|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
BAN stały
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
[cytat:
aa2 napisałas w któryms poście ze nie chciałas mówić czy nie mogłas powiedziec o ciąży do 3 miesiąca, dlaczego??? ja bym sie chyba bała powiedziec i tez około 3 miesiaca bym strała sie ukrywać, bo bałabym sie ze cos sie stanie z fasolinką i wtedy gorszy ból. no i zależy czy bym wytrzymała komuś nie wypeplać ehhnie chciałam mówić zeby nie zapeszać, mówią że te 3 miesiace najważniejsze, ale ja papla jestem i nie mogłam się powstrzymać ![]() ![]() a inna sprawa to że w pracy musiałam powiedzieć no i wiadomośc zaczeła rozchodzić się z prędkością światła, a chciałam żeby bliskie mi osoby dowiedziały się ode mnie
|
|
|
|
#633 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zanim dowiedziałam się że jestem w ciązy o ile pamietam to bardzo byłam zmęczona i cały czas spałam... na poczatku nie lączyłam tego z ciążą tylko myślałam że to przez prace i upały
piersi też mnie bolały i było mi słabo(a to znowu myślałam że przez tabletki na kręgosłup) no a pózniej doszło do mnie że to może byc ciaża... ale nie miałam odwagi zrobic test...
|
|
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
kurcze dziewczyny nie wiem czy to moje schizy sie zaczynaja czy juz nie wiem co czuje ciagle lekkie klucie w dole brzucha ciagle chce mi sie spac, planowana @ jest na piatek ale jak pewnie wiecie nie chce jej u siebie widziec. jednak piersi nie bardzo czuje chyba jednak zwariuje. nawet nie czuje ze rymuje
|
|
|
|
#635 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Najlepiej nie myslec tyle i nie przygladac sie tak uwaznie Bo jak zbyt uwaznie sie patrzy to sila woli sie juz widzi niektore rzeczy i przyporzadkowuje sie to ciazy Wyluzuj ciutke, zebys sie nie rozczarowala ![]() Wiem, ze ciezko, ale dla Twojego dobra i spokojnego snu ![]() ![]() Do piatku juz tylko 4 dni, szybko zleca i sie okaze A ze tydzien zaczal sie owocnie to pewnie i u Ciebie bedzie dobra nowina, tylko sie nie nakrecaj tak mocno
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#637 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczynki
![]() mam nadzieje ze dzieki wam dam rade - NA PEWNO DAM RADE Edytowane przez dawcia Czas edycji: 2009-09-14 o 20:30 |
|
|
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
No pewnie ze tak!! Ja sie nasłuchałam mnósstwo i samam przestałam o tym myśleć. DAwcia! Co będzie to będzie! pamiętaj że niespodzianka z zaskoczenia jest naaajlepsza, także wyluzuj troszeczkę, a może czeka cię miła wiadomość
jeśli nie to nie ma co się zamartwiać, to znak że czekają cię jeszcze słodkie chwile z tż
|
|
|
|
#640 |
|
Wtajemniczenie
|
przeciez nie bedziesz tego traktowac przedmiotowo... musisz kochać sie ze zwoim tż a nie robić dzidzie... wtedy może spokojniej to przyjmiesz i nie bedziesz tak o tym myślała...
ja po 4 miesiącach starania myslałamże jest coś ze mna nie tak ...
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
ja również popieram przedmówczynie
nic na siłę, ja jak się starałam to wszędzie widziałam jakieś oznaki a jak olałam to samo przyszło
|
|
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
tylko jak to zrobic ? w sumie jak sie przytulamy to nie mysle o tym zaczynam myslec dopiero przed pojawieniem sie @ przyjdzie nie przyjdzie przyjdzie nie przyjdzie i tak w kolko wmawiam sobie jakies bole i takie tam. dziewczyny chyba nalezy mi sie kopniak w d....
|
|
|
|
#643 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na zyczenie !
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh ja jestem dzisiaj jakaś zrezygnowana, nie mam ochoty nawet na pisanie. Miło się Was podczytuje
ja nawet nie zastanawiam się nad objawami, jakoś mam przeczucie, ze i tak sie nie uda...
|
#645 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
Giovi serdeczne gratulacje
Poczekaj na tz-ta, to tatusi musi jako pierwszy wiedziec. Mój poszedł do łazienki sam test oblukac (ja juz wdziałam II jak siuski wpusciłam bo pokazały sie odrazu) odczekał 5 minut i pyta : a co to oznacza jak są II?? hehe myslałam ze padne
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Cosmaa Dzięki kochana
jakoś tak mi dzisiaj źle, nie wiem jakaś chandra mnie dopadła...postaram się uśmiechnąć
|
#648 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() A na rozluznienie moj ulubiony dowcip Żona informatyka wysyła go po zakupy: - Kup parówki, a jak będą jajka, to kup dziesięć. Chłopina po wejściu do sklepu pyta: - Czy są jajka? - Tak - odpowiada sprzedawca. - To poproszę dziesięć parówek. Co najgorsze z informatykami naprawde tak bywa Mam zywy przyklad w domu ![]() Dobranoc dziewuszki Udanej stosunkowo nocy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mnie bolą piersi jak nigdy w życiu... nawet przed @ tak nie mam... matko, nie doczekam poniedziałku
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
ja pomimo dołka dzisiaj zaczynam z uśmiechem, a co mi tam niech smutki idą w dal ![]() ![]() Dołek mam bo wczoraj zaczęło mi się plamienie - jeszcze przed terminem @ no i ten koszmarny sen. Obudziłam się w szoku - byłam zdiagnozować raka ![]() ![]() ![]() Więc teraz czekam czy mi się @ rozkręci czy na plamieniu się skończy
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie to, ze mi przeszkadza...tylko sie tak zakrecilam, ze nie wiedzialam, co jest grane
[QUOTE=Cosmaaaaaaa;1423032 4]Ja tez zmienilam Fajny-moj tz bylby zachwycony, bo uwielbia zime i snowboard !Cytat:
|
|
|
|
|
#653 |
|
Wtajemniczenie
|
hello
pierwszy raz w zyciu wstałam o takiej godzinie jestem juz po sniadanku i wlazłam juz tutaj hehehjezu a ja całą noc śniłam o anatomii... masakra.. to juz jest obsesja ![]() jak tam u was pogoda? bo u mnie akurat taka żeby się podołowac ale nie zamierzam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cosmaaaaaaaaaa to Ty jak moja koleżanka -maniak taki ze nei wiem cały czas z netka śćiaga serial bo tak uwielbia ciekawa kogo to wina -Marka?? a no trzeba przyznac ze ejst przystojny ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
ale spac i tak nie moge i tak sie meecze przez pół dnia az wroci moj kochany ![]() ja zaraz ide sobie robic snaidanie bo juz buuuurczy mi jak nie wiem moze cacao, podobno daje energie a pogoda tak aza oknem ze nic sie nie chce....
|
|
#655 |
|
Wtajemniczenie
|
no dla mnie wcześnie wstałam. od kiedy jestem w ciąży i nie pracuje to tak mi się zegar biologiczny ustawił że wstaje od 9.30 do 10.00
inaczej ani rusz... dzisiaj jakas dziwna odmiana
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
jej jeden dzien mnie nie bylo i tyle do nadrabiania
![]() po pierwsze GIOVI gratulacje !!!!!! obys zaczela ta wspaniala passe II kreseczek 3mam kciuki ![]() ogolnie ide dzisiaj do lekarza bo starsznie brzuch mnie rwie na dole a to przeciez juz 16 tc nie mam pojecia ale lekarz kazal mi sie pokazac... tak wogole myslalam ze dzisiaj wiecej osob testuuje a tu dupa
|
|
|
|
#657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wow jak ja zazdroszcze, ja to o 5 wstaje na 7 pracuje i tylko w weekendy mogę się wyspać. Zastanawiam się czy nie pójść na jeszcze jesdne studia tyle że wtedy to już wogóle bym się nie wysypiała. No i jeśli udało by się nam z dzdzią to nie wiem czy bym podołała. A jak tam u was z humorkiem, widzę że przez pogodę to większość albo ma dołek albo jest senny? |
|
|
|
|
#658 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
za wizyte i daj nam znać co Ci powiedział...
|
|
#659 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja studiuje zaocznie niedługo szkoła się zaczyna i boję się czy dam rade... studiuje fizjoterapie ibtam nietylko sie pisze ale sa tez cw praktyczne i z tym brzuchem to nie wiem jak bedzie...
ale dziekanki brac nie chcę.. jakoś może się uda![]() a pogoda u mnie czysto do spania
|
|
|
|
#660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Brzydule uwielbiam Cytat:
ja dzis o 6 oczu nie moglm otworzyc i nawet myslalam, czy nie zadzwonic i nie wziac wolnego, taka jestem jakas zmeczona i nic mi sie nie chce ale wiedzialam, ze i tak bym juz nie usnela i urlop zmarnowany ...Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

juz widzialam dzisiejszy odcinek wczoraj 

no a pózniej doszło do mnie że to może byc ciaża... ale nie miałam odwagi zrobic test...

Najlepiej nie myslec tyle i nie przygladac sie tak uwaznie

na zyczenie !
Mam zywy przyklad w domu 
czy na plamieniu się skończy

nie mam pojecia ale lekarz kazal mi sie pokazac...
za wizyte i daj nam znać co Ci powiedział...
a Brzydule uwielbiam