|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
z innej bajki, uwielbiaj, abunee. czujcie się okradzione.
![]() -a co jeśli któregoś dnia będę musiał odejść? spytał Krzyś, ściskając misiową łapkę. -co wtedy? nic wielkiego, odparł Puchatek. posiedzę tutaj i poczekam na Ciebie, bo jeśli się kogoś kocha, to ten ktoś nigdy nie znika, tylko siedzi i gdzieś na Ciebie czeka... - z czego zrobione są myśli.? - dlaczego mnie pytasz o coś takiego? - bo nie mogę przestać myśleć o Tobie, odkąd Cię poznałam...nie mogę przestać. - więc jednak masz jakieś słabości - wszyscy mamy słabości. - Nie potrafię się w tym wszystkim odnaleźć - powedziała. Zbyt wiele na mnie od razu spadło. Ja tutaj żyję powoli, z dnia na dzień i muszę chyba dużo kubków herbaty z Tobą wypić, abym wiedziała czego chcę. - Bardzo dobrze. To zróbmy sobie po następnym kubku, od razu. by skrócić to oczekiwanie..
|
#2312 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki - oczywiście, że się podoba.
dziękuję. ; *________________________ there's something sexy about smoking. watching the smoke dance out of a cigarette is like watching a girl dance out of her dress. /w paleniu jest coś seksownego.oglądnie zadymionego tańca bez papierosa, jest jak patrzenie na dziewczynę bez jej sukienki / if you can't change your surrounding, change your hair colour. /jeśli nie możesz zmienić swojego otoczenia, zmień swój kolor włosów./
|
|
#2313 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Zna ktoś z Was jakieś opisy o tym, że jestem szczęśliwa, bo jestem kochana, że na mojej twarzy ciągle jest uśmiech itd. coś w stylu- bo jest Ktoś, kto sprawia, że ten uśmiech się pojawia? |
|
|
|
#2314 |
|
Raczkowanie
|
dla mego nowego człowieka zechcę być nowym człowiekiem, nie tym którym stałam się dla siebie, przecież to takie proste by pić z nim herbatę i badać zimnotę jego stóp, tak trudne jednak by on BYŁ, się STAŁ.
nie przesuwam się przez jakąkolwiek myśl w twojej głowie. doczekałam tego, żeby z pełną świadomością mówić, że przeżyłam cały okres do pozornej dorosłości, którą odrzucałam z całych sił krzycząc 'wyjdź', nie przyjmując podniesionej wysoko głowy, czynów godnych pochwał, uprzejmych uśmiechów i szybkich uścisków dłoni, potrzebując najbardziej ośmiuset kilowatów ciepła, jednego słońca, zrozumienia, splecionych palców w poszukiwaniu szczęścia z pewnością o jego posiadaniu. kiedyś mniej płakałam, mówiąc 'ku*wa jak dużo płaczę'. powody zazwyczaj wszystko niszczą. niszczą osobowość i całe te historie, które można dopisać. jeśli można na pytanie 'dlaczego', odpowiedzieć konkretnym zdaniem, wtedy to znak, że jest się na najlepszej drodze do wewnętrznego zniszczenia. nigdy nie wstanę jeśli nie będzie ciebie, nigdy nie przestane umierać, nigdy nie przestane budzić się z krzykiem.
|
|
#2315 |
|
Raczkowanie
|
rzęsami zakryte
kiedy starasz się komuś pomóc i przekonujesz się, że nie możesz do niego dotrzeć, dlaczego później mścisz się na nim? tymczasem od piętnastu dni nie można było pozbyć się uczucia żalu.. no i cóż kobieto radością i smutkiem pleciona za szczęściem goniąca idiotko kochać ci przyszło nie być kochaną dzień po dniu, noc a w sercu ciągle to samo lato ucieka ostatnim motylem na ramieniu.. Z prawdą lepiej nie eksperymentować. Nie da się jej ukryć. Czasem pozwala ukryć się pozorami i jakiś czas siedzi cicho w ukryciu, ale oddycha, żyje i czeka. W którymś momencie okrywająca ją fikcja zlezie płatami jak stara farba i gdy nie jesteśmy na to przygotowani, prawda wypłynie na wierzch. nawet zachwyt nie zachwyca zimno po każdym słowie
|
#2316 |
|
Raczkowanie
|
leżała na bordowej sofie w pokoju oświetlonym słabą poświatą księżyca na czarnym aksamicie i marzyła o Nim.
gdyby wszystkie moje marzenia się spełniały, byłabym najnieszczęśliwszą kobietą na świecie... bo nie miałabym Ciebie. nagle wszystko zaczęło się kręcić,odkąd pojawiła sie ona. jesteś doskonała... najpiękniejsza... idealna... dlatego kocham Cię i... i... chciałbym, żebyś spędziła ze mną resztę swojego życia. dotknął dłonią jej policzka i odgarnął włosy. odsłonił przypadkiem jeden z jej kolczyków, w którym odbiły się jego zakochane oczy. wylewaj łzy, przelewaj litrami, bo to coś więcej niż uwalnianie toksyn. znajdujesz zdjęcie swojego byłego, nieważne czy ty go zostawiłaś czy on ciebie... i tak go nienawidzisz, i masz zamiar mu o tym powiedzieć... teraz! i wyglądasz tak samo jak ja. Zalana łzami, siedząca przed chłodnym światłem monitora w obsesyjnym turkusie. w pokoju jest ciemno, a rozmazany tusz tylko dodaje sytuacji komicznego dramatyzmu. i po raz kolejny chcesz coś zniszczyć.i znowu pociągasz nosem.
|
#2317 | |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie wszystkie Panie
Od jakiegoś czasu śledzę to cudowne forum i nałogowo i bezkarnie kradnę Wasze cudowne opisy. Postanowiłam sama od czasu do czasu coś dopisać, może przyda się Wam coś z moich zbiorów. Mam nadzieję, że nic się nie powtórzy, a jeżeli tak się stanie to bardzo przepraszam. ![]() bo to takie cudowne dla kobiety, kiedy wie, że ktoś żył jakimś filmem, który kręcił z nią sobie w głowie. ![]() Ta cholerna obojętność z zadziwiająco długimi rzęsami.. Ci ludzie pozwalają mi czuć, że żyję ! Jestem przepełniona miłością, czuję, jak mnie pali, dał mi jej tyle, że starczy na wszystkie następne lata. Leżała na łóżku jak Królewna Śnieżka czekająca na swojego królewicza, kiedy tym bałwanom krasnoludkom wydaje się, że nie żyje.. odwróciła się do mnie a ja zacząłem się zastanawiać, czy weźmie mnie za królewicza czy za jednego z krasnoludków. Pijani, nie tyle winem, co uczuciami. Spójrz na świat. Tysiące zalet.. a ja wady pier**lę. ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
i jestem szczęśliwa z Nim w tej sekundzie. gdziekolwiek będziesz to zawsze celem bicia mego serca! <3 być z Tobą. To moje ulubione zajęcie. to takie piękne, że wszyscy widzą nas, a my widzimy wyłącznie siebie. ![]() nigdy nie zrezygnuję z naszej miłości. Nielegalne jest kochać tak jak ja kocham Ciebie. Każdy dzień oddala gniew, bo Jego ramię siłą jest, Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona. On- najwspanialszą z przyczyn mojej euforii. i może wybierzesz coś z mojego wcześniejszego postu. ![]()
"Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego." Edytowane przez misjaaaa Czas edycji: 2009-09-15 o 12:34 |
|
|
|
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
Chcesz zdobyć cały świat masz na to jedną szansę
Mnie nie zamkniesz w klatce świadomości Ponad chmurami tu gdzie ziemi nie widać Dziś czuję się jak Bóg każde pragnienie spełnię Nie mów mi w jaką przyszłość przyjdzie pojutrze spojrzeć Teraz Ty i my czyli ludzie po przejściach Nie mówmy o pieniądzach nie ma tej chwili w kosztach Do wolności wrót i przed siebie za światłem
|
#2319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
okeeej, czuję się okradziona ; ) Ty też się czuj ! ; D cieszę się ! ; * ___________________ I'd probably be just as crazy about You if You were my own man ! Ja też byłabym tak szalona na Twoim punkcie jeśli byłbyś moim mężczyzną ! Mała gwiazdka bez nieba. You're my daydream, You know that I've been thinking about You.. lately. Ty jesteś moją fantazją, wiesz, że myślę o Tobie.. ostatnio. I try but I can't seem to get myself, to think of anything but You. Próbuję, ale jakoś nie potrafię odzyskać siebie, myśleć o czymkolwiek, byle nie o Tobie.
