|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
próbuję sobie przypomnieć kiedy mój brat po raz pierwszy lego dostał. ja chyba miała coś koło 10 więc on ze 3
ale to nie było duplo tylko te mniejsze więc dla 2-latka duplo jak najbardziej. mój Mateusz i brat cioteczny je bardzo lubili i rodzice dokupywali potem jeszcze jakieś pudełka na pewno.---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oki czyli postanowione zamowie jakies lego |
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item737975640_...12_wzorow.html
veronka obadaj to ![]() kupilam to keidys 2latkowi i zrobilo furrore
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Verona dziękki za info w sprawie teskaczowych ciuchów
![]() Ja też polecam lego, mieliśmy kiedyś dla dzieciakó sióstr jakieś niefirmowe (nie lego) i nie były fajne... potrafiły się złamać, miały ostre krawędzie, wywaliliśmy je szybko Lego to lego, drogie ale moim zdaniem najlepsze Tz właśnie skończył czytać małemu bajkę, teraz czuwa przy łóżeczku i czeka aż książę zaśnie... ![]() lecę na MJM |
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadlam wtedy jak burza po lozeczko
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
moj dziec wlasnie zaczal tez budowac ostatnio z klockow, ale takich duzych, byly w w przychodni, a ze czesto tam bywa, to sie nimi czesto bawi, wiec zas trzeba bedzie kupic. albo poczekam do swiat i po rodzinie powiem, ze klockow ni ma, bo pewnie beda pytac co chcemy na prezent
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale generalnie to super zabawka,ja jako dziecko uwielbiałam swoje klocki
|
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
veronko ja bym stawiała na jakieś większe autko też z wadera mocne i solidne
klocki też są dobre ale może podpytaj co on ma a czego nie czym się lubi bawić bo taki 2 latek to lubi się bawić raczej dużymi zabawkami a klocki to może najwcześniej za rok to takie moje spostrzeżenia |
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, normalnie wylam...
Mario przez caly wieczor wyl..ale tak strasznie, ze az serce sie krajalo, dobrych 3 h.. Biedny cierpi ostatniona zatwardzenie i nie mialam pojecia jak mu pomoc. TZ skoczyl do apteki po cos, dali, ale mlody usnal ze zmeczenia... jej, dlaczego te dzieciatka musza sie tak strasnzie meczyc.. Mala, ja robilam zwykla salatke ziemniaczana, ale jak chcesz dam ci przepis na przepyszna mojej mamy, palce lizac i n ie znam osoby, ktora sie nia nie zachwyca: salatka z tunczykiem: ryz, tunczyk, kukurydza, papryka marynowana, ananas, 2 jajka na twardo, troche majonezu i jogurtu naturalnego, sol, pieprz Smacznego
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam Wam kilka fotek pokazać
![]() zwłaszcza pojemnik w którym Tymek przebywa ostatnio dużo czasu, w zasadzie jakby mógł to by z niego nie wychodził... żeby nie było to przed nim jest tv...![]() aha, dowód na pojemność wanienki... ![]() No i do czego służy zmywarka... dziwie się że się jeszcze drzwiczki nie urwały... ![]() i Tymek cymbalista...
Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2009-09-14 o 22:23 |
|
|
|
#1931 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
hahaha, jak ja lubię jak Wersta dzieli się wizażowymi odkryciami Cytat:
o żesz, nie żartuj! Jak można lego nie lubić?? to przebój mojego dzieciństwa, zwłaszcza zestawy "rycerze". Czekają w pudle jak moja mała podrośnie
|
|||||
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Heehe Judi pojemik pierwsza klasa...nie mow, ze jeszcze w nim spi
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Tymcio taki duży
normalnie przedszkolaczek i jakie ma długie nogi
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Rzuccie mi jakims fajnym polskim filmem co to moge se obejrzec on line
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Do tych kobitek, ktorych dzieci nosza kapcie, to w tesco widzialam dzis, takie kapcie na rzep zapinane, cos w stylu tego co wczoraj kupilam memu dzieciu, tzn elastyczne i miękkie spody, takie gumowe nie slizgajace sie. Byly po12 zl
jak dla mnie sa super, bo nie sa sztywne.Ale chyba tylko 2 kolory byly jasne niebieskie i czerwone. rozu brak :P |
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
???
ja CI dam kuwetę ![]() Do mnie niestety dzwonili dzisiaj z nowej pracy ze nie mogą czekać jeszcze tydzień na mnie, jutro idę na szkolenie bhp i będziemy kombinować jak to zrobić z tym wychowawczym. ALe jakby nie było to jednak od tego czwartku do pracy... ![]() Muszę się psychicznie przygotować![]() Tymek obudził się przed 6 z płaczem, jak się okazało miał kupę i to już kilkogodzinną, tyłek odparczony że ho ho... płakał nawet jak mu myłam pupcię... Idziemy za chwilę po alantan zeby ratować mały tyłeczek... o 13 jadę do czechowic zrobić badania a jutroo muszę wstać o 6 ![]() Auto mamy u mechanika i muszę busami się wozić![]() no nic lecę po ten alantan |
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Ja pierwsza? Ola mi padła o 10:20... dosłownie. Wybierałam się na spacer, muszę obskoczyć spożywczak, pocztę i bank a ta zasnęla jak ją tylko do wózka włożyłam posprzątałam więc nastawiłam zupę i relaksuję się przed kompem, na spacer wyjdę popołudniu jak wstanie. Teraz śpi przed chacjendą. Robię pranie wczoraj wysmarowanej czekoladą pościeli przyszło też futerko, które również zaliczy pranie. Mam nadzieję, że coś z niego zostanie bo jest super! Nio niby można prać w 40 stopniach. Nie wyobrażam sobie nie wyprać ciuszka ![]() Piszcie baby ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- A nie pierwsza ![]() Judi mój zięciuś wymiata, mega przystojniak z niego. Te oczka, ząbki perełki
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Oj temat klocków... ja je uwielbiałam
![]() Kombinezony mam 2, jednoczęściowe. Będą na sanki i ogólnie śnieżne spacery. Do samochodu i wizyty u dziadków będę jej ubierać ciepłe spodnie i kurteczkę. Tak samo jak w zeszłym roku Młoda właśnie jakiś czas temu padła, marudna była że hej Jak czytałam Jowiszkowy opis marudzenia Igi to normalnie Mati wypisz wymaluj ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- A no i zapomniałam... Tymek mnie rozwalił ![]()
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
moja jest na spacerze z małżem już 30min. ale pewnie NIESTETY zaraz wrócą.
moje łupy wczorajsze: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=733565688 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=733499180 mam też upatrzony kombinezon, jak cena nie wywinduje to pomyślę o nim poważnie. no ale do końca jeszcze 5 dni. |
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszku śliczności
Moje pranie już schnie na słoneczku, kożuszek przeżył i wygląda na to że będzie taki jak wcześniej
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa zapomnialam napisac, ze u nas nie ma pepco. tzn podobno wlasnie gdzies otworzyli, ale nie wiem gdzie jeszcze/
Zostawilam dziecie w lozeczku, wcisnelam szczebelki, co by tam siedzial, wracam, a tam co? moje dziecie wisi jedna reka i noga za lozeczkiem - probowal wyjsc gora i dobrze, ze wrocilam, bo bo polecial na ziemie! musze kupic nowe lozeczko! zastanawiam sie nad takim: http://allegro.pl/item742989299_lozk...ka_70x160.html |
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam siakiś kombinezon Wojcika na All, akurat ten mi się nie podoba, kosztuje niecałe 400 zł! Bez jaj
to czuję, że kupię jakiś ładny w normalnym sklepie, coccobello czy coś
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylismy juz pobrac krew mlodemu, bo w czwartek do alergologa idziem i musi miec wyniki. powinnam tez zrobic badanie kasztana, ale cholera jak? jak robi po poludniu, to przecie nie wloze tego do lodowki, zeby na nastepny dzien rano zaniesc! |
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ver_Onko współczuję z tym kasztanem... Ola strzela 3-4 razy dziennie więc nie miałabym problemu. Rano i popołudniu, wczoraj nawet po kąpieli nigdy na szczęście nie miała z tym problemu. Jak czytam o biednym Mario to serce się kraje, żeby przez głupie g... dziecko się męczyć musiało.
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncu wysadzanie go przynioslo efekty. chyba juz z 5 raz tak zrobil, przed chwila sie bawil i mowi eee i pokazal raczka na pampersa, poszlam do wc na nocnik go posadzic i zrobil hehe. ale jestem happy hihipozatym wola caly czas AM! jak tylko jest w kuchni, albo widzi jak ktos je, to od razu AM! |
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
wyspacerowałam się jak głupia dziś, aż mi nogi w zad włażą
na 16 szczepienie potomkini ma zaczęła wszystko wymuszać krzykiem i rykiem, non stop liczę do 10ciu, żeby się jakoś trzymać lub wychodzę z pokoju, bo ja z tych mniej cierpliwych ![]() Jowiszowa fajne zakupy |
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Werstunia to trzymam kciuki za Sofiję, my pójdziemy za tydzień albo za dwa w związku z tym przeziębieniem, które teraz zaliczamy po kolei.
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to ja jestem jakąś królową nieudolności, czy to każda tak ma?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

ale to nie było duplo tylko te mniejsze więc dla 2-latka duplo jak najbardziej. mój Mateusz i brat cioteczny je bardzo lubili i rodzice dokupywali potem jeszcze jakieś pudełka na pewno.

wpadlam wtedy jak burza po lozeczko

wybacz, bo naprawdę współczuję, sama się

jak dla mnie sa super, bo nie sa sztywne.

na 16 szczepienie