|
|
#1861 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Danae w moich oczach straciłaś, co tu kłamać
|
|
#1863 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14258558]Bo my zawsze wszystko razem robimy w szkole, nawet na sprawdziany potrafimy po połowie, choć nie zawsze jest czas sobie podpowiedzieć, jak mamy być w grupie i coś zrobić, to wolę być tylko z nią (ona tylko ze mną) bo wtedy mamy pewność, że każdy będzie pracował. Na wf też często ćwiczy się w parach, więc lepiej ćwiczyć z kimś kogo się lubi, niż z kimś kogo nie da się strawić.
tagogirl te objawy co opisałaś to ja mam dalej tylko, że ja rzadko płaczę, wolę cały smutek trzymać w sobie. kat123 będę dalej się zastanawia nad lekarzem, w poniedziałek dam znać czy poszłam. Jakby iść twoim tokiem myślenia to musiałabym co chwile robić badania krwi, bo zawsze wychodzi mi mała ilość czerwonych krwinek w badaniach, do tego z powodu częstego bólu wątroby, kolejne badania, biorąc jeszcze uczulenie na twarzy i katar od maja dojdą jeszcze badania alergiczne itp.[/QUOTE] oj ja tak nie potrafię, często od rana jestem przygnębiona, w ciągu dnia coraz bardziej jestem smutna i załamana, jak wracam do domu to już mnie w gardle ściska na płacz a jak wejdę do pokoju to całe to trzymanie w sobie wybucha w postaci głośnego płaczu... a mi zawsze prawie idealnie wyniki krwi wychodzą, mimo że zawsze lekarka miała podejrzenia że może jakąś anemie mam bo taka blada i chudziutka byłam. tak samo mało mięsa jem, a żelazo zawsze w normie
|
|
#1864 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1865 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do leczenia mam przykład na dziadkach, babcia już ok. 30 lat się leczy na różne choroby i teraz jest lekomanką, dziadek mimo chorób nie przejmuje się, nie chodzi do lekarzy i trzyma się dużo lepiej niż babcia. Wizyta u dentysty? myślałam o tym, ale póki co rodzice mi na to kasy nie dają a ja jeszcze nie zarabiam Marzy mi się kiedyś wybielić zęby u dentysty, ale to dużo kosztuje, więc zostaje przy marzeniach ![]() Dobra, to ja zmykam na film, nie gadajcie za dużo |
|
|
|
|
#1866 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14258873]Do ginekologa póki co nie ma mowy, jak będę miała swój pierwszy raz za sobą to nie ma sprawy póki co mówie nie
Co do leczenia mam przykład na dziadkach, babcia już ok. 30 lat się leczy na różne choroby i teraz jest lekomanką, dziadek mimo chorób nie przejmuje się, nie chodzi do lekarzy i trzyma się dużo lepiej niż babcia. Wizyta u dentysty? myślałam o tym, ale póki co rodzice mi na to kasy nie dają a ja jeszcze nie zarabiam Marzy mi się kiedyś wybielić zęby u dentysty, ale to dużo kosztuje, więc zostaje przy marzeniach ![]() Dobra, to ja zmykam na film, nie gadajcie za dużo Na bielsze ząbki polecam Białą Perłę
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14258558]Bo my zawsze wszystko razem robimy w szkole, nawet na sprawdziany potrafimy po połowie, choć nie zawsze jest czas sobie podpowiedzieć, jak mamy być w grupie i coś zrobić, to wolę być tylko z nią (ona tylko ze mną) bo wtedy mamy pewność, że każdy będzie pracował. Na wf też często ćwiczy się w parach, więc lepiej ćwiczyć z kimś kogo się lubi, niż z kimś kogo nie da się strawić.
tagogirl te objawy co opisałaś to ja mam dalej tylko, że ja rzadko płaczę, wolę cały smutek trzymać w sobie. kat123 będę dalej się zastanawia nad lekarzem, w poniedziałek dam znać czy poszłam. Jakby iść twoim tokiem myślenia to musiałabym co chwile robić badania krwi, bo zawsze wychodzi mi mała ilość czerwonych krwinek w badaniach, do tego z powodu częstego bólu wątroby, kolejne badania, biorąc jeszcze uczulenie na twarzy i katar od maja dojdą jeszcze badania alergiczne itp.[/QUOTE] Ok, wszystko robicie razem, ale zdajesz sobie sprawe, ze kiedys ta sytuacja sie skonczy? Chociazby jak skonczycie szkole i pojdziecie na calkiem inne studia. Co wtedy? Mysle, ze glupie 45 min (w praktyce wychodzi zawsze mniej) cwiczen mozna przemeczyc sie nawet z kims, kogo sie nie trawi. Poza tym z tego co pamietam ze szkoly, to zwykle samemu decyduje sie z kim sie jest w parze. Dlatego moim zdaniem cale to Twoje wytlumaczenie to jedna wymowka. Rozumiem problemy zdrowotne, ale reszta juz do mnie nie przemawia. A swoja droga, Danaeee ma troszke racji co do "dzisiejszej mlodziezy" - nie od dzis wiadomo, ze coraz wiecej osob unika zajec fizycznych i to wcale nie ze wzgledow zdrowotnych. Wf to nie byl moj ulubiony przedmiot, ale mimo wszystko ruch w tym wieku jest niezbedny... karolka, nawet jakbys miala codziennie robic badania, to ROB TO! Mialam mniej wiecej podobne podejscie do Twojego - nie badalam sie, slowem nie dbalam o siebie. Az w koncu doigralam sie - jestem powaznie chora (o czym juz nieraz wspominalam) i zanosi sie, ze szybko z tego nie wyjde. Swoja droga ta akcja spoleczna dotyczaca bezdomnych jest przerazajaca. Mnie przynajmniej te plakaty strasznie poruszyly... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2009-09-15 o 20:51 |
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14258873]Do ginekologa póki co nie ma mowy, jak będę miała swój pierwszy raz za sobą to nie ma sprawy póki co mówie nie
Co do leczenia mam przykład na dziadkach, babcia już ok. 30 lat się leczy na różne choroby i teraz jest lekomanką, dziadek mimo chorób nie przejmuje się, nie chodzi do lekarzy i trzyma się dużo lepiej niż babcia. Wizyta u dentysty? myślałam o tym, ale póki co rodzice mi na to kasy nie dają a ja jeszcze nie zarabiam Marzy mi się kiedyś wybielić zęby u dentysty, ale to dużo kosztuje, więc zostaje przy marzeniach ![]() Dobra, to ja zmykam na film, nie gadajcie za dużo a do gina czemu nie? Ja Cię postraszę do wizyty zmusilo mnie poważne zapalenie jajnika i to była moja pierwsza w życiu wizyta -i najgorsza. Lepiej iść z własnej woli do jakiegos miłego gina lub ginki i sprawdzic czy tam ok all, bo u mnie zaraz po jajniku na kontrolce wykryto nadżerkę (a nie współżyłam jeszcze wtedy a takie rzeczy im szybciej się leczy tym większa szansa na wyleczenie... a nadżerka nie boli np, a może spowodowac raka...Cytat:
|
|
|
#1869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- nie widziałaś reklam na przystankach? już nie pamiętam jak dokładnie tam jest napisane ale jest np. Jestem bezdomna, bo byłam niechciana. albo Jestem bezdomny, bo byłem chory. I chodzi o to że są różne powody bezdomności, że nie powinno się oceniać tych ludzi bo nie wiemy czemu spotkał ich taki los
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.kampaniespoleczne.pl/kamp...omni_bez_osadu dziwnie sie poczulam jak zobaczylam plakat z ta starsza pania, pamietam, ze dal mi sporo do myslenia...Widac takie kampanie rzeczywiscie maja sens.
edit: wlasnie doczytalam, ze ta akcja prowadzona jest w wojewodztwie pomorskim, wiec faktycznie moglas wczesniej sie z tym nie spotkac. (kat, za 2 dni mam ten moj nieszczesny pozytywizm, ale fizycznie czuje sie koszmarnie i chyba nie pojde na ten egzamin )
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2009-09-15 o 21:06 |
|
|
|
#1871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nawet gdyby kampania była organizowana w Lubuskim to pewnie i tak by m o niej nie wiedziała, bo najbliższe miasto nie okleja przystanków ja o takich kampaniach wiem tylko będąc we Wrocławiu bo ZG też rzadko je organizuje a szkoda, bo takie kampanie sa ważne. Cytat:
mam nadzieję ze nie
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Pisze podanie o przedluzenie sesji i domyslam sie, ze dadza mi czas do konca pazdziernika na zaliczenie wszystkiego... Teraz chyba nie jestem w stanie tego wszystkiego zaliczyc
![]() Dobranoc! |
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic na tym przecież nie stracisz.Tak czy inaczej trzymam kciuki
|
|
|
#1875 | |||
|
Zakorzenienie
|
GRatuluje !!!
