|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Nebraska
A ja jutro mam wolne od pracy,wzialem sobie urlop a co mi tam I zdaje testy na prawo jazdy Ja tez mialem zrabany dzien w pracy,myslalem ze tych klientow pozabijam od rana sie zaczelo palic wszystkim w Choc smiac mi sie z tego chcialo Ze czlowiek starszy moze byc az takim kretynem Ale najbardziej to juz stazysci mnie dzisiaj wymeczyli Ciagle te ich pytania i gadanie bez przerwy normalnie idzie sie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba było skorzystać Vesennko, piękne! Naszyjnik jest boski! Ja mówię już dobranoc i spadam do łóżka na CSI
|
|
#1863 | ||
|
Zakorzenienie
|
czasem dla odstresowania sobie dłubię. Lubię
![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję.Też zmykam na CSI
|
||
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teza - powodzenia na egzaminie! |
|
|
|
|
#1865 |
|
Zadomowienie
|
Ja wiem, że jest jeszcze przed 23, ale to CSI to rodzaj gry wstępnej?
A może to epidemia??
|
#1866 |
|
BAN stały
|
A ja piwkuję i oglądam Kubę W.
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vesenko cudo ![]() wpedzicie mnie w alkoholizm zainspirowalyscie mnie do wyprodukowania nalewki aroniowej, za nia poszla cytrynowka, sliwkowa i jeszcze mam karmelowa w planach W ogole w tym roku wyprodukowalam ok 100 sloikow i tak sobie mysle, ze chyba zglupialam
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Kto gra w tym CSI, że tak wszystkich wywiało?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1869 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pan ciastek?
![]() powinnaś wiedzieć ![]() tylko ja nie wiem które csi jest dzisiaj
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-09-15 o 23:15 |
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Gary Sinise? Czemu ja nie mam Polsatu!!!!!!!!!!!!!
![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ---------- No i nima nikogo
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1871 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom
Sinise gra w CSI New york, a prawde mówiąc nie mam pojecia ktore CSI idą na Polsacie, ja na AXN mam wszystkie CSI- w dodatku idą blokami po 3,4 rózne pod rząd
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik ja moge byc?
Czy nie wystarczam ci juz
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczasz Tylko spać już jednak pójdę, bo dętka jestem![]() Dobranoc
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-16 o 00:48 |
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to ty mietka jestes
![]()
|
|
|
#1875 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja juz drugi dzien bez al... cytrusow znaczy sie ![]() Cytat:
Cytat:
Blue, nie daj sie! Trzymam za szybki powrot do zdrowia Cytat:
Przeciez wymarzony pierscien znalazlas juz jakis czas temu na stronie internetowej, podanej przez Vesenke (o ile mnie pamiec nie myli) ![]() --- Spadam spac, drugi dzien bez % za mna Noce i ranki sa tu masakrycznie chlodne, zastanawiam sie, kiedy wlacza ogrzewanie
|
||||
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz talent to straszne ![]() odwyk? ![]() a ja CSI nie oglądam tylko Six feet under namiętnie po 3 odcinki i ryje mi psychikę ten serial ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#1877 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tak wogle to sensowny facet, czy jakiś, nie wiem, lekkoduch albo inny popapraniec? Przez cały koncert myślałam zresztą o Tobie Uuuuu, Nebrasko Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze jakieś grubsze słupki jestem w stanie sobie wyobrazić, ale szpileczki? Mam ładne buciki ze szpileczką chyba na 4 cm, nie więcej na pewno. Moje pierwsze w nich wyjście i już zgubiłam but na wybrukowanym rynku Cytat:
Jestem wielbicielką takiej biżuterii, ale bierną. Podoba mi się bardzo, a jak już mam to nie noszę, tylko podziwiam Ale uwielbiam wszelkiego rodzaju kamienie (szlachetne, półszlachetne i inne) i muszle, a już najbardziej na świecie skamieniałości A ile tego dobra zostawiłam w rodzinnym domu, gdy się przeprowadzałam, nie zliczę. Bluźnierczyni Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie, że w Czechach polski spirytus z Polmosu jest tańszy niż w Polsce? Normalny, legalny, ze sklepu i z akcyzą
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-16 o 08:20 |
|||||||
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Taka prawda, tam się 14,15 bierze, 20+ to już powoli o emeryturze muszą myśleć...
![]() Cytat:
![]() Flachy nigdy za wiele ![]() Macham do wszystkich baaaardzo wcześnie! Coś spać nie mogłam dzisiaj... |
|
|
|
|
#1879 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
za często wchodziłam go oglądać Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnych masz rodziców ![]() mam nadzieje ze nie skonczą przywożac ci flaszke denaturatu ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- aaaa...widziałyście billbordy H&M normalnie jade sobie spokojne do roboty a tu mnie po całym miescie męskie ciastka przesladują i to całkiem niszowe
|
|
|
#1880 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam w to piękne słoneczne południe!
Cytat:
Dobrze kojarzyszTa książka jest po trochu "o wszystkim" i o niczym , lubię Tokarczuk za jej postrzeganie świata i ludzi, ale przy "Biegunach" trochę trudno się skupić, miałam wrażenie, że nieco rozmył się problem o którym chciała opowiedzieć. Wole jej inne ksiązki (byle nie E.E. )Cytat:
Cytat:
, tzn. na zasadzie dedukcji . Nie przepadam za "pięknisiami", więc skoro on jest ok, to pewnie nisza .
|
|||
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuu....
Dziś obejrzałam ostatni odcinek Czarodziejki z księżyca... Dlaczego wszystko co dobre tak szybko się kończy... |
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuuu,ja dopiero powstalem z lozka
A o 14:30 mam egzamin na prawo jazdy Zamiast robic te testy
|
|
|
#1883 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale nie mogę ich nosić (no takie góra do 5 cm raz na jakiś czas jeszcze czasem włożę) więc mam ogromny problem z kupowaniem butów bo podobają mi się wyłącznie te na wysokim obcasie i tylko do nich wzdycham ![]() Cytat:
![]() mój TŻ też swego czasu jeździł do Czech po spirytus, ale ostatnio coś go zapał produkcyjny opuścił jedynie na jakieś większe imprezy trochę cytrynówy się zrobi Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
będzie dobrze |
|||||
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, rzucili bilboardy z Vincentem Gallo?
|
|
|
#1886 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie. ale z jakimś takim zarośniętym Jezuskiem
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
]
To pewnie Gallo. http://2.bp.blogspot.com/_CPyjJsMVMh...2_blog_new.jpg Ten?
|
|
|
#1888 |
|
BAN stały
|
Brawa dla BU i PP - w niedzielę złożyłam zamówienie, wczoraj wysłali i już dziś mam paczkę
Więc zaraz spadam do laboratorium Jak często używałyście serum lemon? Dodajecie do tego kwasu hialuronowego albo czegoś? ![]() A hydrolat geraniowy bossssko pachnie!
|
|
|
|
#1889 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem tak, u mnie można nazwać to grą wstępną gdyż męża mam w domu tylko na weekendy więc coś muszę robić w łóżku wieczorami Cytat:
Madzik, nie bij ale on mi się kojarzy trochę jak menel spod budki z piwem ![]() ![]() ![]() Cytat:
lubię sobie pooglądać pokazy na World Fashion albo Fashion TV ![]() Rany, jak mnie wkurzyła dzisiaj jedna klientka Mądrowała się a wcale nie miała racji
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

I zdaje testy na prawo jazdy
Ja tez mialem zrabany dzien w pracy,myslalem ze tych klientow pozabijam od rana sie zaczelo palic wszystkim w
Ze czlowiek starszy moze byc az takim kretynem
Ale najbardziej to juz stazysci mnie dzisiaj wymeczyli
Ciagle te ich pytania i gadanie bez przerwy normalnie idzie sie

trzeba było skorzystać

- jak ktoś widział taki to poprosze o namiary

za szybki powrot do zdrowia 
Więc zaraz spadam do laboratorium