|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
to już wiem, a sante ma dobre produkty Cytat:
![]() ja niestety nie miałam możliwości nie dźwigania teraz zapewne bede miała dżwiganie zabronione, bo nie chce wylądować na stole ![]() właśnie nie wiem czemu ale mi też podkreśla, ale tylko jedej wyraz ![]() Cytat:
i hmu ![]() Cytat:
![]() Ech, poszłam od was, położyłam się i usnęłam. Teraz idę zrobić sobie prysznic i idę spać dalej no, mówiłam, że źle się czuje No nic, dobrej nocy i miłego dniaaa ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- teraz już mam 2, ale w tamtym roku mialam jedna. a wiadomo jak to jest jak ma się jedną lekcję w tyg. jakiegoś przedmiotu... Mieliśmy dokładnie 10 lekcji. |
||||
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh .. cudem was nadrobiłam ...
Nie mam siły was cytować ... Przepraszam Początek roku a ja ledwo nadążam.. Wczoraj się dowiedziałam że koleżanka miała wypadek , połamana leży w szpitalu , 30 letni kierowca 2 auta nie żyje ... jej koleżanka ma połamane żebra , przebite płuco i jest w śpiączce (
|
#2733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak pytam, pytam z nadzieją, że może ktoś ma na to jakiś patent...
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
#2734 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
--- Teraz już idę Dobranoc
|
|
#2735 |
|
Zadomowienie
|
dawno mnie nie było, ale to z powodu złego samopoczucia.
wybrałam już temat maturalny: Erotyzm w poezji polskiej i obcej. Omów na wybranych przykładach. w sumie sama dawałam propozycję takiego tematu ![]() ja za jakiś miesiąc pewnie będę miała I Wojnę Światową... ciesze się, że moja babka z biologii pożyczyłam mi vademecum z biologii i zestaw testów aż do matury - aż byłam zdziwiona. przerobiłam z TŻtem wielokąty i figury podobne, muszę z nich dostać 5 >.< no i przeczytałam Moralność Pani Dulskiej i zaczęłam Jądro Ciemności. jakoś brak mi optymizmu...
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
#2736 | |
|
Konto usunięte
|
tak
Cytat:
![]() ------------------ padam przeczytałam streszczenie 'Chłopów' ![]() brzuch mnie boli idę spać dobranoc |
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
O to jak moja baba z niemca
Też zło wcielone
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm.. no to może odkładaj jakoś sukcesywnie kasę? ja jestem zdania, że lepiej naprawdę zainwestować więcej pieniążków w dobre buty i się nimi trochę pocieszyć. btw, niektóre buty bardzo mi się podobają w tych 'zwykłych' sklepach, ale kurczaki.. niewygodnie mi w nich..no i rozmiarówka nie pasi ![]() idę spać Bejbaski;** dobranocka ;**
|
|
#2739 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja Tżta wykorzystuję uważaj na siebie, z kręgosłupem nie ma żartów ![]() A ja mam z Bershki baletki 39 Cytat:
![]() A moja z angola... xD Cytat:
![]() A połowa mojej klasy jest chora... (Martyna się śmieje, że świńska grypa ) Jak powiedziałam mamie, to mi zaaplikowała centrum i tran Jutro o 15.40 mam jazdę i podobno ok. 23 będę w domu Kolorowych ;* Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-14 o 23:32 |
||||||
|
|
|
#2740 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
poszłam spac Cytat:
![]() cały czas ![]() ---- dzien dobry ![]() dzisiaj mam na 8 i do 15 lekcje , na szczescie w srodku jest jakies okienko ![]() milego dnia
|
||
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
hejaaa ; ***
Justyna, no bo to świńska grypa ! nie smarkali w rękawy powyżej łokcia i teraz mają. ![]() spać mi się chce !! :/ obudziłam się o 5:30 bo mi BYŁO ZIMNO. i nie mogę zasnąć -.- pogoda nie najgorsza, idę zaraz biegać. w sumie to wczoraj byłam, dzisiaj nie powinnam... ale tam.. nie będę przecież bez sensu w łóżku leżeć. no to się zbieram. miłego dnia Dzikuny ;**
|
#2742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry ;*
Wstałam dziś o 8.05 ![]() Łuczyłam się chemii do 0.30 xD I się nałuczyłam ![]() Ciekawa jestem jakie sprawdziany robi nowa sorka Ma opinię bardzo wymagającej no i ... jest najlepsza u mnie w mieście ![]() Mówiłam Wam jak poszła matura z chemii w 2009 r. ? Najniższy wynik to 76 % A połowa maturzystów miała powyżej 90 % Z rozszerzenia oczywiście Jestem taaka podekscytowana tą chemią ![]() Cytat:
![]() No ![]() Cytat:
Wczoraj nam czytali te zasady. Jeszcze było smieszne, żeby odwracać głowę od rozmówcy podczas rozmowy
|
|
|
#2743 | |
|
Rozeznanie
|
Miłego dnia w szkole dziewczyny
![]() Ja dziś robię wolne hehe ale muszę się zabrać za matematykę bo jutro klasówka ![]() Buziaki ![]() Cytat:
i wszystkie my :P
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2009-09-15 o 09:03 |
|
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu sama zdecydowałaś, że nie idziesz dziś do szkoły? xD---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Lecę, bo mam wizytę u lekarza przed lekcjami ![]() Miłego dnia, Sępy ;*
|
|
|
#2745 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Cytat:
Dziekuje ![]() Dziękuje Dziękować Spasiba ![]() Cytat:
Ale zaraz... nowa droga zycia to jeszcze za troszke Dziękuje ślicznie. ![]() Dziękuje [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14235886] nie potrafie sie tak długo uczyc ![]() wszystkiego najlepszego ![]() [/QUOTE] Ja jak wpadne w ciąg to wołami mnie nie odciagna... poza tym jak ktos drze mordke "Zrób miii obiaaad" to "Spadaj! Ucze sie!" jest swietna wymowka, bo nie ma prawa mi nic powiedziec Dziekuje ![]() Dziękuje... A odnosnie jądra ciemnosci, to nasza nauczycielka, nowa z reszta (zmienili nam nauczycielke od PL) stwierdzila ze nie bedzie z nami tego przerabiac... ogolnie wg niej kazda pozycja jest analogia do systemow totalitarynych, hilteryzmu, stalinizmu, nawet te z antyku. No mam se ochote przeciac tetnice udowe kartka papieru przy niej. Dziekuje. A Ty wiesz ze kobiet, zwlaszcza tych starszych sie o wiek nie pyta? :P Och, juz sprawie Ci przyjemnosc ^^ 22Dziękuje ![]() I uwielbiam logarytmy! A z butami problem to i ja mam... nigdzie nie moge znalezc jednokolorowych Vansow, bez oznaczenia "meskie" Musze zrobic porzadek z ksiazkami... A TZ namawia mnie do grzechu... zebysmy wzieli, spakowali manatki i pojechali na dzialke
|
|
#2746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewentualnie jeśli buty są z takiego miękkiego mteriału, to wiem, że same się dopasują i też biorę te mniejsze, czyli 37. no i cudem udało mi się kupić w Szkocji dobre niesamowite.starczyłoby żeby zrobili 37,5! to nie ![]() a buty na obcasie, mam z Ryłko właśnie, rozmiar jakiś w stylu 35, bo to sandałki ![]() i pewnie na zimę tam będę szukała butów... choć z zakrytymi nie mam tyle problemów. Cytat:
Dziwna ta baba :p w mojej szkole była chyba podobna od niemca. ale ja zwolnili ![]() też czase wykorzystuję tżta, ale no... nie zawsze mogę, poza tym, nie wiadomo czy całe życie będzie obok mnie taki tż, który mi pomoze z ciezkimi rzeczami... poza tym, on chyba patrzy z przymrozeniem oka na moj kregoslup ![]() w tej bershce to w ogole ![]() ja przez to wasze gadanie o chorobach też źle się czuje! aaaa. a wczoraj spałam od 18 z przerwą na film i mycie... ![]() późny powrót ![]() Cytat:
dziś znowu chciała nam notatkę dyktować, az ktos w koncu zwrocil jej uwagę, żeby ona gadała, a my sobie zapiszemy co chcemy Ja bym zgrzeszyła ![]() _________ dzien dobry bylam zwolniona z gw dziś, wrocilam wczesniej do domu, jem zupke i mam zaraz matmę znowu nic na nią nie zrobiłam, ech. LEŃ |
|||
|
|
|
#2747 | |
|
Rozeznanie
|
Łoczywiście
![]() Cytat:
![]() Nam też to czytali. Ciekawe, kto to wymyślił ![]() --- Spałam dziś normalnie, a tak strasznie mi się spać chce od rana, myślałam, że zasnę na lekcjach Aż mi się przypomniało jak kiedyś na historii podczas niezwykle interesującego wywodu (już nie pamiętam na jaki temat) mój kolega zasnął, przespał prawie całą lekcję i obudził się dopiero jak zadzwonił dzwonek Idę coś zjeść, bo mam atak wielkiego głoda A potem muszę przeczytać 'Ludzi bezdomnych'
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
heja Bąki ;*
wróciłam ze szkółki godzinę temu, zjadłam obiadek, i teraz kombinuję co by tu porobić.. tak myślę, co by pokój ogarnąć.. bo mam niezły bajzel na biurku.. i podłogę by wypadalo odkurzyć.. w ogóle zbulwersowana jestem.. plan nam mają zmienić jeśli dadzą codziennie na 8:00 to okej, ale jak dowalą na późniejsze godziny? i jakąś debilną rozrzutność, że np. jednego dnia 8 lekcji, a kolejnego 3? ![]() normalnie pozabijać... ![]() miłego dnia ;*
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-09-15 o 15:01 |
|
|
|
#2749 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ja nie poszłam na wf mialam 8 i jakos tak wyszło ze przyjechałam wczesniej do domu.musze spisac wiadomosci na WOS i troche dzisiaj mam do nauczenia, kart z WOSu , na historie sie przygotowac i jeszcze musze Wesele przeczytac. o 18 pojde pobiegac takze zajrze do Was wieczorem ![]() w ogole mialam to wypracowanie z polaka temat brzmiał : na podst frag 'Chlopow' i wiersza B.Lesmiana 'Urszula Kochanowska' porownaj obraz zaswiatow. czy jakos tak . jakos poszło, choc rewelacji nie przewiduje słaba jestem jesli chodzi o wypracowania...milego popoludnia
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Brzdące ;*
Przeczytałam Was z grubsza, wybaczcie, ale cytowanie i odpowiadanie przerasta moje dzisiejsze siły. ; ) Dostałam wreszcie ten @ i jestem nieprzytomna, ale psychicznie czuję się dużo lepiej, bo nie jestem już taka drażliwa i napięta. Wczoraj 2godz. uczyłam się słówek z angola, a dziś okazało się, że mamy łączony z drugą gr. i kartkówki nie było. Możecie sobie wyobrazić moją reakcję. Ogólnie mam mało czasu.Mój TŻ załapał fuchę poza normalną pracą jeszcze przez ten tydzień będzie rozdawał ulotki w białym fartuszku i wieeeelkiej czapie kucharza Promocja 'Kucharka'- i wszystko jasne Ale się z niego śmieję!I mi też plan ma się zmienić nie od tego, tylko od następnego poniedziałku, dyrektorka podobno ma nam wprowadzić więcej godzin matematyki i angielskiego ![]() ![]() Martyna - wysłałaś? ![]() Miłego dnia, bejbosze kochane
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2751 | ||
|
Rozeznanie
|
hej Mordki
Cytat:
a moja koleżanka też ni9edawno miała wypadek, ale z tego nie wyszła...jej matka też zginęła. Cytat:
padam na twarz ![]() nie mam siły, przeziębienie mnie łapie, zapieprz straszny ide wypić kawę i do roboty trzymajcie się Żbiki
|
|
#2752 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Doberek Didlaki ;*
Cytat:
![]() Cytat:
Może lepiej to brązowe stare na all znaleźć ? ![]() Cytat:
Ile ja się butów naszukałam i w tym roku będzie to samo. Bo ja z obcasem nie lubię. Emu sobie kupię, obcasów nie mają I trampek mi się dziś porwał. Umarł tak młodo, miał zaledwie 5 lat Cytat:
I inne do biologi mieli. Jak jutro będą to zapytam po ile. Dostałam banie z polaka, z tego antyku nieszczęsnego. W piątek mam poprawiać ![]() Nie sądziłam, że tak szczegółowo zapyta, ale cóż, nawet się nie przejęłam. |
||||
|
|
|
#2753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozmowa matematyczki z kol.: -aaapsik-Anika -na zdrowie-blablabla- może masz świńską grypę?- matematyczka -Już nie!- Anika a najlepsze jest w tym to, że ona na prawdę miała świńską. Cytat:
![]() dzień dobry. Ale mi się wstać dzisiaj nie chciało. Napisałam ten spr. z matmy i poszedł mi nawet nawet, aczkolwiek zobaczymy jaką dostanę ocenę. ![]() idę sobie zrobić coś do picia i standardowo siadam przy książkach.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-15 o 15:50 |
||
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A miała wtedy taki zakręcony ogonek i zrobił jej się ryjek ? |
|
|
|
|
#2755 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
wpadlam sie przywitac chora jestem a na spr musze isc bo nie chce miec zaleglosci...ale to tylko tranformersy znaczy transformacje czy jakos tak z anglika wiec moze nie bedzie zle milej nułuki![]() ![]()
|
#2756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jednego relaksuje papieros, innego 20 zadan na prace domowa z matematyki
![]() Dziewczyny, a moze ktoras poszukuje repetytorium z chemii? :P Cytat:
Pojade, ale oczywiscie planuje zabrac ze soba ksiazki.
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
hej
)na wstępie proszę, żeby mnie nie wrzucać do grona olewaczek, ponieważ Was nie olewam, tylko zwyczajnie nie mam czasu.. dosłownie na nic... nauki tyle, że nie wiem w co włożyć ręce.. nic nie mogę odpuścić, bo to przedmioty maturalne ;] już mi się chce od tego, a tak na prawdę cała ta jazda ze sprawdzianami się rozkręca dopiero..od tego tygodnia dochodzą mi korki z chemii, ale to chyba sobie ustawię na piątek no i jeszcze później angielski... ja nie wiem kiedy znajdę chociaż chwilę dla siebie ;] ech... w ogóle to wspominałam, że miałam jechać 23. września na mecz, ale dzisiaj się okazało, że mam wtedy spr. z matmy, także nici z wyjazdu.. wku.rwiłam się na maxa... liczę jeszcze, że może 18.października się uda pojechać, ale to zależy od wielu czynników zupełnie niezależnych ode mnie.. a tak bym się chciała odchamić na meczu ;] no cóż, mam nadzieję, że przynajmniej na siatkę uda mi się chodzić... ;[ w ogóle to nie wiem czy Wam wspominałam, ale z piątku na sobotę miałam za***iaszczy sen xD śniło mi się, że chemię zdałam na 82, a biologię na 92% ile ja bym dała za takie wyniki ![]() teraz jak przeglądam rankingi kierunków, to patrzę na sam koniec, na co się najłatwiej dostać... i sobie rybactwo wypatrzyłam na UR w Krakowie wybrałam 7 tematów na prezentację, ale nawet nie mam kiedy usiąść i się zastanowić nad tym jednym... no i to chyba ode mnie tyle )nie wiem kiedy się odezwę, pewnie pod koniec tygodnia dam znać czy żyję, bo zastanawiam się nad przejściem na dniowo-nocny tryb życia, czyt. nie spać i zapierdzielać 24h/dobę....także życzę sobie i Wam, żeby doba poszerzyła się o parę godzin
|
#2758 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej, Żbiki ;*
Cytat:
![]() Jedź, odpocznij trochę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() -------------------- Miałam dziś jazdę i jestem wkurzona . Pierwszy raz w życiu popełniłam błędy na placu - spierniczyłam łuk (wjechałam na linię) i ruszyłam z piskiem opon na górce (czego nawet nie słyszałam, tylko instruktor mi powiedział). W dupie mam ten egzamin. Wiem, że go pojutrze nie zdam ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2759 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubie sprzatac w tygodniu bo jestem zmęczona ![]() a teraz jeszcze ciągle kicham i mam odczucie, że mam takie wielkie, spuchnięte niewyraźne oczy może aż tak wam nie zmienia ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14251600] a ja nie poszłam na wf mialam 8 i jakos tak wyszło ze przyjechałam wczesniej do domu. w ogole mialam to wypracowanie z polaka temat brzmiał : na podst frag 'Chlopow' i wiersza B.Lesmiana 'Urszula Kochanowska' porownaj obraz zaswiatow. czy jakos tak . jakos poszło, choc rewelacji nie przewiduje słaba jestem jesli chodzi o wypracowania... milego popoludnia [/QUOTE]rozbawiłaś mnie, jakoś tak wyszło ![]() a ja też jestem słaba mam bardzo malutko punktów za samą interpretację ![]() Cytat:
?też sie wkurzam ze ja sie ucze 52532 godz i nie ma czegoś ale wychodze z zalozenia ze i tak nie zapomne tego, wiec... moze lepiej sie nauczę ![]() we się z tżta nie śmiej, bo mu głupio będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do operonu, to jak mam w księgarni kupić z tamtego roku za 50 zl, to juz wole na allegro za 35 :/ tak samo to z 2010, krzyczą ponad 70 a w necie za 50 niech spadają.A miałam spytac tez, czy warto kupic tego roczną kiełbasę? czy to nie ma zanczenia jak kupie z poprzedniego roku np. ja się nie przejmuję od kiedy poszłam do liceum Cytat:
![]() Cytat:
bo wszyscy tak się boją tej świńskiej, a ona wcale taka straszna nie jest i nie ona sama w sobie, tylko powikłania...ewentualny powód do bania się, to fakt, że to nowy szczep... |
||||||
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-15 o 16:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

to już wiem, a sante ma dobre produkty 

teraz zapewne bede miała dżwiganie zabronione, bo nie chce wylądować na stole 

)
a ile masz historii w tygodniu?

Dobranoc 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) Jak powiedziałam mamie, to mi zaaplikowała centrum i tran 

Ma opinię bardzo wymagającej no i ... jest najlepsza u mnie w mieście

Aż mi się przypomniało jak kiedyś na historii podczas niezwykle interesującego wywodu (już nie pamiętam na jaki temat) mój kolega zasnął, przespał prawie całą lekcję i obudził się dopiero jak zadzwonił dzwonek 
Możecie sobie wyobrazić moją reakcję. Ogólnie mam mało czasu.