i weź tu się ucz.
ale zajmę się chyba tym co lubię, pouczę się słówek z ang

Cytat:
nie, to nie jest prawda, możesz oddać jednorazowo.
ale ktoś kto oddaje regularnie ma np. darmowe przejazdy mpk albo zniżki większe na pkp itd. no i ma "tytuł" honorowego krwiodawcy

już szukam tych buciorów.. ale ja wolalabym takie jak miałam
te są takie..eee..inne.. :/

a z tą sukienką.. to nie wiem czy na pewno byś tego chciała

no tak jakby wyciągnięte z westernu

daj spokój z tą historią.. jak ja się cieszę, że to już koniec

nie mamy nieprzygotowania bo nas nie bylo
a tą soję tak samą wcinałam xD ale może zrobię jakąś sałatkę na kolację?

a paluszków krabowych jeszcze nie jadłam, leżą w zamrażarce...
jeszcze worek krewetek czeka aż je zjem.. i chyba dzisiaj też coś z tych owoców morza wykombinuję..

no nie, myślałam, że Ty soję jadłaś
ale też smaczna, już Ci mowiłam

Phoce, ja z historii mam dopiero kolonializm

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

http://allegro.pl/item729802633_koza..._od_ramiz.html

to te buty.
ale ja miałam takie bez wiązania i bez tego języka w środku :/
chodzi mi o te miodowe.

edit: nie, stwierdziłam, że mi się jednak nie podobają.
moje buty miały ładniejszy fason, ładniejszy (niższy) obcas..ładniejsze wykończenie i mniej błyszczącą skórę.
a jakie piękne buty widziałam ostatnio w venezii
ale 600zł i z takiej cieniutkiej skórki, na jesien lub wiosnę bardziej... :/
mi to bardzo chodzi o pomoc komuś a nie o te bonusy przeszłabym się oddać, ale obawiam się, że wtedy to w ogóle świetnie będę się czuła

nie jesteś przekonana co do swojego talenty krawcowej ?

a soje to nie wiedzialam ze mozna samą kupic :p
a na krewetki mam TAAAKAAAA ochotę ale są cholernie drogie

a buty tak myślałam, że takie ja nie lubię właśnie jak mi się błyszczą

Cytat:
A no Rzeczywiście nie ma. Prawie całej pierwszej klasy nie ma Zero botaniki i zoologii Jestem w szoku

To chyba trzech potrzebujesz, bo we dwie osoby wyjdze 99 zł 20 gr

Biedactwo

Taa, świetnie Codziennie siedzę po 7-8 h tylko jutro tak krótko A iść muszę, bo te dwie lekcje to 2 h chemii I nawet sprawdzianik jutro xD

Akurat inne sprawy niezwiązane ze szkołą mam na głowie i boję się, że podczas egzaminu będę o nich myślała zamiast skupić się na jeździe O, jutro mam jazdę Przypomniało mi się
Gratki dla kolegi

----------------

I ja zmykam, Serdelki
Połuczę się
Miłego wieczoru
też jestem zszokowana
ale dobrze, że reszta jest spoko ogarnięta

no chodziło mi że potrzebuję oprócz mnie 2 osoby.

a moze lepiej ze w czasie jazdy bedziesz myslala o czyms innym i jazda przyjdzie Ci tak swobodnie i naturalnie
haha, też na to liczę
ja sie dzis na jazdy musze umowic.
cholera, ten sprawzian z biologii bede miala dzien po egzaminie
trzeba bedzie nauczyc sie wczesniej
tak czulam, ze tak bedzie!

idź się łucz, tez się zajmę czymś.
Stary 2009-09-14, 17:51   #2699
mtynai
Zakorzenienie

krewetki.. no niestety są drogie :/ ale ojciec kupił worek już dawno temu i tak w sumie leżą, tyle co ja może w sumie z tego 10 szt. zjadłam..
trzeba wykorzystac..

a wiecie jakie tanie są krewetki w USA? taki wielki worek tylko 5$ kosztował... ale się wtedy objadałam krewetkami taniej niż jakiś drób to wychodziło
a jakie pyszne krewetki jadłam w chińskiej restauracji tam.. w takiej smacznej panierce... łojacje.
aż mi się zachcialo..
ciekawe jak te z maca smakują.. tylko one smazone na tłuszczu z 29 tłoczenia
przesmażonym 31 razy yeah.

a soję kupiłam firmy sante chyba dobra
zjadłam taką małą szklaneczkę i się tak najadłam

już mi bic wychodzi od tych ćwiczeń ojciec się śmiał, że muszę iść na pakernię przykoksować żeby lepszy efekt był haha.

idę robić z polaka mapkę mentalną
i pouczę się z geo

Warren Buffet
Stary 2009-09-14, 18:16   #2700
s4bin4
Rozeznanie

hej dziwuszki nareszcie mam troche czasu zeby nadrobic zaleglosci na wizazu bo chora jestem :P bede miec zaleglosci w szkole ale nie jestem w stanie tam chodzic...mam wygladam jak jakis muflon..dzis mialam taki katar ze polonistka spytala dlaczego placze

Maturzystka 2010

Jestem Kierowcą! od 3.09.09

Konsultantka Oriflame 6%
s4bin4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości