Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-16, 08:48   #841
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez etherna83 Pokaż wiadomość
Cześć Kobitki Drogie!

Na wstępie przepraszam ze wczoraj tak uciekłam bez pożegnania ale moje cudowne kochanie wróciło z treningu( hobbistycznie jest piłkarzem) i musiałam mu jakieś jedzenie zrobić bo by mi rozniósł lodówkę LOL
też tak macie ze wasi mężowie potrafią spustoszenie zrobić w lodówce przez 5 minut takie jak tajfun w tropikach?

Co do BOBIKA to kochana cudny! aż człowieka za serce ściska i choc wszystkie dałyśmy przepiękne zdjęcia ślubne to nic nie jest piękniejsze niz taka maleńka fasoleczka która rośnie pod sercem..

Caroll77 supcio ze podobała ci sie sukienka. Ogólnie jakieś tam zdolności artystyczne mam...nawet kotyliony na ślub robiłam sama...lubie poprostu czasem bawić sie takimi sprawami...

Co do hucznego wesela to nie polecam.....my najpierw robiliśmy kameralny cywilny w marcu. Potem kościelny w sierpniu ale było tylko nieco ponad 30 osób. zamiast orkiestry DJ (który puszczał typowe weselne kawałki typu biały mis) wszyscy super sie bawili nie było tłoku i przynajmniej nie musiałam zapraszać dalekich ciotek i kuzynów których wieki całe nie widziałam i nawet na ulicy bym nie poznała LOL
a w sumie trochę żałowałam tego kościelnego bo ci "czarni" zeżarli nam tyle nerwów ze tym razem bym sie 10 razy zastanowiła zanim bym kościelny wzięła.... cóż Bóg tak kościół NIE. To co księża wydziwiają i jak kase ciągną to przechodzi ludzkie pojecie....cóż nie ma jak biznes budowany pod osłoną krzyza...ehhh....

ps. marlenka0505 świetnie jechałaś do ślubu a co do plamienia to nie przejmuj sie. Zobaczymy co będzie.

Latko my tez wcześniej planowaliśmy ślub jakiś rok przed zaczęliśmy juz wszystko załatwiać.

Ps. Dziewczyny jakbyście znały jakąs koleżanke co szuka sukni slubnej w przystepnej cenie to ja mam do sprzedania swoją
a wyście juz swoje posprzedawały czy zostawiacie na pamiątkę?

a tak poza tym to życzę wszystkim miłego dnia
Hej hej

Mój spustoszenia nie robi na szczęście
Co do kameralnych ślubów też jestem za , ja tez miałam okoo 30 osób i DJa i było rewelacyjnie!! W przyszłym roku idziemy do szwagierki na wesele i ma byc ponad 100, dla mnie to o dużo za dużo, masakra jakaś, no ale to jej ślub co do kościoła to równiez stanowczo mówię nie czarnym gosciom ja nie mam zamiaru im kieszeni nabijać, także tak jak Ty uważam, że Bóg tak, ale kościół nie. Organizacja koscielna przynajmniej mnie do niczego nie jest potrzebna.
Jak będę miała kogoś chętnego na sukieneczkę, to dam Ci znac. A mój strój leży sobie schowany na pamiątkę

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 08:50   #842
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
No o zmianie koloru włosów też mogę sporo powiedzieć, obecnie mam rude, a przeszłam już chyba wszystkie możliwe kolory od platynowego blądy do czarnego, nawet przez pomyłkę miałam różowe i zielone
No i teraz znowu planuję zmienić ale chcę wrócić do tego co miałam na ślubie bo najlepiej się czuję. I uważam że najważniejsze to dobrze się czuć w jakimś koloże
no to wiele tych metamorfoz było
Stary 2009-09-16, 08:53   #843
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
No o zmianie koloru włosów też mogę sporo powiedzieć, obecnie mam rude, a przeszłam już chyba wszystkie możliwe kolory od platynowego blądy do czarnego, nawet przez pomyłkę miałam różowe i zielone
No i teraz znowu planuję zmienić ale chcę wrócić do tego co miałam na ślubie bo najlepiej się czuję. I uważam że najważniejsze to dobrze się czuć w jakimś koloże
Ja też miałam różne kolory, oprócz czarnego,ale brązy i blondy przeróżne. Kurde wiesz ja mam tak, że sama nie wiem w którym kolorze czuje sie najlepiej ale chyba blond zostanie, swoje mam średni blond więc niewielka różnica. Robiłam analizę kolorystyczną i jestem zimnym typem i najlepiej podobno mi w popielatych odcieniach, ale czy ja wiem, to chyba nie do końca się u wszystkich sprawdzai to zalezy od wielu czynników, jak jestem opalona, to kazdyy kolor super wyglada, a teraz jak jestem blada, to chyba blond zostanie. Mnie to w ogóle ciężko dogodzić

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 08:57   #844
etherna83
Raczkowanie

jak już jesteśmy przy farbowaniu włosów to ja tez chciałabym coś zmienić...może jakiś miodowy blond..... tylko czy mi dobrze będzie...
też przerabiałam rożne kolory włosów....najlepiej w blondzie sie czuje.
jak byłam młoda miałam jasny blond włoski teraz taki średni blond nieco myszowaty ale ze złotymi refleksami wiec troche rozjasnione mam teraz. Myślałam zeby je troche przyciemnić...tylko nie wiem czy miodowym blondem czy raczej popielaty blondem... za chiny nie moge rozszyfrowac czy mam typ urody wiosna czy typ urody lata....
etherna83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 08:57   #845
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Kobitki Drogie!

Na wstępie przepraszam ze wczoraj tak uciekłam bez pożegnania ale moje cudowne kochanie wróciło z treningu( hobbistycznie jest piłkarzem) i musiałam mu jakieś jedzenie zrobić bo by mi rozniósł lodówkę LOL
też tak macie ze wasi mężowie potrafią spustoszenie zrobić w lodówce przez 5 minut takie jak tajfun w tropikach?

Co do BOBIKA to kochana cudny! aż człowieka za serce ściska i choc wszystkie dałyśmy przepiękne zdjęcia ślubne to nic nie jest piękniejsze niz taka maleńka fasoleczka która rośnie pod sercem..

Caroll77 supcio ze podobała ci sie sukienka. Ogólnie jakieś tam zdolności artystyczne mam...nawet kotyliony na ślub robiłam sama...lubie poprostu czasem bawić sie takimi sprawami...

Co do hucznego wesela to nie polecam.....my najpierw robiliśmy kameralny cywilny w marcu. Potem kościelny w sierpniu ale było tylko nieco ponad 30 osób. zamiast orkiestry DJ (który puszczał typowe weselne kawałki typu biały mis) wszyscy super sie bawili nie było tłoku i przynajmniej nie musiałam zapraszać dalekich ciotek i kuzynów których wieki całe nie widziałam i nawet na ulicy bym nie poznała LOL
a w sumie trochę żałowałam tego kościelnego bo ci "czarni" zeżarli nam tyle nerwów ze tym razem bym sie 10 razy zastanowiła zanim bym kościelny wzięła.... cóż Bóg tak kościół NIE. To co księża wydziwiają i jak kase ciągną to przechodzi ludzkie pojecie....cóż nie ma jak biznes budowany pod osłoną krzyza...ehhh....

ps. marlenka0505 świetnie jechałaś do ślubu a co do plamienia to nie przejmuj sie. Zobaczymy co będzie.

Latko my tez wcześniej planowaliśmy ślub jakiś rok przed zaczęliśmy juz wszystko załatwiać.

Ps. Dziewczyny jakbyście znały jakąs koleżanke co szuka sukni slubnej w przystepnej cenie to ja mam do sprzedania swoją
a wyście juz swoje posprzedawały czy zostawiacie na pamiątkę?

a tak poza tym to życzę wszystkim miłego dnia
Ja swoją chcę zostawić na pamiątke, może moja ccórka będzie chciała ją założyć (marzenie, pewnie wtedy będzie już strasznie nie modna...)

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Latkoo, malo bym Cie do moderatora przez przypadek nie podala :p pomylily mi sie ikonki i zamiast ''odpowiedz'' kliknelo mi sie na zglos :p

U nas 13 stopni, zimno jak cholera ;( A ja musze wlasnie wyjsc z domku, bo umowilam sie z kumpela na sniadanko :p i zobacze sie z Juleczkiem Maly juz sporo ''gada'' hehe Wczoraj jak przez telefon dala mi go posluchac to w szoku bylam, taki glosny i gaworzacy Musze wziac od niej jej aparat i zgrac sobie fotki, bo mam kilka razem z Julkiem .. pochwale Wam sie, a co!
Cosmaaaaaaa aż tak Ci podpadłam

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

Ja bym swoja chciala jednak sprzedac, bo coz...nie mam tyle miejsca w szafie troche zle zrobilam, bo slub byl w czerwcu i moze jakas sierpniowa czy wrzesniowa PM by sie skusila, ale ja czekalam na zdjecia w plenrze i tak zeszlo, bo a to pogoda w weekend nie taka, a to jakis wyjazd, goscie i tak zeszlo A teraz wisi u mamy i czeka na pranie i all
Ja też na sesję strasznie długo czekałam, ślub mieliśmy we wrześniu 6 a sesję prawie w listopadzie (ale całe szczęście było ciepło) no i moja teraz u teściowej wisi
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 08:58   #846
etherna83
Raczkowanie

KONIA Z KARETA temu co określi czy jestem wiosna czy lato!
Stary 2009-09-16, 09:10   #847
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

witam was dziewczynki chciałam tylko dzień dobry powiedzieć nie wcinam sie w temat bo panna młodą nie byłam i pewnie jeszcze poczekam bo mojego Darka chyba na smyczy musiałabym zaciągnąć
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 09:17   #848
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
witam was dziewczynki chciałam tylko dzień dobry powiedzieć nie wcinam sie w temat bo panna młodą nie byłam i pewnie jeszcze poczekam bo mojego Darka chyba na smyczy musiałabym zaciągnąć

mogę pożyczyć ci bokken nauczyć nikyo lub sankyo i wierz mi że pójdzie LOL
Stary 2009-09-16, 09:20   #849
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
KONIA Z KARETA temu co określi czy jestem wiosna czy lato!
powiem Ci, ze ja tez do końca nie wiem kim jestem heheh, blond mam myszowaty, oczy piwne, ale z szarą obwódką, cera blada jak nie wiem co, ale jak się trochę opalę, to w oliwkę wpada. W czarnym mi całkiem dobrze, w różu też, niebieskiego nie lubię, pomarańczu tez nie ehheh ja to jestem chyba mixem wszystkich pór roku

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
mogę pożyczyć ci bokken nauczyć nikyo lub sankyo i wierz mi że pójdzie LOL
dobre

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 09:26   #850
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Witajcie kochane. Na tamtym wątku zanim nadrobiłam to wszystko co pisałyście,to dopiero się tu do Was dokopałam. Co słychać kochane??

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 09:28   #851
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
powiem Ci, ze ja tez do końca nie wiem kim jestem heheh, blond mam myszowaty, oczy piwne, ale z szarą obwódką, cera blada jak nie wiem co, ale jak się trochę opalę, to w oliwkę wpada. W czarnym mi całkiem dobrze, w różu też, niebieskiego nie lubię, pomarańczu tez nie ehheh ja to jestem chyba mixem wszystkich pór roku

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

dobre
Ja za to raczej wiosna jestem....bo mam piegi koloru złotego a nie szarego, jasne brwi i rzęsy (nie patrz na fote bo hennę robię LOL) a cere brzoskwinioą, oczy zielone ze złotymi plamkami...tylko te moje myszowate odrosty budzą we mnie wątpliwości i prowadza w kierunku lata....

a ty z tego co piszesz to raczej typ LATO jesteś. A jako dziecko jakie miałaś włosy? platyna i szrosc czy ze złotymi refleksami? Jaki masz naturalny kolor ust? rózowe czy czerwone? Masz jakies piegi? jak tak to jaki kolor? i jaki kolor oprawy oczu?

Edytowane przez etherna83
Czas edycji: 2009-09-16 o 09:29

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 09:28   #852
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

na temat ślubu ma zawsze jedną wymówke... nie mamy pieniędzy ale w sierpniu mu nie odpuszcze psami go poszczuje
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 09:33   #853
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane. Na tamtym wątku zanim nadrobiłam to wszystko co pisałyście,to dopiero się tu do Was dokopałam. Co słychać kochane??
Witaj Anusia!!!
U nas tez sporo nadrabiania
Same dobre wieści tutaj mamy, nowe fasolinki i coraz to nowe dziewczynki do nas dołączają i oby tak dalej

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 09:37   #854
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Witaj Anusia!!!
U nas tez sporo nadrabiania
Same dobre wieści tutaj mamy, nowe fasolinki i coraz to nowe dziewczynki do nas dołączają i oby tak dalej
To super,że są nowe fasolinki. Chwalcie się tu szybciutko,która to fasolkę ma?? Agnieszka jest chyba na tym samym etapie ciąży co ja. A co tam Carol u Ciebie??Zmieniło się już coś??

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-09-16, 09:37   #855
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
na temat ślubu ma zawsze jedną wymówke... nie mamy pieniędzy ale w sierpniu mu nie odpuszcze psami go poszczuje

to nie jest wymówka a razem zawsze finansowo jest łatwiej!

Anusia witam cie i pozdrawiam bo nie miałam jesio okazji
Stary 2009-09-16, 09:38   #856
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Ja za to raczej wiosna jestem....bo mam piegi koloru złotego a nie szarego, jasne brwi i rzęsy (nie patrz na fote bo hennę robię LOL) a cere brzoskwinioą, oczy zielone ze złotymi plamkami...tylko te moje myszowate odrosty budzą we mnie wątpliwości i prowadza w kierunku lata....

a ty z tego co piszesz to raczej typ LATO jesteś. A jako dziecko jakie miałaś włosy? platyna i szrosc czy ze złotymi refleksami? Jaki masz naturalny kolor ust? rózowe czy czerwone? Masz jakies piegi? jak tak to jaki kolor? i jaki kolor oprawy oczu?
Jako dziecko miałam jasny blond, troszkę złotych refleksów, teraz mam raczej myszowate odrosty, moze trochę jaśniejsze niz myszki hehe piegów mam dość dużo - skutki opalania;-)są raczej złote, oczy tak jak pisałam piwne, ale z domieszką odrobiny złotego i szarą obwódkę , ja to jestem jakiś mutantusta różowe. Wszystko chyba się składnia do mixu lata z wiosną

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 09:38   #857
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swoją chcę zostawić na pamiątke, może moja ccórka będzie chciała ją założyć (marzenie, pewnie wtedy będzie już strasznie nie modna...)