|
|
|
#2320 |
|
Konto usunięte
|
tej jesieni, to ja tracę kolory.
bo nikt tak jak Ty, nie wymienia ze mną oddechów. chce wierzyć, że to właśnie z Tobą namaluje szczęście. bo kłamstwo się nie roztapia jak cukier w herbacie. unosi się na powierzchni. kołysze się między fusami. między słowami. Moimi. Twoimi. i każdego innego człowieka, który pragnie więcej, niż może. |
|
|
|
#2321 |
|
Przyczajenie
|
idź i badź szczęśliwy, szczęśliwy bądź .....
Bo tylko w Twojej dłoni Znaleźć mogłam ciepło.... Nie zgubię swego dnia, ciepła Twoich rąk <3 Dziś już wiem zawsze będziesz obok mnie Jak nie Ty, to kto ma mieć w sercu dobro? obok Ciebie w niebie nie jestem sama ;* Bo Ty jesteś kimś dla kogo warto jest żyć!! Niebo ma kolor Twoich oczu. Lubię jego piegi i policzki blade <3 ________________________ Przyłóż do betonu dłoń. Poczujesz zycia puls.... |
|
|
|
#2322 |
|
Zadomowienie
|
Ich pocałunek trwał całą wieczność, ale i tak nie dość długo.
Zazdrosne serce nie uznaje śmiechu. Ponieważ nic nie było dla mnie tak ważne, jak to, że mogłam z nim być. Za każdym razem, kiedy patrzyłam na idealne rysy mojego towarzysza, serce zaczynało mi być mocniej, upewniając mnie, że jest na swoim miejscu Układanka złych i dobrych dat. To nowy etap, ja przeżywam dziś renesans pozostał jeszcze jeden dzień. cholerne 24 h . wybacz, ale nie umiem, nie potrafie juz z Toba rozmawiac.
|
#2323 |
|
Raczkowanie
|
sprzeczność serc
Jego imię, wciąż tak bliskie i ukochane! są takie dni, gdy jest w każdej godzinie i takie godziny, gdy jest w każdej minucie ich czas jest wypełniony beztroską, szeptaniem czułych słów najboleśniejsze rozstanie, po najpiękniejszej miłości wszystko muszę ułożyć od nowa zabiera nawet te najwspanialszą cząstkę Ciebie samego już minęło, wygasło tamto uczucie, które w sobie odkryłam! chwyciłeś mnie za rękę, tym samym dając serce! nie szukać zbędnych mi złudzeń
|
#2324 |
|
Raczkowanie
|
Frizz jak zwykle zachwycasz<3 udzielaj się częściej, proszę
![]() * I idolise You./ubóstwiam Cię./ * I wanna fly, fly high with You baby/Pragnę wzlecieć wysoko, razem z Tobą/ * Normalnie Stalin by dostał w grobie ataku chichotu![]() *
|
#2325 |
|
Zadomowienie
|
until I can forget Your love.. zanim zapomnę o Twojej miłości.. remembering the days when our love began .. pamiętając dni, kiedy nasza miłość się zaczęła.. and I need You like a heart needs a beat but it's nothing new. i potrzebuję Cię, tak jak serce potrzebuje bić, ale to nic nowego.
|
|
#2326 |
|
Raczkowanie
|
Jak ślepiec może nauczyć nas sztuki dobierania kolorów,tak my nauczmy się dotykiem poznawać marzenia.
"Nasze ciała tworzą jedność, Poza nami już tylko bierność. Nasze usta są rozpalone jak węgielki, Związane w rozkoszy uczucia pętelki. Nasze oczy w jednej linii wciąż spoglądają, Prócz nas nikogo na świecie nie oglądają. Nasze myśli skierowane są ku sobie, Marzymy, śnimy i pragniemy siebie o każdej dobie. Chcę z Tobą wspólnie kłaść się każdej nocy, Zasypiać u Twego boku oplatana twej miłości mocy. Chcę Cię dotykać, pieścić i całować, Bez Ciebie będę się ciągle tylko dołować. Jesteś iskierką na mej drodze życia, Jesteśmy dla siebie jedynym sensem bycia. Choć dzieli nas nie lada odległa droga, Przezwyciężymy każdego przeciwnego naszej miłości wroga. Twój uśmiech jest jak kojący każdą ranę opatrunek, Jest jedynym sposobem na mej duszy i serca ratunek. Zaufaj mi więc, nie bój się kierować serduszkiem, A będziemy razem, aż ja będę babcią, a Ty staruszkiem."
|
#2327 |
|
Wtajemniczenie
|
Patrze na moje dłonie jeszcze miesiąc temu dotykały twoich a teraz.? Patrze jak jej dłonie splatają się z twoimi...
Będąc nieodłączną częścią Ciebie... Cały świat wiruję gdy czuje twój zapach... Dzień za dniem a ja dalej ćwiczę role w moim życiowym serialu.. panna_miodowa i Z innej bajki .! Zachwycacie .!
|
#2328 |
|
Zadomowienie
|
< skromny > ________________ Nie pytaj mnie dlaczego Cię kocham, bo musiałabym Ci wytłumaczyć dlaczego żyję.. ta mała wpatruje się w słońce na łące, które gra i gra w karty z biedronką. Martwi się, żeby nie zgasło jak zapałka, a wiesz co ja myślę? że nie zgasnę, bo mam Ciebie. Najbardziej Ciebie, bo jako jedyny umiesz biec ze mną w najgorszy deszcz i powiedzieć na ucho: jest super !
|
|
#2329 |
|
Raczkowanie
|
Nawet kobieta lekkich obyczajów czasem zasługuje na miłość.
Chcę zamordować Cię w myślach. Nie da się zakochać, kochając. Nie da. Ty po prostu wielopłaszczyznowo postrzegasz rzeczywistość. Zdajesz sobie sprawę jak czasami najbardziej porządny człowiek, który ma wszystko poukładane w głowie pragnie się pogrążyć i zrobić coś głupiego, coś czego nigdy w życiu nie zrobił? Nabawił się skrzywienia kręgosłupa moralnego od częstego wchodzenia na krzywy ryj. Tylko przypadek ma tą specyficzną magię,dzięki której nasze życie staje się piękniejsze. I tak mi dziwnie na sumieniu. Pomimo, że kłamiesz, odwzajemniam twoje pocałunki. "Nigdy nie zapomnę, jak pomimo swojej cholernej powagi bawił się zwykłym,kolorowym latawcem.Jednak nie umarło w Nim wszystko.Dzięki Bogu!... bo tak się bałam stracić go w tej dorosłości." Jedynym pionem moralnym faceta jest członek w stanie erekcji. Uwielbiam tą Twoją zmianę tematu, kiedy pytam się, czy chociaż trochę za mną tęsknisz. Odpisujesz wtedy: " Ładna pogodna dzisiaj, nie? " i wtedy wiem, że brakuje ci mojej obecności . Wleciała mi mucha do ucha i szepnęła w sekrecie :"Kochasz się mała w niewłaściwym facecie" On powiedział, że otacza ją aura tajemniczości. A ona jak co wieczór usiadła na parapecie myśli i wzrokiem uciekła w niebo. Tęsknota. Efekt uboczny przyzwyczajenia. Nastawiam się mentalnie do życia,bo wrócić już nie można.Szukam szczęścia w codzienności. Wszystko co najlepsze w zasięgu naszych serc. Choć minęło już kilka lat, Ty wciąż prowokujesz moje myśli.I znów zaplątałam się w gąszczu wspomnień, które choć słodkie jak miód, podrażniają serce.
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
-Boje się.
