|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6901 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
eh, przekonalyscie mnie
![]() na pierwszy rzut pojde do dr. stanczyka skoro tak zachwalacie. A nie wiecie czy on robi takie cudo jak wlozenie implantu pod oba miesnie? bo mi sie marzy takie cosik zeby i sobie po ewentualnej ciazy brykac bez poprawek i zeby cysie bez staniczka ladnie wygladaly. Ale jak cos zle pisze to mnie poprawcie, bo za duzo informacji na raz przyswoilam ![]() .. ah i jeszcze takie pytanie, przejrzalam galerie prac dr stanczyka i on wlasciwie ma same implanty anatomiczne, czy orientujecie sie w jakich przypadkach lepsze sa okragle a w jakich anatomiczne? bo jak na moje oko to polowa z tych anatomicznych wygladaja jak napiete pileczki czy cos mi sie nie zgadza... znowu...
Edytowane przez malinowa83 Czas edycji: 2009-09-14 o 19:19 |
|
|
|
#6902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiedzę dobrze przyswoiłaś - jak implant przytrzymywany jest przez mięsień piersiowy większy i mniejszy to faktycznie ryzyko zjechania cycuchów do pasa jest mało prawdopodobne Jeśli ja dobrze pamiętam - jesteś z W-wy? A rozważałaś dr Szczyta? - na beauty ma same (chyba ) pozytywne opinie |
|
|
|
|
#6903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy okrągłe czy anatomy - to wszystko zależy od budowy klatki piersiowej i upodobań pacjentki .Okrągłe - w zasadzie zalecane do powiększania piersi, sporo tańsze, często powodują efekt piłek (ale nie zawsze (właśnie z tego powodu pani dr absolutnie nie chciała mi włożyć żelek okrągłych - powiedziała mi prosto z mostu, że umieszczając mi takie implanty oszpeci mnieAnatomy - kiedyś zalecane jedynie do rekonstrukcji piersi . Idealne dla chudzielców z kościstą klatką piersiową |
|
|
|
|
#6904 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a czy on robi pod oba miesnie? jego portoflio jakos mnie nie przekonuje, nie chcialabym nikogo urazic, ale piersi spod jego reki prawie wszystkie wygladaja na plastikowe... no przynajmniej te z galerii na jego stronie, ale chyba tym jakos bardzo nie mozna sie sugerowac prawda? |
|
|
|
|
#6905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na beauty czytałam na jego temat same pozytywy, widziałam też zdjęcia piersi w GZ i nie wydały mi się być plastikowe I powiem szczerze, że żadnym piersiom nie miałam nic do zarzuceniaMyślę, że dobry z niego fachowiec
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-09-14 o 19:51 |
|
|
|
|
#6906 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
w takim razie mam juz dwa nazwiska na mojej tajnej liscie: stanczyk i szczyt a czy na miejscu dostane bardziej obfita dokumentacje poprzednich operacji? ![]() a moze ktoras z was dziewuszki ma taka liste o co sie pyta na pierwszej konsultacji? pliz, bo mam metlik w glowie... wiem tylko ze chce zapytac o to czy mi sie nie rozciagnie pieprzyk ktory mam na piersi (wiem ze to brzmi absurdalnie) no i jak to bedzie po ciazy.. ale to chyba pytanie zostanie bez odpowiedzi
|
|
|
|
|
#6907 | |||
|
Przyczajenie
|
Mya - ja mam Allergan 410 FX 360cc
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
, a co do wyglądu to króko po op faktycznie wyglądają jak okręgłe, moje narazie mają miesiac i może jutro zamieszcze zdjecie to będziesz mogła zobaczyc bo ja mam anatomy, ala zaznaczam moje są mocno wypełnione od góry ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
He he to cie zdziwie co do pieprzyka
|
|||
|
|
|
#6908 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziekuje Ci bardzo i czekam na zdjecie ...zdjec mi nigdy za wiele
|
|
|
|
|
#6909 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak obiecalam, ponizej foteczki moich dziewczynek 300cc
, zdjecia amatorskie, sama niestety musialam zrobic, ale cos widac ...i prosze udawac, ze nie widzicie mojej slonecznej alergii
Edytowane przez Agnessa30 Czas edycji: 2009-09-16 o 22:25 |
|
|
|
#6910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do alergii - patrzę, patrzę, ale nic nie widzę (chyba lekarz od ócz się kłania |
|
|
|
|
#6911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a co do alergii, to pojawila sie chol...a w tamtym roku latem i w tym roku tez dala popalic, ale o dziwo tylko na dekoldzie, albo lepiej powiedziane AZ NA DEKOLDZIE. Przyszlo lato chcialam cycuchy wystawic , a tu plamy czerwone
|
|
#6912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz co dopiero jutro mam wizyte bo lekarz powiedział ze jak di poniedzialku nie zejdzie to mam przyjechac...a synus ma juz nawet wysypke na policzkach buziaczki:cmo k:
|
|
#6913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do alergii choć też jej nie widzę możemy sobie podać ręce ja też całe lato walczę z fotouczuleniem
|
|
|
#6914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi kazal doktorek przed sezonem letnim lykac duzo wapnia i wychodzac na slonce smarowac ladivalem 50, a po kapieli wieczorem ladivalem po opalaniu do skory alergicznej. Nigdy nie mialam zadnej alergii, a teraz jak chce nosic bluzeczki i sukieneczki z duzym dekoldzikiem, to mnie wysypuje![]()
|
|
#6916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mały gorączkuje? Przejrzałaś te zdjęcia w wikipedii - tam pokazana była typowa wysypka ospowa (ospy wietrznej) Alergia skórna to raczej takie swędzące krostki bądź zaczerwienione szorstkie plamki |
|
|
|
|
#6917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Za tydzien mam termin do kosmetyczki na zabieg mikrodermabrazji i mam nadzieje, ze po tym dekoldzik i geba beda lepiej wygladaly
|
|
#6918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A cycszki paluszki lizaći to w miękkim staniczku tak się ładnie prezentują
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
buziaczki
|
|
#6921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli mnie już dopadnie uczulenie to najczęściej smaruje się elidelem i maśćmi robionymi w aptece na receptę
|
|
|
#6922 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), a tych moich dodatkowych 100cc, to juz nie moge sie doczekac
|
|
#6924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#6925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Listopadowa mi krem służy świetnie i mmoim dwóm synom też także śmiało mogę polecić i używam już od dłuższego czasu i nawet nie nastąpiło zobojętnienie
Edytowane przez ruda Czas edycji: 2009-09-14 o 21:17 |
|
|
|
|
#6927 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie od wczoraj 37.2 i niezle rozbita się czuje, pierś pobolewa nawet jak leże
![]() :cisz a: , po 9 msc powinnam się cieszyć z moich panienek- a tu znów powtórka -sportowy stanik i spanie na plecachTen stan podgorączkowy to pewnie z tąd, że organizm się broni przed ciałem obcym i torebka zaczyna się tworzyć. Mam nadzieje, że teraz to juz odrzut jest niemożliwy ![]() ![]() .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#6928 |
|
Raczkowanie
|
listopadowa dziekuje za namiar na centrum handlowe
a prosze pomóz mi jeszcze w ustaleniu miejsca noclegu przyjade do gdyni na konsultacje, potem skocze sobie na zakupy do gdanska do galeri bałtyckiej, a rano bede chciala skoczyc do ikea. i gdzie ja mam spac ![]() znasz jakis hotel/pensjonat w poblizu galeri bałtyckiej lub po drodze na ikee. |
|
|
|
#6929 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mnie straszycie tymi dolegliwosciami pooperacyjnymi. Mam strach przed takowa operacja do tego stopnia,że snia mi sie po nocach straszne rzeczy,że nie moge sie obudzic po op
Wiem durna jestem
|
|
#6930 |
|
Przyczajenie
|
Mhh no cóż to ja też dołączam do grona alergiczek
, czasami mnie wysypie (to znaczy chociaż raz w miesiacu) i to niestety na twarzy
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

- jak implant przytrzymywany jest przez mięsień piersiowy większy i mniejszy to faktycznie ryzyko zjechania cycuchów do pasa jest mało prawdopodobne
. Idealne dla chudzielców z kościstą klatką piersiową

, czasami mnie wysypie (to znaczy chociaż raz w miesiacu) i to niestety na twarzy