![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dzidzius w 2010/2011r.czyli odlegle planowanie...;)
Beataboni, to forum znalazłas bardzo odpowiednie do swojego zawodu
![]() Vanessa, mieszkamy od pierwszego dnia po przekazaniu kluczy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Laseczki, ja siedzę w pracy i udaje, że pracuje... Nic mi się nie chce, taka jakaś nieprzytomna cały dzień chodzę.
#94 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() zycze zebyscie sie zdecydowały, sama ciaza chociaz bardzo meczaca to cos pieknego a co dopiero posiadanie dziecka ![]() pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie ![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
elianka, ciągle w pracy o te porze? Biedactwo... To może a nie biorę się za te gazetę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
ilonka- dziennikarze już nie pracują
![]()
#97 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja zycze spokojnych miesiecy ciazy i lekkiego porodu. ![]() Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2009-09-14 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
asienka gratuluję dzidziusia! Zazdroszczę oczywiście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy ja tu pasuję .. ja w zasadzie już odstawiłam antykoncepcję, można nawet powiedzieć, że zaczęłam się starać. Ale, że ciąża to nie takie hop siup, wiec pewnie jeszcze wiele miesięcy zanim będę miała groszka pod serduszkiem
#101 |
Wtajemniczenie
|
elianka - po odstawieniu tabletek powinnas troche odczekac ze starankami zeby hormony sie "wyrównaly" i zacznij lykac folik
![]() a z pojawieniem sie fasolki roznie bywa u mnie bylo raz w pierwszym cyklu staran, za drugim razem -udalo sie po 2 cyklach ![]()
#102 |
Zakorzenienie
|
jasne, że pasujesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Stokrotka- ja odstawiłam pixy w czerwcu, w sierpniu w trzecim cyklu po odstawieniu przestaliśmy tez uważać,ale ta razie nic
![]() Plan jest taki- do końca roku jak się nie przytrafi, to wtedy będę mierzyć tempkę, brać wiesiołek i takie tam.. na raze idę na żywioł. W zasadzie to ja bym chciała już, ale wiem, ze nie ma hop siup i że nie mogę się nakręcać, bo teraz byłam bardzo rozczarowana jak przyszła @. Nie chce tego powtarzać
#104 |
Zakorzenienie
|
A u nas pustki widzę. Ja sie właśnie obudziłam. Już dawno nie udało mi się tak długo pospać. Nie muszę wstawać wcześnie, bo nic tego nie wymaga, a jednak budzę się zawsze po ósmej. Nawet kiedy zasnę o 4 nad ranem:/
A jakie plany macie na dzisiaj? Ja znowu będę pilnowała przez chwilkę siostrzenicy ![]() a teraz śniadanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
ja dziś idę znowu na 14 do roboty. Na szczęście mój G. też pracuje na zmiany, więc się przynajmniej widujemy. Pójdziemy n a jakieś zakupy bo w lodówce pustooo
#106 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Myslalam o budownictwie, ale fizyka i chemia to nie moje dziedziny. Moze na kosmetologie zaoczna pojde. Spojrzalam na liste i zobaczylam, ze tylko ja taka mloda i durna, ze mi dziecko w glowie. Mozesz dopisac, ze, podobnie, jak u czesci, dopiero w planach ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() Czasem tylko zagladam obejrzec makijaze ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Tak tak, tylko na razie z Tżtem oszukujemy jego plemniki, bo one biegna, plyna, mecza sie a na mecie niczego nie ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Witam szanowne koleżanki pozwólcie ze podłącze się pod watek bo właśnie z mężem planujemy dzidziusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj jade do Gdanska, bo nie mam jeszcze mieszkania :/ a zaczynam szkole 26 wrzesnia. 5 h w pociagu. Biedna Beatka ;-) ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() Szybkiego zafasolkowania zycze ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ja już ten weekend mam pierwszy zjazd niestety. Też 5h jazdy. Nie wiem jak rozwiązać sprawę noclegów przed zjazdami, bo jeżeli zajęcia w sobotę zaczną się bardzo rano, to będę musiała już piątki jeździć. A nie chce mi się mojego męża na tak długo zostawiać
![]() Beatko, aż tak różne kierunki chcesz studiować? A dlaczego konkretnie do 26 roku? |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
![]()
aj...studia...dobrze ze mam już to za sobą bo jedne przerabiałam w trybie dziennym a drugie zaocznym.... gorzej z praca teraz...i zastanawiam się czasem na co mi to było...
Co do starań o dzidziusia to mamy na razie za sobą jeden cykl starań...jak można się domyślić nieudany... ![]() zobaczymy co będzie dalej na razie wcinam kwas foliowy... |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||
Rozeznanie
|
witam
![]() u Was też słoneczko świeci ?? ![]() wróciłam od TŻta [2,5h jechałam -a normalnie jadę 1,5h.. uwielbiam objazdy, remonty na drodze, korki ![]() ![]() a wczoraj nie dość, że nie czułam się najlepiej [gardło bolące, katar], to jeszcze strasznie zrobiło mi się przykro, gdy mama TŻta opowiadała, jak to chciała go "zeswatać" z taką Madzią.. wiem, że to było długo przed tym, jak się poznaliśmy, ale i tak przykro mi się zrobiło, bo wolę o takich rzeczach nie wiedzieć.. po co ? jeszcze głupio dodała: ".. teraz miałbyś aptekę.." [bo dziewczyna ma swoją aptekę].. przykro mi było i się poryczałam, ale oczywiście choć zauważyli, że przykro mi się zrobiło, to nie zareagowali na to specjalnie.. [ja wiem, że np. moja mama by przeprosiła, gdyby coś podobnego powiedziała, chociaż w to też wątpię, żeby w ogóle taki temat podejmowała.. o pewnych rzeczach sie nie mówi i tyle] ok.. musiałam się wypisać, bo choć nie potrafię długo się gniewać ani być smutna, to ciagle to we mnie siedzi.. i nadal jest mi przykro.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak nie wyśpię się porządnie to jestem taka niedorobiona cały dzień..
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
niquolle co do tamtej dziewczyny i głupich docinków na temat swatania to się nie martw. Takie komentarze najlepiej spuszczać po brzytwie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bo niby po co tak gadać ?? ale najgorsze, że oboje nie zareagowali, jak widzieli, że mi sie przykro zrobiło.. przyznam się bez bicia, że oczekiwałam choćby "przepraszam".. ale to chyba za dużo..
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Wiesz mój maż zanim mnie spotkał to chodził przez 7 lat (!!!) z taka jedna co go potem zostawiła... jak zaczął po tamtym rozstaniu chodzić ze mną to musiałam stoczyć walkę bo ta bezczelna baba mimo ze była z innym zaczęła włazić do naszego związku...non stop pisała do niego i dzwoniła i raz w akcie desperacji nawet powiedziała że chciałaby mieć z nim dzieci...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale trudno.. tylko mam taki mały żal do mamy TŻta i trochę do Niego.. ja po prostu nie powiedziałabym nigdy przy dziewczynie mojego syna o tym z kim ja to chciałam go "swatać" czy która dziewczyna, z która kiedyś był mi się podobała, bo wiem, że to moze boleć.. ale widac nie każdy ma wyczucie ![]() ok, uciekam na obiadek i na spotkanie w sprawie kursu fotograficznego :P
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
racja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
kapuśniaczek? Mniam:d
niquolle nie martw się, ona na pewno nie miała nic złego na myśli. Teściowe juz takie są, że czasami walną coś bez zastanowienia i nie sądzą, że powinny przeprosić, bo w ich czasach takie rzeczy może były normalne. To na pewno nie było wymierzone przeciwko tobie. Ale jak już mówicie o wkurzaniu, to i ja przed chwilą myślałam, że wyjdę z siebie. Byłam na poczcie wysłać dwie paczki. Wypełniłam kwitek do jednej i podałam ją do okienka w tym czasie wypełniałam drugi. Gość się zapytał, czy podam mu od razu dwie, więc powiedziałam, że nie na razie może się zająć tą jedną a ja sobie skończę pisać. A wtedy babka za mną wyskoczyła z mordą, że jej kolejkę blokuję! Tłumaczę, że nic nie blokuję, bo ten pan i tak zajmuje się inną moją paczką, więc wszystko ok ale tej kobiecie nie dało się nic wytłumaczyć. Jej mąż zaczął się wtrącać i normalnie głos na mnie podniósł. To prawie wydarłam na nich ryja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
ja tez kocham teściowe i panie na poczcie. Moja teściowa jest raczej ok, ale też jej się zdarzy palnąć.
Ostatnio nazwała mój ręcznie tkany przedwojenny obrus "starą szmatą". Bywa
#120 |
Wtajemniczenie
|
to i ja poskarze sie na swoja teściowa
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.