Ja też na sesję strasznie długo czekałam, ślub mieliśmy we wrześniu 6 a sesję prawie w listopadzie (ale całe szczęście było ciepło) no i moja teraz u teściowej wisi
Ja do Pierwszej komunii szłam w sukience w której moja mama szła. Oczywiście na początku trochę nie pasiło mi to, bo sukienka była prosciutka, cała z koronki (drapała okropnie) a koleżanki miały z falbankami. Ale w efekcie końcowym byłam strasznie dumna, bo tylko ja miałam po mamie
Ślubowałaś 6 września??? Ja też
Stary 2009-09-16, 09:40   #858
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
To super,że są nowe fasolinki. Chwalcie się tu szybciutko,która to fasolkę ma?? Agnieszka jest chyba na tym samym etapie ciąży co ja. A co tam Carol u Ciebie??Zmieniło się już coś??
Edzia ma fasolinkę a Aga faktycznie chyba ten sam etap co Ty a u mnie nic nowego kochana, 2 cykl staranek,ale TZ na szkoleniach w tygodniu więc pewnie weekendy to za mało żeby coś zdziałać, ale nie nakręcam sie i jestem spokojna, czekam co ma byc to będzie

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 09:41   #859
Mysia1234
Raczkowanie

GG do Mysia1234

Przyszłam sie przywitac, nadrobiła czytanko.
Pięknie wyglądałyscie na swoich slubach
Dzidzia cudna (ja moja jutro zobacze, zreszta tz tez idzie zobaczyc malenstwo na usg
Miłego dnia

Razem od 18.03.2005
Zaręczyny 29.07.2009
Ślubowaliśmy 12.02.2011
Mysia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 09:43   #860
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia1234 Pokaż wiadomość
Przyszłam sie przywitac, nadrobiła czytanko.
Pięknie wyglądałyscie na swoich slubach
Dzidzia cudna (ja moja jutro zobacze, zreszta tz tez idzie zobaczyc malenstwo na usg
Miłego dnia
hej Mysia!!!
To poprosimy o zdjęcie malutka
Dzięki i wzajemnie miłego dzionka!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 09:49   #861
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Ja Ciebie też witam Etherna. A Ty staranka czy fasolinka??Carol masz racje,najlepiej podchodzić do tego na luzie,bo jak się tam myśli to się nie udaje. A ja też sobie odpuściłam i proszę będę miała prawdopodobnie synka. GRATULUJE ZAFASOLKOWANYM

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-09-16, 09:52   #862
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Jako dziecko miałam jasny blond, troszkę złotych refleksów, teraz mam raczej myszowate odrosty, moze trochę jaśniejsze niz myszki hehe piegów mam dość dużo - skutki opalania;-)są raczej złote, oczy tak jak pisałam piwne, ale z domieszką odrobiny złotego i szarą obwódkę , ja to jestem jakiś mutantusta różowe. Wszystko chyba się składnia do mixu lata z wiosną

no to masz podobnie jak ja. ale jesli masz złote piegi i w ogóle skłonność po opalaniu do nich i miałaś złote refleksy w młodości we włosach to zmienia to postać rzeczy! Nie ważne ze odrosty sa teraz myszate bo po farbowaniu włosy zmieniają swoje ubarwienie. Jak masz jeszcze złote refleksy w oczach to jestes jednak wiosna WIOSNA czyli typ ciepły. Lato jest typem chłodnym, szarym.
wiec podobnie jak ja jesteś typem wiosennym - no moze każda z nas ma delikatna domieszkę lata....
nie jestem ekspertem ale sobie tak gdybam rzecz jasna...

ps. pozdrowienia dla mysi aa na jakim etapie juz jesteś????
Stary 2009-09-16, 09:53   #863
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Ciebie też witam Etherna. A Ty staranka czy fasolinka??Carol masz racje,najlepiej podchodzić do tego na luzie,bo jak się tam myśli to się nie udaje. A ja też sobie odpuściłam i proszę będę miała prawdopodobnie synka. GRATULUJE ZAFASOLKOWANYM
Super, gratuluję synusia!!! Ja tez teraz bym synka chciała, bo córunię juz mam, TZ też synka,ale powiedział, że małą Karolinkę też tak samo będzie kochał, więc byleby było zdrowe.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 09:54   #864
etherna83
Raczkowanie

Cytat:

ja niestety dopiero staranka...teraz będzie drugi cykl starań. pierwszy niestety nieskuteczny.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Super, gratuluję synusia!!! Ja tez teraz bym synka chciała, bo córunię juz mam, TZ też synka,ale powiedział, że małą Karolinkę też tak samo będzie kochał, więc byleby było zdrowe.

no tak najważniejsze by zdrowe było. reszta nieistotna bo dzidzia to dzidzia
Stary 2009-09-16, 09:57   #865
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
no to masz podobnie jak ja. ale jesli masz złote piegi i w ogóle skłonność po opalaniu do nich i miałaś złote refleksy w młodości we włosach to zmienia to postać rzeczy! Nie ważne ze odrosty sa teraz myszate bo po farbowaniu włosy zmieniają swoje ubarwienie. Jak masz jeszcze złote refleksy w oczach to jestes jednak wiosna WIOSNA czyli typ ciepły. Lato jest typem chłodnym, szarym.
wiec podobnie jak ja jesteś typem wiosennym - no moze każda z nas ma delikatna domieszkę lata....
nie jestem ekspertem ale sobie tak gdybam rzecz jasna...

ps. pozdrowienia dla mysi aa na jakim etapie juz jesteś????
chyba rozwiałaś moje wątpliwości, to identyfikuje się teraz z wiosenką

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 10:05   #866
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Tak najważniejsze żeby było zdrowiutkie. Ale mój mąż się bardzo cieszy na syneczka. A drugi cykl starań to jeszcze nie jest źle,na pewno nie długo Ci się uda.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-09-16, 10:11   #867
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
chyba rozwiałaś moje wątpliwości, to identyfikuje się teraz z wiosenką

no to jesteśmy wiosny

właśnie tak kopie po necie odnośnie wiosny i lata i faktycznie nie jesteśmy latem. więc jeśli chodzi o kolor włosów to najlepiej w miodowych, rudawych i złocistych oraz we wszystkich kolorach, które w domieszce refleksu mają ciepłą barwę, a więc takich jak: świetlisty i miodowy blond czy kasztanowy.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Tak najważniejsze żeby było zdrowiutkie. Ale mój mąż się bardzo cieszy na syneczka. A drugi cykl starań to jeszcze nie jest źle,na pewno nie długo Ci się uda.
trzymaj mocno kciuki co by się zafasolkowanie udało bo przy moich zwariowanych i nieregularnych cyklach to bedzie wyzwanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 10:19   #868
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:

no to jesteśmy wiosny

właśnie tak kopie po necie odnośnie wiosny i lata i faktycznie nie jesteśmy latem. więc jeśli chodzi o kolor włosów to najlepiej w miodowych, rudawych i złocistych oraz we wszystkich kolorach, które w domieszce refleksu mają ciepłą barwę, a więc takich jak: świetlisty i miodowy blond czy kasztanowy.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

trzymaj mocno kciuki co by się zafasolkowanie udało bo przy moich zwariowanych i nieregularnych cyklach to bedzie wyzwanie
Ja też pokopałam, no to teraz chyba zrobię sobie jednolity kolorek jak pójdę do fryzjera, zawsze potem sama mogę zafarbowac włoski, a pasemek sama sobie nie zrobię

Trzymaj trzymaj moje cykle tez sa zwariowane

Podobne jesteśmy

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 10:23   #869
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Witajcie Laseczki

Byłam wczoraj na urlopiku na żądanie Strasznie dużo napisałyście przez ten czas... Najpierw nadrobię zaległości to tak z rozpędu to tylko zdjęcie Bobika oglądnełam Teraz idę czytać
Stary 2009-09-16, 10:27   #870
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Witajcie Laseczki

Byłam wczoraj na urlopiku na żądanie Strasznie dużo napisałyście przez ten czas... Najpierw nadrobię zaległości to tak z rozpędu to tylko zdjęcie Bobika oglądnełam Teraz idę czytać
Witaj Panienko dzieje się tu dzieje, ja staram się być na bieżąco,ale też czasami nie nadążam

Olusia
Filipek

Adaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości