Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-15, 11:00   #691
macocha19
Raczkowanie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

hanjah to wszytskiego najlepszego duuuuuuuuuuuuużo MIŁOŚCI przede wszytskim i wiecej nie życze bo jak bedzie Miłość to wszzytsko przyjdzie
latkoo nie wiem jak na Ciebie ale jak dla mnie to ja sie musze bardzo czegos wystraszyc zeby isc do lekarza. zawsze zwlekam i zwlekam dopiero jak ktos mnie pożądnie wystraszy albo juz pożadnie mnie cos zaczyna boleć to dopeor wtedy z ledwościa ide do lekarza..... a wlasnie mam ząbka do wyrwania, ide w środe do dentysty (zdecydowałam sie w koncu bo jzu rok zwlekam z tym ale zaczął mnie boleć wiec sie zdecydowałam) musze miec usówanie chirurgiczne bo nie ma za co go złapać zeby go wyrwać, myślicie ze powinnam jej mowic ze staram sie o dzidzi i jakby sie udało w tym cyklu to liczac we środe juz moge być w ciąży....?? Ni eiwem czy mówić czy nie?? co myślicie?
Stary 2009-09-15, 11:01   #692
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Witajcie!
No i nie testowałam, czekam cierpliwie do poniedziałku (choć marnie mi idzie )...
Dziś mam wolne, pogoda za oknem piękna (a tutaj to rzadkość). W planach mamy dziś kino i w ogóle planujemy jakoś fajnie spędzić czas poza domem... bo dziś nasza druga rocznica ślubu
Gratulacje i wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Nie chcę Cię tu straszyć, ale moją koleżankę też tak bolało z boku i jak poszła na badania to w szpitalu na stole wylądowała! Okazało się, że to zapalenie jajnika. Podstępny zabójca!
Lepiej skontroluj to, bo szkoda potem cierpieć.

A ja dziś zapierniczam i robię śliwki w syropie A o pierwszej idę do Babci - czas ich odwiedzić, bo jak zacznę znowu pracować to nie będę mieć kiedy

Czy któraś z was piekła biszkopt orzechowy? Jakie się do niego daje orzechy (laskowe czy włoskie)?

Cosmaaaa to ja poproszę fotkę z wakacji! I to koniecznie!

Zebra666 właśnie tak patrzę i widzę, że za 4 dni już będziesz mężatką. Pogodę masz piękną, a przynajmniej u mnie tak jest
Przesle przesle, obiecuje
Ale Ty ostatnio szalejesz w kuchni TZ pewnie wniebowziety

Wlasnie Zebra sie juz prawie hajta Ciekawe, czy juz wszystko maja dopiete na ostatni guzik?
My ustalilismy ze w grudniu bedzie cywilny, ale w czwartek dopiero idziemy do urzedu sie wszystkiego dowiedziec Musze kilka papierkow z PL zalatwic ... :/ a to nic przyjemnego dla mnie, latac po szczecinskich urzedach
Nasi rodzice w szoku
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:06   #693
Edzia400
Zakorzenienie

czesc kochane matko to poszalałyscie witam nowe pszyszle mamusie

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
Witam
Matkoale wątek się rozrósł!!!Miałam co nadrabiać...
Ja mam termin@ na 15.09 i dni mi sie dłuuużą niesamowicie.Ja należę do tych niecierpliwych i wczoraj już testa kupiłam.Ale poczekam z nim do wtorku(no chyba,że @ mnie wyprzedzi-dobrze,że test ma długi termin ważności).Co do objawów to niedługo zwariuje...
Wczoraj spotkałam się z moją przyjaciółeczką,która jest w 9td ciąży i nagle mnie dopadł taki wybuch gorąca.No i ona mi powiedziała"witaj w klubie,bo też tak miałam".Nie wiedziałam,że tak też może byc
Dziewczyny,czy któraś też tak miała?Bo ja nie miałam pojęcia,że to jeden z objawów...
Co do długich cyków,to wiem,że moja przyszła teściówka miała cykle po 56dni,zaplanowała obie ciąże i udawało im się od razu
Miłego dzionka dziewczynki
ja tam miałam az dwa razy i zrobiłam sie czerwona jak buraczek bol piersi to tak samo jak któras tu z dziewczyn napisała budzi mnie w nocy zero spania na brzuszku musze sie meczyc na boku głodna jestem ciagle jak nie mam smaka na mandarynki w syropie to na zupe grzybowa raz mam smak na slodkie raz na bardzo ostre ja sie czuje okropnie chyba mnie jakas grypka łapie wyniki beta odebrałam 12135
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:06   #694
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie nic poważnego. Trzymam kciuki i powiedz nam już po co ci dolega.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Nie znam tej firmy, ale te smoczki są tańsze w innym e-sklepie! Niż na allegro
A to bardzo możliwe, ja tylko podałam linka do wgłau, ze tak powiem

Cosmaaaaaaaaaaaaaa no to rewelacyjne wieści!!!!!!!!!!!Bardzo sie cieszei gratuluje!!!!

Karolinko, daj znac co i jak z brzuszkiem. Ja lecę na pocztę.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:06   #695
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez macocha19 Pokaż wiadomość
hanjah to wszytskiego najlepszego duuuuuuuuuuuuużo MIŁOŚCI przede wszytskim i wiecej nie życze bo jak bedzie Miłość to wszzytsko przyjdzie
latkoo nie wiem jak na Ciebie ale jak dla mnie to ja sie musze bardzo czegos wystraszyc zeby isc do lekarza. zawsze zwlekam i zwlekam dopiero jak ktos mnie pożądnie wystraszy albo juz pożadnie mnie cos zaczyna boleć to dopeor wtedy z ledwościa ide do lekarza..... a wlasnie mam ząbka do wyrwania, ide w środe do dentysty (zdecydowałam sie w koncu bo jzu rok zwlekam z tym ale zaczął mnie boleć wiec sie zdecydowałam) musze miec usówanie chirurgiczne bo nie ma za co go złapać zeby go wyrwać, myślicie ze powinnam jej mowic ze staram sie o dzidzi i jakby sie udało w tym cyklu to liczac we środe juz moge być w ciąży....?? Ni eiwem czy mówić czy nie?? co myślicie?
Mysle, ze powinnas powiedziec. Lepiej dmuchac na zimne, niz zeby potem sie cos stalo
Stary 2009-09-15, 11:08   #696
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

dobra pomyliłam się z tym nukiem. nuby to był http://www.allegro.pl/item716412477_...nka0_6mcy.html taki. jak myslicie? normalny? panie mamusie prosze mi odpowiedziec
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:08   #697
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
czesc kochane matko to poszalałyscie witam nowe pszyszle mamusie

ja tam miałam az dwa razy i zrobiłam sie czerwona jak buraczek bol piersi to tak samo jak któras tu z dziewczyn napisała budzi mnie w nocy zero spania na brzuszku musze sie meczyc na boku głodna jestem ciagle jak nie mam smaka na mandarynki w syropie to na zupe grzybowa raz mam smak na slodkie raz na bardzo ostre ja sie czuje okropnie chyba mnie jakas grypka łapie wyniki beta odebrałam 12135
Czyli jestes w ciazy???????????????????
Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość

Cosmaaaaaaaaaaaaaa no to rewelacyjne wieści!!!!!!!!!!!Bardzo sie cieszei gratuluje!!!!
Stary 2009-09-15, 11:18   #698
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Witam laseczki

wiadomo że każdy jest inny, ale wydaje mi się że tydzień do @ to troszkę za wcześnie na takie objawy. Tak oficjalnie w literaturze czyta się że objawy są tak od 6 tygodnia. No ale teoria swoją drogą, a praktyka swoją.

Witaj w naszym gronie Dzięki za fluidki

Z tego co wyłapałam to jesteśmy już 3 na termion @ 15-16 września.
Ja ma na 16, ale jakoś w tym miesiącu nie śpieszy mi się z testowaniem.
Więc możemy zacząć schizować
Ja już się dopatruję objawów, chociaż wiem, że nie powinno ich jeszcze być. Jak jechałam dziś autem to mnie tak dziwnie zmuliło, ALE u mnie wkoło są ludzie chorzy i to może jakaś jelitówka...
Co do mojej kochanej sis to test wyszedł negatywny - dziewczyna jest szczęśliwa

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

musi się udać, wkońcu ludzkość by wymarła, jakby wszyscy mieli problemy z dzidziusiem
Ja z moim tż przytulałam sie 19 sierpnia a jak wchodziłam tu na forum to juz miałam objawy (tylko ze joasia mi napisala ze to moje schizy ) tylko ze ja jestem z 1 dzieckiem w ciazy i nie umiem niektórych objawow sobie wymyslic 1 i nia sie najbardziej wystraszyłam był taki balonik w brzuchu i napady goraca no i juz miałam humorki gorsze niz te wkóre zwiastuja @ i straszny bol piersi potem szukała w lustrze niebieskich żyłek hihihi no i czaem mnie zmuliło
A co ja wczoraj zrobiłam hahaha ludzie z biedronki wyszli tak sie na mojego tz darłam i nie wsiadłam do samochodu tylko przyszłam piechota on za mna jechał i mówił ze mam sie nie wygłupiac i wsiasc a ja ja ty mi wstydu w N (w moim miejscu zamieszkania ) nie rób i tak nie wsiade heheheh i nie weszłam ale najlepsze jest to ze ja sie cala droge z tego smiałam hahaha rano jak wrócił z pracy sobie sam sniadanie robił troche mi go zal ale taka jestem teraz zażarta i wredna az sie siebie boje

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
Witam laseczki
A ja dziś miałam taki realny sen,że robie test i wychodzą mi dwie krechyObudziłam się i myśle: Raz kozie smierć,co ma być to i tak będzie.Zrobie test,a jak nie wyjdzie,to powtórze za 2-3 dni.

Więc zrobiłam,uciekłam z łazienki i bałam się do niej wrócić
Wracając byłam pewna,że zastanę jedna krechę....

NO I SZOK- II kreseczki:jup i:
Coprawda ta druga bledsza,ale chyba też się liczy,no nie?

Wciąż nie mogę w to uwierzyć,mam wrażenie,że test mi psikusa zrobił

TŻcik wraca w piątek-ale będzie miał niespodziankę(bo przez telefon za chiny mu tego nie powiem)
GRATULUJE!!!!!!! : jupi:
Stary 2009-09-15, 11:19   #699
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Gratulacje i wszystkiego najlepszego

Przesle przesle, obiecuje
Ale Ty ostatnio szalejesz w kuchni TZ pewnie wniebowziety

Wlasnie Zebra sie juz prawie hajta Ciekawe, czy juz wszystko maja dopiete na ostatni guzik?
My ustalilismy ze w grudniu bedzie cywilny, ale w czwartek dopiero idziemy do urzedu sie wszystkiego dowiedziec Musze kilka papierkow z PL zalatwic ... :/ a to nic przyjemnego dla mnie, latac po szczecinskich urzedach
Nasi rodzice w szoku
a to gratuluje i juz teraz zycze wszytskiego najlepszego a jesli moge zapytac czemu tylko sam cywilny??

Cytat:
Mysle, ze powinnas powiedziec. Lepiej dmuchac na zimne, niz zeby potem sie cos stalo

no tak tylko boje sie ze wtedy nie da mi znieczulenia a ja sie taaaaak straaaaaaaasznie boje dentysty i tylko jak kaze mi otworzyć paszczke to mnie juz boli
Stary 2009-09-15, 11:23   #700
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

biedny chłopaczyna
Stary 2009-09-15, 11:24   #701
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
a to gratuluje i juz teraz zycze wszytskiego najlepszego a jesli moge zapytac czemu tylko sam cywilny??
No w sumie nie wiem :p narazie na cywilny sie zdecydowalismy... ja sie chyba boje koscielnego :p Wiecie, suknia, dzwony, weselicho, tlum gosci ... Przerazona na sama mysl jestem
No ale najpozniej w przyszlym roku bedziemy musieli sie i na koscielny zdecydowac ... TZ twierdzi ze przed dzidzia powinnismy, zeby nie bylo potem problemow z chrztem czy cos, no i przede wszystkich zeby bylo ''jak Pan Bog przykazal''

Cytat:
no tak tylko boje sie ze wtedy nie da mi znieczulenia a ja sie taaaaak straaaaaaaasznie boje dentysty i tylko jak kaze mi otworzyć paszczke to mnie juz boli
Czasami trzeba przelamac strach Pomysl ze teraz sie troche pomeczysz na fotelu a pozniej bedziesz miala dlugi czas spokoj

Edytowane przez Cosmaaaaaaa
Czas edycji: 2009-09-15 o 11:26

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 11:25   #702
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z moim tż przytulałam sie 19 sierpnia a jak wchodziłam tu na forum to juz miałam objawy (tylko ze joasia mi napisala ze to moje schizy ) tylko ze ja jestem z 1 dzieckiem w ciazy i nie umiem niektórych objawow sobie wymyslic 1 i nia sie najbardziej wystraszyłam był taki balonik w brzuchu i napady goraca no i juz miałam humorki gorsze niz te wkóre zwiastuja @ i straszny bol piersi potem szukała w lustrze niebieskich żyłek hihihi no i czaem mnie zmuliło
A co ja wczoraj zrobiłam hahaha ludzie z biedronki wyszli tak sie na mojego tz darłam i nie wsiadłam do samochodu tylko przyszłam piechota on za mna jechał i mówił ze mam sie nie wygłupiac i wsiasc a ja ja ty mi wstydu w N (w moim miejscu zamieszkania ) nie rób i tak nie wsiade heheheh i nie weszłam ale najlepsze jest to ze ja sie cala droge z tego smiałam hahaha rano jak wrócił z pracy sobie sam sniadanie robił troche mi go zal ale taka jestem teraz zażarta i wredna az sie siebie boje

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

GRATULUJE!!!!!!! : jupi:
A te niebieskie żyłki na piersiach to też objaw ciąży? Bo ja takie mam, a wcześniej ich nie było...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:28   #703
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
A te niebieskie żyłki na piersiach to też objaw ciąży? Bo ja takie mam, a wcześniej ich nie było...
Tak!!! Choc nie kazdej kobiecie sie wczesnie pojawiaja, mojej kolezance dopiero przed samym porodem sie pojawily(tzn ona je zaczela zauwazac:P), ale duzo kobiet ma je juz od poczatku ;D
Stary 2009-09-15, 11:40   #704
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Dzień Doberek ja pomimo dołka dzisiaj zaczynam z uśmiechem, a co mi tam niech smutki idą w dal
Dołek mam bo wczoraj zaczęło mi się plamienie - jeszcze przed terminem @ no i ten koszmarny sen. Obudziłam się w szoku - byłam zdiagnozować raka
Więc teraz czekam czy mi się @ rozkręci czy na plamieniu się skończy

ja juz 2 raz wizyte przekladam i teraz na 1000% w piatek ide bo to tez ostatni dzwonek ja sie tak boje isc bo ciagle mi sie sni ze jestem chora i ze mam raka

Moja mamus zmarła teraz w marcu na raka jajnika i ja sie tak boje isc ze lekarz mi cos złego powie ale i tak przeciez musze isc w piatek sobie dalam ostateczny termin nie wiem czy to hormony takj dzialaja czy co 5 min mysle tak nastepnie 5 o 180stopni inaczej ja oszaleje normalnie
Stary 2009-09-15, 11:42   #705
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Tak!!! Choc nie kazdej kobiecie sie wczesnie pojawiaja, mojej kolezance dopiero przed samym porodem sie pojawily(tzn ona je zaczela zauwazac:P), ale duzo kobiet ma je juz od poczatku ;D
No to jest nadzieja
A piersi naprawdę mi się powiększyły... w domu chodzę bez stanika, bo wszystkie są już strasznie opięte... chyba szykują się bieliźniane zakupy
Stary 2009-09-15, 11:52   #706
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
No to jest nadzieja
A piersi naprawdę mi się powiększyły... w domu chodzę bez stanika, bo wszystkie są już strasznie opięte... chyba szykują się bieliźniane zakupy
chyba będziesz nastepna
Stary 2009-09-15, 11:52   #707
etherna83
Raczkowanie

Witajcie jeśli pozwolicie to z miłą chęcią się do Was przyłącze. Obecnie jesteśmy wraz z mężem w trakcie starań o maleństwo. Na razie jeden cykl starań za nami...niestety nieudany.
etherna83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:52   #708
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jestes w ciazy???????????????????

Za wami ne da sie nadązyc jestem jestem ale oprócz radosci przyszedł tez strach

hanjah do dzis bola mnie syski i w dotyku sa pełniejsze takie troche nabrzmiałe ja mam małe piersi a teraz podrosły ze ho ho
Stary 2009-09-15, 11:56   #709
hanjah
Zakorzenienie

A ja zawsze miałam taki... no ani mały, ani duży ale teraz jest taki pełny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 11:56   #710
Edzia400
Zakorzenienie

etherna83 witam cie serdecznie tylko prsoze nam sie tutaj nie smucic bo to niczemu nie dowodzi inne od razu fasolkuja drugim musi troche czasu to zabrac

Ps . jakby wszystkie w tym samym czasie by zafasolkowały to w szpiatlach na porodówce miejsca by zabrakło
Stary 2009-09-15, 12:09   #711
etherna83
Raczkowanie

ehh... w sumie to jak dostałam okres - zreszta przedwczesny przy moich nieregularnych trzydziestokilkudniwych cyklach) - na 26 dzień to aż sie rozpłakałam.... bo na prawde miałam nadzieję ze się uda... cóż to był pierwszy cykl starań i podeszłam do tego bardzo emocjonalnie...zaczął mnie nawet bolec biust itp a tu okazało sie ze to tylko pms....jestem generalnie po odstawieniu pigułek antykoncepcyjnych...czy to mozliwe ze po 2 latach cykle mi sie przestawiły na krótsze? W sumie to był pierwszy normalny okres a nie z "odstawienia".
dziękuję za pocieszenie, teraz postaram się bardziej zdroworozsądkowo podchodzić do tematu. Za dwa dni rozpoczyna mi sie kolejny cykl starań...trzeba przycisnąc męża
Stary 2009-09-15, 12:15   #712
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
Napisane przez etherna83 Pokaż wiadomość
ehh... w sumie to jak dostałam okres - zreszta przedwczesny przy moich nieregularnych trzydziestokilkudniwych cyklach) - na 26 dzień to aż sie rozpłakałam.... bo na prawde miałam nadzieję ze się uda... cóż to był pierwszy cykl starań i podeszłam do tego bardzo emocjonalnie...zaczął mnie nawet bolec biust itp a tu okazało sie ze to tylko pms....jestem generalnie po odstawieniu pigułek antykoncepcyjnych...czy to mozliwe ze po 2 latach cykle mi sie przestawiły na krótsze? W sumie to był pierwszy normalny okres a nie z "odstawienia".
dziękuję za pocieszenie, teraz postaram się bardziej zdroworozsądkowo podchodzić do tematu. Za dwa dni rozpoczyna mi sie kolejny cykl starań...trzeba przycisnąc męża
kochana dziewczyny lyle czasu sie tu męczą i próbują zajść a ty byś chciała tak przy pierwszym podejściu cierpliwości.. nam tu się fasolkują od dwóch dni jedna za drugą a wcześniej cisza
Stary 2009-09-15, 12:21   #713
etherna83
Raczkowanie

to ja mam nadzieję że to będzie zaraźliwe
a generalnie przyznałam że trochę za bardzo emocjonalnie do sprawy podeszłam...jaki człowiek stary taki głupi...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 12:30   #714
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
No to jest nadzieja
Jest jest oj jakis ten tydzien chyba owocny bedzie mam nadzieje ze tak !!!
Cytat:
Za wami ne da sie nadązyc jestem jestem ale oprócz radosci przyszedł tez strach
O co strach? Co sie dzieje?
Nie martwic mi sie! Wszystko ma byc i bedzie gut !
Cytat:
Witajcie jeśli pozwolicie to z miłą chęcią się do Was przyłącze. Obecnie jesteśmy wraz z mężem w trakcie starań o maleństwo. Na razie jeden cykl starań za nami...niestety nieudany.
Witamy, witamy Juz dziewczyny Cie pocieszyly, ze pierwszy cykl to jeszcze nic Ja dodam od siebie, ze od wczoraj zaczal sie urodzaj i teraz to juz tylko po 2 krechy bedziemy widzialy za co mocno trzymam kciukasy
Cytat:
to ja mam nadzieję że to będzie zaraźliwe
a generalnie przyznałam że trochę za bardzo emocjonalnie do sprawy podeszłam...jaki człowiek stary taki głupi...
W takich sprawach emocje zawsze sa! I nie jest to wcale glupie. Kazdy przezywa wszystko na swoj sposob, a im bardziej nam zalezy tym bardziej sie tym stresujemy... Dlatego zycze Ci pelnego wyluzowania i spokojnego czekania na fasolinke ! Miejmy nadzieje, ze szybciutko zagosci w Twoim brzuszku
A co do tabletek, to roznie bywa. Jedne zachodza odrazu inne musza poczekac, az organizm sie odnajdzie w nowej sytuacji. Kazda jest indywidualna
Stary 2009-09-15, 12:35   #715
latko0
Zadomowienie

etherna83 witaj , dziewczyny dobrze radzą najlepiej trochę wyluzować(wiem że to trudne po sobie) A po tabletkach mogły Ci się zmienić cykle
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:37   #716
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:

Witam Cie serdecznie u nas na wąteczku
Nic sie nie martw kochana, ja mam tak pochrzanione cykle po tabsach jak nie wiem co, teraz 2 cykl staranek i zobzczyny co nam Bozia da cykle po tabsach moga być najrózniejsze, najbardziej pokopane lub wrócić od razu do normy. My Ty i jajak widac mamy to pierwsze, ja nawet nie wiem kiedy mam owulkę i w ogołe nic nie wiem, ale nie trace nadziei, ze sie uda już neibawem Tobie też tego zycze z całego serduszka

EDZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeeeeeeeeeeee jak super!!!!!!!!!!!!!!!Kocha na strasznie się ciesze !!!!!!!Żeby malutek rósł zdrowo!!!!!!!!!!!!!!!!Kol ejna dobra wiadomośc na wąteczku!!!!!!!!!!!!! Nic się nie martw, będzie wszystko w porządeczku!!!! Wiem, ze łatwo sie gada, ale musi być dobrze

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-15, 12:39   #717
latko0
Zadomowienie

Cytat:
ja juz 2 raz wizyte przekladam i teraz na 1000% w piatek ide bo to tez ostatni dzwonek ja sie tak boje isc bo ciagle mi sie sni ze jestem chora i ze mam raka

Moja mamus zmarła teraz w marcu na raka jajnika i ja sie tak boje isc ze lekarz mi cos złego powie ale i tak przeciez musze isc w piatek sobie dalam ostateczny termin nie wiem czy to hormony takj dzialaja czy co 5 min mysle tak nastepnie 5 o 180stopni inaczej ja oszaleje normalnie
Nic się nie martw , dobrze będzie!!! Teraz musisz iść do gin żeby sprawdzić czy z dzidzi ok itd. Spokojnie
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 12:40   #718
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

normalnie fasolka za fasolką
Stary 2009-09-15, 12:40   #719
Carol77
Zakorzenienie

Paprotka, wg mnie smoczek jest super!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-15, 12:46   #720
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:

bedzie dobrze, tylko musisz byc silna i pelna wiary
Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
normalnie fasolka za fasolką
I tak byc powinno caly czas , no dobra chociaz te dwie czy trzy fasolki na tydzien tez byloby dobrze
Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Paprotka, wg mnie smoczek jest super!!!!
W/g mnie tez, ale popatrzylam na inne rzeczy co tam mieli i mnie malo myszka nie pogryzla strasznie drogie .... No, ale jak ktos sobie moze pozwolic to hulaj dusza ;D
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości