|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Przypomnialo mi sie jak kocham to robic
I bede szukac tego kursu, jak mala sie urodzi i troszke ja odchowam to sobie pojde Tyle nowych rzeczy teraz
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popołudniu potrenuję cyknę fotki i się pochwalę ![]() Najbardziej mi się ten ostatni podoba - złoto i czerń, przecudny jest ![]() Idę robić przegląd cieni do powiek ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle...czy cienie mogą się przeterminować? czy jeśli mają intensywny kolor i nie są pokruszone to będą się trzymać?
|
|
#4653 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i powodzenia na egzaminie. cywil dzis? ![]() Cytat:
![]() [ Cytat:
Musisz zaczac bardziej dbac o swoje dobro, postawic granice na nowo. Jestescie ze soba 6 lat,to juz kawałek czasu. Czy tego chcemy czy nie ludzie sie zmieniają i zwiazki tez sie zmieniają. Minął ten poczatkowy etap fascynacji, namietnosci teraz wasz zwiazek ewoluował. moze nie do konca w tym kierunku ktorym to sobie wyobrazalas wczesniej ale jednak jest inaczej. Musicie pogadac i ustalic na nowo zasady "gry" bo to w koncu inny etap zycia inne oczekiwania i potrzeby. Nic nie pomoze jak rozmowa. Lepiej nie zaczynaj podchodów typu 'dam mu powód do zazdrosc' bo to zwykle obraca sie przeciwko nam. Predzej poradzilabym dac sobie na przetrzymanie i np nie odzywac sie troche - nie na zasadzie obrazenia ale bardziej ze jestes zajeta czyms. Wtedy moze zateskni.I przede wszystki nie obwinia sie o nic bo to nie Twoja wina. Jesli juz to wasza, nigdy tylko Twoja. Dziewczyny nie mozemy byc meczennicami w zwiazkach, mamy takie samo prawo zeby miec pewne oczekiwania wobec partnera. eh ale elaborat mi wyszedł Głowa do góry dziewczyny, damy rade
|
|
#4654 |
|
Wtajemniczenie
|
dymka cienie sa wazne niby trzy lata ale jesli po aplikacji nic sie nie dzieje to smialo. Wiesz coja sobie ostatnio sprawila taka palete, jak teraz patrzylam na Ciebie to te zielenie idealne sa dla Ciebie...
Pokaze Ci a jak cos to zrobie zdjecie tych swoich zebys widziala dokladnie (daj znac jak cos). No i czekamy na fotki
-Od grudnia 2008 zapuszczam włosy -Dłudość z dnia 01.09 - 40cm -Cel:50cm -Od Lipca 2009 dbam o paznokcie Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2009-09-14 o 14:23 Powód: post pod postem |
|
|
|
#4655 |
|
Rozeznanie
|
anariel ja tez chce zobaczyc to co wyczarowalas
|
#4656 |
|
Wtajemniczenie
|
To musisz poprosic dymke aby Ci przeslala
|
#4657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o kurdę
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
anariel winszuję! Znasz się
legally jestem z ciebie dumna a co do TŻtów to mój (jesteśmy 2,5 lat) jest podejrzanie zbyt idealny! No po prostu nic nie robi złego, cały czas się mnie o wszystko pyta np. Ostatnio nawet mnie zapytał czy może pojechać do babci na imieniny! No po prostu mnie rozwala! Slodziak
|
#4659 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja to samo ^^ Cytat:
Cytat:
ale z oczami to ciężko. anariel również winszuje, a z legally również jestem dumna!
