|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
madziarra
wiecie że odżywki i szampony Johna Friedy weszły do Rossmanna?
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Postaram się zrobić fotki, ale jest tyle tego, że aż mi wstyd wklejać
![]() Nosku, po ile jest John w Rossmannie? Mi się udało kupić JH po 3,99 euro
|
#3963 |
|
|
35 zł chyba, ale nie przyglądałam się
na pewno w DE taniej, nie ma szans, żeby było inaczej!wklejaj, nie daj się prosić wiesz, że każda z nas nakupiłaby tyle samo gdyby miała taką możliwość
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Będę dziś w domu dopiero wieczorem, to może się zmobilizuję i wywalę wszystko z tych siat i cyknę, ale jest tego tyle, że aż wstyd
![]() Ale jeśli chodzi o zakupy kosmetyczne to dla mnie raj Niestety nie udało mi się kupić wszystkiego, co chciałam - nigdzie nie było Lusha
|
#3965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po tylu miesiącach odwyku co sobie zrobiłaś należało ci się. Ja w Anglii sobie za bardzo nie poszaleję, nie wiem jeszcze ile miejsca zostanie mi w walizce na zakupy
|
|
#3966 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądnęłam właśnie nową ulotkę z Natury - kupię tylko żel oliwkowy do mycia twarzy za niecałe 5 zł (olejek chwilowo mi się znudził).
W innym wątku zostałam skuszona na fioletowy tusz Sensique - podobno tylko pod światło widać fiolet - może być więc ciekawy. Madzia - ja tez czekam niecierpliwie na fotki ![]() Strasznie intensywny dzień mam, a niedługo trzeba się zbierać na fitness. Picie mleka faktycznie działa na moje pazury Miałam ścięte na łyso ( ) a już mają ze 3 mm - normalnie rosną mi dłuuugo ![]() Aaa i kupiłam buty Takie na jakie polowałam - na koturnie (koturna tylko pod piętą, nie na całje długości butów), z paskiem na grzbiecie stopy (idealne rozwiązanie dla moich waskich stóp - pasek ciągnie trochę wewnetrzną stronę buta i przez to nie odstaje ) zamiast 135 zł (skórzane) zapłaciłam 130.Chcę kupić jeszcze jedne buty - płaskie, na codzień, bo jedne czarne które mam są powykrzywiane, podeszwa przy pięcie pękła i stopa mnie boli od długiego chodzenia Widziałam fajne, ciemnoszare, ale dziwna numeracja była - 36 za małe, a 37 za duże EDYCJA: znalazłam moje buty na Allegro: http://www.allegro.pl/item720355710_...ra_352_37.html
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-15 o 16:29 |
|
|
|
#3968 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Podczytuje podczytuje i stwierdziłam że napisze ![]() U mnie wszystko zmierza w dobrym kierunku ( ciekawe jak długo ) w szkole idzie nawet okej i muszę się pochwalić że zaczęłam uczyć się hiszpańskiego![]() W ogóle to kończy mi się cliniqowy podkład i nie wiem co kupić bo za dużo pieniędzy nie moge wydać macie jakieś typy do 35zł? mysle niby nad maybellinem w rossmanie ![]() Isa a cóż to za zegarek bo mnie zaciekawił ![]() Hosenko śliczne te buty ![]() EDIT: Ahh i w ogóle miałam dzisiaj cudowny sen że w sephorze była promocja na lakiery do paznokci i że były po złotówce i przyszłam z wielkim pudłem z ikei i wykupiłam wszystkie |
|
|
|
#3969 |
|
|
zapomniałam
![]() Iza mam już swój zapasowy Lysanel, także dzięki za propozycję
|
|
#3970 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hej
![]() wpadam co jakiś czas i podczytuję, ale nie miałam za bardzo czasu nic napisać. Tym bardziej, że dzisiaj rano nacytowałam się jak głupia, przyszedł TŻ i zabrał mi laptopa. Teraz mam w końcu chwilę, bo jesteśmy na działce i kosi trawę.![]() W niedzielę byliśmy na tym paintballu i było ekstra. Strasznie fajna zabawa.![]() Teraz właśnie zastanawiam się, co by mi było potrzebne z kosmetyków w najbliższym czasie. I kończy mi się niestety tusz do rzęs. Od końca maja mam YSL Effet Faux Cils, nie spodziewałam się, że wytrzyma tyle miesięcy, ale faktycznie jest świetny i chyba kupię znowu taki sam. ![]() Fajnie, że John Frieda będzie w Rossmannie, może uda się, żeby robili na niego co jakiś czas promocje.
|
|
#3971 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Czeeeść
Fajnie, że Ci się wyjazd udał. Ja też czekam na fotorelację![]() Cytat:
