Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-15, 09:30   #1801
szana
Zadomowienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
t
no właśnie ważna jestem ja i Tadzik a suknia to tylko dodatek
dokładnie!!! i tak trzymać! co byś nie miała na sobie dla Tadzika będziesz tą jedyną na całe życie
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wiesz co ja nie wiem jeszcze, bo to trzeba pójść z tżtem i zobaczyć w czym mu dobrze i to wybrac.. teraz dziewczynom przestają się podobać te ślubne kamizelki ale ostatnio jak byłam w sklepie to faceta stroili na ślub właśnie w te ślubne gadżety i taakie ciacho z niego było że chyba niektórym to pasuje jeszcze ta ślubna kamizelka itp
no właśnie,niby to czasem wygląda dziwnie i może się nie wszystkim podobać,ale mnie np nie całkiem się nie podoba masz rację,Tż musi zmierzyć i dopiero będzie coś wiadomo ciekawa jestem tylko ile to kosztuje
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 09:32   #1802
tancerka212
Zakorzenienie

dobra ja uciekam moje drogie, idę sobie kupić kolczyki i uzupełnić braki kosmetyków w rossmanie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 09:33   #1803
kaska87
Zakorzenienie

dobra śniadanie wszamane, teraz będę się lenić w łóżku bo mam jakąś deprechę dzisiaj wykonuję ostatni telefon w sprawie okupanej sukni do Opola jak nie ma to nara w przyszłym roku się za to zabiorę, już będę pracować więc spoko

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 09:36   #1804
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a co do facetów to tak gadaliśmy z TŻ i nie wiemy czy kupić taki garniak z kamizelką i z musznikiem-taki zestaw ślubny czy jednak tak jakby mi się podobało- garniak,biała koszula i biały krawat śledzik(albo czarny)? Wy już wiecie co i jak z tym? może macie fotki panów młodych i na taki wzór chcecie? kurczeee :P
moj tz będzie w czarnym garniaku, bialej koszuli i czarnym krawacie. Musznik mi sie nie podoa i kamizelka w kolorze sukni tez nie. TAkie to starodawne a krawat jest elegancki i sexiNie ma zdjęc, bo mam wizje w glowieTeraz na tym wesele, na które idziemy tż będzie w brązowym garniaku, jasnej koszuli i sledziku to pokaże fotki i tylko sobie kolorki wyobrazisz i będziesz miała mojego tż w wersji śłubnej

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Kasia jest luzak więc mi wybaczy

a mi to sie strasznie podoba podejście Samoy co do całego tego ślubnego wybierania m.in. sukni itp- chyba muszę zacząć ją naśladować w tej kwestii jej posty o sukniach są takie spokojne że aż lubię je czytać- wtedy i mi się rozum rozjaśnia
ja od razu mówiłam, że kupie bez cudowania Ale przeciez też się jarałam moją sukniąTyle, że Was nie męczyłam żadnymi watpliwościami, nie łaziłam dziesięc razy i kupiłam i na inne nie patrzę, bo mi sie podoba moja suknia, bo podobalam sie sobie w niejI nie przeżywam tego, że to suknia na raz w życiu i to takie ciężki wybór, dla mnie to był jeden z łatwiejszych wyborów, trudniej mi kupic jeansy niz suknie ślubna jeśli mam porównywaćNawet tak mówię do tz, ze Wy sie tak ekscytujecie a ja raz dwa poszłam i kupiłam i ze chyba nie jestem normalna
Stary 2009-09-15, 09:37   #1805
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
moj tz będzie w czarnym garniaku, bialej koszuli i czarnym krawacie. Musznik mi sie nie podoa i kamizelka w kolorze sukni tez nie. TAkie to starodawne a krawat jest elegancki i sexiNie ma zdjęc, bo mam wizje w glowieTeraz na tym wesele, na które idziemy tż będzie w brązowym garniaku, jasnej koszuli i sledziku to pokaże fotki i tylko sobie kolorki wyobrazisz i będziesz miała mojego tż w wersji śłubnej
ja mam taką samą wizję i Lain też w ogóle nasi TZ będą w większości tak przyodziani

chyba ich pogięło w opolu:hahah: mają Carrerę nie dość, że w ecru to za uwaga! 2300 gdzie ja moge miec nową za 2400 zobaczyli, że dziewczyny na nia lecą to już cena wywalona w kosmos inne maja po 1500 albo mniej

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-15 o 09:43
Stary 2009-09-15, 09:43   #1806
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem na pewno teraz mam to w

no właśnie ważna jestem ja i Tadzik a suknia to tylko dodatek
chciałam Ci tylko usiwaodmic luke w Twoim rozumowaniu, bo suknie z kolekcji 2010 beda do sprzedania po ślubie, czyli trzeba zakladać, że raczej po wakacjach.
Może jestem okrutna, ale nie wierzę w Twoją nagłą metamorfozę odnośnie sukien, że to wcale nieważne i Tadzik, Tadzik, tylko Tadzik takie tamFkat, że to nie suknia sie liczy, ale jakoś dotąd liczyła sie dla Ciebie az za bardzo. Ale czas pokaże, może nie mam racji

Cytat:
oby Ci wybaczyła

no Samcia ma trzeźwy rozum wie co powiedzieć i kiedy
czasem mówię za dużo, ale wole powiedzieć niż przemilczeć, bo tak wg mnie jest zdrowiej

Ogldam program o niebezpeicznych zwioerzętach w USA, fuj, strach tam mieszkać...
Stary 2009-09-15, 09:43   #1807
szana
Zadomowienie

Cytat:
dobra śniadanie wszamane, teraz będę się lenić w łóżku bo mam jakąś deprechę dzisiaj wykonuję ostatni telefon w sprawie okupanej sukni do Opola jak nie ma to nara w przyszłym roku się za to zabiorę, już będę pracować więc spoko
daj znać co się dowiedziałaś

Cytat:

ja od razu mówiłam, że kupie bez cudowania Ale przeciez też się jarałam moją sukniąTyle, że Was nie męczyłam żadnymi watpliwościami, nie łaziłam dziesięc razy i kupiłam i na inne nie patrzę, bo mi sie podoba moja suknia, bo podobalam sie sobie w niejI nie przeżywam tego, że to suknia na raz w życiu i to takie ciężki wybór, dla mnie to był jeden z łatwiejszych wyborów, trudniej mi kupic jeansy niz suknie ślubna jeśli mam porównywaćNawet tak mówię do tz, ze Wy sie tak ekscytujecie a ja raz dwa poszłam i kupiłam i ze chyba nie jestem normalna
no to czekam na fotki super a chcesz żeby Twój miał śledzika czy normalny krawat? no i jeszcze jedno pytanie-czy nie będzie tak,że będzie wyglądał jak każdy inny facet na waszym ślubie? trochę się boje ,że mój TŻ nie będzie się wyróżniał jakoś specjalnie

Samciu jesteś normalna
serio jesteś moja przyszła szwagierka miała podobnie jak TY-poszła raz do salonu,zmierzyła 3-4 suknie,wybrała i już
tylko,że ja muszę mieć pewność,bo u mnie jest tak,że zawsze jak coś kupię to coś jest potem nie tak (np w jednej sukni,w której byłam na ślubie czyimś nie miałam ramiączek i suknia mi się obsuwałabyła na górze na takich ala gumkach czy coś i cały czas ją musiałam poprawiać,kupię spodnie to wydaje mi się,że mam w nich ogromny tyłek-w sklepie tego nie widziałam) no i zawsze coś wiem,że to może tylko takie moje "ale" ale wolę się upewnić ,że wszystko będzie ok
szana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 09:45   #1808
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam taką samą wizję i Lain też w ogóle nasi TZ będą w większości tak przyodziani

chyba ich pogięło w opolu:hahah: mają Carrerę nie dość, że w ecru to za uwaga! 2300 gdzie ja moge miec nową za 2400 zobaczyli, że dziewczyny na nia lecą to już cena wywalona w kosmos inne maja po 1500 albo mniej
chyba nawet wiecej dziewczyn sie przyznało kiedys do takiej wizji tż
To nowa carrera tylko 2400?To spoko cena. Powiedzialas im, że to nie jest dobra cena, bo mozesz miec nówkę za stówke wiecej?I że w innych salonach kosztuje 1500 zł?Trzeba negocjować
Stary 2009-09-15, 09:45   #1809
kaska87
Zakorzenienie

Samoa przeszło mi bo jaką ubiorę to w niej ładnie wyglądam i póxniej mam halo w łepetynie, która brać i dlatego nara im
nic nie mówiłam, bo i tak jest ecru tylko

Jest Dżasta87 i jak tam, o której pobudka była ?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-15 o 09:52
Stary 2009-09-15, 09:52   #1810
201701300931
Konto usunięte

Ja ostatnio w salonie przymierzyłam trzy suknie i zapewne którąś z nich potem wybiorę i wypożyczę, bo zwyczajnie nie chce mi się po salonach biegać. Nie lubię chodzić po wszelkiego rodzaju sklepach :|
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 09:52   #1811
chilanes
Zakorzenienie

A mój Tż będzie inaczej niż Wasi, bo w mundurze dopiero po ślubie, 1 tańcu i fotkach się przebierze w garniak

Cytat:
Napisane przez wiosna007 Pokaż wiadomość
[.....]a możecie zdradzić jakie piosenki wybieracie na pierwszy taniec??? i jaki to będzie taniec?
my jeszcze nie mamy wybranego utworu, ale na naukę tańca chodzić nie zamierzamy. Pierwszy taniec będzie nasz, a nie jakieś układy na pokaz. Zatańczymy po swojemu, przytulańca i dla nas to będzie najlepsze Jeszcze tego, by brakwoało, byśmy się krokami i układami katwoali i denerwowali
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A my nie będziemy mieć pierwszego tańca
jak to nie be dziecie mieć? W ogóle?
Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
My mieliśmy zatańczyć walca do piosenki Pectus- To co chiałbym Ci dac, jednak doszliśmy do wniosku że pierwszy taniec jest taki nasz taki pierwszy po ślubie, powinien być romatyczny piękny tylko dla nas w którym można sie pocałować przytulić szepnąć miłe słowo do ucha. To jest pierwszy taniec miłości. I stwierdziliśmy ze jednak nie będzie ta piosenka pectusa jednak w zwykłym tańcu w którym można sie przytulić i argumenty podane wyżej....
tez tak uważamy
Cytat:
[.....]
rezerwujemy 50 pokoi na dwie noce dla nich. Ale boje się, że będa nam zawracac dupe tym, że nie będa umieli trafić(hotel jest przy głównej drodze, specjalnie taki wybraliśmy) i że ktos przyjedzie pociagiem i trzeba będzie wozic z dworca i póxniej odwozić. Ale to pogadam z babka z hotelu, bo maja usługę odbierania i odstawiania gosci na dworzec.
U mnie w odmu będa tylko dziadkowie i rodzice tz, bo nie wypada ich wykopac do hotelu[......]
też się obawiam, że goscie będą "zawracać " Już się przygotowuję na to, że siedząc u fryzjera, czy w wannie będę tłumaczyła dojazd, rozdawała dyspozycje i wkurzaął się, ze sobie sami poradzić nie mogą, jakby map nie było i GPSów
Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
[.....]
Eeee... to nie ma co się śpieszyć ja myślałam że jakieś 3 miesiące przed JUŻ TRZEBA a tu z miesiąc wcześniej, bez stresu

Jak mija Wam wieczorek?
to zalezy od salonu i regionu u mnie nawet do osiedlowego 4-3 meisiące przed moze być problem się zapisać, a do tych "lepszych" to przynajmniej pół roku Ja rezerwuję niedługo, bo już mają na czerwiec, lipiec, sierpień i wrzesień rezerwacje Idioctwo! I tak to się wlaśnie nakręca!!! Chcąc nie chcąc człwoiek wchodzi w machinę, bo jakieś idiot poleciały rok na przód fryzjera zamawiać
Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
[......]
Zgadza się, trochę inne niż te poprzednie. Jeszcze nie wiem co wybiorę.
A przy okazji mojego przymierzania. Surprise w załączniku
[......]

A i obiecany surprise:
1) Fleur
2) Gella
3) Hada
4) Coś ze sweetheart
5) nie pamiętam. Coś no name o rozmiar za małe
Zdjęcia robione komórką, dlatego trochę słabe. Czekam na surową krytykę
ja dla mnie najlepiej w 2, koronka uwydatnia Ci piękne ramiona i uwydatnia biuścik, ta 3, co się wszystkim podoba to biust Ci makabrycznie spłaszcza, tzn robi takie wrażenie wg mnie.
Cytat:
Samoa odpuszczam... kiedys myślałam, że kupowanie suknie to takie WOW i super jest a teraz jest moim koszmarem mam dość tego
Kaśka "DAMY RADĘ"!!!
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość

ale miałam dziś dzień

od 6 rano na nagoach załatwianie z bratową
a to giełda kwiatowa, a to krawcowa, a to urzędy, po drodze salony z bielizną, ogrom skelpów z matwriałmi i wiele wiele innych rzeczy

padam z nóg a jutro znowu trochę rzeczy do załatwinia ale na początek idę z bratową na przymiarkę sukni

a moja sukienka już prawie gotowa i powiem Wam, że calkiem fajna
będziesz zaprawiona w bojach :d moze Ty organizatorką ślubów zostań :hahahaha: Po takich doświadczeniach Twóje przygotowania to bedzie pikuś
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a ja sie wlasnie zabieram za poniedzialkowa prase (Wprost i Newsweek )

jutro kolejne polowanie na wpisy na uczelni a potem chyba pochodze po sklepach w poszukiwaniu sliwkowego szala

dobranoc (pchly na noc karaluchy pod poduchy )
Też poszukuję, nic ciekawego na razie nie ma, a marzy mi się

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-09-15 o 09:56
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 09:52   #1812
Dżasta87
Raczkowanie

Szana moj Tż to bedzie chyba ubrany w taki standart czyli czarny garniak,kamizela i musznik,chociaz nie powiem,ze ostatnio podobaja mi siewlasnie graniaki ze sledzikiem no ale nie wiem czy w czyms takim moj Tż nie bedzie wygladal jak down
Stary 2009-09-15, 09:52   #1813
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
daj znać co się dowiedziałaś

no to czekam na fotki super a chcesz żeby Twój miał śledzika czy normalny krawat? no i jeszcze jedno pytanie-czy nie będzie tak,że będzie wyglądał jak każdy inny facet na waszym ślubie? trochę się boje ,że mój TŻ nie będzie się wyróżniał jakoś specjalnie
a po co ma sie wyrózniać?każdy z gości chyba wie do kogo przyszedl na ślubPoza tym nie kupimy garniaka za dwieście złotych tylko jakis porządny, dobrze skrojony i tym sie będzie wyrózniał
Chce śledzika, bo normalny krawat juz mi sie znudził, ale zobaczymy w sklepie

Cytat:
Samciu jesteś normalna
serio jesteś moja przyszła szwagierka miała podobnie jak TY-poszła raz do salonu,zmierzyła 3-4 suknie,wybrała i już
tylko,że ja muszę mieć pewność,bo u mnie jest tak,że zawsze jak coś kupię to coś jest potem nie tak (np w jednej sukni,w której byłam na ślubie czyimś nie miałam ramiączek i suknia mi się obsuwałabyła na górze na takich ala gumkach czy coś i cały czas ją musiałam poprawiać,kupię spodnie to wydaje mi się,że mam w nich ogromny tyłek-w sklepie tego nie widziałam) no i zawsze coś wiem,że to może tylko takie moje "ale" ale wolę się upewnić ,że wszystko będzie ok
a to ja mam tak, że kupie cos i póxniej nie jestem pewna czy dobrze zrobiłam to świadczy to o tym, że to byl dobry zakup, bo zawsze lubię chodzic w rzeczach co do których miałam wątpliwości
A taka normalna sukienka mogła Ci sie obsuwac, weź pod uwagę, że suknie ślubna będziesz miala dopasowaną do Ciebie, nie będzie to jakis tam uniwerslany rozmiar ze sklepu.
Stary 2009-09-15, 09:54   #1814
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
ale nie wiem czy w czyms takim moj Tż nie bedzie wygladal jak down

ja wiem, że mój będzie bosko wyglądał

Samoa mam tak samo z tymi wątpliwościami najpierw się zastanawiam po co to kupiłam a póxniej żal jak się juz znosi

