|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
i w ogole, nie jest źle. materialu jakos naucze się sama ![]() tylko wkurzaja mnie lekcje ![]() Cytat:
masz sie nie nastawiac ze nie zdasz i sobie tego nie wmawiac bron Boze. i nie kaze Ci od razu przekonywac się ze zdasz zdasz to zdasz, nie to nie, ale wierz w siebie i nie przejmuj sie jakims potknieciem na łuku. a pisk opon to co? to nic!mi luk nie wychodzi gdy robie go na szybko na odwal sie, bo jestem zbyt pewna tego ze zrobie go idealnie i... nawet sie zbytnio nie staram. Nie świruj |
||
|
|
|
#2762 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam Dziewczyny, że się tak bezczelnie wetnę, ale nadrobię wszystko i napiszę coś z sensem wieczorem. Jestem wypompowana z energii.
Pytanie niecierpiące zwłoki: Co to znaczy, że studia są licencjackie? |
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
KaasiaaK myślałam ostatnio o Tobie
tzn, że dawno Cie nie widziałam tu!oj z ta dobą to tez mam czasem takie myśli. jak ja dziekuje Bogu, że mam "normalnie" w szkole... póki co. ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() chyba
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Rozeznanie
|
Rany nie nadazam za Wami ( miala sie łuczyc wiem
Szpiegu o jakim repetytorium mowisz? przeczytalam chcialam zacytowac i gdzies mi sie zgubilo;D
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehe, superskładne i logiczne zdanie zbudowałam . W wydaniu 2008 zadania są trochę inaczej ułożone.
|
|
|
#2766 |
|
Rozeznanie
|
dowiedzialam sie ze probna mutra z matmy jest 10 pazdziernika komus jeszcze tak powiedzili?
|
#2767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fajnie ze wtedy kiedy juz nei mozna zmienic deklaracji ![]() mamy w szkole taka nauczycielkę, plotkarę, ktora zjadla wszystkie rozumy.. ona tweirdzi ze nie ma potrzeby pisania matury probnych ![]() trzeba sie uczyc! heh, w ogole nie warto poznac i przekonac sie na jakim poziomie sie jest... |
||
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dość tego prawka i nawet nie lubię już jeździś samochodem ![]() Do tego, co napisała Marta dodam, że studia licencjackie trwają 3 lata
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
a bo sobie włączam kompa, jakąś muzykę puszczę albo zostawiam włączonego, a gg biorę na nie przeszkadzać
ale to i tak nie da się mnie złapać ;]Cytat:
![]() ja chyba już do samej matury nie będę mieć normalnie... ;] ech ;] jedyne na co czekam to 4miesięczne wakacje ;] ja nic o tym nie wiem ;P
|
|
#2770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Bo jest pakiet vademecum + testy 2009 + testy 2010 za 74 zł. ![]() A może to pierwszy i ostatni raz ? A na egzaminie pójdzie perfekcyjnie, zobaczysz Ja się przejmuję jak mam 1,1 i dostaje kolejną. Bo to już prawie zagrożenie
|
||
|
|
|
#2771 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a doba powinna trwać 48h [to bym się kiedyś wyspała]Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nic sobie nie wkręcaj przypadkiem
|
||
|
|
|
#2773 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jakiś tam krajowy ktoś o chorób zakaźnych...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrób mu pogrzeb ![]() Cytat:
u mnie coraz więcej chorych. A dzisiaj jak weszłam do "teściowej" do przychodni, to tyleee ludu. Mama była po zwolnienie dla mnie na wf, to też mówi, że 1,5 czekała ![]() Cytat:
ale tylko z matmą tak mam...Cytat:
bo w Wiśle to sobie za dużo nie nawędkują ![]() Jeszcze będziesz wspominała z sentymentem tą klasę maturalną ![]() Cytat:
ale jak tak mówisz, to pewnie zdasz Cytat:
![]() A nie ma też takich 3,5? Bo tak jest z inżynierskimi, 3 albo 3,5 Cytat:
![]() Nie miałam jazdy, odwołana i tego, idę robić matmę
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-15 o 17:06 |
||||||||
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wawie przewaznie sypią piachem więc wyobraź sobie co się dzieje na ulicach, jakie błoto ![]() pogrzeb trampka mozna sie bylo spodziewac ze bedzie coraz wiecej chorych osob, jak wszyscy wroca do szkol i przedszkoli ![]() PALACZE oj bo ta matura, to bzdura ![]() dobra już idę sie łuczyć, nie chce próbnych matur ![]() ![]() chyba 3,5 też są co do ocen jeszcze, ja nie widze powodu by sie wkurzac, bo to co w głowie mam to moje, a ocena mnie mało interesuje, szczegolnie z przedmiotu ktorego nie lubie lub do ktorego sie nie uczylam. w takim wypadku nie mam prawa byc zdziwiona, że mam tą laskę ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- no widzisz ![]() dlatego, czym się przejmować ? wystarczy sie wziac ze siebie i wyjdzie sie na prostą |
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A zrobię ! Ja zależy z czego. Jak mi nie zależy to i 1 mogę dostać. Ale czasem z 4 nie jestem zadowolona.
|
|
|
|
|
#2777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i byłam na feriach u cioci w Opolu i po paru spacerach, tak się wżarła sól, że były do wyrzucenia U mnie też piachem i jest syf... Przejdę 0,5 km na przystanek i wyglądam jak fleja ![]() Jak Karolina jest z nim związana, to why not? ![]() Nie, ja tylko przy %, raz na 2-3 tyg Tak mi śmierdzi ![]() U mnie to było z tych reakcji na ustną podstawę z angola. A ja R zdaję i jak tu się nie wkurzać. A 3, bo "za bardzo improwizowałam, zamiast się nauczyć" w czwartek poprawię Cytat:
![]() Z kartonu ![]() Ja w 80% z 4 nie jestem zadowolona
|
||
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ?ano, coś w tym jest ![]() aczkolwiek na samych w sobie ocenach to tak średnio mi zależy... ja po prostu wiem na czym mi zależy, na czym nie, wiem na co mnie stać i wiem kiedy mogę być zła na siebie. ale pamiętam w gim np. jaka była tragedia z 3 ![]() i jeszcze ed: :p to w ogóle uważam, że przejmowanie się ocenami w stylu czemu 5- a nie 5 :| jest niepoważne. bo to nie ocena jest ważna! Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-09-15 o 17:21 |
|
|
|
|
#2779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty byś pochowała kogoś w kartonie ? Zasługuje na porządny pogrzeb ![]() Ja w 80% jestem zadowolona ![]() Cytat:
.Mam znajomego stolarza. ![]() A czym się różni 5 od 5- ? |
||
|
|
|
#2780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo jak na razie to tylko reg17 (dzięki
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tata wszedł na gwoździa . Ale ma dziurę .Idę do nałki . Nie mam jutro matmy ale odrobię. I hiszpański , nie będę miała go jednak w tym roku dodatkowo. _______ Baj ;******* Miłego popołudnia
|
|
|
|
|
#2782 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() z tym meczem to szkoda, ale moze uda sie w pazdzierniku. Cytat:
![]() przeciez nie wszystko idzie perfekcyjnie, czasem popelniamy błedy. niewiem jaki to jest stres przed egzaminem ale najwazniejsze myslec pozytywnie. uda sie to zaje.biscie . nie uda sie to nie. ![]() Cytat:
jakos wyszło ;d.tak bym była ponad godzine pozniej w domu. bo ogolnie zastanawialam sie czy isc czy nie, a kolezanka mowi do mnie : Kamila co Ty sie zastanawiasz, akurat kto jak kto ale Ty nie masz zahamowan zeby uciec z lekcji' tez u mnie ciezko z interpretacja. musze nad tym popracowac. ja to juz w ogole ocenami sie nie przejmuje. ![]() Cytat:
szybko macie. ale moze jakos w listopadzie bedzie. Cytat:
takze nie przejmuje sie jak dostane jedynke ja tak samo jednak nie pojde pobiegac byłam w bibliotece i wypozyczylam sobie jakies vademecum z gegry bo narazie nie mam kasy na całkiem nowe
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-15 o 17:54 |
||||||
|
|
|
#2783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja musze dymać na około poza tym pod szkoła nigdy nie ma miejsca.no jak czym, minusem ![]() to chyba taki kujoński styl myślenia ![]() Cytat:
te sa dla mnie ciekawe Cytat:
?hiszpański ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14254883] no tak jakos wyszło ;d.tak bym była ponad godzine pozniej w domu. bo ogolnie zastanawialam sie czy isc czy nie, a kolezanka mowi do mnie : Kamila co Ty sie zastanawiasz, akurat kto jak kto ale Ty nie masz zahamowan zeby uciec z lekcji' tez u mnie ciezko z interpretacja. musze nad tym popracowac. ja to juz w ogole ocenami sie nie przejmuje. jednak nie pojde pobiegac nie wyrobie sie. musze cos poszukac na temat I wojny swiatowej. z WOSu juz sie nauczyłam. byłam w bibliotece i wypozyczylam sobie jakies vademecum z gegry bo narazie nie mam kasy na całkiem nowe[/QUOTE] no pięknie, pięknie wagarowiczka i jeszce ocenami się nie przejmuje ooosz tyy! ![]() ja też bym popracowała nad tym, ale nie wiem jak sama mam nad tym popracować z resztą czytanie ze zrozumieniem też nie idzie mi świetnie ![]() też nie mam kasy
|
|||
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
licencjat to część magistratu tak jakby.. w systemie bolońskim. bo są i studia "jednoetapowe". Od razu 5 lat, nie trzeba pisać tej pracy licencjackiej. w systemie bolońskim jest o tyle dobrze, że licencjat możesz zrobić np. z biologii, a magistrat z pokrewnego kierunku, np. chemii ![]() i masz 2w1 ![]() wróciłam z zakupów, idę dzisiaj spać o 22:00 ... jestem wykończona.
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2786 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale teraz tak nie bedzie ![]() nie no ocenami sie przejmuje , ale nie w takim stopniu jak inni w mojej klasy ![]() ja planuje pisac jakies wypracowania w domu, interpretowac wiersze, a pozniej dam polonistce z gim a czytanie ze zrozumieniem idzie mi nawet dobrze. nasza polonistka robi nam bynjamniej 2 testy w miesiacu. moze porob sobie w domu takie testy poszukałam o tej wojnie i spadam sie pouczyc. przypomnialo mi sie ze gdzies w piwnicy mam taka bieznie do biegania tylko ze ona jest rozwalona troche , ale jakos biegac na niej moge takze moze pozniej pojde.
|
|
|
|
|
#2787 |
|
Zadomowienie
|
Ach, ja bym się wybrała na porządne, duże zakupy...
Aaaaaale póki co - karty zad. z matmy... Czyli to co " k o c h a m " najbardziej ![]() A wiecie może czy na naszej maturze dozwolone będą kalkulatory? I jeżeli tablice matematyczne, to jakie konkretnie? Moja matematyczka (a zarazem wychowawczyni) nic o tym nie wie...
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
#2788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I moje ![]() Cytat:
ale www.cke.edu.pl na pewno wie!
|
||
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam wam się jeszcze pochwalić
booo.. doszła moja pierwsza kartka z postcrossingu ! ![]() do Australii, do Laurenta ![]() ale fajnie. ![]() napisał mi maila, że bardzo mi dziękuje ![]() haha. Martyna, zapomniałam Ci odpisać.. kartki wysłałam do Ciebie, Kamili i Karoliny dopiero dzisiaj ![]() ;*** do piątku dojdą bo priorytet
|
#2790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item743733088_wies...ium_ideal.htmlDobra, pakuje sie, zjemy kolacje i jedziemy... wroce albo w piatek, albo w sobote, albo w niedziele, zalezy jak sie panu TZtowi zachce wracac do domu.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

i w ogole, nie jest źle. materialu jakos naucze się sama 
. Pierwszy raz w życiu popełniłam błędy na placu - spierniczyłam łuk (wjechałam na linię) i ruszyłam z piskiem opon na górce (czego nawet nie słyszałam, tylko instruktor mi powiedział). W dupie mam ten egzamin. Wiem, że go pojutrze nie zdam 

tzn, że dawno Cie nie widziałam tu!

fajnie ze wtedy kiedy juz nei mozna zmienic deklaracji 

chce od tego, a tak na prawdę cała ta jazda ze sprawdzianami się rozkręca dopiero..

u mnie coraz więcej chorych. A dzisiaj jak weszłam do "teściowej" do przychodni, to
tyleee ludu. Mama była po zwolnienie dla mnie na wf, to też mówi, że 1,5 czekała
ale jak tak mówisz, to pewnie zdasz 

z resztą czytanie ze zrozumieniem też nie idzie mi świetnie 

ale