Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-14, 14:06   #4651
Anariel
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Przypomnialo mi sie jak kocham to robic I bede szukac tego kursu, jak mala sie urodzi i troszke ja odchowam to sobie pojde Tyle nowych rzeczy teraz
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 14:07   #4652
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Juz wyslalam Ci na meila Jesli potrzebujesz wiecej zdjec to daj znac Albo moze filmik to odrazu krok po kroku ...
Dziękuję Ci bardzo trafiła ś w moje gusta popołudniu potrenuję cyknę fotki i się pochwalę
Najbardziej mi się ten ostatni podoba - złoto i czerń, przecudny jest
Idę robić przegląd cieni do powiek
A tak w ogóle...czy cienie mogą się przeterminować? czy jeśli mają intensywny kolor i nie są pokruszone to będą się trzymać?
Stary 2009-09-14, 14:07   #4653
carlo_rossi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
trzymaj się

A z radosnych wieści to mam dziś egzamin wiec trzymajcie kciukasy
Dzieki viki i powodzenia na egzaminie. cywil dzis?

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
Byl, otworzylam drzwi powiedzial ze kocha i teskni, co zrobilam? Trzasnelam mu drzwiami przed oczami i jestem dumna, niech spada !
genialnie, tak trzymaj!
[
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Dzięki Asiu Mój Tż też ma ciężki charakter, jest nerwowy i bardzo często ma swoje humory. Dziwi mnie to że tak bardzo się zmienił bo kiedyś był zupełnie inny, był aż za czuły nawet mnie to denerwowało że ciągle mnie całuje, przytula. Chciał spędzać ze mną czas i widać było że sprawiało mu to przyjemność a teraz wygląda na to że jest znudzony mną i naszym związkiem. Najlepsze jest to, że Tż ciągle na mnie naskakuje że to ja jestem nieczuła tylko że jak mogę być czuła, przytulać się do niego jak on przychodzi do mnie, kładzie się i śpi Widzę, że teraz jest obojętny często woli spędzić czas w domu albo z kolegami niż ze mną. To co będzie później? przecież jesteśmy tylko 6 lat ze sobą a przed nami cały życie. Ja też tak myślę, że kiedyś nie wytrzymam tego wszystkiego powiem mu że to koniec i tyle może wkońcu zrozumie, że nie jestem jego własnością i wciąż musi o mnie zabiegać. Mój Tż też nie potrafi rozmawiać, ciągle zrzuca wine na mnie że to ja się nie staram a on jak zwykle jest święty. Często mówi mi tak przykre rzeczy typu to znajdź sobie lepszego chłopaka który będzie skakać koło ciebie ale czy ja oczekuje aż tak wiele? Wystarczy, że powie że mnie kocha, przytuli, pocałuje. Mój Tż też przestał być o mnie zazdrosny, może powinnam mu dać jakiś powód? Właśnie rozmawiam z koleżanką na gg i mówi że go wczoraj widziała, jeździł sobie z kolegą po mieście samochodem a do mnie do dzisiaj się nie odzywa
Miki to przykre co piszesz, trzymaj sie Musisz zaczac bardziej dbac o swoje dobro, postawic granice na nowo. Jestescie ze soba 6 lat,to juz kawałek czasu. Czy tego chcemy czy nie ludzie sie zmieniają i zwiazki tez sie zmieniają. Minął ten poczatkowy etap fascynacji, namietnosci teraz wasz zwiazek ewoluował. moze nie do konca w tym kierunku ktorym to sobie wyobrazalas wczesniej ale jednak jest inaczej. Musicie pogadac i ustalic na nowo zasady "gry" bo to w koncu inny etap zycia inne oczekiwania i potrzeby. Nic nie pomoze jak rozmowa. Lepiej nie zaczynaj podchodów typu 'dam mu powód do zazdrosc' bo to zwykle obraca sie przeciwko nam. Predzej poradzilabym dac sobie na przetrzymanie i np nie odzywac sie troche - nie na zasadzie obrazenia ale bardziej ze jestes zajeta czyms. Wtedy moze zateskni.
I przede wszystki nie obwinia sie o nic bo to nie Twoja wina. Jesli juz to wasza, nigdy tylko Twoja. Dziewczyny nie mozemy byc meczennicami w zwiazkach, mamy takie samo prawo zeby miec pewne oczekiwania wobec partnera.

eh ale elaborat mi wyszedł Głowa do góry dziewczyny, damy rade
Stary 2009-09-14, 14:12   #4654
Anariel
Wtajemniczenie

dymka cienie sa wazne niby trzy lata ale jesli po aplikacji nic sie nie dzieje to smialo. Wiesz coja sobie ostatnio sprawila taka palete, jak teraz patrzylam na Ciebie to te zielenie idealne sa dla Ciebie...

Pokaze Ci a jak cos to zrobie zdjecie tych swoich zebys widziala dokladnie (daj znac jak cos).

No i czekamy na fotki

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2009-09-14 o 14:23 Powód: post pod postem
Stary 2009-09-14, 14:19   #4655
legallybrunette
Rozeznanie

anariel ja tez chce zobaczyc to co wyczarowalas
Stary 2009-09-14, 14:20   #4656
Anariel
Wtajemniczenie

To musisz poprosic dymke aby Ci przeslala

Stary 2009-09-14, 14:26   #4657
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Dziękuję kochana jesteś

Musiałam wstać i zobaczyć jakie mam oczy zielone, z bursztynową obwódką wokół źrenicy i taką ciemną obwódką przy białku. Próbowałam zdjecie zrobić,ale za chiny ostrości nie mogę złapać. Opalać się nie opalam, ale cerę mam raczej śniadą. Kurcze - będę miała profesjonalną poradę stylistki
śliczne oczka

Cytat:
To musisz poprosic dymke aby Ci przeslala
o kurdę , ale czad
Stary 2009-09-14, 14:27   #4658
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

anariel winszuję! Znasz się legally jestem z ciebie dumna a co do TŻtów to mój (jesteśmy 2,5 lat) jest podejrzanie zbyt idealny! No po prostu nic nie robi złego, cały czas się mnie o wszystko pyta np. Ostatnio nawet mnie zapytał czy może pojechać do babci na imieniny! No po prostu mnie rozwala! Slodziak
Stary 2009-09-14, 14:55   #4659
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
On też dwa miesiące był i też w Niemczech ja ten czas normalnie przeszłam, najgorzej było tuż przed jego wyjazdem, bo w histerię wpadałam ciągle ale jak już pojechał to było dobrze. Wiadomo że się tęskni, ale żadnej tam rozpaczy

A propos facetów którzy olewają/nie odpisują/(...) - gadałam z kolegą i żaliłam mu się że mój często nie odpisuje godzinami i się pokłóciliśmy, to ten do mnie powiedział żebym się tak ze 3 dni nie odzywała dla nich to jest takie naturalne że kilka dni się milczy, im się wydaje że dopiero po tym czasie wszystko się uspokoi i nie będzie awantur itd.
miewamy, jako ludzie różne potrzeby, myślę że łatwiej jest pójśc na ugodę i się odezwać bo to nie jest jakaś straszna męka znowu. Jeśli ktoś nie jest w stanie napisać pare słów to chyba, jakoś strasznie nie chce się dopasowywać..

Cytat:
Ja Wam powiem,ze my z moim M jestesmy razem 8 lat. I jego stosunek do mnie sie nie zmienil, czesto mowi,ze mnie kocha,glaska, robi mi kolacyjki itd. To czesciej ja (ale to teraz przez ciaze) jestem zmeczona i na nic nie mam ochoty Ale on jest kochany i wyrozumialy. Wiec wiem,ze mozna znalezc dobrego partnera i nie ma co sie zadowalac podrobkami
jak mam okienko (religia dla innych) to mój tż przywozi mi 2 śniadanko, dziś dostałam naleśniczki ^^ , a ja mu na obiadek pizze

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
dzisiaj mam kryzys włosowy i wogole
ja to samo ^^

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
dobra, przyznaje, jak patrze na inne włosy tez mysle co bym poprawila, ewentualnie zazdroszcze
ja mam taki radar na zniszczone włosy... bo prostu odrazu macam swoje, czy nałożyłam serum i czy są okey i czy czasem nie wyglądam jak ONA

Cytat:
Dziękuję kochana jesteś
Musiałam wstać i zobaczyć jakie mam oczy zielone, z bursztynową obwódką wokół źrenicy i taką ciemną obwódką przy białku. Próbowałam zdjecie zrobić,ale za chiny ostrości nie mogę złapać. Opalać się nie opalam, ale cerę mam raczej śniadą. Kurcze - będę miała profesjonalną poradę stylistki
ja bym wpisała w dowód np. że sa szare ale z oczami to ciężko.

anariel również winszuje, a z legally również jestem dumna!

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2009-09-14 o 14:58
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 14:57   #4660
motylek1007
Zakorzenienie

hehe wszystkie obserwujemy konkurencje

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 15:15   #4661
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
jak mam okienko (religia dla innych) to mój tż przywozi mi 2 śniadanko, dziś dostałam naleśniczki ^^
Ideał!

Aż mi się naleśników zachciało, zrobię sobie na kolację

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-14, 15:19   #4662
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
dymka cienie sa wazne niby trzy lata ale jesli po aplikacji nic sie nie dzieje to smialo. Wiesz coja sobie ostatnio sprawila taka palete, jak teraz patrzylam na Ciebie to te zielenie idealne sa dla Ciebie...

Pokaze Ci a jak cos to zrobie zdjecie tych swoich zebys widziala dokladnie (daj znac jak cos).

No i czekamy na fotki
No właśnie to Twoje oko największe wrażenie na mnie zrobiło
Cienie przejrzałam i nie jest ze mną tak źle - mam 2 zestawy(po 3 cienie) brązów, jedne ciemne, ciepłe i matowe, drugie - beże z cappucino błyszczące, złoty rozświetlać z sephory do wszystkiego, taką śmieszną cieleń zgniłą trochę złotawą i fajną czwórkę gosha srebro, krem, szary brąz i szary(taki metalowy poza tym znalazłam 2 kredki, eyeliner - coś z tego sklecę

Wszystko to leżało w zapomnianej szafce na półpiętrze, więc się wzięłam i w końcu posegregowałam kosmetyki i PRZEPROWADZIŁAM SIĘ DO SWOJEJ ŁAZIENKI:jupi : mam półkę włosową (pęka w szwach ) trochę koszyczków, rafii, wazoniki, jeszcze świeczki kupię i będę brać długie kąpiele z muzyką w tle a w mamy łazience zostawiłam żel pod prysznic i jeden szampon i maskę... tak na wszelki wypadek
Ale ten czas zleciał...muszę się zabrać za obiadek

Doruś - dziękuję
Nerchie - kolor od światła zależy, kiedyś były piwne, teraz zmieniają się z wiekiem i dobrze-bo takie bardziej mi się podobają wyglądam troche mniej cygańsko

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2009-09-14 o 15:26
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 16:08   #4663
astra85
Zakorzenienie

chyba kupie jutro ten olejek himalaya bo nisim mi sie skonczył,na porost uzywam teraz tylko nerila i olej rycynowy
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 16:16   #4664
Soleilka
Zakorzenienie

A miałam napisać. Byłam dziś w sklepie zielarskim i znalazłam mnóstwo różnych Seboradinów, Waxa i zestawy Himalayi. Taaaak mnie korci, żeby tam iść...

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 16:26   #4665
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
chyba kupie jutro ten olejek himalaya bo nisim mi sie skonczył,na porost uzywam teraz tylko nerila i olej rycynowy
Himalaya fajny jest i w ogóle nie przetłuszcza mi skóry głowy

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
A miałam napisać. Byłam dziś w sklepie zielarskim i znalazłam mnóstwo różnych Seboradinów, Waxa i zestawy Himalayi. Taaaak mnie korci, żeby tam iść...
Szczęściara jakie zestawy Himalayi????
Stary 2009-09-14, 16:30   #4666
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
a porost szybszy po nim masz?ile czasu juz go uzywasz?
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 16:33   #4667
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:

Szczęściara jakie zestawy Himalayi????
Nie czytałam z etykietki co to jest, ale pakowane w pudełeczka no i tam to wyglądało jak szampon i odżywka w takim zestawie :P

Bloguję
Stary 2009-09-14, 16:40   #4668
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
a porost szybszy po nim masz?ile czasu juz go uzywasz?
Dopiero 2 razy użyłam, więc o poroście nic nie mogę powiedzieć, ale włoski po nim są super

Soleilka - brzmi ciekawie jak zużyję chociaż połowę szamponów to się rozejrzę za Himalayą, bo z olejku bardzo zadowolona jestem

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2009-09-14 o 16:42
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 16:42   #4669
Soleilka
Zakorzenienie

No zestaw zawsze tańszy. Przynajmniej tak mi się wydaje. Dzisiaj kupilam sobie sama Seboradin, a mialam troche inne plany, co do wydania kasy

Bloguję
Stary 2009-09-14, 16:50   #4670
Klaudiczka997
Rozeznanie

ASTRA85 jutro mam wszelkie badania typu usg i wizyte ginekologa jak poszłam do przychodni i chciałam zrobić na skierowanie to dwumiesięczny termin mi podali na samo usg brzucha..poniewaz lekarz przyjmuje tylko 2 osoby dziennie...heheh to ją wyśmiałam i powiedziałam że pójde sobie prywatnie...i odrazu jutro robie od ręki wszystkie badania...

Magdzia94 to nie jest ta magdzia co ja zbanowali???
Bo juz sie pogubiłam

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 16:51   #4671
Anariel
Wtajemniczenie

dymka koniecznie cos w zieleni zmajstruj bo bedziesz pieknie wygladac No i zloto... mniam (ale to juz na wieczor)

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Klaudiczka799 ja jak przyjezdzam do Polski na badania to czasami mam problemy aby sie dostac. Jak robilam rezonans glowy to mnie znajoma wcisnela (a szlam prywatnie) bo okres oczekiwania byl 3 miesiace Niestety...

Stary 2009-09-14, 16:58   #4672
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
dymka koniecznie cos w zieleni zmajstruj bo bedziesz pieknie wygladac No i zloto... mniam (ale to juz na wieczor)

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Klaudiczka799 ja jak przyjezdzam do Polski na badania to czasami mam problemy aby sie dostac. Jak robilam rezonans glowy to mnie znajoma wcisnela (a szlam prywatnie) bo okres oczekiwania byl 3 miesiace Niestety...
Jak tylko się uporam z kolejną partią prania to będę kombinować przede wszystkim coś z brwiami muszę zrobić, bo nie dość że dzikie to jeszcze wypłowiałe jak używałam codziennie rycyny to ładniejsze były. Chyba hennę sobie dzisiaj położę i mamie przy okazji też

To ja miałam niesamowite szczęście, bo mi rezonans w ciągu tygodnia NFZ zrobił aż się zdziwiłam, bo znajoma też 3 miesiące czekała
Stary 2009-09-14, 17:17   #4673
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Z tymi badaniami to różnie jest. Ja miałam kiedyś usg od ręki, to całe badanie razem z formalnościami trwało 5 minut, w tym formalności jakieś 3 Za to potem czekałam miesiąc na prywatne, zapłaciłam kupę kasy, ale jedno (bo miałam 2, różnych narządów) badanie lekarz robił mi pół godziny. I jeszcze leciała cichutko muzyka relaksacyjna

Czas badania też zależy od tego, czy lekarz napisze "pilne" na skierowaniu. Jeśli tak zrobi, to bardzo szybko przyjmują, ale oni nie chcą tego pisać nawet, kiedy naprawdę jest pilne.

Aż sobie przypomniałam, że mnie czeka kilku doktorków niedługo...
Ale byłam ostatnio u ortopedy i trafiłam na chyba najlepszego lekarza, na jakiego tylko mogłam trafić. Nie dość, że młody i przystojny (ale żonaty, dzieciaty i flirtował z pielęgniarką), to jeszcze porządnie mnie obejrzał, wypytał o wszystko i pożartowaliśmy trochę nawet Oby więcej takich lekarzy

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 17:24   #4674
19agusia91
Zakorzenienie

Helloł!

Widziałam dziś balsam koloryzujący do włosów, ten z henny Venity, za 7 zł. Kupię

Nie kupiłam tego Dermacolu. Znalazłam, ale kosztował 28 zł..
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 17:36   #4675
Soleilka
Zakorzenienie

O, o, o a kto daje porady? Bo nie wiem czy dymka czy anariel czy kto bo nie wiem?

Bloguję
Stary 2009-09-14, 17:48   #4676
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Helloł!

Widziałam dziś balsam koloryzujący do włosów, ten z henny Venity, za 7 zł. Kupię

Nie kupiłam tego Dermacolu. Znalazłam, ale kosztował 28 zł..
To strasznie drogo. Ja kiedyś kupiłam za 12zł w sklepie a ostatnio zamówiłam nową wersje na allegro za 16zł bo stary na lato za jasny

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 17:52   #4677
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
O, o, o a kto daje porady? Bo nie wiem czy dymka czy anariel czy kto bo nie wiem?
Chyba Anariel.. Tylko nie wiem w sprawie czego... makijazu? czy ogolnie calosci..

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
To strasznie drogo. Ja kiedyś kupiłam za 12zł w sklepie a ostatnio zamówiłam nową wersje na allegro za 16zł bo stary na lato za jasny
A Wy dziewczyny uzywacie Dermacolu? Nie macie po nim tapety? (jesli o pudrze w kremie mowicie) Bo on chyba strasznie ciezki jest.. No chyba, ze teraz sa jakies nowoczesniejsze..
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-14, 17:56   #4678
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego nie kupiłam, nie dam im tyle zarobić Kupiłam za to Virtual Joko, ładnie kryje i ma jasny odcień. Moze sie uda
Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Chyba Anariel.. Tylko nie wiem w sprawie czego... makijazu? czy ogolnie calosci..

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

A Wy dziewczyny uzywacie Dermacolu? Nie macie po nim tapety? (jesli o pudrze w kremie mowicie) Bo on chyba strasznie ciezki jest.. No chyba, ze teraz sa jakies nowoczesniejsze..
Ja chciałam jako korektor
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 17:57   #4679
legallybrunette
Rozeznanie

anariel o makijarzu
Stary 2009-09-14, 17:57   #4680
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość

Ja używam go jako korektor w minimalnych ilościach Stosuję go tylko pod oczy i na niespodzianki. Jeśli nie przesadzi sie z ilością to wygląda bardzo naturalnie i jest niewidoczny na twarzy

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości