|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
ooo Wersta czyli mamy za swoje...
trzeba było nie nazywać wątku-letnie wyjce![]() No nic lecę w kimę dobrej nocki |
|
|
|
#2042 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh ja wyslalam tzta ze ssakiem po moja gazete a sama nadrabiam zaleglosci w pracy... bo nie za duzo dzis zrobilam haha.. nie mowiac juz o zleglosciach szkolnych
chyba bede jutro robic slodkie oczka do mojego ulubionego profesora
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
hello
ale mamy piękną pogodę, w sam raz na jakiś wypad poza miasto, spylam dzis z Mikim na łono natury ps. co do złości i histerii to mam to na co dzień, szczególnie jak trzeba zejść z placu zabaw, albo trzeba w końcu usnąć , bo ledwo na oczy się widzi a oto Miki i jego ulubiona ostatnio zabawa, zmykanie dookoła kanapy, tak czysto nie miałam za nią od lat |
|
|
|
#2044 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby wątek wygasł, czy nikt tu jeszcze dzisiaj nie zaglądał ..??? Dzień dobry mamuski i pociechy ///
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
smaram, kaszle, stekam, noc przespana.. piter obudzil sie o 5.30, dwa razy glebnal z lozka z poduszka wiec nic sie nie stalo.. przepisze pozniej bo musze cos machnac szybko w pracy
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Hi!
My od 8 na nogach. chalupa posprzatana i moge zasiasc do sniadania...w sumie kawe zrobilam jakies 1,5 godz. temu i ani llyczka nie wzielam, tak sie zaaferowalam tym sprzataniem! hehe |
|
|
|
#2047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mam chwilę spokoju bo na mini-mini lecą sezamki, więc weszłam zobaczyć co tam słychać
Cytat:
Jak przeczytasz, daj znać No chyba że będę pierwsza to Ci napiszę ![]() Cytat:
![]() I jeszcze ten wstęp... jak to było? pokątne obgadywanki? ![]() Cytat:
Ostatnio jej przeszło bo myślała, że walenie głową w podłogę jest tak bezbolesne jak walenie w kanapę
|
|||
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale, odpukać - nie chcę zapeszać, moja ostatnio nie ma ataków z rzucaniem się na ziemie, waleniem głową itp. miała taki okres, terez nieco stonowała... ale potrafi walczyć o swoje, oj potrafi.... ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- poza tym muszę szczerze przyznać, ze w histerię wpada głównie jak jest głodna lub zmęczona. Po tym czasem poznaję,że czas do łóżka. Bo normalnie, to da się jej wszystko zabrać, zabronić (czasem trzeba 100 razy powtórzyć) bez wycia. |
|
|
|
|
#2050 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny,
u mnie fajny dzień się zapowiada. Wczoraj Ala obudziła się po 21 umyłam ją, dałam butelke, oczywiście spać nie chciała, więc położyłam ją do siebie do łóżka i po jakiś 20 minutach zasneła, wtedy odłożyłam ją do łóżeczka. Coś ostatnio bardzo dużo śpi. Cytat:
Cytat:
![]() Miki i Borysek co za przytsojniacy ![]() Będę musiała wreszcie też wkleić jakąś fotke Ali bo dawno nie zamieszczałam na wizazu tylko na NK.
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Ach no właśnie... zapomniałam pochwalić mojego słodkiego zięciunia, że tak ładnie mamie za kanapą sprząta
![]() Borysek, super słodki uśmiechnięty chłopczyk ![]() Mati marudziła (u nas też głównie jak jest śpiąca i zmęczona a potem do końca dnia luuuuuuuz bo wczoraj wieczorem ugotowałam gar bigosu i obiad na dziś z glowy
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
elo
dziś trzeci dzień z rzędu wstałam o 9 młoda na spacerze z tatusiem, ja zrobiłam jej zupę, wstawiłam pranie i coś tam poprasowałam. zaraz jeszcze meble przetrę bo syf i też się będę lenić do końca dnia. z wyjcem u nogi
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nadrobię za chwilkę
Pojechałam an to szkolenie bhp. W sumie zatrudnili 4 osoby, ja jako jedyna wróciłam do domu, pozostała 3 poszła po szkoleniu od razu do pracy. Ja zaczynam tak jak miało być od początku 24 września w czwartek. Także delektuję się ostatnim wolnym tygodniem ![]() Dobrze wyszło, bo noc miałam cieżką, w ogóle nie mogłam spać i zdycham. Czekam z utęsknieniem na drzemkę Tymka, bo walne się z nim
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaa więc to Ty mi ukradłaś spanie do 9tej
Bo ja od 3 dni muszę wstawać o 8mej ![]() Bobas dalej śpi, a ja z nudów przeglądam stare zdjęcia. |
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki kochane
Ja też po spacerku i zakupach. Ola póki co komarzy ocho... już ją słyszę, zaraz się okaże czy po spaniu. Nie można mieć codziennie 2 h snu
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
ach zapomniałam dodać, ze serce mi się ścisnęło, że są grzeczne dzieci na świecie, a ja uganiam się za tym moim spoconym półdiablem po całym placu
powinnam posprzątać, ale mi się nie chce ![]() Jowiszkowa nie za dobrze Ci ![]()
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Powiesiłam sobie pranie i się lenię.
Ola dziś wzięła przykład ze swojego przyszłego męża i rąbnęła kloca nie wiem o której wnocy. Jeszcze całkiem do życia nie doszłam z jej Fredrosławą to już mam na nowo zabawę... ja się załamię Judi faktycznie dobry ten alantan? jak tak to też dziś kupię
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymek dzisiaj obudził się po 6, zaniosłam go tz-towi do łóżka, zrobiłam mleko. Niestety tz go musiał karmić ja wyszłam, słyszałam tylko jak popłakuje przy tej butli, że to nie mama mu daje a tatuś... i pierwszy raz zdarzyło się że po butli nie zasnął. Aż zdziwiłam się bo on potrafi po butelce spać do 9. Dzisiaj jednak nie było mamy więc spania też nie było... Powiem Wam szczerze, że jak wychodziłam do domu to łzy miałam w oczach że on tak łka przy tej butli a ja muszę isć... ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- pozatym dobrze, że będę pracować wieczorami i nocami bo ja NIENAWIDZĘ wstawać rano ![]() Także dobrze ze na tą nieszczęsną 8 będę chodzić tylko około tygodnia potem już normalnie wieczory i noce
|
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Judi dziękuję za odpowiedź kochana, to na pewno kupię, a tormentiol można kupić bez recepty?
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też polecam Tormentiol na odparzenia
Używam od lat, na te fantastyczne niespodzianki ![]() Kasiu, bez recepty |
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Cestunia ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Maluśna widzę Cię ciekawa jestem czy Ty teraz na co dzień jeździsz Walkerem czy Tripem?
|
|
#2062 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a to nie wiedziałam, że na pryszcze też jest dobry
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
No i stalo sie!! Co?? Moje dziecie, podczas zasypiania chcialo sie uwolnic od swojego lozeczka, wystawilo szkite i wylecial górą z niego! Poplakal troche odlozylam spowrotem i dalej wariuje. Oj musze cos zrobic z tym jego łożem!
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
ło rany, a to łóżeczko ma taką standardową wysokość??? o żesz, mam nadzieję, ze Łucja nie za szybki pójdzie w ślady Borysa
|
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. nie patrzec na to pikne body, dziecie wlasnie uczy sie pic z kubka
|
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dorbarq realizowaniem zamówień- to znaczy moim zadaniem będzie wg faktury spakować to co sklep zamówił ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Verona no rzeczywiście dziwnie wysoko to łóżeczko ma dno, Tymek ma dno na samym dole, tam gdzie kończą się szczebelki. A nie da się wywiercić na samym dole tych dziurek...??? |
|
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2068 |
|
Wtajemniczenie
|
Veronko , nie dziwie się, że Boryskowi udało się wyjść z tego łóżeczka. Dziwne, że nie można bardziej obniżyć. Ala ma łóżeczko, które można obniżyć do samego dołu. A jak byscie zrobili otwory na dole i obniżyli łżeczko, bo na tej wysokości co ma to niebezpiecznie tak Małego zostawiać samego w pokoju.
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny Borysek
Verona, my poprzednie łóżeczko (poprzednie bo musieliśmy je oddać) mieliśmy od znajomej i ona twierdziła, że nie da się już bardziej obniżyć, a dało się ![]() Mati ostatnio wykopała te wyciągane szczebelki... ale nie wyszła bo chyba sama była w ciężkim szoku
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
oł, nasze jest na szczęście dużo wyższe.. ale Borys sprytek jest.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

trzeba było nie nazywać wątku-letnie wyjce

No chyba że będę pierwsza to Ci napiszę 
to ja nie wiem, w innym gronie nie było zbytniego zainteresowania Twoją osobą? czy jak?

serce mi się ścisnęło
a potem do końca dnia luuuuuuuz bo wczoraj wieczorem ugotowałam gar bigosu i obiad na dziś z glowy