Przecież jakbyś musiała jechać do Warszawy, to by się zrobiło drożej niż na Allegro![]() Cytat:
Ja też dzisiaj kupiłam, w aptece prawie w moim bloku Kosztował 46 zł, więc nie opłacałoby się kupować przez internet![]() Iii kupiłam jeszcze szampon fitomedu, chciałam jeszcze żel Palmolive, ale ten, który chcę, wszędzie wykupili w okolicy
|
|
#3972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale tylko cztery rodzaje szamponów i odżywek( do włosów blond, brązowych i coś jeszcze), i chyba jeszcze serum anti frizz.Obżeram się nową Milką z nadzieniem budyniowym za godzinę idę pobiegac żeby ją spalić...
|
|
#3973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
balsam nosi tytuł "Balsam do ciała rewitalizujący" żurawina i cytryna Pat&RuB no nie powiem fajny... bardzo miły zapach.... i przyjemność dotyku... cena no cóż.... ale co tam raz się żyje... ![]() ehhh i znowu coś mnie podkusiło.... następny cień... a że są dobre... no trudno... do kolekcji Artdeco nr 22 ![]() chyba potrzebuję specjalisty.... |
|
|
|
|
#3974 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() W ogóle to zastanawiam się, czy nie zafarbować się na swój naturalny, ciemny blond i zaprzestać farbowania całkiem. Ale ciężko podjąć decyzję o tym, żeby przestać być blondynką...
|
|
|
#3975 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale szpila... oczyma wyobraźni zobaczyłam swoje połamane nogi
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj widziałam je w innym sklepie, ale nie było mojego rozmiaru(najmniejsze było 37) i były drozsze (150 zł). A mi się śniło że wąchałam i próbowałam (tak, tak, dosłownie) balsam do ciała Palmolive Shea, był w opakowaniu jak ich mydła do rąk - z dozownikiem. Ach chciałabym taki balsam, bo żel uwielbiam
|
|
#3979 | |||
|
|
Cytat:
![]() u mojej mamy w aptece, powiedziałam, że na imieniny mi może kupić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja kupiłam dzisiaj wreszcie olej kokosowy, o mamo jak on pachnie najcudowniejszy kokos pod słońcem Magda czekamy na zdjęcia
|
|
|
#3980 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dla mnie coś przywiozłaś? ![]() Cytat:
![]() A czego oczekujesz od podkładu? Cytat:
![]() Cytat:
![]() To samo pomyślałam ![]() A ja dziś się załamałam Poszłam szukać eleganckich spodni do pracy a wróciłam ze stanikiem (ale była promocja -50% w GC na bieliznę)i upatrzonymi 3 parami butów ![]() A spodni jak nie miałam tak nie mam
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-09-15 o 20:51 |
||||
|
|
|
#3981 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Swoje smarowidła planuję zużyć do końca października, a potem ruszam po coś nowego. Może wreszcie uda mi się przetestować. Kiedyś chciałam coś z serii dla brunetek. Cytat:
Wstyd mi, ale tak niestety mam. ![]() Wróciłam do domu i paadam. Mam dzień pecha chyba, bo nie dość, że zrzuciłam dziś talerze i rozcięłam sobie rękę, to jeszcze boli mnie głowa. Byłam na korkach i tylko się nadenerwowałam niepotrzebnie. Marzę o aromatycznej kawie i wtuleniu się w TŻa, a dziś niestety się nie zobaczymy. Dobrze, że jutro mam wolne, to przynajmniej zadbam o siebie kompleksowo i skończę robić całą dokumentację na czwartek. Póki co walnęłam sobie olej i aloes na włosy, lecę po jakieś proszki od bólu głowy. |
||
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie dam rady zrobić dziś zdjęć, aparat mi siadł a nie mam zapasowych baterii w domu
![]() Karolina, widziałam te magnesy , ale sztuka kosztowała 7 euro - chyba trochę przegięcie, a że zakupy robiłam ostatniego dnia to nie miałam za bardzo czasu , aby szukać gdzieś taniej. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe ...
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdzierstwo! Pewnie, że nie mam za złe No to czekamy na zdjęcia do jutra
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-09-15 o 21:54 |
|
|
|
|
#3984 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też bym coś nowego chciała kupić, ale nie ma lekko muszę zużyć przynajmniej połowę A dlatego połowę, bo i tak wiem, że 2 brązujące i jeden rozświetlający służą mi tylko na specjalne okazje, więc trudno, żebym je na mus zużywała. A poza tym wybór musi być, czyli co najmniej jeden porządny nawilżacz (np. Neutrogena) + jakieś 1-2 apetyczne masełka ![]() Ale za to mogę się pochwalić, że prócz resztki szamponu wykończyłam też maseczkę i mini dezodorant Cytat:
![]() A co do kresek, widać wprawa przyszła z wiekiem ![]() Cytat:
Teraz nigdzie nic podobnego nie widzę i ciągle chodzę bez zegarka. A przydałby mi się.Tiaa Chyba odwrotne do zamierzonych ![]() Ale dobrze powiedziane, psychoza A tak w ogóle to witaj Cytat:
![]() ![]() A te leki pomagają? mam nadzieję... Cytat:
Nawet jak mam jakieś nowe kosmetyki, to wprowadzam je stopniowo, powoli jeden po drugim, jak mam już jako taką pewność, że poprzednik nie szkodzi.Cytat:
![]() Cytat:
). Wtedy tego, co szukam nigdy nie ma |
|||||||
|
|
|
#3985 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wody nie pijam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziś użyłam- pozytywnie zaskoczona jestem zarówno szczotką- bardzo prosto się nią operuje, jak i tuszem- nie robi grudek nawet przy dłuższym majstrowaniu a jednocześnie nei jest za rzadki tak, żeby nie zasychał. Rzeczywiście otwiera oko i jeśli z czasem będzie lepiej pogrubiał to moż enawet przebije moich COTY'owych faworytów ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lewy przedni migacz mi nie działa od wczoraj i wszyscy kierowcy się na mnie patrzą z politowaniem jak na głupią blondynkę, a ja wiem ż enie działa, jutro z tatą naprawimy. Kupiłam TS, jets próbka Clinique Superbalanced 03 Ivory- jaki to kolor? Ciemny/ jasny a może żółciutki? ![]() Hmm, chyab mi wcieło kilak cytatów ![]() Nosku- trudno mi podać konkretny jeden argument, taki mi sie pogląd ukształtował bynajmniej nie religijny Ale nie wykluczam, że kiedyś mi się zmieni
|
|
#3986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3987 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A sen boski Cytat:
To jest taka? Ja też chcem...tylko, że nie powinnam jeść słodyczy, bo się przecież od nich odzwyczajam Cytat:
Cytat:
rzyrafko Lenka to ta, której piosenka leciała w poprzedniej czołówce TVN jak reklamowali wszystkie TVN-owskie programy i seriale Na pewno widziałaś/słyszałaś.Planuję się w sobotę wybrać na zakupy, muszę w ten weekend wykorzystać kupon do Orsaya, bo z kolei w przyszłą sobotę czeka mnie wyprawa do mojej promotorki. Mam zamiar iść też na jakieś zakupy kolorówkowe, zrobię napad na My Secret
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich ![]() Ja sie musze pochwalić że też dzielnie zużywam ![]() Wczoraj do kosza poleciały opakowaniapo toniku, maśle kakaowym Ziaji, skończył się też micel Sopot. Musze przyznać że ten z Maybelline lepiej domywa, ma jakby taką lepszą przyczepność, czy nie wiem jak to nazwać. Smarowidła też wykańczam dzielnie Hosenko ładne te buciki Twoje
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Oto i obiecana fotorelacja
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2009-09-16 o 09:42 |
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
madziarra, same cuda!
zazdroszczę części 'włosowej'
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

Takie na jakie polowałam - na koturnie (koturna tylko pod piętą, nie na całje długości butów), z paskiem na grzbiecie stopy (idealne rozwiązanie dla moich waskich stóp - pasek ciągnie trochę wewnetrzną stronę buta i przez to nie odstaje
Widziałam fajne, ciemnoszare, ale dziwna numeracja była - 36 za małe, a 37 za duże 

) w szkole idzie nawet okej i muszę się pochwalić że zaczęłam uczyć się hiszpańskiego

Teraz mam w końcu chwilę, bo jesteśmy na działce i kosi trawę.
Fajnie, że Ci się wyjazd udał. Ja też czekam na fotorelację

za godzinę idę pobiegac żeby ją spalić...

najcudowniejszy kokos pod słońcem
A dlatego połowę, bo i tak wiem, że 2 brązujące i jeden rozświetlający służą mi tylko na specjalne okazje, więc trudno, żebym je na mus zużywała. A poza tym wybór musi być, czyli co najmniej jeden porządny nawilżacz (np. Neutrogena) + jakieś 1-2 apetyczne masełka