Wirtualne przyjaciółki cz.III - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-15, 20:40   #1861
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ale i tak mnie lubicie
A jak to nasz obowiązek
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 20:41   #1862
kat123
Zakorzenienie

Danae w moich oczach straciłaś, co tu kłamać

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 20:42   #1863
tagogirl
Wtajemniczenie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14258558]Bo my zawsze wszystko razem robimy w szkole, nawet na sprawdziany potrafimy po połowie, choć nie zawsze jest czas sobie podpowiedzieć, jak mamy być w grupie i coś zrobić, to wolę być tylko z nią (ona tylko ze mną) bo wtedy mamy pewność, że każdy będzie pracował. Na wf też często ćwiczy się w parach, więc lepiej ćwiczyć z kimś kogo się lubi, niż z kimś kogo nie da się strawić.
tagogirl te objawy co opisałaś to ja mam dalej tylko, że ja rzadko płaczę, wolę cały smutek trzymać w sobie.

kat123 będę dalej się zastanawia nad lekarzem, w poniedziałek dam znać czy poszłam. Jakby iść twoim tokiem myślenia to musiałabym co chwile robić badania krwi, bo zawsze wychodzi mi mała ilość czerwonych krwinek w badaniach, do tego z powodu częstego bólu wątroby, kolejne badania, biorąc jeszcze uczulenie na twarzy i katar od maja dojdą jeszcze badania alergiczne itp.[/QUOTE]

oj ja tak nie potrafię, często od rana jestem przygnębiona, w ciągu dnia coraz bardziej jestem smutna i załamana, jak wracam do domu to już mnie w gardle ściska na płacz a jak wejdę do pokoju to całe to trzymanie w sobie wybucha w postaci głośnego płaczu...

a mi zawsze prawie idealnie wyniki krwi wychodzą, mimo że zawsze lekarka miała podejrzenia że może jakąś anemie mam bo taka blada i chudziutka byłam. tak samo mało mięsa jem, a żelazo zawsze w normie

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 20:42   #1864
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
Danae w moich oczach straciłaś, co tu kłamać
Bywa Płakać nie będę
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 20:47   #1865
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Ja bym dodała jeszcze kontrolkę u ginekologa
Ale tak szczerze to spójrz -chyba lepiej się wyleczyć z tego czy owego póki organizm mlody i szybko się regeneruje, niż potem cierpieć bardziej i gorzej znosić leczenie? Ja bynajmniej wychodzę z założenia, by dusić choroby w zarodkach i regularnie się badać (chocby podstawowa wizyta u gina, badanie krwi i wizyta u dentysty ).
Idź spokojnie do rodzinnego i zobaczysz co Ci zaleci -a już od Ciebie będzie zależało czy pójdziesz dalej do specjalistów czy nie i do których
Do ginekologa póki co nie ma mowy, jak będę miała swój pierwszy raz za sobą to nie ma sprawy póki co mówie nie

Co do leczenia mam przykład na dziadkach, babcia już ok. 30 lat się leczy na różne choroby i teraz jest lekomanką, dziadek mimo chorób nie przejmuje się, nie chodzi do lekarzy i trzyma się dużo lepiej niż babcia.
Wizyta u dentysty? myślałam o tym, ale póki co rodzice mi na to kasy nie dają a ja jeszcze nie zarabiam a jak kase dostaje to zaraz na ciuchy i kosmetyki wydaje, i jeszcze mi braknie
Marzy mi się kiedyś wybielić zęby u dentysty, ale to dużo kosztuje, więc zostaje przy marzeniach

Dobra, to ja zmykam na film, nie gadajcie za dużo bo nie będę miała kiedy poczytać
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 20:49   #1866
tagogirl
Wtajemniczenie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14258873]Do ginekologa póki co nie ma mowy, jak będę miała swój pierwszy raz za sobą to nie ma sprawy póki co mówie nie

Co do leczenia mam przykład na dziadkach, babcia już ok. 30 lat się leczy na różne choroby i teraz jest lekomanką, dziadek mimo chorób nie przejmuje się, nie chodzi do lekarzy i trzyma się dużo lepiej niż babcia.
Wizyta u dentysty? myślałam o tym, ale póki co rodzice mi na to kasy nie dają a ja jeszcze nie zarabiam a jak kase dostaje to zaraz na ciuchy i kosmetyki wydaje, i jeszcze mi braknie
Marzy mi się kiedyś wybielić zęby u dentysty, ale to dużo kosztuje, więc zostaje przy marzeniach

Dobra, to ja zmykam na film, nie gadajcie za dużo bo nie będę miała kiedy poczytać[/QUOTE]

Na bielsze ząbki polecam Białą Perłę

Stary 2009-09-15, 20:50   #1867
nafiyqa
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14258558]Bo my zawsze wszystko razem robimy w szkole, nawet na sprawdziany potrafimy po połowie, choć nie zawsze jest czas sobie podpowiedzieć, jak mamy być w grupie i coś zrobić, to wolę być tylko z nią (ona tylko ze mną) bo wtedy mamy pewność, że każdy będzie pracował. Na wf też często ćwiczy się w parach, więc lepiej ćwiczyć z kimś kogo się lubi, niż z kimś kogo nie da się strawić.
tagogirl te objawy co opisałaś to ja mam dalej tylko, że ja rzadko płaczę, wolę cały smutek trzymać w sobie.

kat123 będę dalej się zastanawia nad lekarzem, w poniedziałek dam znać czy poszłam. Jakby iść twoim tokiem myślenia to musiałabym co chwile robić badania krwi, bo zawsze wychodzi mi mała ilość czerwonych krwinek w badaniach, do tego z powodu częstego bólu wątroby, kolejne badania, biorąc jeszcze uczulenie na twarzy i katar od maja dojdą jeszcze badania alergiczne itp.[/QUOTE]
Ok, wszystko robicie razem, ale zdajesz sobie sprawe, ze kiedys ta sytuacja sie skonczy? Chociazby jak skonczycie szkole i pojdziecie na calkiem inne studia. Co wtedy?
Mysle, ze glupie 45 min (w praktyce wychodzi zawsze mniej) cwiczen mozna przemeczyc sie nawet z kims, kogo sie nie trawi. Poza tym z tego co pamietam ze szkoly, to zwykle samemu decyduje sie z kim sie jest w parze. Dlatego moim zdaniem cale to Twoje wytlumaczenie to jedna wymowka. Rozumiem problemy zdrowotne, ale reszta juz do mnie nie przemawia.
A swoja droga, Danaeee ma troszke racji co do "dzisiejszej mlodziezy" - nie od dzis wiadomo, ze coraz wiecej osob unika zajec fizycznych i to wcale nie ze wzgledow zdrowotnych. Wf to nie byl moj ulubiony przedmiot, ale mimo wszystko ruch w tym wieku jest niezbedny...

karolka, nawet jakbys miala codziennie robic badania, to ROB TO! Mialam mniej wiecej podobne podejscie do Twojego - nie badalam sie, slowem nie dbalam o siebie. Az w koncu doigralam sie - jestem powaznie chora (o czym juz nieraz wspominalam) i zanosi sie, ze szybko z tego nie wyjde.

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
Ja tam uważam że daleko mi do złej młodzieży

Kat
ma rację że nie powinno się uogólniać, pasuje mi tu ta racja do tych reklam na przystankach o bezdomnych, wiecie o jaką reklamę mi chodzi?
Swoja droga ta akcja spoleczna dotyczaca bezdomnych jest przerazajaca. Mnie przynajmniej te plakaty strasznie poruszyly...

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2009-09-15 o 20:51
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 20:55   #1868
kat123
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14258873]Do ginekologa póki co nie ma mowy, jak będę miała swój pierwszy raz za sobą to nie ma sprawy póki co mówie nie

Dobra, to ja zmykam na film, nie gadajcie za dużo bo nie będę miała kiedy poczytać[/QUOTE]
a do gina czemu nie? Ja Cię postraszę do wizyty zmusilo mnie poważne zapalenie jajnika i to była moja pierwsza w życiu wizyta -i najgorsza. Lepiej iść z własnej woli do jakiegos miłego gina lub ginki i sprawdzic czy tam ok all, bo u mnie zaraz po jajniku na kontrolce wykryto nadżerkę (a nie współżyłam jeszcze wtedy a takie rzeczy im szybciej się leczy tym większa szansa na wyleczenie... a nadżerka nie boli np, a może spowodowac raka...
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Swoja droga ta akcja spoleczna dotyczaca bezdomnych jest przerazajaca. Mnie przynajmniej te plakaty strasznie poruszyly...
a ja nie wiem o jakiej akcji mowa

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-15, 21:03   #1869
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie też poruszyły, nigdy nie myślałam tak o bezdomnych, zawsze jakoś mi się kojarzyło że ze swojej winy są bezdomni. Ale miałam jedna przygodę jak popłakałam się gdy jedna bezdomna kobieta podeszła do mnie i koleżanek, może nie chciała na bułkę, ale z samej świadomości że ktoś może nie mieć domu i jedzenie mnie to tak poruszyło

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
nie widziałaś reklam na przystankach? już nie pamiętam jak dokładnie tam jest napisane ale jest np. Jestem bezdomna, bo byłam niechciana. albo Jestem bezdomny, bo byłem chory. I chodzi o to że są różne powody bezdomności, że nie powinno się oceniać tych ludzi bo nie wiemy czemu spotkał ich taki los

Stary 2009-09-15, 21:05   #1870
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.kampaniespoleczne.pl/kamp...omni_bez_osadu dziwnie sie poczulam jak zobaczylam plakat z ta starsza pania, pamietam, ze dal mi sporo do myslenia...Widac takie kampanie rzeczywiscie maja sens.
edit: wlasnie doczytalam, ze ta akcja prowadzona jest w wojewodztwie pomorskim, wiec faktycznie moglas wczesniej sie z tym nie spotkac.

(kat, za 2 dni mam ten moj nieszczesny pozytywizm, ale fizycznie czuje sie koszmarnie i chyba nie pojde na ten egzamin )

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2009-09-15 o 21:06
Stary 2009-09-15, 21:08   #1871
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
http://www.kampaniespoleczne.pl/kamp...omni_bez_osadu dziwnie sie poczulam jak zobaczylam plakat z ta starsza pania, pamietam, ze dal mi sporo do myslenia...Widac takie kampanie rzeczywiscie maja sens.
edit: wlasnie doczytalam, ze ta akcja prowadzona jest w wojewodztwie pomorskim, wiec faktycznie moglas wczesniej sie z tym nie spotkac.

(kat, za 2 dni mam ten moj nieszczesny pozytywizm, ale fizycznie czuje sie koszmarnie i chyba nie pojde na ten egzamin )
ah bo ta kampania nie w całej polsce jest, dlatego Kat nie kojarzyła

Stary 2009-09-15, 21:33   #1872
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
nie widziałaś reklam na przystankach? już nie pamiętam jak dokładnie tam jest napisane ale jest np. Jestem bezdomna, bo byłam niechciana. albo Jestem bezdomny, bo byłem chory. I chodzi o to że są różne powody bezdomności, że nie powinno się oceniać tych ludzi bo nie wiemy czemu spotkał ich taki los
Cytat:

Cytat:
nawet gdyby kampania była organizowana w Lubuskim to pewnie i tak by m o niej nie wiedziała, bo najbliższe miasto nie okleja przystanków ja o takich kampaniach wiem tylko będąc we Wrocławiu bo ZG też rzadko je organizuje a szkoda, bo takie kampanie sa ważne.
Cytat:
ale tak w ogóle, by zrezygnować ze studiów? mam nadzieję ze nie

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-15, 21:50   #1873
nafiyqa
Zakorzenienie

Pisze podanie o przedluzenie sesji i domyslam sie, ze dadza mi czas do konca pazdziernika na zaliczenie wszystkiego... Teraz chyba nie jestem w stanie tego wszystkiego zaliczyc

Dobranoc!

Stary 2009-09-15, 21:52   #1874
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Pisze podanie o przedluzenie sesji i domyslam sie, ze dadza mi czas do konca pazdziernika na zaliczenie wszystkiego... Teraz chyba nie jestem w stanie tego wszystkiego zaliczyc

Dobranoc!
Ale chyba jutro możesz spróbować? Akurat się uda nic na tym przecież nie stracisz.
Tak czy inaczej trzymam kciuki

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-15, 22:07   #1875
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Zaliczyłam!!
GRatuluje !!! i ciesze sie
Cytat:

Dobranoc!
Dasz rade , ja wierze w Ciebie bedzie dobrze , my tu bedziemy za Ciebie trzymac kciuki i wspierac i dasz rade

Cytat:
Ale chyba jutro możesz spróbować? Akurat się uda nic na tym przecież nie stracisz.
No wlasnie pewnie ze da rade i musi sprobowac
Cytat:
No ja tez nie kojarze tej kampanii u mnie nic nie ma
Cytat:

Idz sprobuj a moze Ci sie uda...ah nie moze a napewno uda sie

Akurat wrocilam ze spotkania z TZtem..jutro nasz ostatni dzien ehhh az straach pomyslec ze dopiero na swieta sie z nim zobacze ;(
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 22:12   #1876
wwweeerka
Zakorzenienie

Jestem kochane
Ostatnio to w ogole nie mam kiedy usiadz na kompie az dziwne

Cytat:
Taka tęsknota to czasem dobrze robi Ale chyba nie chciałabyś tak co chwile musieć tak długo tęsknić?
Oj chyba nie nie umialabym byc w takim zwiazku na odleglosc

Cytat:
Nauczyciela, że nie dopilnował - takie są potem zdania rodziców.
Dokladnie.

Cytat:
Wcale nie, ja chciałam wpis i do domu
A ja dziś gafę walnęłam Ustalam z profesorem datę kolejnego terminu chłopakom i mnie pyta dlaczego tak mało osób zalicza? A ja bo nas profesor męczy.... (Miałam na myśli tego od wykładów) Jak on mu to powtórzy

Cytat:
Hm trochę się spóźniłaś, chyba już nic nie ma...
A ja tal lubie sernik

Cytat:
Oczywiście, że zauważyłam!
Na tym studium zaczęły Ci się już zajęcia?
Oj
Zaczely ale nie jest najgorzej

Cytat:
A ja dziś jestem od 4 na nogach i wcale nie jestem zmęczona I cały dzień latania Ja to chyba jestem do tego stworzona, siedzenie na tyłku mnie jednak męczy I jakiego miłego mamy pana przy rezerwacji sal na uczelni Werka, tym razem poszłam sama rezerwować Od razu mu powiedziałam, którą chcę na kiedy i nawet się okazała wolna
I miły pan konduktor w pociągu Nawet pani w kasie dziś o dziwo taaaaka miła Zwykle jak by mogła to by pogryzła wszystkich, którzy chcą kupić bilet!
Powiem Ci ze ze jak ja nie spalam z soboty na niedziele to tez nie czulam sie zmeczona tylko pozniej znaczy ok 22 jak sie polozylam to od razu usnelam
Nic nie robienie jest ogolnie meczace
Tobie to sie uda wszytsko zalatwic
Albo zjadla a ja jeszcze nigdy nie jechalam pociagiem

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
dziewczyny! Udała mi się lekcja z 5 klasą jestem z siebie dumna -wy też bądźcie jutro 6 klasa, a w środę czwarta i powoli leci czas
Jestem z Ciebie dumna

Cytat:
w ogóle ostatnio mi bardzo mocno usta wysychały, dziś aż mi skóra zaczęła schodzić i dziś nauczycielka poleciła mi balsam Tisane i już po pierwszym nałożeniu czuć ulgę mam nadzieję, że to koniec moich problemów z suchymi ustami
Ja tez mam taka nadzieje ja od zawsze uzywam pomadki nivea niebieskiej ciemnej i bez niej sie niegdzie nie ruszam

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 22:24   #1877
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja moje prawko zdałam 4 czerwca, w dzień meczu Polska-Korea na Mistrzostwach Świata 2002
To i ja powiem kiedy zdalam 14 sierpnia

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Zaliczyłam!!
jak ja to wiedzialam:ju pi: kochana
widze kciuki pomogly az mi sie poznokiec zlamal dosc ze krotki to sie jeszcze zlamal

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Na bielsze ząbki polecam Białą Perłę
Az zobaczylam co to jest bo nie slyszlalam
A Ty uzywalas?

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
No wlasnie
Ja tez trzymam

Stary 2009-09-15, 22:28   #1878
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość

A Ty uzywalas?
Werka ja uzywalam ale powiem Ci ze moja kolezanka ktora jest stomatologiem poleca paski blend a med wybielajace, ale ich nie mozna tez uzywac za czesto jakos raz dwa na tydzien bo nie wiadomo jak Ci zeby zareaguja np moga bolec , bo ogolnie wybielanie boli niestety, ale te wszystkie inne rzeczy to nie wybielaja zebow tylko troche oczyszczaja z osadow nazebnych Tych paskow nie sprawdzalam wiec nie mowie ze sa jakies super tylko od tej wlasnie kolezanki wiem bo ona stosowala
Stary 2009-09-15, 22:34   #1879
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
A Ty uzywalas?
Używam i naprawdę są efekty

Stary 2009-09-15, 22:41   #1880
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Werka ja uzywalam ale powiem Ci ze moja kolezanka ktora jest stomatologiem poleca paski blend a med wybielajace, ale ich nie mozna tez uzywac za czesto jakos raz dwa na tydzien bo nie wiadomo jak Ci zeby zareaguja np moga bolec , bo ogolnie wybielanie boli niestety, ale te wszystkie inne rzeczy to nie wybielaja zebow tylko troche oczyszczaja z osadow nazebnych Tych paskow nie sprawdzalam wiec nie mowie ze sa jakies super tylko od tej wlasnie kolezanki wiem bo ona stosowala
Ja nie uzywalam niestety nic na razie mam spokoj z dentysta o wszytskie zabki wyleczylam a szkoda bo lubilam chodzic

Patrzac na te paski a na perle to widze rozniec tylko w cenie
I jabym miala kupowac to chyba na ta perle bym sie skusila ale tylko dlatego ze tansza

Stary 2009-09-15, 22:42   #1881
czarnulkax
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14257099]
czarnulkax gratuluję
[/QUOTE]

Cytat:
Czarnulka, gratuluję!
Dziękuję Wam!

Moim zdaniem Danae ma trochę racji! Dzisiaj młodzież strasznie unika wf. Zupełnie nie rozumiem dlaczego. Przecież to dla ich dobra. Młody organizm, aby się rozwijać prawidłowo potrzebuje ruchu. Aczkolwiek jak pisze Karolka, ma problemy zdrowotne, problemy z dusznościami, więc może to być wytłumaczone. Powinnaś się skierować do jakiegoś specjalisty. Ale on pewnie nie zabronił by Ci chodzić na wf, a zwolnił by Cię z ćwiczeń wysiłkowych.

A Danae bardzo dobrze, że nie ukrywa, jaka jest. Człowiek powinien umieć powiedzieć swoje zdanie. Ja też jestem zołza i wcale się z tym nie kryję, nie podoba mi się coś, to mówię. A jeśli komuś się nie podoba, to zmuszam go do mojego towarzystwa?

I zupełnie nie rozumiem tego notorycznego wysyłania do ginekologa! Dlaczego akurat ginekolog? A nie dentysta? Okulista? Czy inny lekarz.

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 22:43   #1882
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Używam i naprawdę są efekty
A ile juz uzywasz?

Stary 2009-09-15, 22:52   #1883
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
GRatuluje !!! i ciesze sie
Dziękuję!

Cytat:
Akurat wrocilam ze spotkania z TZtem..jutro nasz ostatni dzien ehhh az straach pomyslec ze dopiero na swieta sie z nim zobacze ;(
Nacieszcie się jeszcze sobą ten ostatni dzień! Dopiero na święta?

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Jestem kochane
Ostatnio to w ogole nie mam kiedy usiadz na kompie az dziwne
Jesteś! Nareszcie!
Ostatnio nas coś zaniedbujesz

Cytat:
A ja tal lubie sernik
Następnym razem

Cytat:
Oj
Zaczely ale nie jest najgorzej
To dobrze Długo masz zajęcia?

Cytat:
Powiem Ci ze ze jak ja nie spalam z soboty na niedziele to tez nie czulam sie zmeczona tylko pozniej znaczy ok 22 jak sie polozylam to od razu usnelam
Nic nie robienie jest ogolnie meczace
Tobie to sie uda wszytsko zalatwic
Albo zjadla a ja jeszcze nigdy nie jechalam pociagiem
To może powinnaś nadrobić? Nie zastanawiaj się nad trasą, ja Ci powiem od razu jaki kierunek - Śląsk!
Ja jestem drugi dzień tak Wczoraj pobudka o 4, dziś o 5 i jeszcze się trzymam Ale planuję się dziś wyspać
Baaardzo męczące! Tylko że ja robiłam - siedziałam przy książkach To dopiero był wyczyn

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-09-15, 22:54   #1884
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja to wiedzialam:ju pi: kochana
widze kciuki pomogly az mi sie poznokiec zlamal dosc ze krotki to sie jeszcze zlamal
Pomogły Jeszcze się złamał? A ja sobie w końcu kupiłam szklany pilniczek

Cytat:
No wlasnie
Ja tez trzymam
Wszystkie trzymamy

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-09-15, 23:00   #1885
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś! Nareszcie!
Ostatnio nas coś zaniedbujesz
kochana
Bo ostatnio brat sie wysiedzi na kompie i schodzi o 23 i ja juz nie mam sily ale niech tylko pojedzie do lodzi i bede tu czesto ale sie za Wami stesknilam to dzisiaj z Wami posiedze bo wczoraj sie polozylam spac wczesniej i dzisiaj bylam spiaca wiec dzisiaj pozniej sie klade

Cytat:
Następnym razem
No ja mysle

Cytat:
To dobrze Długo masz zajęcia?
Wiec tak: w piatek od 13 do 20
w sobote od 8 do 17 chyba ale to najgorszy dzien bo 5 h analizy lekow
niedziela od 8 do 12 bo cala grupa ma zwolnienia z w-f

Cytat:
To może powinnaś nadrobić? Nie zastanawiaj się nad trasą, ja Ci powiem od razu jaki kierunek - Śląsk!
Ja jestem drugi dzień tak Wczoraj pobudka o 4, dziś o 5 i jeszcze się trzymam Ale planuję się dziś wyspać
Baaardzo męczące! Tylko że ja robiłam - siedziałam przy książkach To dopiero był wyczyn
Ale ja ja bym pojechala to od razu na tydzien bo zanim my bysmy sie wygadaly i zwiedzily wszytsko to zeszlo by nam
To o ktorej sie dzis kladziesz o 1?
Ale jaka satysfakcja ze zaliczylas wiec bylo warto

Stary 2009-09-15, 23:02   #1886
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
Nacieszcie się jeszcze sobą ten ostatni dzień! Dopiero na święta?
No niestety jak mu zaczna sie zajecia na uczelni to bedzie mial od rana do wieczora dzisiaj wlasnie sprawdzil grafik ;/ no i dopiero 18 grudnia moze przyjechac ...chyba ze na jakis weekend ale 650km nie oplaca mu sie jechac na weekend samemu chyba ze ktos z jego rodziny by tez jechal ale samochodem bo jak np teraz jest to przyjechal polowe pociagiem polowe autobusem, zawsze jedzie z berlina do wawy pociagiem a potem z wawy do szczytna pksem ... takze no niestety ale takie mamy zycie ale nie zamienilabym go na zadnego innego mimo tej odleglosci !!!
Stary 2009-09-15, 23:06   #1887
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Pomogły Jeszcze się złamał? A ja sobie w końcu kupiłam szklany pilniczek
Ja jakos nie moge sie przemuc jakos tak sie dziwnie ni piluje
Ja musze sie zebrac i odzywke kupic sobie, czyli jeszcze zejdzie zanim kupie ja

Cytat:
Wszystkie trzymamy
No pewnie

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
No niestety jak mu zaczna sie zajecia na uczelni to bedzie mial od rana do wieczora dzisiaj wlasnie sprawdzil grafik ;/ no i dopiero 18 grudnia moze przyjechac ...chyba ze na jakis weekend ale 650km nie oplaca mu sie jechac na weekend samemu chyba ze ktos z jego rodziny by tez jechal ale samochodem bo jak np teraz jest to przyjechal polowe pociagiem polowe autobusem, zawsze jedzie z berlina do wawy pociagiem a potem z wawy do szczytna pksem ... takze no niestety ale takie mamy zycie ale nie zamienilabym go na zadnego innego mimo tej odleglosci !!!
A ja podsumuje ze: Prawdziwa milosc przetrwa wszytsko i ja zycze wam duuuzo szczescia i wtrwalosci

Stary 2009-09-15, 23:15   #1888
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:

A ja podsumuje ze: Prawdziwa milosc przetrwa wszytsko i ja zycze wam duuuzo szczescia i wtrwalosci
Ahh z ta miloscia ona nie wybiera po prostu przychodzi i jest i dziekuje
A propo pazurkow kupilam sobie ostatnio utwardzacz do paznokci i jest naprawde super , w prawdzie kosztowal jakies 9zl z firmy Killy S ale jest dobry , polecam
Stary 2009-09-15, 23:25   #1889
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
kochana
Bo ostatnio brat sie wysiedzi na kompie i schodzi o 23 i ja juz nie mam sily ale niech tylko pojedzie do lodzi i bede tu czesto ale sie za Wami stesknilam to dzisiaj z Wami posiedze bo wczoraj sie polozylam spac wczesniej i dzisiaj bylam spiaca wiec dzisiaj pozniej sie klade
To zrzucaj go wcześniej, bo musisz z nami poplotkować!
My za Tobą też!

Cytat:
Wiec tak: w piatek od 13 do 20
w sobote od 8 do 17 chyba ale to najgorszy dzien bo 5 h analizy lekow
niedziela od 8 do 12 bo cala grupa ma zwolnienia z w-f
Ale masz siedzenia Ja jestem ciekawa jaki mi ułożą
Czemu cała grupa ma zwolnienia?

Cytat:
Ale ja ja bym pojechala to od razu na tydzien bo zanim my bysmy sie wygadaly i zwiedzily wszytsko to zeszlo by nam
To o ktorej sie dzis kladziesz o 1?
Ale jaka satysfakcja ze zaliczylas wiec bylo warto
Ależ oczywiście, wcześniej bym Cię nie wypuściła
Hm to Ty chcesz zwiedzać? To lepiej nie wysiadaj z tego pociągu, tylko jedź dalej - Kraków
Eee chyba nie, pewnie za niedługo. Bo mnie oczy już lekko szczypią
Dokładnie! Wiesz jak się cieszę

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
650 km to większość dnia w drodze
A kiedy zamierzacie już tak razem? Cały czas?
Najważniejsze, że dajecie radę!

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
A ja odstawiłam metalowy i teraz męczę szklany
Hahaha masz po odżywkę, bo potem się łamią!

Cytat:
Dokładnie

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

A ja mam ostatnio odżywkę z pyłkiem diamentowym I jest dobra

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-09-15, 23:31   #1890
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
To zrzucaj go wcześniej, bo musisz z nami poplotkować!
My za Tobą też!
Oj zaczne zaczne a niedlugo go juz nie bedzie to spokoj bedzie
Oj jak milo

Cytat:
Ale masz siedzenia Ja jestem ciekawa jaki mi ułożą
Czemu cała grupa ma zwolnienia?
No dosc dlugo ale kawa 3w1 pomaga
Bo w-f wyglada tak ze sie chodzi po miescie jak to wszyscy uslyszeli to powiedzieli ze zalatawia sobie zwolnienia

Cytat:
Ależ oczywiście, wcześniej bym Cię nie wypuściła
Hm to Ty chcesz zwiedzać? To lepiej nie wysiadaj z tego pociągu, tylko jedź dalej - Kraków
Eee chyba nie, pewnie za niedługo. Bo mnie oczy już lekko szczypią
Dokładnie! Wiesz jak się cieszę
No ja mysle
Jak to co jakies puby
teraz szczypia a potem spac nie mozesz
No ja wiem bo wiesz jak ja

Cytat:
A ja odstawiłam metalowy i teraz męczę szklany
Hahaha masz po odżywkę, bo potem się łamią!
Jakos mi nie pasuje ten szklany ale chyba bede musiala sie przemoc
Pojde pojde tylko musze wyczytac jakie najlepsze i pewnie zamowie

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:

A ja mam ostatnio odżywkę z pyłkiem diamentowym I jest dobra
I juz Ci sie nie lamia?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości