|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
BAN stały
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Jak ostatnio byłam u fryzjerki gdy bylismy w pl na urlopie ( mieszkam za granicą dla ciekawskich) też pytałam i powiedziała,abym w maju chociaż przedzwoniła bo to różnie bywa.Oni wiecznie mają szał w salonie,zwłaszcza w piątki.
Z tym,że zapomniałam jej właśnie powiedzieć że mamy slub w piątek.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-09-14 o 20:58 |
|
|
|
#1682 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello gaduły
Próbuję Was nadrobić, ale nie wiem czy mi się uda. Witam wszystkie nowe Panny Młode ![]() Jejku ale spać mi się chce. masakra.
|
#1683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a zmotywowana do życia........ do sportowego trybu zycia.... zastanawiam się właśnie czy nie zrobić kursu instruktora Fitness.....
|
|
|
#1684 |
|
BAN stały
|
Oglądam właśnie chłopaków z taśmy.
|
|
|
|
#1685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ostatnio tez sie zastanawiam czy by jakiegos sportu nie pouprawiac,czy mzoe jakis aerobik na rozruszanie kosci. Cale wakacje moji znajomi grali w siatke plazowa,a ja nie moglam z nimi grac i teraz chce sie odkuc
|
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rób tego sobie ani tż Nie wiem gdzie i czy pracujesz, ale instruktor fitness to normalny zawód- czyli chcesz sie przekwalifikowac?
|
|
#1687 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Właśnie skończyłam poprawiać kartkówki i kurczę prawie same piątki są
![]() Cytat:
u nas też się ciągnie, ale niektórych rzeczy nie mogliśmy przyspieszyć i też chciałabym żeby już wszystko było tak jak ma być![]() A co teraz robicie w mieszkaniu? ![]() Cytat:
tyle dylematów a jak już udało się podjąć decyzję to suknia za krótka![]() Cytat:
ja nawet nie chce sobie wyobrażac jak będę panikować jak zostanie parę tygodni bo ja taka panikara troszkę jestem![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U nas jeśli ktoś będzie potrzebował noclegu to na pewno zarezerwujemy mu jakiś pokój w hoteluCytat:
ja myślałam że jakieś 3 miesiące przed JUŻ TRZEBA a tu z miesiąc wcześniej, bez stresu![]() Jak mija Wam wieczorek?
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuję Wam wszystkim za rady, kochane jesteście
Od wczoraj robiłam okłady z rumianku, ale skoro piszecie że szałwia itp. tez mogą być więc będę robić na przemian ![]() Tancerko, do tej buteleczki mam wlać gorącą wodę i jak często przykładać??
|
#1689 |
|
Adwokat diabła
|
Centi
sto lat Cię nie widziałam, Ty nie dobra nauczycielko nasza ![]() co do wieczorka mija mi powoli, choć nie powiem chce weekend ot tyle ode mnie
|
|
#1690 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi mija samotnie...i jutro też, bo tz ma jakies wazne spotkanie.Ale pojutrze i popojutrze juz nieCytat:
|
|
#1692 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A przy okazji mojego przymierzania. Surprise w załączniku ![]() Cytat:
Jak to ![]() Tak jak dziewczyny pisały. Złoto lub Oxycort A. A mnie choroba próbuje wpakować do łóżka Wczoraj się przewiałam, i dzisiaj na gardło nie mogę wytrzymać i chyba moje zatoki wracają ![]() A i obiecany surprise: 1) Fleur 2) Gella 3) Hada 4) Coś ze sweetheart 5) nie pamiętam. Coś no name o rozmiar za małe ![]() Zdjęcia robione komórką, dlatego trochę słabe. Czekam na surową krytykę
|
|||||
|
|
|
#1693 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio jakoś tak mi dni uciekają, że sama nie wiem kiedy podczytuję Was ale zanim zdążę nadrobić to już tyle napiszecie, że się gubię ale jak się skończy wrzesień to będzie więcej czasu na wizaż![]() Black, już niedługo i będzie weekend ![]()
|
|
#1694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to wszystko zależy od ogólnej budowy ciała.... ja pomimo tego ze duzo ćwicze to nie mam jakis mocno rozbudowanych mięsni.... i pewnie nigdy miec nie będę... ani tej cholernej talii.... pracuję w zupełnie innym zawodzie, przy biurku, komputerze i takich tam ![]() a tego instruktora chcę zrobić sama dla siebie i ewentualnie prowadzić zajęcia wieczorami i tak chodzę na aerobik i tak... a przynajmniej kaska byłaby z tego )
|
|
|
#1695 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
chip pod skórę i wsio!
|
|
|
#1696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
130 metrów mieszkania, więc ganiać się mozna 2 pokoje gościnne + salon, kuchnia i oddzielna łazienka (do remontu wprawdzie, ale jest) do dyspozycji gości ![]() dla nas zostaje sypialnia i oddzielna łazienka więc myślę ze sobie poradzimy )
|
|
|
#1697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moze zapisuje sie na rózne warsztaty fitness Tam trzeba wprawdzie wymiatac, ale skoro chcesz iśc na kurs to jestes z tych wladających swoim cialem na aerobicu Ja bym sie nie nadawala, mimo, ze mam kondycje, bo często mi się myla kroki i się wstydzę---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
Jest co urzadzac My z tz planujemy na poczatek salon+dwie sypialnie No i jedna kuchnia i jedna łazienka Ale za to dwa miejsca parkingowe
|
|
#1698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najlepsza 3 ale jak dla mnie... zadna z nich do mnie nie przemówiła... pytanie czy przemówiła do Ciebie.... ????? ja nie wyobrazam sobie zycia bez sportu i bardzo załuje ze nie mogłam się poświęcić karierze skoczki wzwyz... niestety kontuzja.... a co do koordynacji ciała, to jest to kwestia przyzwyczajenia.... mozna to wyćwiczyć z czasem staje się to normalne jak oddychanie...
Edytowane przez wiosna007 Czas edycji: 2009-09-14 o 21:39 |
|
|
|
|
#1699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do piosenki to my myslimy nad czerwonymi gitarymi " slowo jedyne Ty", albo "niebo z moich stron", tylko,zeto walc a ja nie umiem tanczyc
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
byłam własnie w łazience i spojrzalam w lustro i nie moge się doczekac az mnie tz zobaczy, bo mam ciemniejsze włoski a jemu sie taka podobam
|
#1701 | ||
|
Zakorzenienie
|
spoko Kaśka już wraca z wrocławia i pewnie zda relację w każdym razie dowiedziała się tak jak ja że nowa kolekcja będzie dopiero pod koniec roku, a dodatkowo że suknie będą droższe i żadna podobno nie robi wrażenia takiego jak Carrera- więc ona nie czeka na nową kolekcję tylko kupuje suknię.. ale nie wiem w końcu czy carrerę czy Funy- ale chyba Carrerę
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
Aniołku ale niespodzianka!
Ta ostatnia jakoś mi nie pasuje, może przez tego kwiatka(?) z przodu? i za dużo "się dzieje" w tej sukni według mniePodoba mi się 1 i 4 W czwóreczce masz super gorset dopasowany ![]() Hada też ładna, ale patrząc na te wcześniejsze to mogłoby być więcej "bajerków" ![]() O 2 nie mam pojęcia co myśleć dół ma ciekawy, fajnie się układaA jak Twoje wrażenia?
|
#1703 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jakaś specjalna proceruda jest? Nie da się samemu? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A w ogóle to dzisiaj się zwlokłam z łóżka o 5 rano i popełzłam na siłownię (chyba z godzinę jeździłam na rowerku, aż mnie tyłek tak bolał, że musiałam sobie podłożyć ręcznik, bo akurat była trzymająca w napięciu scena w książce i nie mogłam iść na inne urządzenie, bo by mi się książkę niewygodnie trzymało). Takie ćwiczenie na czczo doradzała mi koleżanka z pracy (która na początku września zmieniła pracę). I wiecie co? Ja taka zadowolona z siebie wkraczam do pracy, a na moim biurku leży Merci. I wiecie od kogo? Od tej koleżanki, która mnie zmobilizowała do rannych ćwiczeń ale mi ułatwiła
|
||||||
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomniala mi się jedna fajna suknia, która może pasowac do twojej figury, moze Ci sie spodoba ![]() http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3206
|
|
#1705 | |
|
Zadomowienie
|
Wiosna duże macie mieszkanie, fajnie!
![]() Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=PlYWPCJO9P4
|
|
#1706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mysle o nich bardzo intensywnie... jak się zdecyduję to dam znaka ![]() jednak w tradycyjnej sukni mogę sobie wyprofilować talię wiązaniem itp, w tych - nie... sama nie wiem..... walczę o talię na twisterze... moze będa dobre rezultaty... choć chudnąc już nie mam z czego.... liczę na cud
Edytowane przez wiosna007 Czas edycji: 2009-09-14 o 21:56 |
|
|
|
|
#1707 |
|
BAN stały
|
No nie,pofarbowała mi bluzka którą moczyłam/prałam ręcznie.
Nie prałałam/moczyłam jej z niczym co mogło pofarbować. :/ Namoczyłam odplamiaczem Ace i piore pol godzinnym programem.Boże spraw by się odplamiła.
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ktoś chce obejrzeć to tu jest link: http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-funy
|
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) Fleur- póki co my nr one. Założyłam ją jako pierwszą i ostatnią Kumpela mówiła, że najlepiej w niej wyglądam. Tak jak właśnie pisałaś. Z klasą i nie za dużo nie za mało No i co najważniejsze w wyprzedaży i na moją kieszeń 2) Gella- ma modelce mi się bardzo podobała, ale chyba jestem do niej zbyt niska i dlatego nie ma takiego efektu. 3) Hada jak ją przymierzyłam, to mi się tak średnio podobała, ale na zdjęciach jest śliczna. Normalnie się zdziwiłam jak je zobaczyłam Trochę niestety droga ![]() 4) Coś ze sweetheart- bardzo mi się podoba, ale ma dwie wielkie wady. Po pierwsze jest ciężka, po drugie za droga jak na moją kieszeń ![]() 5) Tej może nie będę komentować, chciałam założyć coś innego i z dekoltem w serduszko dla porównania
|
|
|
|
|
#1710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Wam bedzie spiewal ja zespol czy z plyty puszczacie? Edytowane przez Dżasta87 Czas edycji: 2009-09-14 o 22:03 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

Z tym,że zapomniałam jej właśnie powiedzieć że mamy slub w piątek.

Nie rób tego sobie ani tż
u nas też się ciągnie, ale niektórych rzeczy nie mogliśmy przyspieszyć i też chciałabym żeby już wszystko było tak jak ma być
tyle dylematów a jak już udało się podjąć decyzję to suknia za krótka
Nie,no kumam jak sobie pomysle o przedslubnym harmiderze to mnie w żołądku ściska.Z jednej strony do mnie to niedociera,że szykuje się do slubu który jest we wrzesniu 2010,z drugiej tak.
bo ja taka panikara troszkę jestem
ja myślałam że jakieś 3 miesiące przed JUŻ TRZEBA a tu z miesiąc wcześniej, bez stresu

sto lat Cię nie widziałam, Ty nie dobra nauczycielko nasza

Wczoraj się przewiałam, i dzisiaj na gardło nie mogę wytrzymać i chyba moje zatoki wracają 
podczytuję Was ale zanim zdążę nadrobić to już tyle napiszecie, że się gubię
ale mi ułatwiła