|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
A żebyś wiedziała, że dziś jestem jak mnie natura stworzyła, czytaj zero tapety, proste włoski itp. i ubrana w domowe ale czyste ciuszki (nie znoszę nawet po domu chodzić w zaplamionych czy powyciąganych ubraniach). Zero koronek, zero pachnidełek, a i świeczek nie zapalę dla nastroju. Wiecie niezaspokojona kobieta to bardzo wściekła kobieta! |
|
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi dobre na brzydala jeszcze nie słyszałam właśnie stworzyłaś nową technikę a tak na marginesie to z tymi facetami tak jest jak oni chcą to my musimy ale jak my mamy ochotę a oni zmeczeni to ani rusz.....
|
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak powiesz nie to się jeszcze obraziPepus i dobrze zatęskni i będzie na następny raz brał Cię w tych koronkach a nie zmęczeniem się zasłaniał ![]() ![]()
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-09-14 o 15:38 |
|
|
|
|
#604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ach i jeszcze dodam, że w tym cyklu będę mówić że dni płodne już się skończyły. Wtedy zawsze chętny jest i nic mu nie przeszkadza, a jak mówię że się staramy o bejbika to chyba go to przeraża - zresztą mnie też, bo włącza mi się czerwona lampeczka i taki głaosik cienki " uda się czy nie uda się, uda się czy nie uda się" .... . Jak go uciszyć? Edytowane przez Pepus Czas edycji: 2009-09-14 o 15:41 |
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
w zasadzie to lekkie pobolewanie brzucha ale tak jak na miesiączkę no i piersi masakra bolały i dalej bolą strasznie, a tak poza tym 0 objawów, czym nawet przez chwile się martwiłam
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Pepus ja czułam, że jestemw ciązy psychicznie i fizycznie
Tak naprawdę czułam pewność... No i bolały mnie piersi bardziej niż zwykle przed @ a i te kłócia jajników i pobolewania podbrzusza były inne niż na @:P a potem doszła senność
|
|
|
|
#607 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do ''bycia jaka Pan Bog stworzyl'' to podobno to sie facetom nawet bardziej podoba ... Nie wiem jak to dziala ... Ja odkrylam ze moj ma na mnie mega ochote jak mam @, on twierdzi ze to moje feromony, tyle ze nie sadze zebym podczas @ miala inne niz normalnie I pamietam tez wczesniej sie stroilam, sexi bielizna, jakies przebieranki, a on mnie skwitowal ze i tak woli bez niczego :p Pewnie marzy mu sie ze ktorego dnia wroci z pracy a ja na golasa bede obiad gotowac Eeee dzisiaj to w ogole chyba jest taki dzien na ''brzydala'' ;D ja np mam od 3 dni nie myte wlosy, potargana jestem, chodze w jego bluzie dresowej w ktorej sie po prostu topie i od kilku godzin zbieram sie w sobie zeby wziac kapiel Mowie Wam, takiego mam lenia ze szok ....
|
||
|
|
|
#608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ja w ciąży nie jestem, ale akurat mam ten problem. Na szczęście reaguję tak na bardzo ostre zapachy. Chociaż jak w busie wsiądzie pani wypachniona a za nią ktoś kto pachnie tygodniowym potem - to reakcja jest.
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
każda kobieta ma chyba inaczej, mi np: wogóle nie chce się jejśc i gdyby nie to że wiem że musze to pewnie mój posiłek byłby bardzo skromny
|
|
|
|
#610 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#611 | |||
|
Wtajemniczenie
|
O to szkoda, bo mogłabym Ci zrobić super kąpiel z pianką i świeczkami zapachowymi - relaks murowany! A w międzyczasie dostałabyś filiżaneczkę gorącej czekolady i już byś nabrała chęci
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#612 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie moge sobie na to pozwolic, bo mieszka z nami kolega jeszcze, wiecie jaka bylaby haja jakby on wpadl zamiast TZ??? Cytat:
Widze, ze masz jakies inne nastawienie, takie bardziej optymistyczne znowu i tak dalej trzymaj! ![]() ![]() ![]() ![]() Moj to burak :P ''Hajcowal'' mnie od wtorku, a dzisiaj jak jz moge to chory jest .... wrrrrr faceci :p Tak sie zastanawiam ... Myslicie, ze jakby wrocila do hormonow (stosowalam wszystko prawie, od tabsow po ringi- i do ringow chcialabym wrocic) to potem bedzie latwiej? Czekam strasznie na wizyte u mojej gin, to dopiero za dwa tygodnie ... A ciekawosc zzera ... :/ |
|||
|
|
|
#613 |
|
Wtajemniczenie
|
Cosmaaaa to tak na zachętę
gorąca czekolada
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
ta czekolada wyglada smakowicie, chyba wybiore się do sklepu po bitą śmietanę
mniam
|
|
|
|
#615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#616 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#617 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziś kłuły mnie jajaniki. Będzie Wam cięzko wytrzymać ze mną do @ albo do piątku. Z góry sorki za schizy ![]() Z tymi hormonami to różnie mówią. Wiele dziewczyn twierdzi, że po tabsach miały problemy z zajściem. Najlepiej jak z lekarką porozmawaisz |
||||
|
|
|
#618 | ||
|
BAN stały
|
Pepusku, swietny opis! Oddaje cala istote zycia
Moj TZ zawsze tak powtarza, i co najlepsze tez to robi ... ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przy pierwszej ciąży po odstawieniu tabsów odczekałam miesiąc - nie chciałam wielu jajeczek i ciąży mnogiej i w 3 cyklu już starań wypaliło. Teraz już nie biorę tabletek jakieś 2 lata, więc powiedzmy, że jestem czysta i zobaczymy jak szybko zaskoczę. Na pewno owulka jest bo wszystkie objawy około owulkowe są. Jak w tym miesiącu nie wypali to pójdę do ginka, tak sobie pogadać. Zobaczymy co powie. |
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Giovi GRATULACJE!!!
A ja miałam dziś ochotę kupić test i zrobić jutro z rana. Ale nie wiem czy 12 dni po stosunku to nie za wcześnie, jeśli do @ jeszcze 5 dni? I w końcu go nie kupiłam... Przestraszyłam się, że jeśli by mi jutro nie wyszedł, to bym się załamała i potem drugi raz go już nie zrobiła... |
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#622 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#623 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio też miałam takie urojenia , że jestem pewna że jak już będe to nie będe miała wcale oznak
|
||
|
|
|
#624 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o objawy to ja od początku tamtego tygodnia czułam ból.Najpierw lekkie rwanie jajników,potem brzuszek mulił jak na okres a od chyba wczoraj ból przychodzi nagle,rwie dół cały i po chwili puszcza.
A co do senności to prawie codziennie spałam popoludniu.Najczęściej budził mnie telefon i byłam strasznie zakręcona przez nastepne 5 min Nie wiedziałam co sie dzieje.Należę do nocnych marków,a tu codziennie w łóżeczku o 21 i po pół godziny już spałam ![]() Piersi zawsze na @ mnie bolały,ale teraz też to był inny ból,taki intensywniejszy. I te wybuchy gorąca! No to chyba tyle... ![]() Co do przebieranek to mój TŻ też je lubi,kazał mi coś nowego zakupić na jego przyjazd ale o Bosze,czy ja nie będę schizować,że fasoleczke mam w brzuszku i wygibasy jakieś robić? |
|
|
|
#625 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dzidzia jest wtedy happy raz ze podczas orgazmu kobiecie wydziela sie hormon szczescia, co i dzidzi sie udziela, a dwa jak pisala kiedys, chyba Sensuel to maluszek czuje wtedy jakies kolysanie czy cos takiego i ze jest mu podobno przyjemnie Zazwyczaj to faceci maja problem z kochaniem sie z kobieta w ciazy, moj mi juz teraz zapowiedzial ze przez 9 miesiecy bedzie wtedy szlaban, bo on nie chce zeby bejbik pierwsze co od taty zobaczy to siusiak :P i nie wytlumaczysz mu no ! :P |
|
|
|
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
giovi GRATULUJE powiedz ile przed okresem zaczely bolec cie piersi i ile dni po zrobilas tescik?
|
|
|
|
#627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)) Także jesteśmy razem Pepus no i Carol oczywście. Ja lecę wg zaleceń pani doktor, która wyliczyła mi poniedziałek, wtorek, ale nie zaszkodzi to, że zaczęłam molestować tż już od piątku Dziś strasznie bolą mnie cycuchy, nie wiem czy to objaw owulki??? bo jak wcześniej wspominałam słabo obserwowałam swój organizm, więc od niedawna zaczęłam aha zapaomniałam Giovi kochana jestes pierwsza więc serdecznie ci gratuluję i również zabieram troszkę magii, ale resztę oczywiście zostawiam reszcie dziewczynek!!! |
|
|
|
|
#628 |
|
Zadomowienie
|
Giovi ale suuuuuuuuper!!!!!!!!!!!
dziewczyny,ciekawe ktora bedzie nastepna??
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
OOOOGROMNE GRATULACJE!!!!giovi13 ciesze sie z Twojego szczęścia. i masz racje nie mów nikomu za nim nie dowie sie tatuś
On ma pierwszeństwo iwedzieć przed kimkolwiek! tylko nei zapomnij nam tu napisać jak zareagował ![]() aa2 napisałas w któryms poście ze nie chciałas mówić czy nie mogłas powiedziec o ciąży do 3 miesiąca, dlaczego??? ja bym sie chyba bała powiedziec i tez około 3 miesiaca bym strała sie ukrywać, bo bałabym sie ze cos sie stanie z fasolinką i wtedy gorszy ból. no i zależy czy bym wytrzymała komuś nie wypeplać ehh---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- a giovi a kiedy miałas dostać @??? ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- oglądacie "brzydule"? ja wąłsnie ide bo chyba sie zaczyna....
|
#630 |
|
Raczkowanie
|
juz sprawdzilam giovi miala termin na 15.09.09 wow super ze jej sie udalo mam nadzieje ze i nam niedlugo takie szczescie bedzie dane
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

Za to dzisiaj mu nie odpuszczaj!
Udanej zabawy Wam zycze i zeby owocna byla 
... Pogoda, ech szkoda gadac, caly dzien zimno i deszcz leje ... glowa mnie boli troche ... no ale naszczescie @ sie wreszcie skonczyla
hehehe to mu powiedz, że dzisiaj się nie wypindrzysz i będzie na brzydala, skoro wczoraj nie chciał
a co
właśnie stworzyłaś nową technikę
I pamietam tez wczesniej sie stroilam, sexi bielizna, jakies przebieranki, a on mnie skwitowal ze i tak woli bez niczego :p

. Ja w ciąży nie jestem, ale akurat mam ten problem. Na szczęście reaguję tak na bardzo ostre zapachy. Chociaż jak w busie wsiądzie pani wypachniona a za nią ktoś kto pachnie tygodniowym potem - to reakcja jest.

Nie wiedziałam co sie dzieje.