|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VIII
świetne łowy, dziewczyny! ach, te szmateksy <3 oto moje ostatnie łowy: 1. & 2. Moje pierwsze buty ze szmateksu, atmo 26 zł 3.Bluzeczka 2,5zł 4.Bluzeczka new look 1zł ![]() 5.Bluzeczka Dorothy Perkins 1zł ![]() 6.Sukienko-tunika 1zł 7.Sukienka dżinsowa atmo 7zł wszystko mi się kiedyś tam przyda. Tymczasem pozdrawiam wszystkie łowczyni! <3
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3304 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm na pewno cos sie da wymyslic i bedzie wygladało efektownie szczerze to zastanawialam sie nad nia meggga długo czy w ogole wziac, sis mnie namowila i wzielam. Pozniej byl problem z czym nosic bo jest taka troche "inna" . Mimo to uwazam, ze warto ja miec w swojej szafie Cytat:
|
|
|
#3305 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze raz dzięki dziewczynki
Candygirl666- świetne rurki i karmelkowa torba ![]() Kkkasiekkk- fajnie leży ta koszula więc nie zwężaj Promyk1105- świetne łowy ![]() Gohs- świetne, a szczególnie 1,2,6,7 Schoko- śliczne buciki ![]() Jutro znowu na jakieś łowy się wybiorę ![]() Powodzenia ![]()
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
ale super ciuszki wynajdujecie!!!
ja jutro się na łowy wybieram, w sumie dzis dostawa była, ale we wtorki dokładają towar i jest o 5 zł taniej niż w poniedziałki, czyli 25 zł/kg, ostatnio głównie dla dzieciaczków ciuszki kupowałam, ale tydzień temu trafiła mi się super wełniana kamizelka taka długa do połowy ud atmosphere kolor kawa z mlekiem, za 2 zł!!!!! a zima idzie, więc się przyda jak jutro coś fajnego znajdę to przylecę do Was się pochwalić, papa |
|
|
|
#3307 |
|
BAN stały
|
O to kilka moich łupów:
1.Tunika GEORGE r.S/M 2.Spódniczka bombka YES OR NO r.S 3.Bluzeczka z nadrukiem GEORGE R.S 4.Zwiewna tunika w groszki ATMOSPHERE r.M/L 5.Satynowa koszula Cubus r.34 6.Różowa tunika MK ONE r.S 7.Satynowa sukienka ASOS r.S/M 8.Zwiewna tunika DESCREET r.S/M 9.Bluzeczka z ażurkiem i guziczkami NEXT r.M 10.Fuksjowa tuika kamienie , patent cekinowy r.S Wszystkie rzeczy na sprzedaż jak kogoś coś interesuje zapraszam na PW
|
|
|
|
#3308 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszcze!!!Cytat:
Super łowy!! ta biała tunika bardzo ładna
|
|
|
#3309 |
|
Wtajemniczenie
|
Wytargane z lumpka w tamtym tygodniu:
-sweterek w paski ( firma ?? )-marynarka New Look rekawy 7/8 nowa z metka ![]() -marynarka Atmosphere ![]() -bialy plaszczyk Atmosphere -kobaltowy plaszcz Papaya nowy -rurki zielone Moto Topshop -torba worek z metalowymi obreczami ( a realu intensywnie kobaltowa) -kopertowki ( zielona River Island oraz czarwona na nadgarstek Dorothy Perkins -oraz chusta Paco Rabanne
|
|
|
|
#3310 |
|
Wtajemniczenie
|
Cdn:
![]() -torebka na lancuszku z tylu z lampka i lusterkiem ![]() -brazowa dirmy Dorothy Perkins -szary grzybek na 4 guziki FF -kurteczka krotka New Look
|
|
|
|
#3311 |
|
BAN stały
|
Kolejne łupy :
1.Czarno-złota nowa bluzeczka r.S/M 2.Bluzeczka Party 21 nowa z metką cyrkonie z przodu dekolt woda r.S/M 3.Kombinezon TERRANOVA nowy z metką khaki r.S 4.Nowe komono fioletowo-szare r.S/M 5.Nowa żółta bokserka wyszywana perełkami R.S 6.Bluzeczka zlota nowa kamienie/cekiny r.S 7.Nowa różowo-biała tunika r.S/M 8.Bluzeczka z tygrysem brokat ORSAY r.S 9.Bluzeczka fioletowa Butik z komiksowym nasrukiem r.S/M 10.Złoty golfik marszczony długi rekaw nowy z metką Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-09-14 o 22:36 Powód: złamanie regulaminu |
|
|
|
#3312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystko totalnie boskie! rurki, płaszczyki, wow!
|
|
#3313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu sie nie sprzedaje! edit: wszystko fajnie, tylko na zdjęciach jest nick do allegro, wg mnie powinno się nakazac usuwanie ników ze zdjęć! bo każda z nach chcąc coś sprzedać mogłaby zrobić w ten sposób, wkleić zdjęcie ze swoim nickiem... ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- kupiłam dzis identyczny ale czerwony i bez grochów ! jest cudny![]() wogóle swietne zakupy
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2009-09-14 o 22:44 |
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
poczatkujaca-dagmara - rurki, plaszczyki, marynara
|
|
|
|
#3316 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio często takie mam, chyba wpadam w NAŁÓG
![]() Cytat:
boskieCytat:
I tylko za 6 zł ja kiedyś kupiłam rurki za 25 i to dużo mniej fajne Cytat:
Cytat:
W dodatku to była L, a normalnie noszę z h&m S, więc stwierdziłam, że bardziej się opłaca kupić nową za 40 zł za to w dobrym rozmiarze. Głupie baby...
|
|
#3317 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ogólem gratuluje swietne lupy![]() A ile dalas za kombinezon? bo taki sam pod koniec tego sezonu byl w outlecie terranowej na mokotowie, za (trudno uwierzyc, ale naprawde) 7,90 zł pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() gdzie Ty takie cuda wynajdujesz?
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje
![]() Co do rurek, jak dla mnie troszke za plytkie, preferuje wyzszy stan ![]() Ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Mam taki lumpek w ktorym zawsze wynajde mase fajnych rzeczy
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3321 |
|
Raczkowanie
|
moje ostatnie i nie tylko
![]() 1. zielona spódniczna 915 - 5 zł 2. różowa bluzka na 3/4 rękaw Active - 3zł 3.t shirt EOA - 5 zł 4.top w groszki atmosphere - 3zł 5. milusi sweterek atmo z małymi bufkami - 4zl 6. top marszczony przy dekolcie atmo - 8 zł 7. spodenki bay takie podnisczane specjalnie - 7zł 8.biala bluzka- 4 zł 9. sweter bik bok - 8 zł 10. long diesel - 3zł |
|
|
|
#3322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cena to jakos 2zl- 2.50zl, jest bardzo leciutki a bylo 32zl/ kg rozmiar XS ![]() Ciesze sie, ze mi sie trafil, Tobie pewnie tez sie niedlugo jakiś znajdzie No musze przyznać, że teraz ceny w niektórych lumpkach mnie rozbrajaja...straszna drożyzna jak na odzież używaną.
Edytowane przez Kkkasiekkk Czas edycji: 2009-09-15 o 11:09 |
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj przeszłam samą siebie i chyba przesadziłam wydałam 50zł na wadze, co nie często się zdarza u mnie, gdy kupuję w lumpie ![]() więc: -zwykła czarna h&m -bluza w krateczkę h&m -koszulka -biała koszyla z bufkami i ściągaczami w talii b. ładnie leży h&m -sweterek -emo w czachy normalnie nigdy przenigdy bym nie wzięła ale jest w idealnym stanie -papucie tygrysie łapy -szara koszulka -pumpy kookai -sweterek czarny z koszulową wstawką
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-09-15 o 10:58 |
|
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
dalej:
-czarny przeswitujący, np pod białą koszulę sweterek h&m -różowy w serek -polo - koszula w krateczkę b. ładnie wygląda do jeansów -i brązowy w serek były jeszcze takie platformy czarne, mega obcas, świetnie wyglądały na nodze, ale bez feków, sam słupek tez trochę sfatygowany, darowałam więc sobie...
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-09-15 o 11:02 |
|
|
|
#3325 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Aaaaaa papucie- jakie słodkości!!! ![]() ![]() ![]() Koszula też cudna
|
|
|
#3326 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny gratuluje
|
|
|
|
#3327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-09-15 o 12:11 |
||
|
|
|
#3328 |
|
Raczkowanie
|
Początkująca-dagmara – świetne łupy szczególnie marynarki i te kopertówki
![]() Abram- wielkie dzięki, jak tylko ujrzałam ten żakiecik wiedziałam, że będzie mój ![]() Kamila901- rurki upolowałam na wyprzedaży w moim lumpie, udało mi się ![]() Karateczka000- cudne zakupy, a te papućki prze słodkie Ja dzisiaj skromnie, ale jestem jak najbardziej zadowolona - marynarka Bay 5zł – i tu moje pytanie zostawić ją? (ona jest czarna, światło się tak odbiło) - koszula z żabotem NewLook 4zł - pasek 1zł
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

Zazdroszcze!!!

boskie