![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
mi sie wydaje ze ma cos do ciebie i raczej chce czegos wiecej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1293 |
BAN stały
|
![]() po co się ironicznie wyśmiewać i psuć wątek przez jedną literówkę to też nie wiem.. świadczy to o Tobie ![]() Edytowane przez kolezankaa Czas edycji: 2009-08-25 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
Ok dziewczyny, to jest najpozytywniejszy wątek na Wizażu, spory o błędy proszę przenosić na PW
![]() Może kiedyś się tu wpiszę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Raczkowanie
|
kolezankaa- mam nadzieje ze Wam sie uda bo cos mi sie wydaje ze miedzy Wami iskrzy...
![]()
![]() |
![]() |
#1299 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1300 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() pieknie.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
Zacznę od tego, że kocham i jestem kochana.
![]() - mój TŻ ( i wtedy chyba po raz pierwszy poczułam to mocno) został dla mnie w kraju, w którym wtedy przebywaliśmy mimo, że miał inne plany od samego początku, bardzo się starał mnie "zdobyć" a później pomimo, że nie mógł znaleźć pracy to był tam ze mną, bardzo mnie wspierał, został ze mną na święta, pomimo, że święta z rodzina to dla niego jak nie święta... - czuje to kiedy mówi jak bardzo mnie kocha, że kocha mnie nad życie, że jestem taka śliczna i, że nawet nie mam pojęcia ile dla niego znaczę -kiedy mnie wspiera, mówi że razem damy radę, pomaga mi w moich problemach i zamartwia się o mnie - kiedy odprowadza mnie o 3.30 w nocy na autobus, bo mam na rano do pracy, pomimo tego, że sam wstaje za kilka godzin i nie zaśnie dopóki nie napiszę, że dojechałam i wszystko jest ok - kiedy zaczął dla nas szukać mieszkania w mieście w którym teraz mieszkamy, bo chcieliśmy być razem, kiedy organizował wszystko od początku i wspierał mnie kiedy to ja nie mogłam znaleźć pracy -kiedy po raz pierwszy przedstawiał mnie swojej całej rodzinie, która jest dla niego bardzo ważna, łącznie z babcią, dziadkiem i chyba wszystkimi ciociami i wujkami i tak strasznie się cieszył, że wszyscy mnie lubią -kiedy patrzy na mnie z taką czułością i mówi mi np. że będę wspaniałą mamą, tego spojrzenia się nie da do niczego porównać (aż znów się wzruszyłam, jenyyyyy ) - i kiedy tuli mnie rano jak wychodzi do pracy i całuje moje "śliczne stópki", szepcze, że jak śpię jestem jeszcze śliczniejsza i naturalna i, że już się nie może doczekać kiedy do mnie wróci - i kiedy czasem się na mnie wkurza a za chwilę mówi: i tak Cię kocham mój mały czorcie lub coś takiego - kiedy każe mi zakładać pantofle, żebym znów nie byłą chora i ciągle pyta czy na mnie nie wieje, czy nie jest mi zimno itp. bo wie jaki ze mnie zmarzluch - i kiedy mówi mi, że uwielbia jak jestem taka szczęśliwa i roześmiana i że oddałby wszystko, żebym była taka cały czas i w wielu innych momentach ![]() Edytowane przez nati360 Czas edycji: 2009-08-26 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
Poczułam ze moj TŻ naprawde mnie kocha po tym jak:
-Gdy lezałam w szpitalu,siedział ze mna od 10 rano do 20 wieczorem,codziennie -Chodzi ze mna wszedzie-do ginekologa,aptek,sklepow, czeka godzinami u lekarzy -Gdy byłam chora przynosił mi ciagle leki,latał do apteki,kładł mokra szmatke na czoło -Kupuje mi niespodziewanie moje ukochane kinderki ![]() -Daje mi kwiaty bez okazji,zaprasza do kina i restauracji,wesolego miasteczka -Broni przed swoja wredna matka dla której porzadek w pokoju jest całym zyciem -Toleruje moje humory i złe dni -Gdy siedziałam w szkole bez kanapek a on miał wolne,przynosil mi bułeczki słodkie,lizaka,kinderki i soczek,ku zazdrosci innych dziewczyn:P -Zmienił sie dla mnie niewiarygodnie -Zawsze jak płacze(a jestem beksa) tuli mnie i mowi ,,No co sie stało,dlaczego moja mała dziewczynka płacze,juz dobrze,Łukasz tu jest-oczywiscie ze wzruszenia placze jeszcze bardziej ![]() -pisze miliony słodkich smskow ![]() I Najwazniejsze-Od miesiaca jest w USA,nie bedziemy sie widzieli jeszcze dwa miesiace( lece wtedy do niego,na 10 dni).Codziennie,mimo ze zmeczony po 12 h pracy nie myjac sie i nie jedzac wpada do domu,wlacza Skypa i gadamy po 4,5 h,a tak sie bałam jego wyjazdu.. Chyba za niego wyjde;D
Jeśli chcesz znajdzies sposób ,jeśli nie chcesz znajdziesz powód ![]() Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=670564 Edytowane przez Papucia Czas edycji: 2009-08-26 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Zadomowienie
|
Po raz kolejny dziś w nocy.
