|
|
#1981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Ech...sama chętnie zmieniłabym Liderkę, ale nie znam żadnej z Wrocławia a nie chcę zdawać się na wybór Avonu
Moją Liderkę widziałam i rozmawiałam z nią tylko podczas podpisania umowy. Może wymagam zbyt wiele. jednak wydawało mi się, że osoba składająca zamówienia na min 1000zł, z ciągłym przyrostem sprzedaży, może liczyć na pomoc od czasu do czasu, czy chociaż jakiś kontakt, dający poczucie, że ktoś się Tobą interesuje
|
|
|
|
#1982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bardzo dbam o swoje konsultantki. Na spotkanie z Tobą bym przyjechała do Wrocławia na pewno nie jeden raz i na pewno te spotkanie by usatysfakcjonowało obie strony. Moje konsultantki często dostają ode mnie prezenty, oczywiscie jest to uzaleznione od wysokości zamówień |
|
|
|
|
#1983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1984 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem załamana...
Nie dostałam paczki, do wczoraj miałam termin... Dzwoniłam do AVONU, i oni złożyli reklamację i w ciągu 3 dni ma się wyjaśnić co się stało z paczką, dali mi nr do "mojego" dostawcy, dzwonię tam a on mi mówi że tej sprawie to do AVONU mam dzwonić. To ja mówię, że dzwoniłam i stamtąd mam nr... Na to on, że on nie wie czy to celowe ze strony avonu, ale on od 1 września nie rozwozi mi paczek... Dzwonię spowrotem do AVONU, i mówię że ten pan twierdzi że nie jest moim dostawcą od 1 września i że teraz m rozwozi firma UPS... Sprawdzanie okręgu-125, mówi że tu mi UPS nie rozwozi(a widziałam, że sąsiadce ta firma przywiozła!)i że jak się czegoś dowiedzą to zadzwonią... Tylko, ile ja mam czekać...?! Napisałam sms'a liderce, żeby mi pomogła....a ona nic! Co ja mam robić? To było największe zamówienie do tej pory... |
|
|
|
#1985 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moja najlepsza KK robi średnie zamówienie na 550 - 560 zł i jest moją perłą !!! Cytat:
Ja też daję im drobne upominki. Teraz po podsumowaniu Klubu Róży 2009 wybieram sie do nich właśnie w tym celu. A co im dajesz??? Ja zawsze mam z tym problem.A jesli chodzi o odległośc, to ja nie wiem, czy to jest aż taki duży problem. No ja jestem z małopolski, a mimo to mam dwie Konsultantki z daleka: mazowieckie i świętokrzyskie. dobrze Cytat:
Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale nie martw się. Na pewno wszystko się wyjaśni
|
|||
|
|
|
#1986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A długo się odnajdywała? Tak piszecie o Liderkach-konsultantkach, i naprawdę Wam zazdroszczę... Ja nie miałam szczęścia, niestety... |
|
|
|
|
#1988 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem z okolic Wrześni, 50 km od Poznania.
|
|
|
|
#1989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Była u nas kiedyś taka sytuacja, że kurierzy byli w trakcie rozwożenia paczek i mieli dość poważny wypadek. Zderzyli się z pociągiem. W każdym bądź razie wtedy te Konsultantki czekały na paczki tydzień dłużej - AVON wysłał do nich drugi raz takie samo zamówienie, bo z tamtych paczek niewiele zostało. (A kurierom nic sie nie stało, ta Pani, która była wtedy w tym samochodzie jest teraz moją Konsultantką i właśnie zdobyła prezent z szóstego poziomu TPS )
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakkolwiek wyzywam w duchu tych dostawców, to mam nadzieję że tym moim nic się nie stało
|
|
|
|
|
#1991 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Nie zaglądałam tu całe 2 dni i dziś miałam niezłą lekture do przeczytania ![]() Cytat:
![]() .... chyba że Twoje klientki są tam gdzie mieszkasz na stałe i zawsze tą pake trzeba by było tachać ze sobą do domu jeszcze .... ![]() Widziałam tą biżuterie, którą tak krytykujecie. Macie racje
Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne ![]() Edytowane przez Australia Czas edycji: 2009-09-16 o 10:07 |
|
|
|
|
#1992 |
|
Rozeznanie
|
do busa mnie raczej z nią nie wpuszczą jak będę jechać do domu (i nie wiem jakbym ją udźwignęła)
|
|
|
|
#1993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no właśnie... też sobie nie wyobrażam tachać litrów żeli i innych "objętościowych" kosmetyków, tym bardzej gdy masz większe zamówienia, to ta paka rzeczywiście waży.... Najlepsze są kosmetyki kolorowe - zajmują najmniej miejsca i są lekkie
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Rozeznanie
|
hihi jakbym miała zamówienia na same perfumy to też bym nie narzekała
ale niestety paczka potrafi ważyć tyle, że nie potrafie jej wniesc do domu...a nieraz nawet są 2 kartony.
|
|
|
|
#1996 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
Ja także nie mam jej na podglądzie, a także biżu Anew, portfela damskiego;
Próbki kremy naprawczego przychodzą chyba jako alternatywne (ale to dokładnie sprawdzę jutro).
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
Wizażanki co powiecie o nowym tuszu podkrecajacym i nowych poczwornych cieniach?Interesuje mnie szczególnie Mocha latte?
|
|
|
|
#1999 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo potem szukaj wiatru w polu![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() dziewczyny powinnyście zrobić tu namiary na siebie jakby ktoś chciał się przepisać lub zapisać kogoś/fajny zegar za polecenie/ z namiarami województwa bo czasem naprawde ktoś chce a nie ma gdzie sie zapisać Droga Konsultantko / Drogi Konsultancie Przypominamy, że przestajemy wysyłać w paczkach papierowy formularz zamówień. Jeśli potrzebujesz wglądu do formularza, aby zapoznać się w ofertami Demo, sprawdzić ceny lub numery próbek – szukaj go na stronie www.avon.com.pl w Strefie Konsultantki, w plikach do pobrania. Jeśli potrzebujesz papierowego formularza, aby złożyć zamówienie – jeszcze do końca roku możesz go zamawiać. Cena formularza to 0,50 zł. Numer formularza 80200 Numer formularza dla Okręgów Prognozujących 74500 Jednocześnie informujemy, że od początku 2010 roku Avon nie będzie przyjmował zamówień składanych innymi kanałami niż elektronicznie tj. przez Internet, Avon Non Stop i Avon SMS. Pozdrawiamy serdecznie Dział Obsługi Konsultantek Avon Cosmetics informacja w avonie-widnieje w wiadomościach....
Edytowane przez f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a Czas edycji: 2009-09-16 o 11:20 |
||
|
|
|
#2000 |
|
Rozeznanie
|
teoretycznie-ochrona środowiska
praktycznie-cięcie kosztów ehh |
|
|
|
#2001 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny! Podczytuje Was od dłuższego czasu i za każdym razem dzięki Wam rozwiązywały się moje problemy. Tym razem mam jednak wątpliwości. Chodzi mi o dostawę paczki kurierem. Zawsze myślałam, że jest ona płatna 28zł każdorazowo (przy moich zamówieniach kompletnie się to nie opłaca, dlatego odbieram paczki w COK). Ale ostatnio spotkałam się z opinią, że jest bezpłatna przy składaniu regularnego zamówienia, a jedna z dziewczyn pisała, że płatna 9,90.
Dlatego proszę Was bardzo, wyjaśnijcie mi jak to naprawdę jest ![]() Pozdrawiam Was serdecznie! |
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
eh ten Avon.....
mówicie,że ten naszyjnik Eternal Love jest badziewny...? a ja sie chyba skuszę,jak mi braknie do 250zł to dobije brakami,a co mi tam składam zamówienie dopiero na 3 termin z k13..... mam nadzieję,że na 200zł będę chociaż miała
|
#2003 |
|
Rozeznanie
|
przy składaniu regularnego zamówienia przy kwocie większej niż 150zł dostawa jest bezpłatna. teraz weszła taka promocja że jak składasz zam powyżej 250zł możesz zażyczyć sobie kuriera, który dostarczy paczkę w 2 dni i kosztować to bedzie 9.90 (a do tej pory kosztowało 28zł)
|
|
|
|
#2004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dostawa regularna BEZPŁATNA* Każdy katalog obowiązuje przez 3 tygodnie, zatem są 3 terminy składania zamówień i 3 BEZPŁATNE dostawy regularne. Wystarczy złożyć zamówienie we wskazanym dla Twojego okręgu terminie. Realizacja wciągu 6 dni, dostawa między godziną 7:00 a 22:00. Firma Kurierska PŁATNA Zamówienie można złożyć w dowolnym terminie podczas trwania danego katalogu. Realizacja wciągu 2-3 dni roboczych. Opłata transportowa 28 zł jest doliczana do faktury za zamówione produkty. Od K14 przy zamówieniach na min. 250 zł złożonych elektronicznie koszt ten będzie wynosił 9,90 zł można również skorzystać z: Odbiór własny BEZPŁATNY* Odbiór w Centrum Obsługi Konsultantek lub w punkcie odbioru paczek. Zakupy w Centrum Obsługi Konsultantek BEZPŁATNE* W Polsce obecnie jest 15 COKów, w których Konsultantki mogą robić zakupy. Za kosmetyki płaci sie od razu. *BEZPŁATNA tylko dla zamówień na minimum 150 lub 50 zł (zgodnie z zasadami naliczania Kosztu Realizacji Małego Zamówienia 10zł) Sposób dostawy wybiera Konsultantka w trakcie składania zamówienia.
|
|
|
|
|
#2005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
konturówka do oczu kolor blackest black też przychodzi alternatywna
zapomniałam wcześnieja napisac;u mnie - okęg 503 - portfel z mini katalogu w brakach (pisałam o tym wcześniej, ale niektórym przychodzi a niektórym nie, więc może ktoś z mojego okregu konkretnie chciałby wiedzieć); ja się tylko boję, jak to będzie z moimi paczkami, jak w domu nie będzie miał ich kto odbierać
|
#2007 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuje Wam bardzo za odpowiedzi!
Już wszystko jest dla mnie jasne. W takim razie dziś po raz pierwszy składam zamówienie z bazpłatną dostawą do domu
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
czy dziewczyny z gdańaka i okolic wiedzą może czy w gdańsku znajduje się punkt odbioru paczek???????
|
#2009 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapytać go możesz, jak będzie w okolicy o tej godzinie to na pewno się zgodzi. A nie masz tam koło siebie jakiejś emerytki lub rencistki, która siedzi w domu. Starsi ludzie są uczynni, więc może tą drogą coś skombinujesz. U mnie kurier zostawia paczki dla kilku osób, które wieczorem je sobie odbierają. Trzeba być człowiekiem i jakoś pomagać innym. Są dobrzy ludzie tylko poszukaj.
|
|
|
|
#2010 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

Moją Liderkę widziałam i rozmawiałam z nią tylko podczas podpisania umowy. Może wymagam zbyt wiele. jednak wydawało mi się, że osoba składająca zamówienia na min 1000zł, z ciągłym przyrostem sprzedaży, może liczyć na pomoc od czasu do czasu, czy chociaż jakiś kontakt, dający poczucie, że ktoś się Tobą interesuje

no... no... nie wiem, co napisać...
.
. W końcu każdy ma prawo wyboru. W takim razie na początek zapraszam Cię tu: 
Ja też daję im drobne upominki. Teraz po podsumowaniu Klubu Róży 2009 wybieram sie do nich właśnie w tym celu. A co im dajesz??? Ja zawsze mam z tym problem.

bo potem szukaj wiatru w polu

mówicie,że ten naszyjnik Eternal Love jest badziewny...?