|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz siê chirurgi± plastyczn±? Podda³a¶ siê zabiegowi lub go rozwa¿asz? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
![]() Wysokie czo³o...przeszczep w³osów ??
Witam Was
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Dot.: Wysokie czo³o...przeszczep w³osów ??
a ja sobie tlumacze ze kobiety kiedys goli³y brwi aby ich czo³a wygl±da³y na wy¿sze nawet tak znana Mona Lisa. Wysokie czo³o = inteligencja. Po co siê doszukiwaæ problemów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 530
|
Szukacie problemów, mankamentów tam gdzie ich nie ma... to mo¿e sobie szyje skróæ bo masz za d³ug±? Brodê wyd³u¿ bo masz za krótka? Albo poszerz ko¶ci policzkowe bo masz za w±sk± twarz?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 114
|
![]()
ta :P czy laska jest ³adna czy nie to nie zale¿y od czo³a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziewczyna nie prosi³a aby¶cie komentowa³y jej decyzjê, tylko o podpowied¼ co ma zrobiæ w sytuacji, w której (jak s±dzê) czuje siê niekomfortowo. Operacje plastyczne maj± na celu równie¿ poprawienie swojej w³asnej samooceny, wiêc je¶li ona nie czuje siê dobrze z wysokim czo³em to powinna poddaæ siê temu zabiegowi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Przeszczep juz za 2 tyg
![]() ![]() jest rok 2014 ja jeszcze czesze sie na zel ale juz ledwo ledwo gdyby nie LOXON i Nanogen ktorym maskuje przeswity to leze. Zdecydowalem sie na PRZESZCZEP po konsultacji znalazlem dosc tania i obiecujaca klinike potrzebne mi jest 2000 transplanto i tylko 10zl za jeden. to calkiem ok cena. 9go maja mam miec przeszczep ale gdy wplacilem zaliczke lekarz powiedzial mi ze nie bede mial juz wlosow jak u dwudziestolatka i to dalo mi do myslenia dlaczego mam wyrzucic 20000 skoro moge wrocic do propecji. bardzo boje sie ze cos pojdzie nie tak oraz to ze w pracy ktos zauwazy rany goja sie dluzej niz 2 miesiace tzn jest dosc silne zaczerwienienie czola ktore ustepuje az do 3 miesiecy a ja mam tylko 6 tyg wolnego i musze wrocic do pracy. Zaplacilem juz zaliczke i dalej sie zastanawiam ale na 50% odmowie i spruboje wrocic do propecji oraz dalej bede stosowal Loxon. Mysle ze nie warto ryzykowac blizn jezeli dalej moge sie czesac na zel i maskowac przeswity nanogenem a do przeszczepu powroce jak bede juz w totalnej kropce i nie bede mial wyjscia ale to zapewne wydarzy sie gdy bede mial 40 lat :P walka trwa juz 12 lat to moze potrwac kolejne tyle i dopiero wtedy dam sie skroic a moze wynajda cos lepszego niz przeszczep juz teraz interesuja sie komorkami macierzystymi i potrafia wychodowac wlos to co bedzie za nastepne 12 lat ![]() trzymam kciuki za wszystkich panow w walce z lysizna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Oczywi¶cie ze sa ja juz chyba wszystkich próbowa³em
A je¿eli mówisz o tym ze jest sposób i w³osy wygl±daj± naturalnie to przeczytaj moj post ja juz mia³em w³osy z kliniki handonmen i to zwyk³a peruka przyklejona ta¶ma do g³owy dramat i to kosztowa³o mnie ok 8000 z dojazdami do nich Przeszczep dobrze wykonany jest tak¿e naturalny |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 007
|
Jest te¿ co¶ takiego jak klonowanie i jeszcze jaka¶ metoda z komórkami macierzystymi ale to chyba dopiero w fazie badañ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Prywatnie pracujê w klinice transplantacji w³osów i mamy grupê pacjentek z problemem wysokiego czo³a. Osobi¶cie jestem zdania, ¿e je¶li kto¶ ¼le siê czuje w aktualnym wydaniu to dlaczego tego nie poprawiæ skoro s± ¶rodki? Wysokie czo³o wysokiemu czo³owi nie równe niestety. Czêsto wysokie czo³o nie wspó³gra z reszt± twarzy burz±c proporcje. Moim zdaniem, martynobcm, powinna¶ zg³osiæ siê na konsultacjê do której¶ z polskich klinik.To koszt rzêdu 100 z³ a wykwalifikowany chirurg rozwieje Twoje w±tpliwo¶ci "czy robiæ" lub "czy nie robiæ". Poza tym wiêkszo¶æ Klinik przeprowadza równie¿ konsultacje za po¶rednictwem mailowym. To dodatkowy plus dla pacjenta, bo nie trzeba wychodziæ z domu aby uzyskaæ fachow± poradê oraz nie jest ona odp³atna. Mitem jest, ¿e polskie kliniki s± daleko w tyle w technice przeszczepów, poniewa¿ specjali¶ci ci±gle szkol± siê za granic±, s± cz³onkami ISHRS( International Society of Hair Restoration Surgery) dziêki czemu mog± konsultowaæ dany przypadek ze specjalistami z ca³ego ¶wiata. Do Nas zg³aszaj± siê pacjenci z najdalszych krajów, wiêc nie wybrali USA lub Brukseli, a polecaj± nam kolejnym pacjentom
![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
a s± takie kliniki w Poznani ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Swarzêdz Klinika Kolasiñski
![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Witam
Czy mo¿e kto¶ poleciæ klinikê w okolicach ¦l±ska. Znalaz³em http://przeszczepwlosow.org.pl/ , opinie na temat kliniki pozytywne. Ma kto¶ do¶wiadczenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 229
|
je¿eli opinie pozytywne to pewnie warto tam robiæ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.