Była straszna burza, grzmiało, błyskało obudziłam się nagle i już nie mogłam spać.Napisałam smsa do mojego TŻta a on zaraz zadzwonił.Rozmawiał ze mną aż burza przeszła. Zasnęłam bez problemu ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b38d6dbf95.png ![]() http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php ZAGINEŁA IWONA! Edytowane przez nicegirl Czas edycji: 2009-08-27 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Przyczajenie
|
Czy mi sie wydaje czy nie powinno sie rozmawiać przez tel. podczas burzy?
![]() |
#1305 |
Zadomowienie
|
Nie powinno. Dopiero teraz tym pomyślałam czytając Twój post
![]() |
#1306 |
Raczkowanie
|
Mój związek zaczął się może trochę niefortunnie bo zanim zaczęłam chodzić z moim TŻtem zalatywał on do mojej najbliższej przyjaciółki, a ona go na moje szczęście nie chciała (zakochana była
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz studiujemy w różnych miastach i kiedy czasem ide na imprezę to on chociaż normalnie lubi dość wcześnie chodzić spać zawsze czeka do tej 1 , 2 , 3 żebym napisała, że jestem już w mieszkaniu, nic mi sie nie stało, i wtedy od razu zasypia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale wiadomo jak to w życiu raz lepiej raz gorzej... Mimo to mam nadzieję że przetrwamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Zadomowienie
|
najbardziej czułam, że mnie kocha jak gdy zamieszkaliśmy razem to przez pierwszy ok rok co noc całował mnie podczas spania, gdy się np. przekręcałam na drugą stronę-czasami to czułam jak mi oko całuje albo ucho czy włosy-tak na oślep
![]() ![]()
![]() |
#1308 |
Raczkowanie
|
1) jak mam okres i moj TZ leci po tampony i proszki . Jak pyta mi sie czy dobrze sie czuje, w srodku w nocy ( pomimo ze jest strasznym spiochem) jak widzi ze sie kręce pyta czy ma zrobic termoforek na brzuszek, i jak wychodzi do pracy i sie pyta czy ma termoforek zrobic
2) jak jestem chora przynosi mi aspiryne i ciepla herbate do lozka 3) jak przysypiam w ubraniach to zdejmuje je i nakrywa mnie kolderka 4) jak wiaze mi buty - nawet przy kolegach 5) jak nosi mnie na rekach 6) jak robi mi rozne fryzurki 7) jak przytula mnie w nocy i caluje w kark 8) jak mowie do niego stary to odpowiada z Toba chce byc stary lub ze chce sie ze mna zestarzec 9) jak mowi ze jestem ta jedyna 10) jak znosi moje humory 11) jak mowie do Niego głupolu On odpowiada ale to Twój głupol 12) jak słucha tego co mam do powiedzenia 13) jak interesuje sie tym co robilam caly dzien w domu 14) zmienil troszke styl ubierania dla mnie 15) jak przynosi kwiaty bez powodu 16) jak zostawia slodycze pod poduszka dla mnie 17) jak gdy myslalam ze juz sie nie spotkamy w najblizszym czasie ,przyjechal na dworzec barrrrdzo wczesno rano zeby sie ze mna pozegnac ( chociaz zegnalismy sie poprzedniego wieczoru) 18) jak czyta mi ksiazke na glos 19) jak masuje mi stopy i je myje i wciera krem 20) jak wraca steskniony po pracy do domu i pewnie sa jeszcze inne sytuacje ale juz i tak duzo wypisalam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1309 |
Zadomowienie
|
gdy mi się oświadczył...
Byliśmy z parą znajomych nad morzem, na krótki wypad, niczego się nie spodziewałam... Wieczorem poszliśmy na spacer, jak zwykle nad morze, posiedzieliśmy, pogadaliśmy. TZet dał aparat foto naszemu koledze i zaciągnał mnie kawałek dalej w strone morza, żeby zrobić sobie zdjęcie. Nieświadoma niczego stoję tam razem z NIM, na środku plaży, przy zachodzącym słońcu i czekam na to zdjęcie.... TŻ złapał mnie za rękę, popatrzy mi w oczy i uklęknął przede mną z pierścionkiem w dłoni.... z pytaniem czy zostanę jego żoną... W momencie zakręciło mi się w głowie, w pierwszej chwili pomyślałam że to jakis żart, że się wygłupia, ale gdy zobaczyłam pierścionek uwierzyłam że to się dzieje naprawdę. Łezka wzruszenia była, potem mnie przytulił tak mocno, wszystko działo się jak we śnie... Edytowane przez ag9 Czas edycji: 2009-09-06 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1310 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Zadomowienie
|
nawet mamy zdjęcia z tego momentu, nigdy tego nie zapomnę...
a oświadczył się po 8 lat ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
BAN stały
|
Kiedy nie mogłam zasnąć w nocy,to mnie mocno przytula
Kiedy zdarzyło mi się poryczeć w nocy ![]() Kiedy się źle czuje,jedzie sam na zakupy Kiedy robi mi niespodzianki Kiedy wraca z nocki i czule się ze mną wita Czuje to codziennie..cdn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Kiedy dowiedział się jacy są naprawdę moi rodzice a dokładniej tata, nie odwrócił się ode mnie tylko powiedział, że już zawsze będzie się mną opiekował bo wie jak tego bardzo potrzebuje
![]() i jak tu takiego nie kochać ![]() ![]()
![]() |
#1314 |
Raczkowanie
|
W sumie niedługo jesteśmy razem, bo miesiąc, ale już i tak odczuwam jak bardzo mu na mnie zależy,np.
-wymienialiśmy smsy i miałam zły humor, więc napisałam do niego, że ja kończę i życzę miłego wieczoru i wyłączyłam komórkę, a on za 5 minut przyjechał do mnie samochodem przestraszony co się stało... -gdy po 16 godzinach pracy przyjechał do mnie od razu, żeby choć na chwilę mnie zobaczyć ![]() -tym, że nigdy się na mnie nie obraża, nigdy nie zamiata niczego pod dywan też, tylko wszystko chce wyjaśniać na spokojnie (po ostatnim moim toksycznym związku to wiele dla mnie znaczy) -że codziennie chce mnie zobaczyć, choć na chwilkę, mimo, że ma wiele spraw na głowie swoich to zawsze znajdzie dla mnie czas ![]() -dzisiaj z rana jak bolał mnie brzuch i nie miałam tabletek a on przed 8 zjawił się u mnie z nimi ![]() -gdy mam problemy, zawsze się wypytuje co się stało i ZAWSZE mówi: że zawsze chce mi pomagać i być przy mnie. -gdy powiedziałam, że nie wiem co czuję, on odpowiedział, że do niczego mnie nie zmusi i dodał ze szklanymi oczyma na jednym tchu, że mnie kocha i pocałował czule w sumie nadal nie wiem, czy to miłość, ale to chyba przez to, że niewiele jesteśmy razem. Edytowane przez aniapepe Czas edycji: 2009-09-14 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
No i ponownie piszę na tym wątku
![]() Mój TŻ wiedział że marzę o pewnym ślicznym czerwonym sportowym autku. Był nawet ze mną oglądać jedno oddalone od naszej miejscowości 450km. Jednak po sprzedaży mojego wcześniejszego auta miałam tylko połowę wartości tego autka ![]() Pewnego dnia zadzwoniła jego mama i poprosiła by spał w domu ponieważ ona jest w szpitalu a boi się żeby nikt się nie włamał. Byłam smutna ale "wziełam to na klatę'' ![]() Na następny dzień dzwonił do mnie co chwilę mówiąc co robi w pracy albo puszczając naszą piosenkę w radiu. Po pracy poprosił bym wpadła do niego. Podwiózł mnie tata. Gdy tylko otworzyłam bramę zobaczyłam wypucowane MOJE NOWE AUTKO. Okazało się że udając że jest w pracy pojechał spełnić moje marzenie. Nawet nie zauważyłam kiedy wyciągnął mi dowód z portfela. A jego mama dzwoniła w ogóle w innej sprawie ![]() Beczałam parę dni. W pierwszy nie mogłam nawet go prowadzić bo rozmazywał mi się obraz. Dziś jestem posiadaczką ślicznego BMW Z3 i "posiadaczką" przecudownego TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Wtajemniczenie
|
kochane ! a co na dzień chłopaka swoim mężczyznom podarujecie?
przepraszam za zmianę tematu, ale prawie każda z Was tutaj ma tżta i już pewne doświadczenie w tej sprawie a mi zależy żeby naprawdę był zadowolony ![]()
![]() |
#1317 |
Rozeznanie
|
- kiedy wraca po 12 h pracy jest w stanie gotowac dla mnie jesli wie, ze nic nie zjadlam ( nie potrafie sie zmusic zeby sama dla siebie ugotowac i zjesc)
- przez sen pocieramy stopy o stopy - calkiem bezwiednie - spi ze mna w jednym lozku ( swoja wieloletnia dziewczyne uprzedzil, ze beda spac osobno nawet jak razem zamieszkaja bo on nienawidzi spac z kims) widac... zalezy to od dziewczyny ![]() - kiedys kiedy mieszkalismy jeszcze w innych miastach wpadal do mnie na dwa dni (na drugi koniec polski) i nawet nakitowal szefowej ze ma problemy z brzuchemi boi sie wsiasc do pociagu taka rewolucja - i został dzień dłużej - pomaga mi spelniac moje marzenia - akceptuje mnie bezwarunkowo - jak sie dowie co tu napisalam bedzie chcial mnie zabic ale tego jednak nie zrobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja nigdy nie odczulam zeby moj mnie kochal:/ pewnie dlatego teraz nie jestesmy razem
![]() |
![]() |
#1319 | |
Przyczajenie
|
znamy sie z TŻ praktycznie całe życie. najpierw sie przyjazniliśmy od kilku lat dopiero jesteśmy razem.
zawsze wiedziałam że mu na mnie zalezy ale pierwszy raz tak naprawde naprawde poczułam że mnie kocha to chyba jak gdzieś w marcu rozchorowałam się strasznie(chodziłam chyba z tydzien na zajęcia z zapaleniem płuc, bo naprawde nie mogłam opuścić żadnych zajęć - takie studia stomatologia!, po czym padłam i z gorączką 40stopni nie mogłam sie podnisc z łóżka, jeszcze chyba nigdy nie byłam tak chora) a on nie dość że natychmiast na telefon przyjechał(opuszczając swoje zajęcia!) i ochrzanił mnie za to ze nie poszłam do lekarza, zabronił chodzic na zajęcia i na rękach wyniósł mnie z mieszkania żeby zawieć do lekarza(bo nie mogłam ustac na nogach), oddawał mi swoje koszulki ![]() ![]() ![]() i oczywiście ostatnio jak w lipcu urwał się ze stażu za granicą żeby do mnie przyjechac na jeden dzień i własnie wtedy dostałam na 20 urodziny pierścionek jego babci... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kolezankaa ja równiez jak poprzedniczki mam wrazenie, że facetowi na tobie zdecydowanie zależy, a z tego co piszesz tobie też więc nie pozostaje nic tylko życzyć wam powodzenia i szczęscia, bo pewnie coś z tego będzie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1320 |
Raczkowanie
|
Chociaż wg mnie dobrze wyglądam, on pilnuje żebym zawsze zjadła śniadanie
![]() ![]() Kiedy byłam chora jeździł do koleżanki po lekcje dla mnie, bo nie chciał, żebym potem musiała tydzień nadrabiać w jeden dzień. Zapytał się kiedyś co mi się w moim ciele nie podoba i na każde moje zdanie miał jakąś odpowiedź, chociaż nie lubię swojej pupy, zapewniał mnie że ją uwielbia, moje boczki również, po czym je wycałował ![]() Gdy miałam dołek po nieciekawej rozmowie z rodzicami odwołał wypad na mecz z kolegami po to, aby mnie pocieszyć. Mogę z nim rozmawiać po prostu o wszystkim, nie wstydzimy się niczego. Mobilizuje mnie do nauki kiedy już naprawdę nie mam siły na nic. Coś jeszcze dopiszę pewnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.