-Czego ? -Że nigdy nie bd w stanie nikogo tak mocno pokochać,że nigdy nie oddam nikomu całego mojego serca. -Kochasz go ? -Tak Bardzo -Więc dlaczego mu tego nie powiesz. ? -Bo to jest tak jak z gwiazdami , widzisz je ale nie możesz dotknąć... "Czasem okazanie uczuć może złamać serce. Ale czy ukrywanie ich prowadzi do szczęścia?" Nie mam przeznaczenia. Nie mam także drogi. - Moje objęcia są twoim przeznaczeniem. Miłość jest podróżnikiem, a serce jest drogą. `Szkoda, że nie moge Ci powiedziec jak Cię kocham.. Kocham Cię bardzo, bardzo mocno.. Kocham Cię i kiedy zamykam oczy widzę Ciebie, Gdy otwieram oczy pragne Cie zobaczyć, Gdy Cie nie ma czuje, że jesteś wszędzie. W każdej sekundzie.., minucie.., zawsze.. Moje oczy szukaja tylko Ciebie, Nazwij to miłością.., szaleństwem, czy biciem mego serca.. Dla mnie to jedno i to samo. Tak wielu ludzi kocha.. Ale nikt nie kocha tak jak ja! Bo nikt nie ma kogos takiego jak Ty! Nie moge zapomnieć, Nie chce.. ! Jesteś moja i bede Cię kochał przez całe życie, Aż do śmierci.. A nawet po niej.. ! ` Jak chciałbym być kłębkiem wełny okręcającym się wokół jej palców... Chciałbym, aby zrobiła ze mnie sweter i nosiła mnie nawet latem "Wielkie historie o niekończącej się miłości skończyły się dawno temu. Trzeba nauczyć się żyć z tymi malutkimi." - Serce krwawi, kiedy najbliżsi daleko wyjeżdżają. - Krwawi jeszcze mocniej, gdy sami oddalają się od siebie. Jeśli rozłożę bagaż na dłonie, ramiona i głowę, może uniosę ten ciężar? Ale ciężar na sercu…tego unieść nie potrafię. Dbajmy o dno na które spadamy, co jeśli go zabraknie, możemy lecieć w nieskończoność... Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście `Jeśli kiedyś będziesz potrzebowała przyjaciela. Pamiętaj, że gdzieś daleko jest ktoś kto odda za Ciebie życie.`
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
Zamiast piękna widział w tym kolejną opcję na zarobienie zielonych. Zastanów się! Czy taki dupek będzie Cię kochał aż do śmierci?
a przecież można inaczej żyć.. On, że to koniec mi wkręca, a ja się dopiero rozkręcam. ![]() Ja żyję jak chcę, ja nic nie muszę, dlatego mam czystą duszę. I jakie życie sobie wybiorę, takie mieć będę. To proste. Po co się dusisz jak nie musisz ? ![]() Tylko skiniesz, a Ona na skrzydłach przyleci i zacznie Ci cudne opowiadać dzieje. W dzień pochmurny, Ona jak promień słoneczny zaświeci, a gdy Ci smutno będzie sprawi, że w głos się z Nią roześmiejesz. Wiesz gdzie są drzwi? To wypier***aj. Po prostu. Bez żalu. Bez łez. Trzeba wykorzystać ostatnie godziny naszych pięciu minut . ![]() Wypijmy za drzewa za nasze trumny. By rosły jak najdłużej.
|
#2332 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
haa ^^. a te wyżej zabieram ^^. Cytat:
ten wyżej kradnęę ;** ! Cytat:
Oj Postaram się dawać jak najwięcej dawać takich opisów ; dd jak Ci się podobają ;** ; d Cytat:
Cudna < 33 ;***! ______ malutka prośba , a za razem ogromna ; d
coś o tym że wczoraj zostałam Ciocią ; d [ Żona Brata urodziła ; dd ;*** z góry dziękuje ;** !! ' _________ Gdybym wiedziała, że są to ostatnie minuty, kiedy cię widzę, powiedziałabym kocham cię , a nie zakładałabym głupio, że przecież o tym wiesz. mój żal miał posmak piwa, tytoniu i mężczyzny. nie zaprzeczam że o Panu myślę, nie zaprzeczam. .i ta myśl... że nie ma mnie tam dzisiaj z Tobą "Ze szczęściem jest jak z sikaniem w majtki: wszyscy to widzą, ale tylko ty czujesz ciepło" zawsze brzydziła mnie zdrada. do czasu, kiedy poznałam Ciebie... a później twoją dziewczynę. nie umiem nazwać uczucia, które sprawia, że bardzo często myślę o tobie, że śnie o tobie i w kółko czytam tego smsa od ciebie. nie, to nie jest miłość. nie kocham cię. po prostu cholernie mi się podobasz. narysuj mi słońce. Nie musi być ładne, ale takie wiesz..takie od Ciebie. - On Cię kocha.. - No i co z tego? - I Ty Go pokochaj.. - Nie. Ja już kiedyś kochałam. Drugi raz nie popełnię tego błędu..! Napisał sms-a : " Dobranoc bejbe,kolorowych ** " i wcisnął klawisz odpowiadający opcji 'wyślij do wielu" ... I tęsknie za Twoimi smsami o 3 w nocy. ;(( (K </ 3 ) weź wyjdź ! no wynoś się z mojego serca ! kochaj mnie albo znienawidź. Tego kwiatu jest pół światu , a 3/4 c**ja warte xDD Lepiej udawać szczęśliwą , niż tłumaczyć każdemu co mi jest. |
||||
|
|
|
#2333 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj nie wiesz nawet jak mi się ten opis przydał... Cudowny...
* Tańcz głupia tańcz, swoim życiem się baw. * Obiecała, że zabierze go do nieba... * Przed nimi hormonalny sakrament, dziś dane słowo miało stać się ciałem... * Na ustach szminka w kolorze bloody girl * Dziś była całkiem inna niż co noc, W jej oczach było widać piekła dno * Gasną gwiazdy, nasze gwiazdy daleko gdzieś... * Tacy bogaci w miłość i parę groszy, to wystarczyło nam. * Może masz ochotę na jesienny spacer? * Zatańczyć wśród złotych liści dziś chcę. * Ostatnie promienie słońca otulają moją twarz. * Czy to koniec już? * Wyjdźmy gdzieś, dziś mam chęć z kimś być. * Szukam czegoś nieuchwytnego. * Coś o mnie i o Tobie... No i jak na razie tyle ![]() Taka dziś ładna pogoda, a ja chora Nic tylko sie powiesić... Ehh... |
|
|
|
#2334 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki Pamiętacie Kiedyś Na Forum Któraś Dodała Taką Dość Długą, Zabawną Definicję Mężczyzny/Faceta .
Może Któraś To Ma .? Potrzebuję Do Szkoły ;P bez of. `Możesz Być Kim Chcesz. Nawet Mną . `Misiaczku. ;* `Tears In Heaven .
|
#2335 |
|
Wtajemniczenie
|
Poniektórym się wydaje, że uśmiech na twarzy to odwzorowanie tego, co jest w środku. Jednak człowiek jest omylny. Ile to razy na twarzy mej gościł uśmiech, a w środku była wielka rozpacz, która czasami doprowadzała mnie do tego, ze już chciałam się żegnać.
Twoje spojrzenie spoczeło na mojej twarzy i powoli ogarnęło całą postać. Widziałam jak pochłaniasz każdy element mojej postaci. Usta, dłonie, ramiona, uda, piersi. Wszystko od góry do dołu. Nie wiem czemu wywołuje to moje drżenie... Pamiętasz, szłam wtedy bez makijażu. Rozwiane włosy i czerwone policzki. Ale w tamtej chwili czułam się piękna. I taka Twoja. To był ostatni moment w moim życiu, kiedy czułam się tak lekko i radośnie. Nie próbuj nawet być normalna, bo normalność to pierwszy symptom śmiertelnie groźnej choroby. Jak tylko poczujesz, że nadchodzi normalność, zaraz poszukaj antidotum. Możesz myśleć o mnie cokolwiek: Że się poddałam, jestem niestała, niekonsekwentna, mało poważna, cyniczna, chłodna i obojętna. Możesz oskarżyć mnie o co zechcesz. O dziecinność,niesłowność i że nie tak miało być. Możesz dowolnie też mnie nazywać. Dziecinną materialistką, skrajną egoistką. Tylko zanim otworzysz usta, spójrz proszę na moment w kierunku lustra... To był jeden z najlepszych i jednocześnie najbardziej zwariownaych dni w moim życiu. Wciąż go wspominam, codziennie przeżywam go w swojej głowie od początku do końca. Śledzę każdą zmianę Jego nastroju, przechadzam się z nim ścieżkami, na powrót doświadczam razem spędzonych chwil. A On? Pamięta to jeszcze? Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedną osobą mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? Z kim byś spędził ten czas? ... I dlaczego jeszcze zwlekasz? .. |
|
|
|
#2336 |
|
Rozeznanie
|
96LadyPoziomka96 - w zamian masz się tutaj częściej pojawiać ! to ostrzeżenie.
![]() ![]() ___________________ zmieniam rytm nocy. muzyka sprawia, że rosnę. nie mam więcej czasu byś ranił moje uczucia. to koniec nas. żadnych więcej głupich kłamstw. i kiedy dzień zmienia się w noc, jestem w klubie i zapominam o Tobie.
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
Witam ![]() - Jaką wartośc ma to co robimy.? - Samo działanie jest wartością . - Chcesz jagodzianke ? - A z czym? " Niczym deszcz uśmiechow " -W Moim zamku ze szkła wszystko jest przezroczyste. -Na przykład ? -Okna zrobione są z łez. -A mury ? -Z duszy. -Jak z duszy?Duszy nie ma! I co wszyscy sobie mogą tam wejść ? -Tak, bo to właśnie o to chodzi.Każdy książę jest mile widziany. -A drzwi ? -Z serca. -Ej.Mówiłaś ze wszystko jest przezroczyste . -No tak,Bo moje serce jest dziurawe, całe z ran z innej bajki -> Wiesz co , ty cudowna jestes.!
|
|
|
|
#2338 |
|
Raczkowanie
|
Poduszek sto, poduszek milion, zapadam się powoli nie chce wracać bo to boli.
że po szkodzie człowiek mądry to normalne, ale szalej. Co włożysz na nasze rozstanie czy blady beż czy gorące czerwienie (...) W betonie wyryta twarz. Mówi Ci to cos? Gdy staniesz z nia oko w oko o litość proś! Nadszedł moment zerwania kagańców z pyska... W nasze oczy patrz, W nasze oczy patrz z bliska! Mogę Idąc Szczęśliwa Wpaść Pod Koła Jaguara, Mogę Kochać Tak Mocno Ze Wszystko Inne To Nic. Witaj w miejscu gdzie życie w szczęściu to przywilej. mogę zdradzić ci sekret, zmiękną Ci nogi zapamiętasz te noc. Właśnie z Tobą chce iść przez życie,Właśnie z Tobą chce budzić się o świcie,Właśnie z Tobą chce kroczyć jedną drogą,Właśnie z Tobą chce osiągnąć tego czego inni nie mogą. tylko kur.wa puknij w stół a nożyce się odezwą, jesteś tak sprzedajną dzi.wką, że cię kur.wa wszyscy wezmą. przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć. nie dotkniesz cienia, a jednak on istnieje. Wiesz co mi się marzy? Zero sprzedawania, udawania, zero negatywnych komentarzy. ej królu mam dla Ciebie komunikat, przykro mi lecz z Twojego tronu lipa. Patrzysz na kur.we myślisz to kur.wa a sam jesteś kur.wą dla kogoś tam. <3
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2009-09-15 o 16:03 |
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę że się przydał ![]() a Twoje zabieram <3 ![]() wonn do piekła kur.wo wściekła
![]()
|
|
#2340 |
|
Konto usunięte
|
mam Cię dosyć.nie ma co. możesz iść już spać.
nie rób głupich min no i skończmy z tym. spóźnione 'kocham Cię', łzy w oczach. jakie to znajome. i za te pocałunki, które były fałszywe. mogliśmy być najpiękniejszą parą. Kocham każdego sms-a którego mi przyślesz.<3<3<3 _________________________ _________________________
mój. <3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Od jakiegoś czasu śledzę to cudowne forum i nałogowo i bezkarnie kradnę Wasze cudowne opisy. Postanowiłam sama od czasu do czasu coś dopisać, może przyda się Wam coś z moich zbiorów. Mam nadzieję, że nic się nie powtórzy, a jeżeli tak się stanie to bardzo przepraszam. 

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY 
Nic tylko sie powiesić... Ehh...