Włosy: 75/100 Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2009-09-14 o 14:58 |
||||
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
hehe wszystkie obserwujemy konkurencje
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ideał!![]() Aż mi się naleśników zachciało, zrobię sobie na kolację
|
|
|
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cienie przejrzałam i nie jest ze mną tak źle - mam 2 zestawy(po 3 cienie) brązów, jedne ciemne, ciepłe i matowe, drugie - beże z cappucino błyszczące, złoty rozświetlać z sephory do wszystkiego, taką śmieszną cieleń zgniłą trochę złotawą i fajną czwórkę gosha srebro, krem, szary brąz i szary(taki metalowy poza tym znalazłam 2 kredki, eyeliner - coś z tego sklecę ![]() ![]() ![]() Wszystko to leżało w zapomnianej szafce na półpiętrze, więc się wzięłam i w końcu posegregowałam kosmetyki i PRZEPROWADZIŁAM SIĘ DO SWOJEJ ŁAZIENKI ) trochę koszyczków, rafii, wazoniki, jeszcze świeczki kupię i będę brać długie kąpiele z muzyką w tle a w mamy łazience zostawiłam żel pod prysznic i jeden szampon i maskę... tak na wszelki wypadek![]() Ale ten czas zleciał...muszę się zabrać za obiadek ![]() Doruś - dziękuję ![]() Nerchie - kolor od światła zależy, kiedyś były piwne, teraz zmieniają się z wiekiem i dobrze-bo takie bardziej mi się podobają wyglądam troche mniej cygańsko
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-09-14 o 15:26 |
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
chyba kupie jutro ten olejek himalaya bo nisim mi sie skonczył,na porost uzywam teraz tylko nerila i olej rycynowy
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
A miałam napisać. Byłam dziś w sklepie zielarskim i znalazłam mnóstwo różnych Seboradinów, Waxa i zestawy Himalayi. Taaaak mnie korci, żeby tam iść...
|
|
|
|
#4665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i w ogóle nie przetłuszcza mi skóry głowy![]() ![]() ![]() Cytat:
jakie zestawy Himalayi????
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Nie czytałam z etykietki co to jest, ale pakowane w pudełeczka no i tam to wyglądało jak szampon i odżywka w takim zestawie :P
|
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero 2 razy użyłam, więc o poroście nic nie mogę powiedzieć, ale włoski po nim są super
Soleilka - brzmi ciekawie jak zużyję chociaż połowę szamponów to się rozejrzę za Himalayą, bo z olejku bardzo zadowolona jestem
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-09-14 o 16:42 |
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
No zestaw zawsze tańszy. Przynajmniej tak mi się wydaje. Dzisiaj kupilam sobie sama Seboradin, a mialam troche inne plany, co do wydania kasy
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4670 |
|
Rozeznanie
|
ASTRA85 jutro mam wszelkie badania typu usg i wizyte ginekologa jak poszłam do przychodni i chciałam zrobić na skierowanie to dwumiesięczny termin mi podali na samo usg brzucha..poniewaz lekarz przyjmuje tylko 2 osoby dziennie...heheh to ją wyśmiałam
Magdzia94 to nie jest ta magdzia co ja zbanowali??? Bo juz sie pogubiłam
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
|
|
#4671 |
|
Wtajemniczenie
|
dymka koniecznie cos w zieleni zmajstruj bo bedziesz pieknie wygladac
No i zloto... mniam (ale to juz na wieczor) ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Klaudiczka799 ja jak przyjezdzam do Polski na badania to czasami mam problemy aby sie dostac. Jak robilam rezonans glowy to mnie znajoma wcisnela (a szlam prywatnie) bo okres oczekiwania byl 3 miesiace Niestety...
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przede wszystkim coś z brwiami muszę zrobić, bo nie dość że dzikie to jeszcze wypłowiałe jak używałam codziennie rycyny to ładniejsze były. Chyba hennę sobie dzisiaj położę i mamie przy okazji też ![]() To ja miałam niesamowite szczęście, bo mi rezonans w ciągu tygodnia NFZ zrobił aż się zdziwiłam, bo znajoma też 3 miesiące czekała
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi badaniami to różnie jest. Ja miałam kiedyś usg od ręki, to całe badanie razem z formalnościami trwało 5 minut, w tym formalności jakieś 3
Za to potem czekałam miesiąc na prywatne, zapłaciłam kupę kasy, ale jedno (bo miałam 2, różnych narządów) badanie lekarz robił mi pół godziny. I jeszcze leciała cichutko muzyka relaksacyjna![]() ![]() ![]() ![]() Czas badania też zależy od tego, czy lekarz napisze "pilne" na skierowaniu. Jeśli tak zrobi, to bardzo szybko przyjmują, ale oni nie chcą tego pisać nawet, kiedy naprawdę jest pilne. Aż sobie przypomniałam, że mnie czeka kilku doktorków niedługo... Ale byłam ostatnio u ortopedy i trafiłam na chyba najlepszego lekarza, na jakiego tylko mogłam trafić. Nie dość, że młody i przystojny (ale żonaty, dzieciaty i flirtował z pielęgniarką ), to jeszcze porządnie mnie obejrzał, wypytał o wszystko i pożartowaliśmy trochę nawet Oby więcej takich lekarzy |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Helloł!
Widziałam dziś balsam koloryzujący do włosów, ten z henny Venity, za 7 zł. Kupię Nie kupiłam tego Dermacolu. Znalazłam, ale kosztował 28 zł..
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
O, o, o a kto daje porady? Bo nie wiem czy dymka czy anariel czy kto bo nie wiem?
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To strasznie drogo. Ja kiedyś kupiłam za 12zł w sklepie a ostatnio zamówiłam nową wersje na allegro za 16zł bo stary na lato za jasny
|
|
|
|
|
#4677 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
) Bo on chyba strasznie ciezki jest.. No chyba, ze teraz sa jakies nowoczesniejsze..
|
||
|
|
|
#4678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam za to Virtual Joko, ładnie kryje i ma jasny odcień. Moze sie uda ![]() Cytat:
|||
|
|
|
#4679 |
|
Rozeznanie
|
anariel o makijarzu
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stosuję go tylko pod oczy i na niespodzianki. Jeśli nie przesadzi sie z ilością to wygląda bardzo naturalnie i jest niewidoczny na twarzy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

I bede szukac tego kursu, jak mala sie urodzi i troszke ja odchowam to sobie pojde 

cyknę fotki i się pochwalę

Widzę, że teraz jest obojętny często woli spędzić czas w domu albo z kolegami niż ze mną. To co będzie później? przecież jesteśmy tylko 6 lat ze sobą a przed nami cały życie. Ja też tak myślę, że kiedyś nie wytrzymam tego wszystkiego powiem mu że to koniec i tyle może wkońcu zrozumie, że nie jestem jego własnością i wciąż musi o mnie zabiegać. Mój Tż też nie potrafi rozmawiać, ciągle zrzuca wine na mnie że to ja się nie staram a on jak zwykle jest święty. Często mówi mi tak przykre rzeczy typu to znajdź sobie lepszego chłopaka który będzie skakać koło ciebie ale czy ja oczekuje aż tak wiele? Wystarczy, że powie że mnie kocha, przytuli, pocałuje. Mój Tż też przestał być o mnie zazdrosny, może powinnam mu dać jakiś powód?
Właśnie rozmawiam z koleżanką na gg i mówi że go wczoraj widziała, jeździł sobie z kolegą po mieście samochodem a do mnie do dzisiaj się nie odzywa 
dla nich to jest takie naturalne że kilka dni się milczy, im się wydaje że dopiero po tym czasie wszystko się uspokoi i nie będzie awantur itd.

Za to potem czekałam miesiąc na prywatne, zapłaciłam kupę kasy, ale jedno (bo miałam 2, różnych narządów) badanie lekarz robił mi pół godziny. I jeszcze leciała cichutko muzyka relaksacyjna
), to jeszcze porządnie mnie obejrzał, wypytał o wszystko i pożartowaliśmy trochę nawet
Kupiłam za to Virtual Joko, ładnie kryje i ma jasny odcień. Moze sie uda