|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Dzieki
Braz już nosiłam dłuuugo dłuuugo i mi sie przejadł totalnie, zreszta mój naturalny kolor włosów to ciemny czekoladowy braz.
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2883 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2884 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym chciała zobaczyć siebie kiedyś w blondzie, ale co komuś powiem to kręci głową i mówi, że sobie mnie nie wyobraża. SiWA symulacja to symulacja, wiadomo, że nie to, co na żywo, ale myślę, że będzie ok. Masz ciemną karnację i w połączeniu z takim kolorem może dać ciekawy efekt. |
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14236862]To to właśnie o tym mówię, troszkę z tym kłopotu, ale jak się chce to można.
Ja bym chciała zobaczyć siebie kiedyś w blondzie, ale co komuś powiem to kręci głową i mówi, że sobie mnie nie wyobraża. SiWA symulacja to symulacja, wiadomo, że nie to, co na żywo, ale myślę, że będzie ok. Masz ciemną karnację i w połączeniu z takim kolorem może dać ciekawy efekt. eyeliner
|
#2886 |
|
Raczkowanie
|
Witam śliczne
Wiecie może w jakim sklepie internetowym znajdę takie kapcioszki ? Może na allegro gdzieś widziałyście ? Bo szukam szukam ,a znaleźć nie mogę
|
#2887 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14238638]Tym też mi nigdy nie wychodzi, na górze owszem, ale żeby całe oko to jeszcze mi się nie udało. Musze jutro spróbować. A to w takim razie jaki eyeliner?
[/QUOTE]Astor z twarda konówką.
|
#2889 |
|
Konto usunięte
|
Aha. Jak mi się mój skończy, a chyba już mu nie dużo trzeba , bo ciężko się maluje to sobie może kupię.
|
|
|
|
#2890 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór panienki
![]() przewiało mnie wiec tylko sie witam i wyłączam kompa bo boli jak pochylam głowe piekna jest ta kiecka z H&M pokazesz nam fryzurke nowa?Lolly_girl ładnie Ci w blondzie ale ale jak chcesz zmin to koniecznie przemaluj ten spod...moze tylko mi sie nie podoba. Ale jak dlamnie to wiesniackie bardzo jest, jak widze dziewczyne z ciemnym spodem i białą górą to odrazu mi sie tylko kojarzy z brudaską, remiza, zapachem potu i alkoholu . Wybaczcie, takie tylko moje skojarzenia.
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, kupilam sobie buty
z ccc takie wysokie czarne zamszowe kozaki pod samo kolano. Zakochalam sie i marze zeby juz bylo zimno ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam doła
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Rozeznanie
|
widziałam bossssskie, a ja dzis kupiłam jeansy i pasek gruby na dale w fioletowa paterke
Edytowane przez marlenkarr Czas edycji: 2009-09-14 o 21:16 |
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Problemy z Tz
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-14 o 21:16 |
|
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest to ognista czerwień. Gdyby była moda na ten kolor to bym chyba sobie od razu zrobiła. Neheszta co Ci zrobił Twój TZ, ze takiego doła masz?Zmija 19 dobrze Ci radzi-nie przejmuj się. Dziewczyny co kupiły nowe rzeczy-może wklejcie je jeśli dacie rade.Jestem ich ciekawa. Edytowane przez Patiirafaello Czas edycji: 2009-09-15 o 09:49 |
|
|
|
|
#2898 |
|
Zadomowienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14236862]To to właśnie o tym mówię, troszkę z tym kłopotu, ale jak się chce to można.
Ja bym chciała zobaczyć siebie kiedyś w blondzie, ale co komuś powiem to kręci głową i mówi, że sobie mnie nie wyobraża. [/QUOTE] Jak farbowałam włosy na ciemno to też nikt nie wyobrażał sobie mnie w blondzie. A teraz większość osób mi mówi, że tak jest lepiej
|
|
|
|
#2899 |
|
BAN stały
|
hej piekniochy
obgadalysmy juz Miss Polonia , wczoraj u mnie we wloszech ogladalam wybory Miss Italia 2009 , poobgadujemy sobie teraz wloszki pare fot 5 finalistek , taka szkodaa .. bylo kilka naprawde slicznych powalajacych dziewczyn .. niestety przechodza te na ktore wplywa jak najwiecej smsow, wygrala ta z nr 07 .. o i tak :
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-09-15 o 15:23 |
|
|
|
#2900 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Nie pokażę :P Nie podoba mi się za cholerę. Ponoć jest mi w niej ładnie, ale czuję się łysa. Jeszcze z przodu te kudły są dłużesze niż z tyłu i takie pejsy jakby się robią, jak ich nie zakręcę. Jak jakiś żyd wyglądam. Sprzedaję płytki i jakieś ciuchy, których nie noszę na allegro i idę przedłużać. Postanowione. I w końcu będę blondynką. Czy któraś z Was zna siętrochę na przełużaniu i mogłaby mi powiedzieć, czy włosy w galerii na tej stonie: http://lunahair.pl.tl/PRZYK%26%23321...b6d641dfd7bb3d są dobrze zrobione? Szukałam czegoś w 3mieście, ale nie w salonie (nie chce bulić 1000zł). neheszta, z tego co pamietam już nie pierwszy raz Twój tż jakiś numer odstawił. Jak się w związku nie układa i któras ze stron nie wykazuje żadnych chęci,żeby to naprawić to nie ma co się męczyć w takim układzie. Im dłużej tym trudniej jest się rozstać i dojść do siebie później. Pomyśl, czy chciałabyś być z tym człowiekiem (z nim ,a nie z Twoim wyobrażeniem, że się zmieni i będzie lepszy) za kolejne 10 lat, mieć z nim dzieci i wspólny dom. Jeśli nie, to niech zjeżdża jak najszybciej, bo na prawdę nie ma powodu, abyś się męczyła. Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2009-09-15 o 15:34 |
|
|
|
#2901 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie ona wszystkie takie sobie są, może nr 7 i 37 są ładniejsze ale ta w środku to juz wogóle odpada- no ale to sa tylko zdjęcia może poprostu tak dziwnie wyszy na tych ujęciach![]() Jakkolwiek- zawsze jest takie początkowe wrażenie po obcieciu że włosy są dziwne, za krótkie i mało ich - za tydzień powinno być juz ok. z tego co piszesz to masz modna fryzurke w tym sezonie- na boba![]() Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-09-15 o 15:28 |
|
|
|
#2902 |
|
BAN stały
|
bo one byly takie sobie .. ta ktora wygrala , jedyne co to byla wysoka bardzo .. i ma brzydkie rzadkie wlosy , chyba dlatego caly czas w kucyku .. a wloszki z reguly maja piekne geste ciemne grube dluuuugie wlosy , byly inne cudowne dziewczyny ale niestety nie przeszly.
Jakkolwiek przejrzyj , poczytaj watek o przedluzaniu , wybierzesz najlepsza dla siebie metode , nie musisz przedluzac koniecznie w salonie , na forum dziewczyny wklejaja duzo zdjec wlosow przed i po ,poszczegolnymi sposobami : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post14251703 |
|
|
|
#2903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wybrałam metodę na mikroringi z silikonem w środku. Teraz szukam tylko kogoś, kto to zrobi. Niestety w żadnym z tematów nie było nikogo polecanego z 3miasta Chyba się zdecydują na tę Lunę, bo czytałam parę pozytywnych opinii w necie, a niczego innego sensownego znaleźć nie mogę. Moja koleżanka jest po kursie, ale nikomu jeszcze nie przedłużała włosów (poza kursem) i chce ode mnie 500 zł Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2009-09-15 o 16:14 |
|
|
|
|
#2904 |
|
BAN stały
|
jakkolwiek no to znajdz kogos kto umie to robic , bo slyszalam ze ringi niewlasciwie zalozone przecinaja i wyrywaja wlasne wlosy z cebulkami !! , poza tym ogolnie jest to inwazyjna metoda , i przygotuj sie ze bedziesz musiala troszke zaplacic , bo na metody stale trzeba wybierac wlosy najwyzszej jakosci , inaczej sie zrobi z nich szybko siano , a dobre wlosy do najtanszych nie naleza , najlepiej kupic je ze sprawdzonego zrodla
jak bedziesz juz :po: wklej zdjecia
|
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakkolwiek w każdym związku są jakieś sytuacje, które denerwują, a ta nie jest aż takiego pokroju aby zrywać
|
|
|
|
|
#2906 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Te mikroringi z silikonem nie przecinają włosów dlatego się na nie zdecydowałam. Przygotowałam się na wydatek około 500-600 zł, włoski naturalne europejskie Porąbało mnie do końca
|
||
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym sobie przedłużyła włoski
|
|
|
|
#2908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Faceci to zło
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chciałabym sobie przedłużyć
![]() I chyba kupię sobie na studniówkę clipy ![]() Uwielbiam Was, a mam mało czasu, żeby się udzielać
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

+ korekcja powiek górnych 

Moja waliza waży tonę, dobrze że na kółkach, ale nie wiem jak ją w ogole wnieść do hotelu