i ciesze sie Cytat:
bedzie dobrze , my tu bedziemy za Ciebie trzymac kciuki i wspierac i dasz rade ![]() Cytat:
pewnie ze da rade i musi sprobowac ![]() No ja tez nie kojarze tej kampanii u mnie nic nie ma ![]() Cytat:
Akurat wrocilam ze spotkania z TZtem..jutro nasz ostatni dzien ehhh az straach pomyslec ze dopiero na swieta sie z nim zobacze ;(
|
|||
|
|
|
#1876 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem kochane
![]() Ostatnio to w ogole nie mam kiedy usiadz na kompie az dziwne ![]() Cytat:
Dokladnie. Cytat:
A ja tal lubie sernik Cytat:
![]() Zaczely Cytat:
![]() Nic nie robienie jest ogolnie meczace ![]() Tobie to sie uda wszytsko zalatwic Albo zjadla a ja jeszcze nigdy nie jechalam pociagiem---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- widze kciuki pomogly az mi sie poznokiec zlamal dosc ze krotki to sie jeszcze zlamal![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Az zobaczylam co to jest bo nie slyszlalam ![]() A Ty uzywalas? ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
Ja tez trzymam
|
||
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Werka ja uzywalam ale powiem Ci ze moja kolezanka ktora jest stomatologiem poleca paski blend a med wybielajace, ale ich nie mozna tez uzywac za czesto jakos raz dwa na tydzien bo nie wiadomo jak Ci zeby zareaguja np moga bolec , bo ogolnie wybielanie boli niestety, ale te wszystkie inne rzeczy to nie wybielaja zebow tylko troche oczyszczaja z osadow nazebnych
Tych paskow nie sprawdzalam wiec nie mowie ze sa jakies super tylko od tej wlasnie kolezanki wiem bo ona stosowala
|
|
|
|
#1879 |
|
Wtajemniczenie
|
Używam i naprawdę są efekty
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patrzac na te paski a na perle to widze rozniec tylko w cenie ![]() I jabym miala kupowac to chyba na ta perle bym sie skusila ale tylko dlatego ze tansza
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14257099]
czarnulkax gratuluję ![]() [/QUOTE] Dziękuję Wam! Moim zdaniem Danae ma trochę racji! Dzisiaj młodzież strasznie unika wf. Zupełnie nie rozumiem dlaczego. Przecież to dla ich dobra. Młody organizm, aby się rozwijać prawidłowo potrzebuje ruchu. Aczkolwiek jak pisze Karolka, ma problemy zdrowotne, problemy z dusznościami, więc może to być wytłumaczone. Powinnaś się skierować do jakiegoś specjalisty. Ale on pewnie nie zabronił by Ci chodzić na wf, a zwolnił by Cię z ćwiczeń wysiłkowych. A Danae bardzo dobrze, że nie ukrywa, jaka jest. Człowiek powinien umieć powiedzieć swoje zdanie. Ja też jestem zołza i wcale się z tym nie kryję, nie podoba mi się coś, to mówię. A jeśli komuś się nie podoba, to zmuszam go do mojego towarzystwa? I zupełnie nie rozumiem tego notorycznego wysyłania do ginekologa! Dlaczego akurat ginekolog? A nie dentysta? Okulista? Czy inny lekarz.
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
![]() Cytat:
Dopiero na święta? ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() Ostatnio nas coś zaniedbujesz ![]() Następnym razem ![]() To dobrze Długo masz zajęcia? Cytat:
Nie zastanawiaj się nad trasą, ja Ci powiem od razu jaki kierunek - Śląsk! ![]() Ja jestem drugi dzień tak Wczoraj pobudka o 4, dziś o 5 i jeszcze się trzymam Ale planuję się dziś wyspać ![]() Baaardzo męczące! Tylko że ja robiłam - siedziałam przy książkach To dopiero był wyczyn
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomogły A ja sobie w końcu kupiłam szklany pilniczek ![]() Wszystkie trzymamy
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
kochana
![]() Bo ostatnio brat sie wysiedzi na kompie i schodzi o 23 i ja juz nie mam sily ale niech tylko pojedzie do lodzi i bede tu czesto![]() No ja mysle ![]() Wiec tak: w piatek od 13 do 20 w sobote od 8 do 17 chyba ale to najgorszy dzien bo 5 h analizy lekow ![]() niedziela od 8 do 12 bo cala grupa ma zwolnienia z w-f ![]() Cytat:
![]() To o ktorej sie dzis kladziesz o 1? ![]() Ale jaka satysfakcja ze zaliczylas wiec bylo warto |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety jak mu zaczna sie zajecia na uczelni to bedzie mial od rana do wieczora dzisiaj wlasnie sprawdzil grafik ;/ no i dopiero 18 grudnia moze przyjechac ...chyba ze na jakis weekend ale 650km nie oplaca mu sie jechac na weekend samemu chyba ze ktos z jego rodziny by tez jechal ale samochodem bo jak np teraz jest to przyjechal polowe pociagiem polowe autobusem, zawsze jedzie z berlina do wawy pociagiem a potem z wawy do szczytna pksem ... takze no niestety ale takie mamy zycie
ale nie zamienilabym go na zadnego innego mimo tej odleglosci !!!
|
|
|
|
#1887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakos tak sie dziwnie ni piluje![]() Ja musze sie zebrac i odzywke kupic sobie, czyli jeszcze zejdzie zanim kupie ja ![]() No pewnie ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona nie wybiera po prostu przychodzi i jest i dziekuje A propo pazurkow kupilam sobie ostatnio utwardzacz do paznokci i jest naprawde super , w prawdzie kosztowal jakies 9zl z firmy Killy S ale jest dobry , polecam
|
|
|
|
|
#1889 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My za Tobą też! ![]() Cytat:
Ja jestem ciekawa jaki mi ułożą ![]() Czemu cała grupa ma zwolnienia? Cytat:
![]() Hm to Ty chcesz zwiedzać? To lepiej nie wysiadaj z tego pociągu, tylko jedź dalej - Kraków Eee chyba nie, pewnie za niedługo. Bo mnie oczy już lekko szczypią ![]() Dokładnie! Wiesz jak się cieszę ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() A kiedy zamierzacie już tak razem? Cały czas? ![]() Najważniejsze, że dajecie radę! ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() Hahaha masz po odżywkę, bo potem się łamią! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- A ja mam ostatnio odżywkę z pyłkiem diamentowym I jest dobra
|
|
#1890 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a niedlugo go juz nie bedzie to spokoj bedzieOj jak milo ![]() Cytat:
![]() Bo w-f wyglada tak ze sie chodzi po miescie jak to wszyscy uslyszeli to powiedzieli ze zalatawia sobie zwolnieniaCytat:
![]() Jak to co jakies puby ![]() teraz szczypia a potem spac nie mozesz ![]() No ja wiem bo wiesz jak ja![]() Cytat:
![]() Pojde pojde tylko musze wyczytac jakie najlepsze ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- I juz Ci sie nie lamia?
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

to nasz obowiązek

do wizyty zmusilo mnie poważne zapalenie jajnika i to była moja pierwsza w życiu wizyta -i najgorsza. Lepiej iść z własnej woli do jakiegos miłego gina lub ginki i sprawdzic czy tam ok all, bo u mnie zaraz po jajniku na kontrolce wykryto nadżerkę (a nie współżyłam jeszcze wtedy

już nie pamiętam jak dokładnie tam jest napisane ale jest np. Jestem bezdomna, bo byłam niechciana. albo Jestem bezdomny, bo byłem chory. I chodzi o to że są różne powody bezdomności, że nie powinno się oceniać tych ludzi bo nie wiemy czemu spotkał ich taki los

ja o takich kampaniach wiem tylko będąc we Wrocławiu

Ustalam z profesorem datę kolejnego terminu chłopakom i mnie pyta dlaczego tak mało osób zalicza? A ja bo nas profesor męczy....
i dziś nauczycielka poleciła mi balsam Tisane i już po pierwszym nałożeniu czuć ulgę