|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Konto usunięte
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cześć dziewczyny... Nie pisałam tak długo, ale pracuję non stop...
![]() ![]() Od roku zażywam tabletki na PCO. Ostatnie dwa mies. zmienił mi lekarz dawkę na mniejszą i zamiast swojej Syndi-35 dostałam Jeanine. Potem miałam przerwę 10 dni (na okres i 3 dni, bo nie miałam już tabletek, a mój gin przyjmuje tylko w środy). Od czwartku znów zaczęłam brać Syndi-35. W niedzielę nad ranem wzięłam tabletkę, a potem kochałam się z moim chłopakiem i... no cóż, byliśmy napaleni, nie trwało to 3 min. jak wysunął się ze mnie i mi pokazuje... a tu na główce już białe... ![]() Dziś pojechałam do miasta, już nie wytrzymałam, miałam jechać po escapelle... ale... Mój chłopak okazał się kompletnie nieodpowiedzialny w takiej sytuacji ![]() ![]() I w ogóle "odłóżmy to na jutro"... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze to dziwi mnie reakcja chłopaka, zero wsparcia ani zainteresowania (tak odebrałam go jak przeczytałam co napisałaś, może jednak nie było tak źle).
Nie rozumie dlaczego zrobiłaś 10 dni przerwy? zawsze tydzień się robi między jednym a drugim, lepiej nie pakować w siebie też za dużo hormonów, bo to zawsze ma jakiś wpływ na nas. Ja też mam PCO. Ryzyko zajścia w ciążę nie jest duże, po pierwsze hormony mogły jeszcze działać, po drugie sama jestem przykładem na to, że przy PCO trudno zajść w ciążę (dla mnie niestety). Jednak zamiast się denerwować, to ja bym zrobiła test. Który to dzień cyklu? kiedy teraz powinnaś dostać @? i nie nerwuj się ![]() ![]()
#3334 |
Zakorzenienie
|
Blondi to wiecej niz pewne, ze bedzie sie wchrzaniala
![]() Paolino witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Konto usunięte
|
Ala on tak średnio mnie wspierał, bo on się upiera, że nic nie będzie i mówi że panikuję, zamiast zrozumieć, że się boję i że to jest coś co mogłoby moje plany przekreślić...
![]() ![]() co do PCO ostatnio mi powiedział lekarz że jajniki mam już czyste, więc teraz już chyba jest większe ryzyko że jestem w ciąży... ![]() ![]() Test zrobię, ale co mi z tego że zrobię test i się okaże że jestem w ciąży???????????????????? ????? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3337 |
Konto usunięte
|
W niedzielę rano... wzięłam tabletkę a zaraz potem się kochaliśmy... a potem wzięłam te 4
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
paollino
nie bierz tyle naraz wszystkich lekow (a czemu cola???) , bo sobie zdrowko niszczysz.. Ja mysle, ze po takiej bombie hormonalnej jest małe prawdopodobienstwo, ze jestes w ciazy (w koncu nie tak łatwo sie zachodzi)... Wiec bez stresu, wszystko bedzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |||
Zakorzenienie
|
Witam, wróciłam..
![]() Weselicho się jak najbardziej udało ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i życzę miłej nocki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3340 |
Konto usunięte
|
Kocham Was dziewczynki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
BAN stały
|
hejka
![]() ![]() Paollino-niestety ci nie poradze nic bo sie nie znam.... ![]() A u mnie brzuszek przeszedl..... ![]() Bylam wieczorkiem z Kinia pogadac sobie.....piwko wypilsmy.... ![]() a teraz pisze z P.moje bedactwo ma zapalenie pluc..i do tego ma ta noge zlamana i cos mu jeszcze jaks kosc sie przestawila..... ![]() Pozatym to jakos jestem "zazdrosna" chyba bo on mi powiedzila ze ma na nk zdjecie jeszcze ze swoja..byla....a wsumie nie ma co sie dziwic....Jak byl z nia 2.5 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
motylka
ale przynajmniej niczego przed toba nie ukrywa... jest szczery i to sie ceni ![]() dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
A teraz si e pobawię w chwalipiętę i pokażę wam jaką mam cudowną córeczkę
![]() Przed Państwem Ninuśka w roli głównej ![]() Role drugoplanowe: mama i tata ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-09-14 o 22:39 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 | ||
BAN stały
|
Moze moze.....
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Konto usunięte
|
Cinusiowa to to Twoje dziewczę uparte?
![]() ![]() ![]() Kurde... ja to teraz nie mogę patrzeć na dzieci bo od razu dostaję jakiegoś przyspieszonego bicia serca i nerwów... dżiz... co ja bym rodzicom powiedziała?? ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to świeczuszka (*) dla P.Swayze'go... Nie zapomnimy ani "Uwierz w ducha" ani "Dirty Dancing"... ![]() ![]() Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-09-15 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym nie panikuj z tą ciążą napewno wsio będzie OK...a chłopak...no cóż...to tylko facet jak mówi moja siostra ![]() dziewczyny przepraszam ale jakoś nie mam weny żeby wszystko przeczytać...na kompie siedzę mało bo mąż ma urlop ![]() ![]() ![]() ![]() a no i mąż mi wczoraj włosy farbował...miał być brąz a są prawie czarne ![]() ![]() przepraszam, że nie nadrobię ![]() Domi ta Twoja teściowa to jest...jest...*******...t a ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś króciutko, bo mam doła.
Nic się nie układa ![]()
#3352 |
Zakorzenienie
|
Hej Lasencje
![]() Cinus Ninulka słodka, no i ten lezaczek Fischer price ![]() ![]() Alkamor dokladnie tak jak to ujełas tak jest!żal. pl, prawda? ![]() ![]() ![]() W czwartek ide na badanie cukru. Bede musiala siedziec godzine tam pod laboratorium. lekarz mi mowil, zeby zjesc sniadanie i wypic glukoze, ale ta babka mowila, ze wtedy krzywa cukrowa nie zawsze dobrze wychodzi. I mam przyjsc na czczo pobierze mi krew i po godzinie jak wypije glukoze znów ![]() Byłam na szmateksie z mama i nabralam ciuszkow dla coreczki ![]() ![]() edit: Laseczki przyszlam i przesyłka od Syli, o ja Ciee!!!!taki reczniczek z uszkami, jak wklejala na zdjeciu z Lenka!ale sie ciesze!!!!SYLA ![]() ![]() ![]() Vcelka co sie stało? Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-15 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Hej Lejdiski, ja sie już dzisiaj napracowałam, korków dziś nie będę miałą więc odpoczywam, może coś do pracy mgr zrobię jak mi się będzie chciało.
Cinusiowa, ale słodka ta Twoja kruszynka ![]() ![]() Domi, ja też nie wiem co Ci doradzić, beznadziejna jest Twoja teściowa, ale z drugiej str to rodzina twojego męza więc może da sie jakieś nawet byle jakie relacje zachować a nie tak całkiem zerwać kontakt. To zależy jeszcze co Twój TŻ myśli na ten temat. A tak wogóle to fajny Sylla zrobiła Ci prezent ![]() Vcelka, ![]() Motylku, ja bym na Twoim miejscu się tak nie angażowała strasznie, bo znacie sie tylko wirtualnie, nie wiesz jaki on jest i może być że to tylko Twoje wyobrażenie o nim tak bardzo Ci się podoba. Poczekaj do spotkania, a ja oczywiście trzymam kciuki za was i kibicuję. Paollino, zrób test żeby się uspokoić, a poza tym uważaj na siebie, bo to nierozważne tyle leków w siebie pakować. I pogadaj z tym Twoim chłopakiem, mnie się to jego zachowanie też nie spodobało tak jak dziewczyny pisały. Główka do góry, ja niby nie próbowałąm ale z tego co dziewczyny mówią to w ciąże nie tak łatwo zajść. Ciekawe jak tam Zuzia na wczasach???? No i gdzie Jane???????
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-09-15 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Pochwale sie Wam prezentem od Syli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Filip chory, dostał antybiotyk...
![]()
#3357 |
Zakorzenienie
|
ojej, to przez ząbki?biedny ![]() ![]() Zanko gadaliscie z dziadkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
nie przez ząbki
nie gadaliśmy, mąż nie chciał wczoraj, dziś ma pogadać...
#3359 |
Zakorzenienie
|
cinusia
jaka słodka Ninka, a ja bym obstawiala, ze do tatusia podobna ![]() ![]() domi super reczniczek, ale z dzidziusiem w srodku bedzie jeszcze lepszy ![]() vcelko ![]() co sie stalo? Ja dzis bylam u okulisty i bede musiala okularki nosic ajjj... ciezko bedzie mi sie przyzwyczaic.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Zanka to trzymam oby Filpek szybko wyzdrowiał
![]() Garfi jaka masz wade?do okluarow szybko sie przyzwyczaisz, tylko na poczatku sie w głowce troche kreci ![]() My za 1,5 godzinki i dziemy do tej szkoly rodzenia ![]() a ja sobie wymoczylam te ciuszki z ciucholandu i zaraz je powiesze za oknem ![]() I uzupelnie moją wyprawke o reczniczek od Syli i te ciuszki ![]() Ciekawe jak tam Jane, no i Syla i jej Tz siostra- czy cche byc chrzestna, oby nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.