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-15 o 09:55
Stary 2009-09-15, 09:56   #1815
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
jak to nie be dziecie mieć? W ogóle?
W ogóle Po pierwsze to będzie tylko obiadek weselny i żadnego zespołu, tudzież DJ nie będzie (tylko pewnie jakaś muzyczka z płyt). A po drugie: my oboje jesteśmy totalnymi ofermami jeśli chodzi o taniec (tak z osobna). A jak się razem zgramy, to wychodzi cyrk na kółkach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 09:58   #1816
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle Po pierwsze to będzie tylko obiadek weselny i żadnego zespołu, tudzież DJ nie będzie (tylko pewnie jakaś muzyczka z płyt). A po drugie: my oboje jesteśmy totalnymi ofermami jeśli chodzi o taniec (tak z osobna). A jak się razem zgramy, to wychodzi cyrk na kółkach
możesz mi rozpisać ile Was wyniesie taki obiadek? foto bierzecie?

Stary 2009-09-15, 09:59   #1817
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Szana moj Tż to bedzie chyba ubrany w taki standart czyli czarny garniak,kamizela i musznik,chociaz nie powiem,ze ostatnio podobaja mi siewlasnie graniaki ze sledzikiem no ale nie wiem czy w czyms takim moj Tż nie bedzie wygladal jak down

ja wiem, że mój tz będzie super wyglądał, bo codziennie chodzi w garniaku i krawacie do pracy i za kazdym razem to jak wygląda zwala mnie z nóg
Mój tz jest stworzony do noszenia garniaków, moje przyjaciółki potwierdzają
Stary 2009-09-15, 10:01   #1818
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
możesz mi rozpisać ile Was wyniesie taki obiadek? foto bierzecie?
Bierzemy, ale ceny oczywiście nie znam Bo to dawna uczennica mojej mamy i to mamę wyślę na negocjacje cenowe

A za obiadek też nie znam ceny dokładnie, ale prawdopodobnie 120zł od osoby (w tym ten cały kilkudaniowy obiadek, dekoracje, tort, szwedzki stół, możliwość siedzenia całą noc, nocleg i śniadanie następnego dnia)...
Stary 2009-09-15, 10:02   #1819
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja wiem, że mój tz będzie super wyglądał, bo codziennie chodzi w garniaku i krawacie do pracy i za kazdym razem to jak wygląda zwala mnie z nóg
mam to samo jak widzę mojego to mi się chce teraz też jak sobie pomyślałam o tym

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 10:04   #1820
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mam to samo jak widzę mojego to mi się chce teraz też jak sobie pomyślałam o tym
własnie chce żeby w czwartek rodzice mnie zawieźli do tż przed jego powrotem z pracy, bo chce go w garniaku zastać
Stary 2009-09-15, 10:04   #1821
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
Znaczy w garniaku prezentuje sie rewelacyjnie, tylko chodzi mi o taki cienkutki krawat, chyba nie za bardzo do jego sylwetki....
Stary 2009-09-15, 10:05   #1822
Samoa
Zakorzenienie

nie wiem czy zjeśc jejecznice, jajko sadzone czy jajko na twardoHelp
Stary 2009-09-15, 10:06   #1823
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Bierzemy, ale ceny oczywiście nie znam Bo to dawna uczennica mojej mamy i to mamę wyślę na negocjacje cenowe

A za obiadek też nie znam ceny dokładnie, ale prawdopodobnie 120zł od osoby (w tym ten cały kilkudaniowy obiadek, dekoracje, tort, szwedzki stół, możliwość siedzenia całą noc, nocleg i śniadanie następnego dnia)...
to jak możliwość siedzenia całą noc, to jak zwykłe wesele tyle, ze bez muzyki. Dla mnei obiad, to obiad 3-4 godz. i do domu
Stary 2009-09-15, 10:08   #1824
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Ja lubię jajka na twardo

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
to jak możliwość siedzenia całą noc, to jak zwykłe wesele tyle, ze bez muzyki. Dla mnei obiad, to obiad 3-4 godz. i do domu
Heh Pewnie się skończy po kilku godzinach Ale nie wygonią nas o żadnej określonej porze stamtąd... Poza tym ja wolę w środku nocy zmyć się z TŻ do pokoju, a nie siedzieć, siedzieć i siedzieć
No i do domu nikt nie zmyka, bo to wszystko w obrębie jednego ośrodka będzie
Stary 2009-09-15, 10:09   #1825
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubię jajka na twardo
ja też, ale dlugo sie czeka i szybko je Chyba jajecznica wygra...muszę wstać i w kuchni zdecydujęOoo albo paste jajeczną bym zrobiła!ale długo się czeka
Stary 2009-09-15, 10:10   #1826
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
własnie chce żeby w czwartek rodzice mnie zawieźli do tż przed jego powrotem z pracy, bo chce go w garniaku zastać
i gwałt
Cytat:
toż ci dylemat

Idę poczytać relacje PM 2009, bom dawno nie podglądała ich

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-09-15 o 10:11
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 10:10   #1827
kaska87
Zakorzenienie

a ja lubie bardziej jajecznice

Stary 2009-09-15, 10:11   #1828
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
ja też, ale dlugo sie czeka i szybko je Chyba jajecznica wygra...muszę wstać i w kuchni zdecydujęOoo albo paste jajeczną bym zrobiła!ale długo się czeka
O! Ale bym sobie pastę zjadła... Smaku mi narobiłaś Ale nie zrobię, bo TŻ nie powinien jeść ani jajek ani majonezu i nie chcę Go kusić
Stary 2009-09-15, 10:11   #1829
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć Tancia cos dzisiaj tutaj cichutko, nie wiem why, chyba wszystkie jeszcze śpią

idę się zważyć bo już chyba 5 dni tego nie robiłam
Oj niee ja nie spałam Byłam u moich gimnazjalistów szanownych Ej powiem Wam że nie wiem jak w innych szkołach ale u mnie w gimnazjum lepiej niż w podstawówce.. Jacyś tacy ci ludzie bardziej kumaci a i z zachowaniem mniej problemów

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Nie śpią tylko ciężko pracują na chleb

A ja wczoraj załatwiłam z sister że mi zaśpiewa na ślubie i jeszcze parę ludzi ściągnie i mi zrobią całą oprawę muzyczną!
Ale fajowo Moja kuzynka studiuje muzykę i też by mi sciągnęła osoby do oprawy ale to jednak bez sensu bo by musieli ponad 80 km podojeżdzac.. Bo to znajomi ze studiów..

Cytat:
no nie wiem dlaczego tak wcześnie dzisiaj wstałam

aha przypominam, że dzisiaj o 15:55 w rozmowach w toku będą te pustaki-tipsy solara mów mi blachara czy jakos takja zawsze oglądam te hardcorove odcinki
Lansik tipsik i solara- wszyscy mówią mi blachara Też na to czekam z niecierpliowścią Ale wczoraj też było fajowe- o kawalerach ze wsi

Cytat:

no właśnie,niby to czasem wygląda dziwnie i może się nie wszystkim podobać,ale mnie np nie całkiem się nie podoba masz rację,Tż musi zmierzyć i dopiero będzie coś wiadomo ciekawa jestem tylko ile to kosztuje
A mi się panowie młodzi w kamizelkach podobają Ale jeszcze nei wiem czy TŻ będzie chciał Pożyjemy zobaczymy
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 10:13   #1830
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
i gwałt
nie, sam mi sie oddaZwlaszcza, że zrobie mu niespodziankę
Cytat:
toż ci dylemat

Idę poczytać relacje PM 2009, bom dawno nie podglądała ich
no ja mam takie dylematy Jak beda jakies fotki to podrzucisz linka do posta?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości